Nazdravani de aug-sept 2003
Raspunsuri - Pagina 4

ankalaura spune:
Hei! Ne-am intors si noi azi noapte! Intarziere o ora jumate, ceata, un bou de taximetrist care ne-a taxat cu un milion juma' pentru cei 8 km de la aeroport pana acasa! Ordinari! Frig in draci si mizerie! Ha! dar, vorba Iulianei, doar nu era sa fie totul foarte frumos!
Cris, nu sunteti sanatosi mama sa plecati cu masina, da' asta e parerea mea
Parisul frumos, normal, dar oamenii la fel de idioti ca si la noi. Tara frumoasa, pacat ca e locuita. Imbulzeala si calcare pe picioare la Versailles ca si la Grevin, unde nu m-a impresionat nimic in mod deosebit. La Versailles, toti tampitii stateau la o coada de 1500 de persoane (2 ore se estima asteptarea pentru bilete!!!) PENTRU 6 EURO MAI IEFTIN LA BILET!!! La coada de 21 de euro erau doar 10 persoane! La aia de 15 euro, 1500 de persoane! Dupa coada de la bilete, o noua coada de o ora la intrare. la Grevin, o ora de coada pentru bilete.
In rest, civilizat. Mi-au placut in mod deosebit Notre Dame si Conciergerie. Invalides interesant. Intresanta croaziera pe Sena. Misto la Disney. Scump in draci in schimb la Disney ( ma refer la magazine si restaurante). Oricum, merita.
M-a impresionat in mod deosebit reteaua de tren si metrou. Pe cuvand daca nu ma descurc mai bine la Paris decat la Bucuresti! Atat de clar explicat totul, indicatoare, linii separate, directii precise, ore exacte! Super!
Hai ca va mai povestesc mai incolo alte aventuri mai putin placute. Concluzia e pozitiva. E de mers si de cascat gura la maxim, dar pe caldura nene. Noi am avut noroc ca nu ne-a plouat deloc si nici nu am prea tremurat de frig. Ieri au fost 10 grade!
Eliza e bolnavioara. E Ovidiu cu ea acuma la IOMC la garda. dupa care il trimit la niste cumparaturi ca e frigiderul gol (inchide peste tot la 4!!!)
Iar in casa e un haos ca dupa razboi!
O sa va povestesc ce jucarii minunate am luat la niste preturi de nimic (am venit cu o punga imensa de jucarii ca bagaj de mana! s-au speriat aia la check in!)
Va pup si va dorim tuturor un an minunat!
Si mai am si musafiri diseara!!!!

cristinamh spune:
anka, ai maaare dreptate... adevarul e ca la versaille am preferat sa vad gradinile decat sa stau a coada, daca stiam ca-s doua cozi, vedeam si eu sala oglinzilor...
in schimb prin paris cozi ca la nebuni peste tot la concingerie vreau sa mai incerc o data, mai cu noaptea in cap, poate reusesc sa intru... azi mi-a rupt picioarele prin luvru, ce bine ca m-am dus singurica, ca altii s-au plictisit doar uitandu-se la poze .
ieri am dat o tura cu copiii, de l opera, vendome, concorde, tuilleries, pana la piramida de la luvru. si ne-am oprit... intr-o librarie englezeasca, de unde am iesit cu doua carti cu thomas .
gata, vapup, un an nou fericit, mi-a venit copilu de la gara de nord, in extaz ca a vazut trenuri cu trompa de elefant...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

iuliana spune:
Versaille e de neconceput sa nu vizitezi, iar sala oglinzilor e bestiala. Mi-au placut taremult si dormitoarele regelui etc (ce a mai ramas din ele dupa incendiu). Ce mai, am ramas impresionata de picturile de pe plafoane si de tot ce am vazut acolo si sint 15 ani de atunci. Si noi am stat la coada la bilete, dar si la toaleta:). Frate, chinezaria lumii!
Anka, pai daca zici ca la coada cu 6 euro era mai mlta lume, mai mult ca sigur ca 99% erau asiatici ca astia isi manica de sub fund ceva de nu-i adevarat.
Fetelor, va doresc un 2008 mai bun decit 2007 !!
Hai, ca mai sint citeva minute si voi treceti deja in 2008:)
Noi cam avem tot ce ne trebuie pentru vacanta, insa am cautat in tot orasul galetuse si ustensile de nisip si nu am gasit. E si normal, nu e sezonul, in schimb am gasit costume de baie si le-am luat la fete acelasi numar:)...pentru 4 ani:).
Am pus poze de la Craciun http://good-times.webshots.com/album/561878809OBblcf si inca alte poze aici http://good-times.webshots.com/album/561787778czhngD .
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

ankalaura spune:
Mai, sa nu ziceti ca sunt carcotasa, ori poate erau lucrurile altfel acum 15 ani, da' sala oglinzilor era prafuita raaaauuuu! Oglinzile aratau ca alea de prin trenuri - adica poate ma asteptam eu la mai mult, credeam ca sunt de-alea regesti, limpezi ca cristalul!!!
In afara de coada de la intrare, am mai stat la doua cozi, e drept Iuli - una la toaleta si a doua la nemernicia aia de cafeterie de 7 pe 10 m, total insuficient pentru miile de gura-casca, cafeterie de unde am luat singurul fel de sandvis disponibil, o tampenie in care ne-am uitat abia cand am ajuns acasa - jambonul era uscat de atata stat in raft iar margarina era crapata deja, uscata si ea. Cred ca de la asta s-a pricopsit Eliza cu diareea si vomitatul!
Cris mama, ce ati facut nene pana azi? De sambata au venit alte milioane de gura casca. Coada la Notre Dame era de 15 ori mai mare decat cand am fost noi. Noi nu am stat nici macar 2 minute la Conciergerie. Poate de-aia mi-a placut mai mult Acuma tebuia sa va duceti pe la gradini unde e spatiu si nu sunt cozi
Oricum, nu aveai cum sa vezi cea de a doua coada, ca era prea mica! Da' mai mult! Inainte de castel, stii, e piateta aia pe stanga, viz-a-vis de hotelul Versailles, acolo era o agentie unde puteai lua bilete la Versailles fara nici o coada! Super nene
Iuli - or fi fost mama si chinezime, nu pot sa stiu, ca erau pe cealalta parte a curtii si nu aveam ochelarii la mine
Bai, si am mai patit 3 tampenii!
1. M-au pacalit cu 5 euro la roata de la Concorde, ca la copii era gratis, mi-au dat bilet de gratis dar mi-au oprit pret de copil de peste 10 ani.
2. La gara mi-a gresit una biletul de catre Disney, noua ne-a dat de zonele 1-5, adica corect, iar Elizei i-a dat de zonele 1-6, adica cu 3 euro mai mult decat trebuia (adica 9 jumate in loc de 6 si 25). Daca eram magari, am fi zis ca n-are 4 ani si mergea gratis, da' noi, oameni cinstiti...
3. La aeroport, la cafenea, mi-a luat o moneda de un euro in loc de imi dea restul 90 de centi, mi-a mai cerut 10 centi
Da' frumos dom'le, frumos foc!
Hai ca data viitoara va zic din alea misto

cristinamh spune:
pai ce sa facem ma anka, tare greu cu orgnizarea, mai ales cu iris, care nu vrea decat in brate... prima saptaman, am ajuns luni searqa, coii bolnavi, adica tuseau ca magarii, cat sa-i tin in grig?! de craciun am plecat 3 zile la valence, s-au dus si astea... apoi nu ne iesea decat o singura iesire pe zi, de vreo 3-4 ore... asta e, las' ca mai venim, in vreo 2 ani sa ducem copiii la disney. da' numai vin iarna, ca mi-a ajuns pana in gat.
apropo de bilete... ne ducem sa luam bilete de versaille... cere cristi doua intregi, apoi unu de copil. aia o vazuse pe iris, i-l aratam si pe andrei... si ne zice ca tot arata prea mic, sa nu-i mai luam
ma duc sa trezesc lighioanele, ca ia ne-a prins ora 10 in pat. o sa fie crima sipedeapsa sa-i scol a 6, cand dupa ora romaniei dormeau pana la 11... nu mai zic de mine...
in schimb andrei a invatat reteaua de metrou, atat cat am mers noi cu ea. iti spune lace statie cu ce linie schimbi fara sa stea pe ganduri. deja si-a gasit alta distractie pe net, sa se joace pesite-ul ratp, ca e harta interactiva. de metrorex nu mai e atras
maine copiii se duc iar la cite de la science, timp in care eu suntlasata singura sa fac bagajele... si incepem noua aventura spre romania. asta de intoarcere. nu e deloc naspa cu masina, doar de romania imi e frica, sa nu facem 3 zile de la granita la bucuresti. autostrazile suntcurate ca-n palma, si se merge ok.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

dana_ene spune:
Noul an, 2008, se asterne inaintea noastra ca un volum nescris de 365 de pagini goale.
Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

ankalaura spune:
La multi ani! Sa avem un an linistit si plin de impliniri!
Cris - vezi ca tocmai au dat avertizare galbena la meteo. Pana pe 3 ianuarie seara la 10 o sa ninga puternic in sud si cu vant de 70-80 km/h. Aveti mare grija.
Noi ii asteptam pe ai mei - vroiau sa vina maine, dar cand am vazut ca incepe ninsoarea i-am convins sa vina de azi - riscau sa stea in camp ore in sir, ca vin cu trenul.....
Inca nu ne-am dezmeticit bine. Eliza e brici, ma mir si eu cat de rapid a reactionat la antibiotic si nu pot decat sa ma bucur. Ma duc sa mai strang cate ceva prin casa si maine sper sa reusesc sa aranjez pozele (am facut vreo 2000 de poze daca puteti crede!)
Inca o data va doresc sa aveti un an nou fericit, cu sanatate si impliniri!

reby spune:
LA MULTI ANI !
2008 - cu sanatate, bucurii, belsug si impliniri pentru cele mai frumoase visuri!
Haidi ca poate in 2008, reusesc sa intru mai des sa mai povestesc despre pataniile lui Davidut la gradi, prieteniile lui, si toate nazdraveniile.
Pupici si toate bune,
David si Reby

iuliana spune:
Am pus poze facute la Studio cu fetele http://good-times.webshots.com/album/561878809OBblcf?start=48 .
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

ankalaura spune:
Mai, am uitat sa va spun un lucru foarte important! In Galeria oglinzilor, lampadarele de langa tron, scarile si tronul erau de carton!!!
Azi sunt acasa ca nu mi-a venit deloc sa merg prin ninsoare la serviciu. Astia nu au curatat zapada. Sa fi mers juma' de ora pana la metrou prin ninsoare, sa avem pardon dar nu! Daca se opreste ninsoarea, iesim cu saniuta!
Eliza nu e inca bine. Desi nu are temperatura, o doare inca burtica, face kk moale, o doare capul.
Ce sa ii dau sa manance?? Pana acum am tinut-o cu paine prajita si orez fiert cu morcov. Azi i-am dat niste covrigei uscati simpli si o banana din care a mancat doar un sfert. Totusi, paine si orez mananca de pe 31 incoace.... Ce ii pot da altceva?