FIV in Ungaria 29

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

IOANA-desi am incercat sa ignor dar vad ca nu se poate....in primul rand nu te cunosc si nu stiu practic de ce te legi de mine?eu nu m-am adresat cu nimic rau sau sa te critic cum ai facuto tu la adresa mea.Nu am nimic cu persoana ta ,cred ca se vede clar la cine ma adresez si cu cine vorbesc.Cred ca nu ti-ai gasit persoana potrivita cu care sa te certi,eu nu sunt genul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Fetelor intamplator am aflat despre ceea ce scria LIANA cu plasa cu parfumuri. Intradevar asa a fost, o tipa din Resita, prietena cu mine le-a dat asistentelor cate un parfum. Azi cand am vorbit cu ea si ii povesteam ce se intampla pe forum mi-a spus ca ea a dat parfumurile, iar eu am intrebat-o de ce? Mi-a raspuns ca asa a vrut ea, a fost placerea ei, nu ca ar iar fi spus cineva.
LIANA te-ai suparat degeaba pe mine, dar probabil ca ai motivele tale.
LENY si IOANA nu cred ca are rost sa va tot certati. Daca Leny vrea sa scrie despre cafea asta va scrie ea, iar tu Ioana fiind mai veche ofera in continuare informatii fetelor. Si Leny la randul ei, mai tarziu, va oferi informatii despre ceea ce a facutla Szeged.
CRISIS nu ti se pare ca faci cam mult?
MIHA2004???? Unde esti? de ce ai disparut?

ANDICU, PUSSI, TIA, BORZASIMO SI TOATE FETELE

Ade cea mai fericita si DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ioana ma refeream la modul general....sa treci prin atatea, atata timp, fara un rezultat bun. Atatea dezamagiri si lucruri negative nu fac bine nimanui. Mie mi se pare foarte bine sa-ti exprimi opiniile si tu, si toate celelalte. Repet: daca nu erau opiniile voastre eu poate nu ajungeam in Ungaria, iar subiectul acesta de asta e facut. Ca fiecare dintre noi sa-si poata exprima opinia. Si daca azi nu ai o informatie utila pentru noi, noi asteptam oricum sa ne scri ceva, orice, tu si toate celelalte fete. Cam asta e . Sper ca nu te-am suparata
leny2007 ma bucur ca esti mai bine dispusa si multumim pt . Ma bucur ca ti-ai dat seama ca locul tau este aici. E locul tau, al nostru al tuturor celor care vor sa fie alaturi de noi.
Adela intr-adevar.....am exagerat azi, dar de maine nu mai fac. Pana data viitoare .
Revin mai tarziu ca acum trebuie sa plec!

La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

adela nu m'am suparat pe tine...nu am de ce...asa ai inteles tu?
va pup pe toatee

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Aseara pe vremea asta toata lumea pe aici!
Acuma.....pauza totala! Ce-i cu voi? De ce nu mai scrieti?
Sunt unele care someaza de mult timp cum ar fi:
Popica nu ne spu si noua ce face bebe? Ce ai mai vazut la eco? Cum te simti tu?
Magduta ne-ai abandonat? Tu ce mai faci? Cum esti?
Cornelia incotro? Ce faceti in continuare?
Sandica tu? Mai incerci inseminari? Treci la FIV? Sau ti si tu secret?
miha2004 asteptam vesti. Cand incepi?
Si restul fetelor care someaza.......
Eu m-am apucat de proceduri pentru coloana . Ma gandeam ca o sa fiu acolo eu si cu toate babele. Surpriza: Azi eram eu si cu inca doi baieti si nici unu din noi nu avea peste 30 de ani. Suntem o generatie de oameni "sanatosi" si mergem spre mai rau.
Da ma bucur ca am ocazia sa le fac acuma ca sa pot sa-mi duc burta cea mare de mai incolo .

La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina74 spune:

buna fetele ,
am fost la control, se pare ca in 23 ianuarie voi tine bebele in brate
abia astept
cine stie si ce parere aveti despre prelevare celule stem
va pup pe toate

corina74 35 cu ANDREI-DUMITRU
AMR ~~ 2 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

corina 74
a inceput numaratoarea inversa.
Ai facut fiv tot la Szeged cu dr.Zadori?
Cat despre celulele stem eu zic ca sunt folositoare intregii familii.
Multe boli grave pot fi tratate cu succes prin prelevarea de celule stem.Poti sa faci asta si cam cat costa? Eu zic ca merita.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina74 spune:

buna ,
luck,
fiv am facut si eu tot la szeged dar cu doctorita kriszan, cit despre celule stem , costurile sunt de aproximativ 3200 de ron
pupici

corina74 35 cu ANDREI-DUMITRU
AMR ~~ 2 saptamini

Mergi la inceput

corina74 imi dau seama cat de fericita esti. Iti doresc o nastere usoara si un bebe super sanatos!
De abia astept eu sa-mi tin bebele in brate si nici nu sunt gravida inca
Sa inteleg ca inca va odihniti dupa cat ati scris aseara?
Tushi mai scrie-ne si tu ceva....in ce stadiu esti?
Mamibria pe unde umblii? Ce face fetitza mea preferata????
luck ai hotarat cum procedezi pana la urma?
pentru voi chiar daca nu vreti sa-mi scrieti

La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare!

Cris, scriu io, scriu io ...da nu promit ca apuc sa postez mai mult de un mesaj!

Luck, nu te-ai inselat, eu eram aia cu reusita cu FSH mare-12,4, cel putin una dintre ultimele, ca au mai fost si alte fete inaintea mea, dar cu FIV in tara..
Corina, mai ai asa putin si tu! abia astept sa povestesti despre bebe! o sa fiu pe baricade sa fac galerie!

Noi am facut vaccinul de 6 luni ieri si am cam stat cu morcov in ultimele zile, mereu mi-e teama de reactii secundare! a facut iar un pic de febra Filiputza, dar i-a trecut repede! ultimele masuratori : 10 kg si 74 cm ! va dati seama ce e pe coloana mea! premiere : si-a bagat degetul de la picior in gura acum vreo 2 zile si se stramba de ziceai ca e amar! n-are gust bun se pare, poate-l unge mami cu laptic, ceva..
Si-si mai exerseaza corzile vocale de vreo 2-3 zile, tipa din toti rarunchii, cu limba scoasa, de-l apuca tusea iar mie-mi tiuie urechile! se pare ca e ultima lui placere! aaa, si stam in fundulet bine acum!

fetele!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi

Mergi la inceput