FIV in Ungaria 29
Raspunsuri - Pagina 15
adaca spune:
PUSSI ma bucur ca sunteti bine.

Spune-mi si mie cum ai ajuns la 58 kg? Vreau si eu reteta, platesc gras ![]()
CRISIS![]()
![]()
se pare ca te-ai suparat pe noi. De la noi pentru tine ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

BORZASIMO, LENY,MIHA 2004???, TIA, LIANA SI TOATE FETELE

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
Liana30 spune:
ioana ai perfecta dreptate..te pupppp si mie mii dor tare de vremurile trecute cand abia asteptam sa intru pe forum sa cer lamuriri sau sa ofer ajutor..dar dehhh vremurile se schimba![]()
ramona te puppp si te astept
legaturilorrrr va pup pe toate multumesc de mesaj m-a uns la suflet
leny baftaa multa ..tin pumnii..
adela.Tia va pup
sunt in zona pt orice fel de lamuriri![]()

Putin cu putin se aduna marea...
corina74 spune:
buna fetelor,
citesc si ma ingrozesc, nu pricep de unde vine furtuna asta
mie mi se pare ca nu prea exista motive , dar fiecare cu parerea ei
cit despre informatii trebuie spus din capul locului ca exista doi medici la szeged, iar fetele din Romania care stiu engleza sunt directionate catre dr zadori, noi cele care nu stim ne descurcam cum putem, evident apelam la traducatoare(am in familie vorbitori de limba maghiara dar am considerat ca ii mai bine cu traducatoare)
fiecare din cei doi medici au reusitele si nereusitele lor , dar amintitiva de chiara , primise raspunsul ca nu prea mai are sansa , a schimbat macazul si a reusit
eu consider ca nu trebuie adusi nori de furtuna pe acest forum , se dau informatii si fiecare actioneaza cum crede de cuviinta
va doresc numai bine la toate si aspirantele sa va vedem cu burtici ca se subtiaza lista
sa speram ca 2008 va fi un an mai FERTIL decit 2007 si vom vedea si mai multi bebelasi

corina74
35 cu
ANDREI-DUMITRU
AMR ~~ 3 SAPTAMINI
adaca spune:
Dragele mele,
mi se pare penibil faptul ca a-ti ajuns sa le vorbiti pe traducatoare. Nu ca le tin apararea, dar pe unele dintre noi chiar ne-au ajutat (cele care suntem mai "prostute" si nu stim limba engleza). Aceste femei nu cred ca au bagat mana in buzunar la noi.
Pe vremea cand eram eu in tratament la Szeged, era angajata acolo o asistenta care stia limba romana, dar spre uimirea mea nu ii placea sa vorbeasca cu noi romaneste sau poate nu a vrut sa se stie ce natie este. Putea sa ajute multe fete.
Eu cred ca nu am ridicat pe nimeni in slavi, dar daca cineva m-a intrebat cum poate sa comunice cu dr. sau ca ii trebuie traducator, eu am crezut ca ii ajut dandu-le nr. de telefon.
Sunt cateva fete care ne citesc mesajele, dar nu scriu nimic pe forum la acest capitol ( si ele sunt in tratament, gravidute sau mamici) stiu ele de ce fac asta. Dar si cele care scriu pot sa-si exprime parerea sau chiar sa mai si glumim - bem cafa pe forum.
Ce anume ati vrea sa discutam pe forum? In primul rand cred ca nu este corect sa spunem ce tratament am luat unele si sa le recomandam celor noi (am vazut ca se practica). Nu toate au luat acelasi tratament, dr. Zadori sau Krisan sunt in masura sa le dea tratamentul. Eu cred ca mai degraba trebuie sa le incurajam pe cele ce vor sa ajunga la aceasta clinica, dar si pe cele ce au avut nereusite si sa aratam de ce am ajuns la Szeged si nu am ramas la o clinica din Romania.
CRISIS - sincer imi pare rau pentru mesajul ce ti-a fost adresat, dar chiar nu imi amintesc cine l-a scris. Te rog frumos sa-mi trimit nr.tale de tel. (fix si mobil) pentru a lua legatura cu tine.
POATE CA UNLE DINTRE VOI V-ATI SUPARAT, DAR ASTA ESTE.................
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
crisis81 spune:

Aloooooooo!!!!!
Cine a suparat pe cine???
Sunt unele fete aici pe forum care ma cunosc, unele mai bine, altele mai putin, dar cine ma cunoaste stie 2 lucruri despre mine: primul este ca nu ma supar decat foarte greu, deci ... slabe sanse sa ma suparati pe mine, al doilea este ca daca ma supar, sau mai bine zis daca sunt dezamagita nu iert niciodata, asta e defectul meu si nu sunt mandra de el
.
Scuze ca nu am fost prin preajma, dar incerc sa-mi ocup timpul si se pare ca si reusesc ![]()
![]()
.
Si s-o luam cu inceputul:
Tia .... super tare 

am si eu un ungur dar e "made in romania", e folositor totusi
, dar sper sa mai fac rost de unu sau doi made in hungary
.
ramonacostin iti dorim si tie multa sanatate si implinirea tuturor viselor!
leny2007 multumesc pentru incurajari, stiu ca te-ai referit la raul produs acum de sangerari mari si cheaguri. Azi a fost mult mai bine, si fara cheaguri
.
ioana_p76 iubita eu stiu ca ai tu dreptate cu faza cu "atentiile" pentru ca am vazut-o si eu cat am stat acolo.

Asta este caracterul romanesc si nu il putem noi schimba. Toti suntem tentati sa actionam asa datorita obisnuintei, dar din fericire nu am observat o diferenta de comportament al asistentelor. Am intalnit insa persoane care incercau sa-l denigreze pe Doctor in favoarea Doctoritei, spunand ca "inghite spaga", dar pentru mine lucrurile sunt clare: profesionalismul lor nu este schimbat de o "atentie", ei sunt ceea ce sunt cu sau fara noi. Dar invers?
pussi ma bucur ca iti faci timp sa mai treci si pe la noi!

Adela nu m-am suparat pe nimeni recent si inca o data sciu: e destul de greu sa ma superi pe mine
. Si eu nu mint!
corina74 nu e nici o furtuna, stai linistita
, sunt doar opinii care trebuiesc exprimate pentru ca din aceste opinii se inspira toate fetele care citesc acest subiect si le ajuta sa decida ce este mai bine pentru ele.
mamica si burtica

toate fetele!
La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Ma gandeam eu ca se vor supara cateva dintre voi, insa corect e ca fetele care vor sa apeleze la traducatoare sa afle cat mai multe opinii de la noi, cele care am fost acolo.
Si am inceput sa scriu pentru Luck, ea a intrebat de traducatoare si i-am scris ca ea a zis ca ar sti ceva engleza, si de-asta am sfatuit-o sa nu apeleze la nimeni, ca se pot descurca f. bine. De ce sa nu stie fetele mai multe variante, sa stie si lucrurile bune si pe cele rele.
Normal ca daca nu ai incotro, apelezi la traducatoare, dar asta nu inseamna ca ele sunt "de treaba" ci ca doar isi fac treaba, cu tarife in fct de fetele oamenilor. Si tocmai de-asta am spus cate ceva din ce am vazut noi ca sa stie fetele situatia reala
Inca o faza: cand am cerut ajutorul uneia dintre ele pt cazare, ne-a zis ca ne vor costa doar utilitatile pt o luna 300-400 E! Va dati seama ce mincinoasa si profitoare, ar fi profitat de noi care nu stiam maghiara sa ne ia acesti bani in plus. Noi am platit cand am stat la un apartament (gasit pe net) cca 80 E pentru utilitati pt o luna, deci va dati seama ce diferenta!
Pacat ca va supara cand se spun si lucruri mai neplacute, dar reale..
Si nu trebuie neaparat sa le incurajam pe cele ce vor sa mearga la clinica la Szeged, trebuie sa le informam ca ele sa stie situatia cat mai corecta si sa decida ele daca vor sau nu sa mearga.
Si asta (cu traducatoarele) era doar un amanunt care oricum nu influenteaza decizia de a merge acolo, dar e bine de stiut, sa nu se profite de noi din cauza problemelor noastre..
Si cu asta inchei, nu vreau sa se considere ca am starnit o furtuna, mi-am exprimat doar opiniile
P.S.Ref la bautul cafelei pe forum: pe vremea cand eram noua si tot citeam capitole din urma, cred ca ma lasam pagubasa daca erau pagini intregi numai cu mesaje "hai la cafea" every day.
Eu va 

pe toate chiar daca v-ati suparat!(unele dintre voi)
Ioana
animalutele mele iubite
leny2007 spune:
BUNA FETELOR!
Imi pare rau ca s-a starnit aceasta furtuna pe forum cu traducatoarele dar am si eu parerea mea;nimeni si nimic nu forteza pe unele sa apeleze la traducatoarele de la Szeged,noi suntem acele ce vrem informatii si care apelam iar dupa ce ne atingem scopul de a avea un copil incepem si barfim nu mi se pare corect dar asta e parerea mea si fiecare crede ce vrea dar nu este frumos pentru ca nimeni nu ne baga mana in buzunar,eu sunt foarte multumita de traducatoarea mea avand in vedere ca nu sunt la mine in tara si sunt la ei ,e foarte important pentru mine sa am inrare pentru ca e in interesul meu si nu in interesul lor.LIANA-mersii la fel si tie sa speram ca e cu reusita de data asta,cred ca nu gresesc dar te-am vazut luni la clinica eu eram in blugi ,geaca neagra si parul prins.

CRIS-ma bucur ca esi mai bine si cred ca o sa fii bine si DD ne va da ce dorim la momentul potrivit.

ADACA-sunt deacord cu tine.

la toate fetele
andicu spune:
'Neata.
Vad ca s-a inviorat atmosfera pe-aici! ![]()
Eu nu stiu nimic de traducatoare, ca n-am avut nevoie. Ne-am descurcat perfect cu Zadori in engleza sicu asistentel mai cu lb gimnastica, mai cu vreo 2 vorbe care le rupeau si ele; cat despre "cadouri" eu una, sincer, cat am fost acolo, si am fost de 2 ori, n-am auzit si nici vazut asa ceva! eu n-am lasat 1 forint spaga la nimeni si toata lumea s-a purtat cum trebuie, nu am nici-un repros! asta a fost chiar anul trecut, nu mai demult, daca intre timp s-a schimbat ceva, chiar mi-ar parea rau, pt ca nu se dadea impresia de asta...
Si altfel,
tuturor si bafta multa fetelor care incep tratamentele!
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori

Cum crestem noi

dariaioanaxx spune:
Mersi fetelor pt. urarile de bine, sunt binevenite oricum !
Pussi-vreau sa ti spun ca mi au dat lacrimile de emotie cand am vazut fetitele tale, sa ti traiasca si sa ti aduca multumire !
Andicu- mi a placut cerbisorul ! sa creasca mare , mare si sanatos !
referitor la controverse...cred ca e dreptul fiecaruia dintre noi sa si spuna parerea, si sa povesteasca lucruri traite real ! personal cred ca acest forum ne ofera mult ajutor tuturor si chiar daca exista opinii diferite despre anumite lucruri, noi toate oricum vom fi unite prin dorinta pe care o avem in comun ! Fie ca aceasta dorinta sa ni se implineasca la toate, cu translatoate sau fara, cu diete sau fara ,cu cafea sau fara, cu Zadori sau fara, cu Krisan sau fara.....rezultatul e important sa fie cu doua liniute !
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
cornelianeli spune:
din pacate andicu s-au schimbat multe la clinica,si spun asta facand o comparatie intre mai 2007 si decembrie 2007....si totul intermediat de aceste "traducatoare"
am vazut pungi cu parfumuri date la asistente sa-si aleaga fiecare ce vrea,am vazut mia de forinti bagata in buzunarul asistentei pentru injectie,am vazut chiar si altele mai grave.....
partea proasta este ca doctorii nu stiu nimic....
incet incet spiritul romanesc a ajuns si acolo si este mare pacat
"traducatoarea" maria ne-a cerut 10.000 forinti/noapte pentru caminul de vis-a-vis de clinica!!!!!!!!
aaaaaaaaa si una si mai tare:alta traducatoare a spus ca nu exista agentii imobiliare in szeged!!!!!!!!!!
opinia mea despre "traducatoare" este clara:profita de oameni!!!!si fac mult rau clinicii
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey