Nazdravani de aug-sept 2003
Raspunsuri - Pagina 16

cristinamh spune:
am avut parte azi dim de un episor inedit din alba ca zapada... s-au jucat copiii impreuna cu casuta, piticii si toate cele. andrei a umplut fantana cu apa si iris l-a acceptat imediat, doar a contribuit si el... si-au spalat toate vasele piticilor, apoi au dezbracat toti cei sapte mititei, le-au facut baie... apoi le-au spalat si toate hainutele, ca, deh, asa era in desen... i-au asezat la masa, le-au dat sa manance... si io ma uitam ca prostu, ca n-au vrut sa se joace si cu mine!
dar a fost o dimineata plina, fara tipete si fara bataie!
dupa-amiaza la topogan, unde mandra mica face fara ezitare tot ce vede la fra-su, ba chiar cu mai mult curaj pentru chestiile cu adrenalina... avem de ex niste rotitoare, de-alea cam ca la antrenamentul astronautilor, nu prea sunt de piticii mei, da' m-am suit eu si i-am tinut. andrei mai cu frica, dar i-a placut, in schimb iris era in delir, nu mai voia sa se dea jos (nici eu)
ma gandesc ca la varsta ei, pe andrei nu-l scapam din ochi, in timp ce lu iris ii dau drumul pe locul de joaca si stau linistita... si nu pricep cum imi iese.
in alta ordine de idei, am avut revelatia celor 2,5 ani care se apropie... adica vaccin... noi , care n-am dat pe la doctor de asta toamna, o sa asocieze mandra acum cu injectie... si-o sa inceapa groaza...
si ca tot veni vorba de medici, a depistat cineva prin bucuresti un stomatolog pentru copii? adica un cabinet decorat pentru ei...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

ankalaura spune:
Carmencita - LA MULTI ANI!!! Super escapada la Viena. Tare planuim si noi una, doar ca pe meleagurile noastre, da' sa fie pana ma fac prea rotunda si mai putin deplasabila
Cris - m-ai distrat cu piticii tai si Alba ca Zapada
Mihaela - super de super! Nu contenesc sa ma gandesc ca ati realizat un lucru mare, iar acum ca ati luat si casa... Excelent! Sa fie cu noroc si asteptam pozici de-alea faine de-ale voastre
Iuliana - mai, hai ca concuram Cu Eliza luasem si eu putin peste 20 de kile cu totul, eram o balena imensa! Si acum am luat kile multe dar nu stiu de ce nu se vad. Cred ca s-au asezat altfel.
Maaaiii, nu va distrati pe seama mea ca ma duc sa mai fac o poza acusica sa vedeti ditamai burtoi la 24 de saptamani
Aaaa, si eu stiu cine e gravidoasa SIC SIC SIC Da' nu spui
Anca mami de Eliza si 24+ cu
Ligia Stefania

Sasha.p spune:
Fetelor - sunteti rele .... mai bine nu ne atzatzati curiozitatea ... daca "persoana" tot nu vrea sa spuna .....ne lasati asa in ceata ..
Anka - hai sa vedem mai de aproape burtica asa pe banca pare micaaaa.
Noi - fara noutati importante.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003

cristinamh spune:
anka, la bb2 se aseaza intai pe fund...sigur le-ai cautat si pe-acolo ?
da' tu de unde ai aflat cine e gravi?
sasha, pai daca tot nu aveti noutati, mai fa tu un bb ca sa animi atmosfera .
noi sambata avem bilete la "cei trei purcelusi". mai are intamplator cineva bilet? ca luni la 2pm nu mai erau decat 6, trei sunt ale mele... data viitoare luni la 9am sunt acolo, sa-mi iau si eu o data bilete in fata!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

mihaela_s spune:
iuliana, anka multumim mult!
anka, poze dupa 15 aprilie cand ne vom muta!
Noi duminica asta sarbatorim Pastele, apoi avem o saptamana de vacanta. Insa e urat afara frig si ninge...parca vine Craciunul . Eu tocmai trecui de prima viroza nordica urata de tot, acum sunt fetele bolnavioare-Silvia tuseste doar si in rest e energica toata ziua, dar Diana e cu febra ci cu durere in gat. Ei, asta e primavara!
vorbe de copil...
Hobby

iuliana spune:
Iuliana76, La multi ani!! Sa te bucuri de mindretele tale si de sotul tau si sa aveti parte numai de fericire!!
Mihaela, daca nu sint prea indiscreta:D, cam cit costa o casa la voi si cam ce suprafata are?
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Sasha.p spune:
cristina - cine a zis ca nu vreau ? Dar ... din pacate trebuie sa mai asteptam un pic sa imi rezolv eu altele.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003

l_carmen2003 spune:
Regulile de baza ale marketingului explicate amuzant de catre un profesor la Institutul Indian de Management din
Ahmedabad (IIMA):
1. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: "Sunt extrem de bogat. Casatoreste- te cu mine".
Asta inseamna marketingul direct
2. Esti la o petrecere impreuna cu niste prieteni si vezi o fata superba. Unul dintre prietenii tai se duce la ea,
arata spre tine si spune: "Tipul ala este extrem de bogat. Casatoreste- te cu el".
Asta inseamna publicitate
3. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii iei numarul de telefon. A doua zi o suni si ii spui:
"Buna. Sunt extrem de bogat. Casatoreste- te cu mine"
Asta inseamna telemarketing
4. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te ridici, iti aranjezi cravata, te duci spre ea, ii oferi de baut, ii
deschizi usa (de la masina),o ajuti sa urce, te oferi sa o duci pana acasa, dupa care spui: "Ca veni vorba. Sunt bogat. Nu ai vrea sa te casatoresti cu mine?"
Asta inseamna relatii publice
5. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Vine spre tine si iti spune: "Stiu ca esti extrem de bogat! Am vreo sansa sa
te casatoresti cu mine?"
Asta inseamna recunoasterea brandului
6. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: "Sunt extrem de bogat. Casatoreste- te cu mine".
Tipa iti da o palma cat de tare poate.
Asta inseamna feedback-ul din partea clientilor
7. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: "Sunt extrem de bogat. Casatoreste- te cu mine".
Ea te ia de mana si te duce sa te prezinte sotului sau.
Asta inseamna dezechilibru intre cerere si oferta
8. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea dar inainte sa poti spune ceva, vine un alt barbat si ii
spune: "Sunt bogat. Ai vrea sa te casatoresti cu mine?" iar ea pleaca impreuna cu el.
Asta inseamna competitia pe aceeasi piata
9. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si inainte sa-i spui:"Sunt bogat. Casatoreste- te cu
mine" vine sotia ta.
Asta inseamna restrictia de a intra pe piete noi.*

l_carmen2003 spune:
Sunt necajita pentru ca Alex e bolnav, eu sunt si mai, adica ieri cand am ajuns pe la 22,30 acasa aproape am lesinat... fac febra 38.9- 39 de ieri de la pranz dar am faza fianala la proiect si nu pot lipsi acum... am 2-3 saptamani de foc... sotul meu vine abia maine dimineata acasa si aseara eram numai cu Alex acasa... adica a fost palpitant... bine ca nu am speriat copilul! Azi am rugat-o pe mama sa stea la noi zilele astea ca oricum vin tarziu acasa si nu e prea safe pentru copil sa stea doar cu mine...
Nici eu nici ai mei nu am fost bolnavi din iulie anul trecut... dar viroza e viroza... asta e... pe un organism obosit si slabit e normal sa isi faca mendrele...
Dar ma doare capul si nu am chef de nimic asa ca plec pana la urma acasa... poate daca ma cuibaresc in pat si dorm ma pot intoarce mai tarziu la treaba! Va urez numai bine si aveti grija de voi!

mihaela_s spune:
iuliana, nu e nici un secret, preturile sunt publice, salariile de asemenea aici in Suedia, nimeni nu ascunde nimic de nimeni asa ca de ce sa fii indiscreta? E tara cu cea mai mare transparenta...
Casutza noastra(spun casutza pentru ca e destul de mica in comparatie cu ce am mai vazut) a costat 1.400.000 de coroane, in dolari americani ca sa-ti fie usor 231.355 de dolari USA la cursul de azi . Suprafata casei e de 118 mp si terenul de 224 mp. Casa e de tip 1 nivel jumate(parter si mansarda). Jos are bucataria, livingul+sufrageria, loundry room si o baie cu dush. Sus are 3 dormitoare, o camera-dulap si o baie mai mare tot cu dush, dar e loc si de vana
. Casa e construita in 1980. Avem garaj(separat de casa) si o magazie mare lipita de garaj. Terasa din spatele este betonata atat cat sa ai loc de o masa cu scaune si de un gratar. Curticica e mica, dar casele sunt dispuse in cerc si in interior unde nu se intra cu masina, decat cei care locuiesc acolo, este un parculetz cu banci si loc de joaca pentru copii-leagane, nisip. Se vede din geamul de la fiecare casa parculetzul. Spun toate astea pentru ca ccc conteaza foarte mult aici cate camere are casa, daca are subsol sau nu, anul constructiei, dar cel mai mult conteaza zona(a noastra e in partea de sud a orasului, mai departe de centru si de mare) si cat e de aranjata/renovata (in special bucataria pentru ca asta ramane in casa) dar si baile.
Ok, acum sa-ti spun ca preturile variaza enorm de mult, in general intre 300.000 si 450.000 de dolari(noi am avut maaaaare noroc sa o luam la asa pret, n-am avut concurenta si desi proprietara a cerut mai mult a trebuit sa se multumeasca cu oferta noastra.Dar in general, preturile urca peste pretul cerut de proprietar). Insa o casa in orasul vechi, in interiorul zidurilor medievale poate fi chiar dublu fata de cele de mai sus. Sigur ca sunt si case mai scumpe, cele cu vedere la mare, cele in apropiere de mare, astea sunt asa la 500.000-600.000 de dolari dar sunt mari, frumoase si nu-i de ici de colo sa vezi marea la orice moment din zi, nu?
Asa, mai sunt casele noi, despre cele care ne-am interesat noi, spre ex. au 92 mp, bucataria amenajata doar mobilier(fara aparatura) cu 3 dormitoare(dar mici), living si baie, cu mansarda neamenajata(unde mai ai loc de 1-2 camere) costa 370.000 de dolari.
Ok, hai ca m-am intins! Scuze de off topic sau daca am deranjat pe cineva.
Carmen, sanatate multa! Stiu din pacate cum te simti, tocmai ce am iesit dintr-o viroza, n-am fost buna de nimic 3 zile, numai ca eu am stat acasa, fara probleme. Nici nu puteam altfel!
iuliana76 !!!
vorbe de copil...
Hobby