Nazdravani de aug-sept 2003
Raspunsuri - Pagina 15
l_carmen2003 spune:
aruncati un oki aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117485
si incercati sa il cititi pana la capat...
ankalaura spune:
Salut fetele
Carmen, foarte adevarat
Mai citisem povestioara si m-a pus pe ganduri si randul trecut...
Fetele, va prezint burtica
Cam la 21 de saptamani. Acuma am si mai mare burtica! Am facut niste poze dar sunt foarte portocalii ![]()
Zilele astea am avut enorm de mult de lucru, am fost si duminica la birou, si mai am enorm de lucru si in perioada urmatoare, si tot asa... Pana cand m-oi satura, dar sper totusi sa aman intrarea in prenatal (as amana-o pana pe la DPN, cam asa...)
Eliza a avut serbare de ziua mamei - trebuie sa pun poze si cu asta - si de 8 martie am primit o cana cu moaca ei si cu La multi ani, o felicitare tare dragalasa care se deschide in 2 inimi si in interior manuta ei. Iar de 1 martie, tot un martisor facut de ea. Le pastram {:)]
Anca mami de Eliza si
23+ cu
Ligia Stefania
l_carmen2003 spune:
La multi ani de ziua femeii, mamei, etc!
Va uram mai de demult dar am fost plecati intr-un Week end prelungit si am pierdut ocazia.
Am implinit 40 de ani miercurea trecuta si am hotarat sa mai schimb ceva prin jur. Intai de toate am sarbatorit doar cu sotul meu in seara cu pricina si apoi am plecat in w-e la Viena. SIC! A fost super. Si sa fiu sincera va recomand si voua la fel! Chiar a fost altceva dar in bine!
Va las si va maiurez o data o primavar feriicta si minunata!
cristinamh spune:
carmen, la multi ani! bun sfat, mai greu de pus in aplicare.
anka, se cheama burta? pai de-aia te muncesc in we, ca nu se vede
. asteptam dimensiuni mai impunatoare!
cred ca manutele au fost la moda aul asta in felicitarile de 8 martie, si eu am tot cu manuta.
si ca ma mananca limba... e an cu berze la noi in gasca, da' nu spun mai mult. (stati fara grija, nu-s gravida si nu intentionez
)
in schimb sunt necajita, am sunat la tandarica sa rezerv bilete, si nu mai aveau
, iar la creanga sunt numai spectacole pentru copii mari. ce fac eu in we cu teroristii? ca o sa-mi ajunga bicicleta...
iuliana spune:
Cristina, imi vine sa te bat...m-ai bagat in sperieti:). Inainte de a specifica ca nu esti tu cea in cauza, mi-a si fulgerat prin gind...ia uite, frate...si ea care zicea ca, gata, s-a inchis si la ea fabrica
. Hai, nu mai fi asa secretoasa...da in vileag "faptasa:). Daca te maninca limba, macar sa te manince pina la capat
.
Anca, si eu care cautam sa vad una care nu mai incape pe banca
. Uite, sic, nu sint invidioasa:) ca nu imi mai doresc tonaje in plus pe mine. Eu la 20 de saptamini luasem deja aproape 15kg. Brrr, ma ia cu fiori. Tu arati ca o floare. Daca nu te-as fi stiut cit de slaba erai inainte, nici nu as fi banuit ca esti insarcinata. Ia uite cum aratam eu inainte de a naste http://family.webshots.com/photo/1089962648049472443YiVqNr si aici dupa http://family.webshots.com/photo/1089962873049472443GTrGqF . bela, sharmanta si rachitoare:)).
Carmen, LMA pentru ziua ta de nastere. De acum nu mai esti in clubul HB-urilor ci in cel ICRS (I Can't Remember a Sh-it
). Fara suparare, asa se zice pe aici si eu transmit mai departe...hihihihi.
Noi in urmatoarele 3 we-uri sintem ocupati. Simbata asta e Emma invitata la un b-day party si apoi mergem la colega cu care walk la clasa mea de sport. Ne-a invitat sa sarbatorim Sf.Patrick....cica se lasa cu potol si beutura...m-am oferit sa aduc niste vin romanesc bun, ca nu ma simt bine sa ma duc cu mina undeva:). Saptamina viitoare mergem in San Jose la un alt b-day party de copii, iar celalata Emma e din nou invitata la un party la o colega. Atit imi doresc sa imi gasesc timp sa facem curat in garaj si sa spal din nou mocheta din casa ca iar s-a facut jeg. Si sa ma laud ca am reusit sa slabesc aproape 3 kg de cind cu clasa asta de sport pe care o iau. As fi putut sa slabesc mai mult daca as fi facut si acasa ceva, dar, unde-i lene, nu-i tocmeala
.
Acum ma distrez ca o aud pe Diana cum ii zice lui ta-su semi-trezita: yucky tati, gooo, goo. S-a bagat ta-su linga ea in pat si panarama asta mica a si inceput vociferarea. Saracu'Alex,s-a pitit si s-a facut mic mic de tot
.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
Sasha.p spune:
cristina - chiar te mananca .... acuma zi-ne despre cine e vorba ....
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
cristinamh spune:
nu poci ma, da' stati pe-aproape... poate spune ![]()
iuliana, tu vrei sa faci curat, io-mi doresc sa am timp sa ma epilez. am reminder pe tf cu orele la care trb sa-mi iau pastilele... suna sa ma trezeasca, in curand o sa sune sa mananc...
mihaela_s spune:
Carmen,
si sa traiesti sanatoasa alaturi de cei dragi!
Anka, arati foarte bine! Cu burtica atat cat trebuie, silueta si in forma dupa cum scrii cat lucrezi! Imi place tare mult numele ales pentru surioara si e asa fain sa vezi cum se balaceste acolo, fie si numai virtual...
Cristina ne-ai facut curioase! Oricum felicitari noii mamicutze de 2(3?) bb-i si o asteptam sa ne impartaseasca fericitul eveniment. 
Noi ne-am cumparat o casa, urmeaza sa ne mutam in aprilie. Vineri semnam contractul, apoi ne apucam de vazut/cumparat mobila si alte cele pentru locuinta.
Silvia e OK la gradi, azi a fost iar fika, o intalnire lunara la cafea si prajiturele cu parintii si educatoarele, cu copiii...pe rand care cum vine dupa copii...si iar mi-au laudat-o ca e tare isteata, ca a invatat repede limba si s-a acomodat la fel de repede si bine cu colegii si educatoarele. In rest, nazdravanii de ale ei, inventeaza cat poate de mult, parca suntem la zoo cu cate animale traim in jurul nostru
, mereu are povesti despre rinocerii ei si caii si pisicile si...si...Am si ras cu una din educatoare intr-o dupamasa cand imi spunea ca Silvia le povesteste ca are acasa 5 caini si 7 pisici si daca spunea mai putine, chiar o credeau
.
Daca as putea aduna toate povestile ei, sigur as face de-o carte buna
.
vorbe de copil...
Hobby
iuliana spune:
Dragele mele, George, nepotul meu dansator:)- cred ca de acuma il stiti ca pe un cal breaz de cite ori v-am spus de el- a luat locul 3 
la concursul national al Romaniei, asa ca e in lotul national si simbata va reprezenta Romania la un concurs international. Tineti-i pumnii ca sint multi rusi in competitie
. Eu deja incep sa ii fac galerie!!! Deci simbata Hai, Romania!!!!! 
Mihaela, felicitari!! E o extraordinara realizare!!!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
l_carmen2003 spune:
Iuliana tinem pumnii!
Ma distreaza chestia cu ICRS... am sa o transmit!
Adevarul e ca eu nu realizez ce varsta am... adica ma joc cu copilul de parca as avea 4 ani ca el! Asa se va fi manifestand? - adica nu realizez = nu imi amintesc?! Hi hi hi...