Nazdravani de aug-sept 2003
Raspunsuri - Pagina 3

dana_ene spune:
Cris, mare curaj ati avut. Bravo ca ati reusit. Asta da dovada ca aveti copii cuminti .
Abia astept povestile si pozele de la intoarcere.
Iuliana, frumos cadoul de la tati, las' ca a picat bine chiar asa cu deconspirarea .
Iuliana76, interesant tot ce povestesti despre voi.
Ma intrebai de cort. E nebunie mare.
De dimineatza, pentru putin timp, nu au parut interesante. Dar cand au prins gustul nu le-am mai scos de-acolo.
De altfel si acum tot in corturi sunt.
Si-a facut fiecare casutza ei in cate unul, si-au carat mobila de Cenusareasa primite tot de la Mos, si-au carat perne si paturele si acolo stau. Se viziteaza una pe alta, pleaca la cumparaturi ...
Am pus acteva poze de la serbarile Oanei: http://www.dropshots.com/danae

iuliana spune:
La noi a fost haiul de pe pamint. Fetele au fost f. incintate cind l-au vazut pe Mos cu sacii. Diana la primul cadou pur si simplu a tipat, iar Emma era nerabdatoaresa sa il primeasca pe al ei si se tot uita insacii mosului. Cind primea Diana ceva, se uita ca un lup si la pachetele ei sa vada daca nu cumva are mai putin:)).
Din pacate, fiind multe cadouri au trecut usor de la unul la celalat si nu stiau la care sa se uite intii. Calutii au avut mare succes asa cum v-am zis. Pina si ta-su si-a pus unul intre picioare si il calarea prin casa cu Emma. Cica ce si-a mai dorit si el unul cind era mic. Durerea e ca, dupa ce a plecat Mosul si s-a dezbracat si a intrat in casa ca om normal, Emma se uita la el si a zis : tu ai fost Santa, te-am recunoscut dupa ochelari. I-am spus ca de unde sa aiba Viorel atitia bani ca sa cumpere toate jucariile alea, ca numai Mosul are si numai el stie ce sia dorit ea. Asa ca ce credeti ca am facut eu pina azi dimineata la ora 5 (am terminat cu treaba dupa ce au plecat musafirii pe la 2)?...am cautat pe internet poze cu Santa cu ochelari si le-am pus pe scrisoarea scrisa de "Santa" pe care ea a gasit-o la usa azi dimineata. Sper ca am reusit sa o conving ca cel care a fost la ea a fost Mosul adevarat. Mai sper ca o sa uite, dar la anul nu cred ca mai tine faza, pentru ca are un ochi de vultur si vede imediat. Ori va trebui sa angajam pe un actor cu un costum "adevarat". In orice caz, a recunoscut unele jucarii pe carele-a vazut la magazin si le-a incercat. De asta spun ca laanul nu vafi usor pentru ca are o memorie vizuala extraordinara (ca si ma-sa:)).
Si sa nu credeti ca nu s-au batut de la jucarii. Emma bineinteles ca s-a dus la culcare cu rucsacul Dorei (care e de fapt al Dianei) si nu a vrut sa ii dea si Dianei pe Dora Sirena si etc etc etc, ca as umple pagina. Am si ris dimineata de Emma. S-a trezit, s-a imbracat cu fustita si bluzica de aseara, si-apus pantofii, rucsacul in mina, o papusa in cealalta si calul intre picioare. Diana a dormit cu niste pantofiori de ai Dorei in minuta si toata noaptea i-a cautat prin pat. Emma s-a culcat pe la 12 si Diana la 2 noaptea
, dar le-am lasat si eu sa se bucure. ce a mai avut un succes extraordinar (chiar nu ma asteptam) a fost un set de ceai cu Mrs Pots si 4 cescute Chip. Frate, pina s-au culcatau tot "servit" la ceai continuu si la gura Emmei auzeai continuu "the tea is ready"
. La setul asta a fost batalie si cearta mare pentru ca Mrs. Pots vorbeste si se aud bulbuci.Si cind te gindesti ca, dupa ce Alex imi spusese ca am cheltuit prea multi bani, vroiam sa il duc inapoi la magazin:)). Chiar vorbeam cu fetele care au venit in vizita(vizitatori, cum le zicea Emma), ca noi primeam de Craciun cite o banana sau portocala si o jucarie daca eram norocosi si copii astiaprimesc atitea si peste citeva zile isi pierd interesul.
Am facut multe poze, dar cum copiii astia au fost in CONTINUA miscare, nu prea mi-au reusit multe. Am facut insa filmulete si mai astept poze facute de celelalte fete.
Mi-a trimis mama pachet, dar inca nu a ajuns.I-am spus Emmei ca netrimitie janapachet si m-a innebunit lacap sane uitam la usa sa vedem daca nu a venit pachetul:)).
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

floarea_soarelui spune:
La multi ani la Raduc si Stefan...jinerele nostru drag...Sa-ti traiasca feciorul Danuca, sa fie sanatos..si voi alaturi de el...si sa va dea Dumnezeu numai bine...
Tuturor, mici si mari, va dorim lumina in suflete si numai bine sa va fie...:).

danat spune:
Multumesc kuskra ca nu ne-ai uitat si pentru urarile frumoase
Nu prea avemm ceva deosebit despre noi, a venit Mosul (de 3 ori - la gradi, la serviciul meu si acasa) bineinteles ca acasa a primit ceea ce si-a dorit (orga electronica, chitara electrica, si bonus la care nu se astepta un laptop de pici si o gaina nebuna care face ca toate alea daca o apuci de gat).
Raduc are mai nou niste expresii in el... cred ca e la etapa cand copiaza adultii la greu - atit la cuvinte, cat si la atitudine - ca la mosul de la serviciul meu (organizat de altfel dragutz la un loc de joaca la Piata Alba Iulia, unde s-au jucat pina erau fleasca toti, au fost pictati pe fata, distrati, etc) a primit un set cu avioane, aeroport etc si a tras o constatare in gura maaare de genul "Nu este exact ce-mi doream!!!"
Ieri, stiind ca e Sf Stefan ma corectat cand l-am strigat Radu si mi-a spus "Te rog sa imi spui domnul Stefan azi!"
Altfel, toate normale, e pauza la gradi, ii duce dorul, abia asteapta sa mearga din nou. E mai greu in week-enduri ca nu stim unde sa-l mai distram...sunt asa restrinse posibilitatile aici daca nu ai un cerc de copii de varste apropiate e complicat.
Am pus cateva poze noi la http://family.webshots.com/photo/2467543890079514891hlvMhw
Va imbratisez si numai bine tuturor!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

roisin spune:
La multi ani, fete si baieti, mari si mici si mijlocii!
N-am intrat decat sa va urez toate cele foarte bune, sa aveti un 2008 linistit si fericit si fara strop de suparare, sa fiti sanatosi si sa va mearga toate din plin!
Minunate fotografiile de Craciun, vrem si poze de la Paris!
Sarbatori fericite in continuare, va pupam care mai de care, in frunte cu caprele de serviciu!

cristinamh spune:
ha ha roisinu, stai sa ajung acasa sa selectez, ca acum le am pe un stick...
de craciun, sa fim si noi in ton cu povestile... au paralizat amandoi. iris rupea cu sarg harti de pe casuta... ca nu ne ajunsese s-o acoperim toata si a vazut ce era inauntru. andrei trecea de la bucurie la extaz cand si-a vazut trenurile mult dorite. iris a trecut imediat la asezat scaunel de pitici, a umplut "chiuveta" cu apa si le-a facut baie instant la toti piticii. la andrei... inirat trenuri, nimeni sa nu le atinga!
partea nasoala e ca eram la valence, si era singura noastra zi in oras, asa ca nu stiam cum sa-i facem pe copii lase cadourile si sa vedem si noi urbea... cu putine urlete au mers.
la paris e in continuare frig. dardaim de ne ia zgaia, la versailles am crezut ca-mi pica plombele. am ajuns destul de tarziu si n-am vazut decat gradinile, iar stauile erau protejate iarna, adica aveau saci in cap, n-am vazut decat cateva.
azi am fost cu copiii la piscina... unde am constatat ca eu fac alergie la clor. aratam ca leopardu din reclama, numai ca cupete rosii... si mi-au trcut in vreo 2 ore. asa ca maine eu la luvru (sper sa ma scol sa fiu acolo inaintea celor 500 de chinezi la coada),iar ei se pare iar la piscina la balaceala.
joi o luam spre casa, ajungem sambaa in buc, dumnica zi de odihna/spalat rufe si luni incepem noul an in capu muncii, gradinitei si cresei.
si poate reusim sa ne vedem si noi mai des... o gonflabila in herastrau... ce ziceti?
pana atunci, petrecere frumoasa tuturor de revelion!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

mihaela_s spune:
Saluti si de la noi!
Craciunul a trecut in liniste, plin de agitatia acelor zile, de impodobitul bradului si de sosirea lui Mos Craciun. Silvia a fost foarte nerabdatoare, a asteptat cu sufletul la gura seara magica si a reactionat cu ovatii si strigate de bucurie la vederea cadourilor. A primit ce i-a cerut mosului-un joc Lego si un trenuletz pe sine- si multe alte mici prostioare toate cu mare bucurie.
Am facut si poze despre Craciunul nostru. Cel mai rau ne-a parut ca nu am avut zapada, sunt tot 5-6 grade, a plouat si a fost vant zilele astea.
Ieri am fost la un concert de orga, unde Silvia a stat cat de cuminte a putut desi la sfarsit a declarat ca nu i-a placut .
In rest e OK, asteapta sa mearga din nou la camin, ii e dor de copilasi si ma intreaba mereu cand e ziua "aia", adica Revelionul, fiindca stie ca dupa aceea va merge la camin.
Noi va dorim sa treceti plini de veselie pragul dintre ani, iar 2008 sa va aduca prosperitate, sanatate si numai bucurii!!! LA MULTI ANI!!!
Mihaela si familia mea
Hobby

mihaela_s spune:
Pentru cele de la care nu am adresa de e-mail:
Inca o data La Multi Ani !!!
Mihaela si familia mea
Hobby

liliac1 spune:
Am intrat si eu sa va spun cateva cuvinte de sfarsit de an... In primul rand ma bucur ca s-a terminat, pentru ca nu a fost chiar bun. Sper ca 2008 sa fie macar un pic mai usor de carat in spate.
Va doresc un 2008 plin de sanatate, plin de ganduri bune, plin de realizari si impliniri!!!
La Multi Ani 2008!!!
Petrecere frumoasa la trecerea dintre ani!
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

irinuca spune:
Printre Parisuri si alte distratii "exotice" , ne inscriem si noi cu cel mai inedit Craciun.Pe 23 seara, cand vroiam sa iesim putin la plimbare,dau sa-l imbrac pe Radu si vad prima bubitza de varicela.Restul au continuat sa apara in urmatoarele minute.Asadar, la noi a fost distractie maxima ( si inca mai continua).Cu dezlegare de la doctor l-am infofolit si-am plecat pe 24 la parintii mei unde petrecem Ajunnul mereu.I-a fost rau si a fost cam sictirit.cadourile i-au placut dar evident ca cele ale Ralucai erau mai dragute
In seara asta mergem la socrii si petrecem numai noi pentru ca toti prietenii nostrii plecara prin strainataturi dar noi din cauza de bube si constructii am ramas pe metereze.
Acum o astept pe Raluca sa faca si ea varicela dar mi-a cam ajuns!Stau inchisa in casa de 10 zile.Mai avem 4 si scapam.Daca mai stau si cu Rali inca 2 saptamani o iau razna!
Va pup si sper sa aveti un an deosebit de bun!Si sa fiti fericite!