FIV in Ungaria 29

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Bravo IOANA ,
sa stii , ca apreciez sinceritatea pe care o ai , eu cred ca prin acest mesaj , nu ai facut nici un rau ,
din contra ai deschis ochii multor fete.
oricum , parerile sunt impartite , tu ti-ai spus punctul tau de vedere.
ar mai spune si altele , stai linistita ,
dar nu vor sa se complice , pacatul lor ,
ca din asta pot sa traga concluzii , multe.
e spre binele tuturor .
te pup ,
CORNELIA , MAGDUTA , LIANA , SI PE VOI VA PUP SI VA ASTEPT.

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cornelia, e nasol ce spui!sincer, nu ma asteptam! dar, totusi, inteleg ca nu se aplica si la medici? pe mine asta ma intereseaza, sincer, sa nu-si schibe si ei principiile!

Si inca ceva: chiar nu poate nimeni sa atraga atentia doctorilor? dintre fetele care se mai duc si vorbesc ungureste sau engleza?! pt ca ma indoiesc ca le convine celorlalte paciente romance sau nu sa ajunga in situatia de a da spaga ca in Romania! cineva trebuie sa zica, sa ia atitudine! pt ca vad ca sunt multe fete care stiu chestiile astea..

Oof, eu as vrea sa mai incerc o data, pt inca un bebe mai peste 2 ani si tot la Szeged vreau! nici nu ma gandesc sa incerc in tara! si as regreta enorm sa se strice lucrurile pe-acolo! unde mai pui, ca la Giulesti, la Marinescu, in ultima vreme ploua numai cu gemeni ! dar nu ma vad in stare sa incerc acolo si sa ma trezesc cu inca 2 bebei!

Pussilina, Tustele tale sunt niste papusi! si esti o norocoasa daca dorm asa noaptea! inseamna ca sunt fete cuminti si se gandesc si la mamica lor cate are pe cap! x3!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Buna Fetelor
Sint socata de cea ce se scrie pe forum,fiecare dintre noi asi pote spune parerea care pote fi pro si contra, daca tot ne spunem parerile atunci eu sint contra acestora,si eu am translator si mi se pare mult mai usor cu translaror de cit fara, in legatura cu atentiile nu am vazut si nici nu ma interesiaza atita timp cit nimeni nu imi cere nimic in afara de cheltuielile pt fiv, ca translatorele dau sa aiba intrare la asistente asta e cu totul alceva si e problema lor si nu a noastra.
Acum referitot ca ne chemam sa ne bem cafeaua pe forum nu vad ce e asa esit din comun, din contra ma gindeam ca, daca ne bem cafeaua pe forum sintem mai apropiate dar vad ca nu e asa vad ca se intelege cu totul alceva si ca intram sa facem complezenza si sa ne jicnim.
In legatura cu (tot raul spre bine) mesaj scris de Leny, nu sa referit la pierderea de sarcina a lui cris asa cum sa inteles,o cunosc de stul de bine pe leny si nu e instare sa jicneasca pe cineva ami ales cind e vorba de o pierdere de sarcina pt ca si ea a pierdut una si cred ca stie si ea ce inseamna mai ales cind iti doresti un puiut,ea sa referit la cheagurile de sange de dupa chiuretej, dar dupa cite am vazut cris si-a dat seama de asta, numai alti nu si cu asta pun puct discutiei.
Sper sa nu se fi suparat nimeni ca mi-am spus si eu puctul de vedere.
Va pe toate si cele ce sau suparat si pe cele ce nu sau suparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

borzasimo "traducatoarea" le-a dat asistentelor din partea pacientei,nu din partea ei pe principiul din romania "trebuie sa dai cate ceva la asistente ca sa fie dragute cu tine" ceea ce este complet fals si asta ma revolta cel mai tare!!!!!!!!!
pentru ca la clinica nu trebuie sa dai nimic ca sa primesti absolut toata atentia de care ai nevoie,asta e clar!!!!!
si imi aduc aminte de o faza,eram cu perfuzia in mana si din cinci in cinci minute veneau pe rand la mine sa vada cum sa simt zadori,margo-asistenta sefa,ivo si tot asa.....
sa fie foarte clar,nici nu intra in discutie profesionalismul lor,pentru mine zadori este cel mai tare medic si daca mai fac fiv vreodata cu siguranta tot la el ma duc
insa daca azi le dam un parfum,maine 1000 forinti nu vor mai fi amabili decat contra cost
si daca un om vine pentru prima data in szeged la clinica si ele ii spun ca trebuie sa dea spaga,omul da,stim cu toate disperarea care te apuca numai ca sa ai un bebe.....mi-e ciuda cand le vad cum profita de disperarea oamenilor
andicu eu cred ca voi vorbi cu zadori despre asta,este dreptul lui sa stie !!!!

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cornelia, si eu cred ca faci f bine! mai ales ca tu ai fost chiar de foarte curand acolo! nu stiu cum a fost la alte fete, dar la cum am comunicat eu cu Zadori, daca as fi mers cat de curand la clinica si eu i-as fi spus, sincer! e pacat pt profesionalismul lor sa li se strice numele din aceste motive!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

adela draga mea nu am inceput sa barfim traducatoarele..spunem doar adevarul..iar tu daca te superi te superi degeaba..tu stii ce stii..dar noi stim ce vedem..tu stii foarte bine..eu nu am zis nimik pana acum cu toate ca aveam ce sa spun..doar ca am avut bunul simt sa tac din gura..dar acum dupa tot ceea ce se vorbeste despre mine..nu pot sa tac..de ce?pt ca au inceput "traducatoarele"sa barfeasca si ele cam asta e adevarul..lucru penibil nu?
nici eu nu am ridicat in slavi pe nimeni..din contra cele care au avut nevoie am sarit repede sa le ajut..le-am dat nr de tel si informatii..doar ca in particular le-am spus si la ce se pot astepta..nu am zis ca nu m-a ajutat,,din comntra am recunoscut tot timpul..doar ca nu am incheiat un contract cu ea si nu sunt obigata sa o iau pana la infinit..intelegi?atunci de ce trebuie sa se supere si sa inceapa sa "vorbeasca"tampenii?sunt lucruri pe care tu nu le stii..deci sa fie Clar nu am nimik cu Ana doar ca daca tot isi ia banii pe care ii ia sa stea in banca ei si sa-si faca treaba cum trebuie......
si eu stiu multe fete care nu intra aici..unele au reusit altele nu..si ele au multe de spus..deci?

quote:
Originally posted by ioana_p76

Si cu asta inchei, nu vreau sa se considere ca am starnit o furtuna, mi-am exprimat doar opiniile

nu ai starnit nici o furtuna....ai perfecta drepatate..sunt lucruri care se vad..doar ca nu au fost spuse..te puppp

leny chiar asa nimeni nu forteaza pe nimeni..asa e ai mare dreptate..iti doresc sa reusesti din prima sa numai ai nevoie sa ajungi aici..bafta multaaa ..
eu spun ceea ce spun pt ca din oct 2006 cred ca am vazut destule si am simtit pe pielea mea destule..uite ca io-s una care inca nu si-a atins scopul si tot "barfesc" asa cum zici tu..
si daca m-ai vazut luni acolo atunci sigur ai auzit si discutia dintre mine si "traducatoare" nu?ai auzit ceea ce spunea?si ceea ce i-am spus eu?sper ca da...sau poate a avut ea timp sa-ti "barfeasca" adevarul ei.......nu? tinand cont ca tu nu stii limba lor deloc.....ea poate sa-ti spuna multe..eu una sunt asa "prostutza"cum zicea adela nu stiu nici engleza nici ungureste..doar ca am avut norocul sa fiu cu un ungur si de cum a auzit-o vorbind si-a dat seama ce stie si ce nu..sa ma contrazica unguru daca eu mint.

andicu ceea ce a fost ...a fost odata..acum nu mai e nimik din ceea ce a fost..maree pacat!!!!pentru ca toate suferim din aceasta cauza...io sper sa numai ai nevoie sa ajungi aici..te pupp

plase cu parfumuri date peste tejghea si sa-si aleaga fiecare ceea ce vrea ..,,bani bagati in buzunare la asistente,,pana si la doctori cadouri date...am vazut si eu..
si faza cu agentia mie mi s-a spus

ca translatorele dau sa aiba intrare la asistente asta e cu totul alceva si e problema lor si nu a noastra.
cum asa simo?????? e problema noastra pt ca "translatoarele "nu dau de la ele..tot de la noi dau...si crede-ma ca-i problema noastra...in plus ele dau ca sa scape ele mai repede sa-si faca si alte treburi..nu ca ar face un favor mare pt noi..din contra tot noi le facem un favor pe banii nostrii..in plus chair daca dai asistentele se comporta la fel..si doctorii..ei isi fac treaba lor chiar daca le dai sau nu..pricepi?:
vreau sa-ti mai spun ca putini isi perimit...uite ma dau exemplu pe mineeee..nu pe altcineva..deci eu una imi permit sa vin de la 500 Km sa fiu programata la ora 10.00 si sa intru la 16.00 pentru ca "translatoarele" au dat sa intre mai repede ..intelegi?doar ca multi nu-si permit..in plus sunt multe cupluri care fac eforuri marii..mari de tot sa faca un Fiv..si au banii dramuiti pentru toate..asea ca nu-si perimit sa mai dea si spaga la asistente ca asa ii invata "traducatoarele" plus 40 de euro lor..avand in vedere ca spun 2 vorbe pe care si cea mai "prostutza" fata asa cum spune adela le poate intelege prin semne..daca nu stie limba..si gataa isi ia 30 de euro sau 40 ca dehhhh dupa om...
tu poate ai avut noroicul si ai intrat la cei cu 30 ai avut baftaaa..binee o sa zici ca ce mai conteaza 10 euro--uite ca la unii conteaza..ca sunt multi care vin de la sute de km si trebuie sa ramana aici..si de ce sa-i dea 40 de euro?mai bine da 20 la translatoare care cer cu bun simtz si mai platesc si o noapte la o pensiune..
stiu eu un cuplu care a facut eforturi marii pentru a ajunge aici...in plus din cauza "translatoarelor" ca dadusera la asistente sa-si bage clientii mai repede ..si-au facut injectiile tocmai seara tarziu pentru ca nu puteau sa faca injectiile pana nu o vedea doctorul la echo..bineee o sa ziceti ca nu-i bai..pai poate nu o fi..dar psihicul ei ???????si cele care ati trecut prin stimulari o stiti foarte bineee.....

ma opresc aici..dar raman in zona...

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Adela se pare ca noi nu stim multe, nu avem ce sfaturi sa le dam la fete, suntem depasite de situatie asa ca putem sa intram doar sa citim si in rest sa ne vedem de treaba.
Daca sa ajuns la spaga e clar ca " noi" ROMANCELE suntem meseriase la asa ceva, vrem sa le aratam ca avem, eu una pot sa spun ca am inceput tratamentul cu Zadori si l-am terminat cu Krisan, sunt la fel de buni profesionisti. Dupa ET sotul meu a luat o floare d-nei Krisan ATAT, Ani a zis ca nu trebuie sa dau nimic dar am simtit ca o floare nu se poate numii spaga. Eu am fact de 5 ori in Romania si nu cred ca mi-as dori sa mai incerc aici, nu am nimic cu nici un dr dar diferenta intre dr de la noi si cei din Ungaria este uriasa.
E foarte bine pt care stiti sau va descurcati fara translator dar pt mine a fost f bine ca am gasit pe cineva care sa mearga cu mine. La prima consultatie Zadori i-a zis lu Ani ca el nu are ce sa-mi spuna pt ca dupa 5 incercari crede ca le stiu pe toate, daca am eu ceva de intrebat sa-l intreb, asa ca daca aveam curaj puteam sa merg singura dar nu am vrut, la cat am cheltuit cu tratamente nereusite nu mi-a parut rau ca am platit translator.
Andicu si noi vrem sa m-ai incercam peste vre-o 2 ani, sper sa gasim aceeasi doctori.
Ma bucur ca am gasit acest forum,la inceput exemplul meu era RH de care nu m-ai stiu nimic, apoi am cunoscut-o pe Leliuta pe Mi-ka. Ele probabil au facut bine ca nu au m-ai intra, citesc si atat, eu am considerat ca pot sa va incurajez, dar poate ca m-am inselat.
Va pup pe toate si va doresc din toata inima sa treceti cat mai repede la mamici.

Tia si Daria
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Si eu sunt de parere ca atentiile date ne afecteaza si pe noi, indirect. Nici mie nu mi se pare normal, ca daca sunt programata la ora 8 pentru un banal eco, sa fiu luata la 11 (ultima... nu mai eram in holul acela decat eu si sotul meu) numai ca altele au dat ceva si au prioritate. Parerea mea este ca si medicii stiu, dar nu le pasa. Eu am fost f. dezamagita cand mi s-a intamplat asta si i-am spus si la Zadori, iar el mi-a raspuns f. urat, ca daca nu-mi convine, nu ma obliga sa continui. Eram cu ochii in lacrimi, tremurand si putin mi-a lipsit sa renunt - sotul meu era deja ridicat in picioare, se indrepta spre usa. Despre profesionalism nu am nimic de comentat, dar despre restul ... Nu si-a cerut nici macar scuze, ca m-a programat la 8, el personal, (eu chiar credeam ca o sa fiu prima ) si m-a luat cand a avut chef. Eu si sotul ne luasem doar jumatate de zi de concediu (ca atat am putut) pentru acel eco si bineinteles ca nu am ajuns la timp la servici. Si ei sunt oameni, dar nici noi nu suntem vite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

BAFTA LA TOATE FETELE CARE ISI DORESC UN BEBE

Se pare ca unele fete au luat o decizie buna adica ,,doar sa citeasca'',acelasi lucru voi face si eu de acum incolo.Imi pare rau pentru ca una se scrie si alta se intelege,nu-mi plac barfele si referitor la un mesaj primit anterior sa fie clar pentru toate NU AM DORIT SI NU DORESC RAU LA NIMENI,dar asta este.
MULTUMESC FETELOR CARE M-AU SUSTINUT la fel si eu le voi sustine mai departe
daca careva va dori sa tinem lagatura sa-mi scrie MP,pentru ca eu nu voi mai scrie
MULTA BAFTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nu comentez .... mi-am spus deja parerea, si la fel ca Tia si Andicu peste 2 ani ne vom prezenta din noula clinica pt. BB nr. 3
adela foarte multa oboseala .. somn de 5 ore...
andicu, sa sti ca sunt cuminti
daria
legaturooooooo tu in ce faza esti? am pierdut sirul evenimentelor

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput