Nazdravani de aug-sept 2003

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Zic si eu cu intarziere La multi ani tuturor celor ce si-au serbat ziua numelui in Duminica Floriilor, multa sanatate, noroc, sa fiti fericite si iubite de toata lumea.

Mihaela, La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita, sa-ti indeplinesti toate visele!!!!

Eu am fost presata cu un proiect , acum invat pentru examene, am unul pe 26 si altul pe 5 mai.

Intre timp sunt stresata ca ma doare foarte tare la subsoara, chiar langa incheietura, simt ceva tare cand tin mana pe langa corp, m-am piait si am dat de ceva tare, rotund, ca o biluta. Sa termin cu examenele si ma duc la doctor pentru ca ma sperie tare chestia asta, sper sa nu fie nimic grav, doar sunt tanara, nu?

Intre timp s-a incalzit si la noi, fetele sunt super incantate ca pot iesi afara in capul gol si fara geci. Dimineata e rece, azi au fost 6 grade, dar la 2, 3 se fac peste 20 de grade. Asa ca ma pun sa le fac tot felul de codite dimineata, deja sunt ma bat la cap sa le cumpar rochite (ca cele vechi nu le mai plac), Emma nici nu vrea sa auda sa o imbrac cu rochite de la Andreea, trebuie sa le ascund sa uite de ele, dar cam greu, macar jumate si tot ar fi bine. Pentru mine ar fi o economie sa-i dau lucrurile Andreei, dar ma pun cu fericirea ei?
De Paste vom merge la Quebec, la nasul Emmei, sambata dimineata am examen, deci vom pleca sambata dupa-amiaza. Tot de Pasti e si ziua Emmei, sper ca n-o sa fie suparata ca n-o sa-i serbam ziua la gradi (ca a ramas cu gandul de asta toamna de la ziua Andreei), marti le duc la gradinita, cred ca o sa-i duc si acolo un tort daca va face scandal.Intre timp mi-a venit si o scrisore de la scola Andreei, avem programare la intalnire cu directoarea scolii, 2 ore, vor sa o observe in mediu cu copii, vor sa-i testeze limba, sa vada daca are nevoie de ajutor suplimentar, mi-au trimis multe formulare de completat despre ea, cu intrebari mai mult despre personalitatea copilului.
Va las ca sa ma apuc de invatat.

Multa sanatate tuturor si sarbatori fericite, nu stiu cat mai apuc sa intru, poate doar sa va citesc, eu deschid mereu calc ca toate cursurile sunt pe net.

Paste fericit, Invierea Domnului sa va lumineze viata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Am reusit sa citesc cate ceva din urma... nu tot... Am reusit sa scap de controale, atestari, cetificari etc... din fericire ne bucuram de sarbatori in liniste si de o minivacanta la soare!

La multi ani tuturor care si-au sarbatorit ieri ziua de nume si celor care de Florii au facut la fel!

Voiam sa va urez tuturor ca sarbatorile de Paste sa va gaseasca sanatosi si fericiti si numai bine!

Noi plecam de pe 29, acusi plec si de la scarbiciu si la cata treaba ma asteapta nu cred ca prea curand mai ajung sa pun mana pe calculator... pana dupa 5 mai, cand ne intoarcem - sigur-sigur nu iau laptopul cu mine!.

Inca o data, spor la traaba si pupici de Iasi!!
Sanatate celor mici si voua si numai de bine!
Alex&co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Sunt in urtma cu urarile dar imi cer iertare!
Mihaela la multi ani si sa fii sanatoasa! Numai de bine intregii familii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

iuliana76, Carmen va multumesc pentru urari!

iuliana76 multa sanatate! Tin pumnii sa nu fie nimic grav.

Carmen drum bun si vacanta frumoasa! In ce locuri frumoase plecati?

Eu va doresc SARBATORI FERICITE!!!! tuturor, sa luati lumina, sa mancati si sa va veseliti!

Noi vom petrece we zugravind si eu invatand, marti si miercuri am examene la suedeza, iar pana miercuri trebuie sa ne mutam in casa cea noua. De 1 mai eu am scoala, dar sunt libera pe 2 Mai, in schimb sotul meu e liber si pe 1 Mai, copiii la fel, aici we urmator va incepe joi. Speram sa avem si vreme buna, daca nu...un gratarel pe treasa tot vom reusi.

Va pup cu drag!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Un pic in avans, pentru cei ce sarbatoresc Invierea Domnului in acest sf de saptamana...

"Multa sanatate, fericire si un Paste binecuvantat de Dumnezeu.
Fie ca pacea si lumina nascuta din jertfa lui Isus sa salasluiasca in sufletele voastre si tuturor celor dragi voua"

Va

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

In avans si noi, ca maine plecam din Buc., va uram Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, Un Paste imbelsugat si nu in ultimul rand sanatate, ca este mai buna decat toate !

Cu drag,

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Vad ca nimeni nu se incumeta sa povesteasca ce a facut de Paste:). Incep eu, poate mai prinde curaj careva.

Vineri Alex si-a luat liber si am putut sa facem si noi mincare...multa, prea multa...imi vine sa o arunc la gunoi. Cred ca m-am ingrasat 2 kile, mama lor. Duminica a venit iepurasul la fete. Emma f. incintata, ca de fiecare data cind primeste cadouri...Diana ceva mai rezervata, ca intotdeauna, ca nu se omoara dupa cadouri. F. diferite fetele astea ale mele. Ieri am fost in vizita la niste prieteni unde iar am bagat ca spartii, fetele au avut parte de egg hunt...bucurie mare, nu alta. De data asta Emma mi-a spus ca nu mai vrea ca eu sa pun oua , ci sa vina iepurasul si sa le puna, ca asa am citit noi o poveste cu 2 iepurasi de Paste la care un alt iepuras batrin le-a pus oute:). Si noi ne-am conformat, normal. Ca tot iepurasul le-a adus si cadourile:). De Paste a fost cald, soare, frumos afara...am stat pe capul oamenilor vreo 7 ore si am plecat numai pentru ca aveam de invatat ca miine am 2 bucati examene, altfel ei ar mai fi vrut sa stam, dar deja si fetele miorlaiau de oboseala.

Am tras ieri o spaima ca se innecase Diana cu mincare si ta-su statea si se uita la ea...a doua oara intr-o saptamina cind vede ca se inneaca fata si sta si se uita la ea, dupa care mi-o paseaza mie, chiar daca el e linga ea. Asa ca am aplicat metoda de des-innecare:) si si-a revenit copilul. Nu va spun ca m-au trecut toate caldurile de spaima. Diana e mincacioasa si lacoma si de multe ori de abia mesteca mincarea. Azi noapte a facut febra si azi a fost cam molesita si fara pofta de mincare.

La noi sint discutii aprinse cum si cine isi sarbatoreste ziua intii. Emma zice ca ea e mai mare si ca ziua ei ar trebui sa fie prima. Ei, sa vedeti ce munca de lamurire trebuie sa duc sa ii explic ca iunie e inainte de iulie si ca ziua Dianei e inainte...

Am mai vrut sa maispun ceva, dar uit dela mina pina la gura...ca de obicei:(. Pun niste poze mai vechi http://family.webshots.com/album/562822931xzMVxA si poze de Paste http://family.webshots.com/album/562822931xzMVxA

Iuliana, sper sa nu fie ceva nasol...ai grija si du-te la un control cit mai repede ca nu e de gluma.

La noi e durerea mare cu pantalonii. Nici nu vrea Emma sa auda de pantaloni ca cica sint pentru baietei si nu pentru printese ca ea:). Am ajuns sa imi fie frica la magazin sa ma uit dupa pantaloni:D. De fapt, cred ca din toate hainele de vara, nu are decit 2 perechi si atit. Dianei i-am cumparat si ei hainute noi, ca parca ma doare sufletul sa o vad ca poarta hainutele Emmei, chit daca sint ca si noi.

Mihaela, LMA si de la mine. Ce ati mai facut? V-ati mutat? Vreau si eu poze:) de la casuta noua.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

iuliana, multumesc mult! Eu am avut azi 2 examene la suedeza, maine mai am alte 2, apoi avem liber si suntem pe ultima suta de metri cu casa. Nu ne-am mutat inca, maine e ultima zi...am reusit sa vopsim camera fetelor si ieri au venit paturile de la Ikea, am stat ieri seara pana la ora 22 si am montat paturile fetelor. Mda, asta a fost pregatirea mea pentru examen . Azi ne apucam sa vopsim dormitorul nostru si maine dupa ce vin acasa de la examen strang ce mai am pe aici prin apartament si maine seara dormim in casutza noastra. Am asa putina nostalgie, va fi ultima noastra noapte aici, ne-a fost bine in lunile astea in care ne-a gazduit...m-am obisnuit cu zona...va trebui sa ne readaptam la mai multe chestii.

Promit sa revin cu poze dupa ce amenajam, deocamdata nu e gata totul.

Va pup, petrecere frumoasa mai departe!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Poftifi la capitolul urmator.

Mergi la inceput