FIV in Ungaria 29

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citesc si raspund de la coada la cap
Leny2007 nu-mi place reactia ta . Nu trebuie sa bagi in seama toate lucrurile scrise. Invata de la mine: citesti ce vrei si raspunzi cui vrei. Eu una nu citesc postarile la toata lumea. Nu e corect sa ne parasesti pe toate pentru cineva...eu nu am facut asa, sti nu? Hai te rog eu nu fi suparata [
camisv sa sti ca fiecare dintre noi am trecut prin ceea ce ai trecut tu la inceput. Prima data cand am fost am stat de la 9 dimineatza la 4 dupa-amiza, dar acum, mai recent, intram de fiecare data la timp sau chiar mai devreme. Ai putina rabdare si ai sa vezi ca nu spaga regleaza ora la care intri ci numarul de cazuri si gravitatea lor.
Tia, Adela nu se poate sa nu ne mai scrieti. Avem nevoie de voi, de sfaturile voastre
si revin ca am un pic de treaba

La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mi-ar parea rau sa nu mai scrieti doar din cauza unor postari mai mult sau mai putin gresit intelese!

Leny, locul tau e aici, ca si al celorlalte fete, nu te supara, mai ales ca persoana careia i te-ai adresat a inteles corect mesajul tau!
Tia, Ade, n-am inteles exact daca vreti sau nu sa mai scrieti, dar sper ca nu v-ati gandit la asta!! pai noi ce facem fara voi! ia uitati de la mine : pai ce, sa se strice gasca???!!
Tia, si la mine a fost la fel : Intai RH , apoi Mi-Ka, Leliutza,tu si Adela ati fost exemplele mele! fara voi n-as fi ajuns unde sunt acum, bineinteles ca fetele au nevoie de experienta voastra si a mea, de ce nu? eu una, vreau sa va vad si sa va scriu in continuare si mai am destule de intrebat, mai ales despre !
..cat despre "subiectul zilei" pana la urma, fiecare crede ce vrea, important e sa nu ne suparam daca nu toata lumea nu e de acord cu toata lumea!

Pussi, eu am plecat de la dormit 3-4 ore pe noapte, la 5-6 ore si am ajuns la 6 luni la 7-8 ore! asa ca ai inceput bine! pariez ca intr-o luna, doua ajungi sa dormi program normal de 8 ore!
Ade, stiu ca esti ocupata cu 3 ieduti, dar ce face Rares? cum mai e? cum te descurci?

Ioana, Cornelia, Cris, Tanyuta, Daniela, Corina, Liana, Magduta, Dariaioana, Mi-Ka, Leliutza, .

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LIANA imi pare rau dar ai inteles gresit. Eu nu te-am facut "prostuta", una dintre ele sunt eu ca am apelat la traducatoare. Las-o pe Ana in pace ca nu te-a barfit la nimeni, nici macar la mine, nu a vrut sa-mi povesteasca, dar oricum este o doamna.
IOANA - atat LUCK cat si MIKELACIRDU au intrebat daca sunt traducatoare si daca le putem da nr. de tel. Din partea mea poata sa-si ia translator din Romania, eu nu am nimic de castigat. Poti sa le spui pe asistente la dr. vinovate sunt si ele ca accepta cadoul, dar si fetele care le dau.
ANDICU i-am adunat pe toti, bunici, unchi, matusi, verisori, toate neamurile ce leam pe langa mine RARES e bine, creste si e foarte cuminte. Cand el doarme ma ocup de gemeni sa nu creada ca ii neglijez. Sper ca atat tu cat si PUSSI si TIA sa nu fie nevoie sa mai mergeti la Szeged. Poate ca DD ca face o minune ca la mine.
LENY, CRISIS, TIA, BORZASIMO, MIHA 2004 SI TOATE FETELE

ATENTIE !!! DE MINE NU SCAPATI USOR, EU TOT INTRU PE FORUM - CHIAR DACA VOI NU MA VRETI EU VA VREAU.

Ade cea mai fericita si DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Imi pare rau daca din cauza unei discutii in care s-au spus niste lucruri adevarate care se intampla, din pacate, la clinica, unele fete s-au suparat si vor sa nu mai scrie din cauza asta..oricine e liber sa-si spuna opiniile aici pe forum si nu vad de ce sa ne suparam intre noi pentru ceea ce spunem si gandim, ca n-a fost nici o fata de aici jignita.
Noi eram nu demult un grup foarte unit si ar fi bine sa ramanem asa, chiar daca opiniile noastre difera.
Poate v-a deranjat ce am spus despre multele mesaje cu "hai la o cafea". Imi pastrez opinia ca erau sufocant de multe, dar daca unele dintre voi va simtiti bine asa, ce conteaza ce cred eu sau alte fete in cautare de informatii. Dupa cum vedeti, inca nu s-au epuizat informatiile ref la fiv in Ungaria
Sper sa putem vorbi si pe viitor, chiar daca vom avea opinii diferite.

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

GATA, TREBUIE SA FIM UNITE, BINE CA NE CERTAM NOI PENTRU TRADUCATOARE

AM PUS POZE NOI AICI http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ioana uite ca eu eram una dintre cele care bateam campii toata ziua pe'aci cu cafelele si nu m'am suparat deloc,,din contra ti'am dat dreptate..asta e..fiecare intelege ce vrea..eu numai dau explicatii la nimeni..am spus ce am avut de spus..si daca voi mai fi intrebata voi spune..normal..
adela stai mama linistita ca nu'i fac nimik lui Ana..nu ti'a spus tie dar a spus la altii..m'au sunat unii si mi'au spus..iar altii pe care eu nici nu'i cunosteam m'au oprit la clinika si mi'au spus...eu pentru multa lume sunt Liana..si ma cunosc multi..din pacate si am inteles destul de bine ceea ce ai vrut sa spui ca eu citesc TOT!!!!..in plus daca leny a auzit discutia mea cu Ana poate sa'ti confirme ea..
legaturilor va pup..stai linistita ca nu ai pierdut nimiksunt la cura de slabire..mai am pana intru in focuri..si oricum va anunt ca nu poci fara pumnii vostri
Tia nu a zis nimeni ca nu avem nevoie de sfaturile tale...io am nevoie..si stii prea bine..te pupp

va pup pe toate..si chiar asa cine a spus ca ne certam????nu ne certam muma..noi doar discutam

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

ioana p76, crisis81
andicu
multumesc foarte mult.Oare ai fost cu fsh mare sau te confund din nou ?
Sa-ti traiasca frumusetea de baiat , Doamne cred ca sunt minunate clipele pe care le traiesti.
Internet
Mare dreptate ai cred ca o sa tratez cu "bebeii"
Pussi
Sa-ti traiasca minunile
pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hai Adela ca abia le asteptam! Doamne cat sunt de frumosi impreuna! Cum se uita gemenii la Rares: "Ce-o fi si chestia asta asa mica?"
Eu sunt complet de acord cu "cafelele" si sa va spun si de ce: pe forum nu inseamna ca iti iei cana de cafea si stai si o bei in fata monitorului, sperand ca undeva in tara mai este cineva care face la fel ca tine. Cafeaua pe forum reprezinta de fapt o dovada a unitatii noastre. Si ce daca nu avem nici o informatie la subiect sau utila intr-o zi? Tot simtim nevoia sa ne stim aproape uan de cealalta. Eu zic asa: cafeaua este pentru momentul acela in care nu am nevoie de o informatie, dar stiu ca daca in secunda urmatoare vreau sa intreb ceva voi sunteti acolo, si totusi langa mine ca sa ma ajutati, sa ma sprijiniti si prin va faceti simtita prezenta. Nu stiu daca am fost coerenta, dar sper ca m-ati inteles
Iar in legatura cu barfele.....
"Nu arunca piatra decat daca esti fara de pacat", sau mai pe intelesul tuturor nu acuza pe altul decat daca tu nu ai facut acelasi lucru.
Cadou si eu i-am dus lu Zadori o sticla de vin dupa ce am ramas insarcinata, sa aibe amintire de la noi pentru ca nu stiam ca ma voi mai intoarce si mai venea si Craciunul.
ioana_p76 esti suparata. Sper sa ne intalnim curand sa vorbim. Imi dau seama ce simti, dar timpul le amelioreaza.
Tot n-am reusit sa citesc tot dar daca e ceva...revin

La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

neata fetele!

CRIS-ai avut si ai perfecta dreptate,o sa procedez ca tine,multumesc de sfat il voi urma doar pentru tine si unele fete....apropo hai sa bem aia care am ramas datoare
ANDICU-ai dreptate,locul meu e aici,ma bucur ca ai inteles sensul la masajul acela adresat lui CRIS.iti multumesc
ADACA-nasoooo,am vazut pozele sunt super tari,aveti niste copii minunati.hai la ca e dimineata nu?
SIMO-nu fi suparata,urmeaza sfatul lui CRIS,e un sfat bun,chiar daca tu nu bei cafa dau un suculet
LIANA-am auzit discutia dintre tine si Ani,a fost scurta nimic rau,oricum eu nu ma bag
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Deci unii cu cafeaua -ca atata pot- unii cu informatiile, ok, cine vrea sa caute informatii o sa selecteze pana la urma
Cris - nu stiu de ce ai tras concluzia ca sunt suparata, doar pt ca mi-am spus opinia aici. Si nu cred ca ai cum sa-ti dai seama ce simt, in primul rand pt ca nu din vreo suparare sau frustrare am scris ceea ce am scris pe forum ci pur si simplu mi-am spus opinia.

Singurul lucru de care imi pare rau e ca acest subiect nu mai e cea fost si nici nu cred ca va mai fi..
Si noi eram f unite unite acum ceva timp, dar totul era mai sincer, nu era nevoie de mesaje cu cafeaua ca sa ne simtim aproape una pe alta. In fine, pentru ca nu va mai simt aproape, eu va las sa va "beti cafeaua" linistite
Insa repet, daca mai e nevoie de informatii sau sfaturi eu voi fi aici pentru cele ce au nevoie de asa ceva.

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput