Nazdravani de aug-sept 2003
Raspunsuri - Pagina 17

iuliana spune:
Si eu bolesc de vreo 4 zle. Alex a fost si el bolnav, dar i-a trecut repede...nu stiu cum:D. Cred ca am luat de la Emma, dar ea nu s-a simtit asa de rau. Diana a avut si ea mucisori, dar atit. Numai eu sint mai naspa. Noroc ccc ca sint in vacanta sapamina asta si nu a trebuit sa plec nicaieri. Ce e mai nasol e ma sapt viitoare am 2 examene si o minune de scrisla engleza si ma ia cu dureri de cap ca nu am apucat sa invat nimic.
Mihaela, preturile sint mariceleee. Probabil ca si salariile tre' sa fie bunicele de pot suedejii sa cumpere la pretul asta. care e salarul minim pe economie?
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

mihaela_s spune:
iuliana, stai ca am uitat sa precizez ceva: casele aici pe Gotland sunt cele mai scumpe din Suedia, pentru ca e un fel de "Santa Monica" Suediei . Dar sunt si apartamente de vanzare nu numai case, si alea sunt mai ieftine, chiar si la jumate pret de casa un apartament cu 2-3 dormitoare.
Sincer, nu stiu salariul minim, dar e undeva pe la 14.000 de coroane, asta fiind 2300 de dolari. Insa mai pune si impozitul, care in Suedia e de 32-33% la asa un salar. Cei cu asa salarii nu cred ca-si pot permite un credit de casa :((. Dar in general salariile se invart intre 20.000 si 30.000 de coroane( 3200-5000 de dolari), multi au salarii peste 30.000 de coroane si se descurca. La 2 salarii din astea, linistit iei o casa buuuuna si traiesti bine pe langa ele. Pentru ca impozitele mari inseamna si multe gratuitati, sistem social foarte bine pus la punct, care deocamdata merge.
Eu zau ca nu mai stiu salarii si preturi din SUA, n-am mai vorbit demult cu sora mea pe tema asta...dar e interesant de facut o paralela...in SUA care e salariul minim?
Cum merge cu practica? Mai mergi la spital? E interesant?
Sanatate multa, cred ca noi astea mai "coapte"(sa nu zic altfel ) suntem mai apetisante pentru virusi
vorbe de copil...
Hobby

cristinamh spune:
imi pare rau sa vad atatia bolnaviori, pe toate latitudinile, longitudinile si grupele de varsta . pupici si sa treceti usor peste!
eu sunt nedormita de doua nopti, andrei mi-a tot facut febra, mica, ce-i drept,... mai si tuseste un pic, destul cat sa dorm iepureste si sa-l pazesc sa stea invelit. mai nou vin amandoi si se cearta care sa doarma cu mine, iar eu nu ma odihnesc deloc... de la povestea de seara nu se mai dezlipesc de mine.
mihaela, mie imi place ce povestesti de casuta! noi o sa ne luam terenul, dar tare mi-e teama ca n-o sa putem face singuri toata miscarea, si-o sa-l luam cu inca cineva, nu stim inca cine, dar prieteni. si ne-ar reveni o casuta asemanatoare si 300mp, ceea e e ok, zic eu... mai ales ca am avea curte comuna.
dar inca visez frumos, poate ne iese de unii singuri
dati-mi si mie o idee... sambata e ziua maica-mii, eu nu i-am luat nimic... ce sa-i iau!? n-am nici o idee, nici f multi bani...
i-a facut andrei felicitare, ii palce la nebunie sa faca colaje-felicitari, da' totusi, trb sa ne ducem cu un cadou...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

ankalaura spune:
Bey Cris - am cautat ma... unele kile sunt acolo Altele de jur imprejur, dar una peste alta s-au asezat mai bine ca la Eliza parca
Eu stiu cine e graviduta pen'ca mi-a zis posesoarea respectivei burtici pe mess, asa, ca de la graviduta la graviduta
Tare faza cu Ancalui Sasha!!! Mai Cris, nu e ea graviduta da? Adica, nu faci misto! Ca eu stiu de alta [-:)))]
Mihaela - sanatate fetelor mandrelor.
Mie mi se pare super pret la casuta!!! Mai ales ca in Bucuresti cumperi ceva asemanator cu pretu cel putin dublu, si asta daca ai noroc! Am tot aruncat si noi cu ochiu' pe la casuta si nu am gasit nimic convenabil pana in 200.000 de euro (adica vreo 280 de mii de dolari), asa ca mai bine emigram nene... Plus acrobatiile de rigoare.. vandut apartament, facut credit pe vreo suta de euroi, rata imensa pentru vreo 30 de ani... neeeehhhh....
Desigur, facand proportia si cu salariile, consider ca este aberant ce se intampla in Romania dar asta e
Iuliana76 - LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de mandrele tale si al tau sot!
Carmen - si tu mama?? Si Alex??? Clar, primavara asta e tare inselatoare. Si Eliza a reinceput de azi cu tusea... dupa ce ca nu sunt nici macar 2 saptamani de la vizita la medic...
Anca mami de Eliza si 24+ cu
Ligia Stefania

mihaela_s spune:
anka, stai linistita ca si aici ratele se intind haaaaat pe 40 de ani(pentru toata suma, fara strop de avans). Am gasit o banca care ne credita pe...60 de ani! Pai cum sa mai traiesc eu atat! Dar e adevarat ca iti lasa si bani de trait...
Aici nu e problema, astia traiesc ca americanii: isi cresc copii in casa (10-15 ani), apoi o vand, mai recupereaza ceva bani din investitie (ca valoarea mai creste mai ales daca o intretii) si se muta in apartamente de bloc unde isi vad frumos de batranetile lor. Cand au vreo 90-95 de ani se duc la case de batrani si gata. In rest se descurca singuri, sunt asociatii care la aduc mancare acasa, primesc ingrijire medicala si sociala daca e nevoie, abia cand trebuie sa fie permanenta (ingrijirea) se duc la case de batrani. Si traiesc astia nene, pana la adanci batranete ca in povesti!
Eu aici in bloc am vecini ori foarte tineri, fara copii sau cu un copil mic bb, ori batrani singuri, mai ales femei.
Sanatate puiutilor bolnavi, vad ca e sezonul acum. Silvia a facut febra si acuma seara, mai asteptam maine si daca e tot asa ii dau si eu un antibiotic (adus de la Romanika normal, ca aici fara reteta nu primim!).
Sarbatori Fericite celor care sarbatoresc acum Pastele, daca sunt printre voi!
vorbe de copil...
Hobby

Sasha.p spune:
Din pacate Anca lu Sasha nu e ea aceea .... v-am zis, si nu pentru ca nu am vrea dar chiar acu` nu se poa` ...
macar sa am eu ce spune ca spun, stati fara grija...
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003

ankalaura spune:
Hello
Va prezint BB Ligia de 25 de saptamani
Grasa de aproape un kil si lunga de 33,3 cm! Varsta de dezvoltare mai mare cu 3 zile decat varsta dupa DPN, deci e posibil sa nasc si la 30 iunie!
Acuma ma duc la bucatarie sa improvizez ceva
Anca mami de Eliza si 25+ cu
Ligia Stefania

cristinamh spune:
anka, asteptam poze si cu burtica din exterior, nu numai din interior . ce zice eliza de poza?
sa va povestes seara de azi... ii dau lu iris o cioco mare, se duce fata o desface... o rupe fix in jumatate si-i da jumate lui andrei. fara sa-i zica nimeni... am cerut si eu o bucatica, iris mi-a spus clar "e a mea", si l-a impins pe andrei in fata, cu mesajul "andrei are coata". a se citi ... "sa-ti dea andrei". andrei mi-a dat, ca el ma iubeste, si cand a vazut mandra ca lu' andrei ii multumesc si sunt asa incantata, si-a rupt (parca rupea din carnea ei) o bucatica si mi-a dat si ea.
uite ce scorpion cresc eu la san!

iuliana76 spune:
Fetelor, multumesc mult de urari, a fost o surpriza placuta!!!
Eu va citesc mereu dar nu prea am timp de scris, mai ales ca as avea multe de povestit de la ultima postare.
Saptamana asta e ultima de servici asa ca pe urma voi avea mai mult timp liber si voi trece la povestiri.
Pana atunci sanatate multa celor bolnaviori, vad ca multi au prins cate o viroza de primavara, si pentru Mihaela sa stapaniti sanatosi casa!

ankalaura spune:
Fetele, va prezint si burtica pe dinafara la 25 de sapt si jumatate , si cu Eliza calare pe ea.
Mihaela - m-ai facut sa rad cu remarca ta! Nu e problema cat e creditul, da' traiesti tu pana atunci? Doamne Doamne, ce inseamna capitalismul mai! Ma gandesc uneori daca nu ar fi fost mai bine sa traiesc si eu in alte vremuri, cu mai putina poluare, cu mai putin marketing si strategii comerciale, cu mai putina politica.... 60 de ani oh my God!!!
Anca mami de Eliza si 25+ cu
Ligia Stefania