Nazdravani de aug-sept 2003

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ei, vad ca au mai aparut fete la orizont:).

Irinuca, faza cu ciocolata a fost misto...ca daca nu era ciocolata, nu va dadeati seama:).

Noi ne-am hotarit sa mergem la Disneyland pa la sf lui mai ca ne-au omorit fetele cu atitea insistari. In cazul in care nu ii facem ziua Dianei acasa, i-o facem acolo.

As fi vrut si eu sa le dau pe fete la innot in cursul anului, dar pur si simplu nu imi mai gasesc timp. Noroc de tati ca se duce cu Emma la balet simbata dimineata, ca altfel nu as fi putu sa o duc la nici o activitate extrascolara. Insa va trebui sa ma duc sa le inscriu deja pentru vara sa ia cursuri de inniot ca se ocupa repede locurile.

Nu imi mai gasesc deloc timp sa fac mincare si curat. Am teme in fiecare zi, si teste la fiecare 2 saptamini. Ieri am plecat la scoala la 8 dimineata si m-am intors la 10 seara ca, dupa ce am terminat cursurile, m-am dus si la o fac. sa ascult o prezentare a programului de nursing.

Numai stiu cum sa fac, sint presata de timp si de toate:(. Duc copii la scoala, ii iau de la scoala, du copii la birou la Alex, apoi ma duc eu la scoala etc. Conduc in fiecare zi in medie 60 km, in alte zile cind ma duc si la cumparaturi sau am alte treburi de rezolvat chiar si mai multde 60 km. In we asta aveam de mers la niste vinarii, dar nu ne-am putut urni din casa. Alex a avut si el treaba pentru servici, iar eu de scris un eseu la engleza (mi-am ales si o tema de sta mitza in cap: educatia superioara -college- la copiii de emigranti nascuti in USA in comparatie cu educatia parintilor lor). Asa ca simbata noaptea am facut noapte alba, duminica am dormit vreo 3 ore la prinz si luni noaptea am dormit vreo 4, ca eseul (de 5-7 pagini) trebuia sa fie gata marti. Mi-e casa cu fundul in sus si nu stiu cind sa ma apuc de facut curat de Paste:(.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ce mai faceti voi, dragelor?

Iuliana, te inteleg asa de bine.
Si eu sunt tare ocupata. La servici e jale, incep alegerile..., m-am apucat si de masterul ala si e de-o mie de ori mai serios decat am sperat eu (n-am avut bafta de o facultate unde sa se treaca usor, asa cum aflasem ca se poate si cum sperasem, recunosc).
Iar acasa, domnitele ma solicita si ele la maxim.

Irinuca, m-am minunat de patania asta. Bine ca e vorba de polipi. Se rezolva destul de usor.
Luca al Ilenei (adameasca) a facut lunile trecute operatia la Bucuresti si totul a decurs foarte bine.

Sashaaaaaaaa, am mare nevoie de ajutorul tau.
Am citit despre Sasha. Si noi avem probleme cu ochisorii Oanei.
De prin februarie am tot observat ca isi strange ochii. Am fost cu ea la un control, i-a descoperit ceva miopie dar in stadiu usor si putin astigmatism. Ne-a dat sa-i facem un tratament si apoi sa venim iarasi la control peste 6 luni.
Am facut tratamentul, dar nici acum nu se observa vreo ameliorare, cu toate ca am redus la maximum uitatul la tv sau la calculator.
As vrea sa ajung cu ea in Bucuresti la un control mai serios.
Am vazut ca ai scris de clinica OFTAPRO. E tare greu cu programarile, inteleg. Ce imi poti spune? Ceva recomandari?
Help!

Anka, deci si tu cu 2 printese? Super!!!
Am vazut si ultimele poze. tare bine arati, doamna. Iar Eliza e o domnisoara tare frumoasa.
Numai bine in continuare iti doresc.
Sper sa dau mai des pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Dana - clinica este pe str. Pache Protopopescu, intre ProTV si Foisorul de Foc. Are site www."numele clinicii".ro unde gasesti numarul de telefon pentru programare. Cand am fost eu cu Sasha spuneau celor care sunau pt programare sa sune in aprilie, deci ai putea sa suni deja. Oricum programarile erau deja pt luna iulie. Noi am fost la dr. Teodorescu Luminita, ea mi-a fost recomandata de o colega de servici, dar mai sunt si alti doctori care consulta copii. Cum se desfasoara consultul : l-a masurat la un aparat, cu biletelul cu masuratori am intrat la dr, acolo i-a pus diferite lentile si l-a pus sa citeasca niste numere din ce in ce mai mici. Sasha nu a vazut doar la ultimul rand din cele posibile, pe care nici eu nu il vedeam ...., dupa care am iesit, i-a pus picaturi in ochi, am asteptat cam 45 minute si ne-am reintors la dr., unde a citit din nou cifre. Rezultatul : la copii este normal +0.5, Sasha a avut +0.75 si astigmatist, asa ca ne-a dat ochelari permanenti de purtat pana in iarna, control, si poate scapam de ei. Explicatia a fost ca, desi nu e mare branza ce i-a gasit, este bine de corectat pana incepe scoala.
Ochelarii i-am facut chiar acolo, i-am luat niste rame foarte usoare de titaniu, cica sunt cele mai rezisitente pt. copii, in 24 ore erau gata. Altceva nu stiu ce iti mai spun, mai intreaba-ma tu !+

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Sasha, mii de multumiri .
Intre timp am facut programarea, a reusit sa ne strecoare pe 13 mai.
Dar fiindca Oana clipea rau din ochisori am mers ieri, din nou, la o alta doctoritza aici, in Buzau.
Aceeasi procedura: aparat + picaturi in 3 randuri timp de 45 minute, apoi iarasi control. I-a gasit si ei +0.5 si astigmatism si i-a recomandat ochelari si control peste 1 an. Ochelarii o sa-i poarte numai la activitatile care ii obosesc ochii, adica la TV, la calculator, la citit, colorat, scris.
I-am comandat deja ochelarii, urmeaza sa-i luam in cateva zile.
Dar ne-a spus ca totusi, problemele de la ochi nu justifica clipitul acela, asa ca ne-a recomandat sa-i facem si un examen ORL (pentru polipi), un examen coproparazitologic. Daca ies negative, inseamna ca e un tic.

Ramane insa valabil sa ajungem si la Bucuresti pe 13 mai.

Oricum, noi banuim ca e tic. De cand a aflat ca urmeaza alte analize, a inceput sa se controleze. De ieri n-a mai clipit decat de vreo 3 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai, dati-mi si mie nr de la clinica asta, ca nu am gasit nimic pe site-ul lor. NU merge la mine dom'le. Oriunde dau click zice ca e DONE si imi arata doar copichii aia pupaciosi...

Anca mami de Eliza si 28+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Anka - tel clinica : 252.52.01 sau 252.52.17.
Dana - cat stati in buc. pe 13 mai ? stiu ca e marti, dar cine stie ...

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Ce parere aveti voi? De cand a aflat de pericolul de a ajunge la ORL-ist, de teama polipilor, fata mea nu a mai clipit ieri niciodata. Nici astazi. Deci, eu zic ca-i tic. Cum ar fi putut sa se controleze daca totusi o supara ochisorul?
Daca ar avea polipi nu ar trebui sa respire greu? Nu ar trebui sa respire noaptea pe guritza? Ei bine, lucrurile astea nu se intampla.

Anca, nu stim exact cat stam in Bucuresti, dar te anunt atunci. Ar fi super daca am reusi sa ne vedem.

Mergi la inceput

La multi ani, MIHAELA!

La multi ani, FLORIILOR, Flori, Danat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Multumesc Dana-ene ca nu m-ai uitat, wow, ai memorie, zau!
Tot binele din lume tuturor celor ce se serbeaza de Florii, multa sanatate si ani multi fericiti!

Mihaelei_s inca odata LA MULTI ANI si toate reusitele din lume!

Pupici,

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Dana-ene si danat, mi-ati facut o mare surpriza!!!! Va multumesc foarte mult, sincer nu ma asteptam sa va amintiti de ziua mea .

danat esti floricica, imi cer mii de scuze dar nu am stiut. Un sincer si sa ti se implineasca toate visele!

Noi am fost plecati azi de acasa toata ziua, am petrecut minunat la un gratar si la colindat insulita Fårö, sunt franta...va pup, o saptamana frumoasa sa aveti!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput