Durerea unei pierderi de sarcina (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Bluueyes-lasa emotiile draga nu stresa copilul ca te bat!ma v-oi gandi la tine vineri!Totul o sa fie bine nu iti fa griji!!
Irda-te asteptam cu vesti bune azi!

Ingerasul nostru

SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM

Inca putin pana la CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fete scumpe.De maine chiar nu mai pot intra nici sa va citesc cred ca nu am sa mai am timp asa ca inca o data fete dragi va doresc www.123greetings.com/events/christmas/religious/christmas13.html" target="_blank">SARBATORI FERICITE!!!!! sa aveti parte numai si numai de bucurii si liniste alaturi de familie si dupa anul nou sa veniti cat mai multe fete cu vesti bune!Craciun fericit fete minunate!!!!

Ingerasul nostru

SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM

Inca putin pana la CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Micheleee Sarbatori fericite si tie..te asteptam cu mare drag..puppp
va pup pe toatee

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna fetelor! Sunt aici, sa nu ma dati disparuta. Am tot sperat sa intru cu o supriza, dar n-a fost sa fie, poate la anul. In rest, stau cuminte si astept sa vina Mosul .
Michelle, cred ca acum deja au venit ai tai si esti foarte ocupatasa ai un Craciun minunat!
Mirelus
Teo, ce curajoasa ai fost cu injectiile sotului...ma bucur ca acum e mai bine.
Pepsi, un pupic pt tine, restul pt mititei!
LauMeli, imi pare rau pt analiza...nu-ti pierde speranta, nu se sote niciodata ce suprize ne rezerva viata.
Liana
Ninia, Consi, Musette, Alinush
CristinaAna, l-am vazut pe Andrei in poze, sunteti foarte frumosi amandoi

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Stefania, cum esti?

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Michelle, Sarbatori fericite si tie .

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 16 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, dragele mele !

Tocmai am venit de la eco morfologica si bebe e bineee, e sanatos si maaaare....si n-a vrut dr sa-si dea cu parerea ce ar putea sa fie asa ca mai asteptam!

La 12 sapt si 4 zile implinite are 69 mm CRL Aproape 7 cm de la cap la funduletz si femurul il are de 12mm.....Daria il avea mai mic cu un mm la 13 sapt si 1 zi!

Mi-a venit inima la loc, ca tare stresata am fost zilele astea( ba ca mi se parea ca n-a mai crescut uterul, ba ca nu mai misca bebe......offff Doamne)

Am filmat ecografia si tati a zis ca al ar fi vazut ceva acolo...cum ca ar atarna intre picioruse, dar dr a zis ca ea nu zice in primul trim de sarcina sexul.....ca e mai sigur sa spui cand se vede clar ...nu sa-ti dai cu presupusul sau imaginatia! Inca mai putem visa!

Eu mi-am atins scopul azi...e bebe bine, la masuratori a iesit mai mare decat varsta sarcinii, de ne intreba dr daca aia e sigur UM-ul!

Eu am niste nelamuriri pe care cred ca o se le clarific cu Nayel saptamana viitoare dupa Craciun....pe 27 am programare, poate isi da el cu parerea ce-i bebe!

Nelamurirea mea e urmatoarea:
- S-ar putea sa varieze intervalul de referintza corespunzator unei vaste a sarcinii de la ecograf la ecograf?

Ex:
- La Dari la 13 sapt si 1 zi avea BPD-ul 2,36 si a fost incadrata de eograf ca, corespunzand la 14 sapt de sarcina
- La bb2 la 12 sapt si 5 zile neimplinite BPD-ul era tot de 2,36 si a fost incadrat la 13 sapt de sarcina

Eu nu mai inteleg!
Care eco e "gresit" ca evaluare a saptamanilor?
Sper ca nu v-am zapacit prea tare cu "explicatiile" mele!

Poate va dati si voi cu parerea!

Mirelushu....tu cand ajungi pe la Nayel? Cum te simti?

Michelle.....multumesc de sustinere.....bebe mic e bine, doar mami are "gargauni"....da' acu' i-au trecut si ei....macar 2 saptamanai stau linistita ca e totul ok....pe urma ma duc sa "verific"!
Asta e....suflam si in iaurt acum!
Sarbatori fericite si tie......cred ca or sa fie minunate cu familia ta acolo!

Flavia.....la tine dimensiunile baietilor erau corespunzatoare cu varsta sarcinii sau au fost mai mari la masuratori? Pupicim nazdravanii si mamica de nazdravani!

Pupicei tuturor fetelor inimoase de aici care nu ne-au uitat!
Fetelor, va doresc sa simtiti toate fericirea de a va vedea puiul sanatos la eco si miscaretz in burtica......eu am fost in al noua-lea cer azi!!

Irda Bebe
" target="_blank">Eco bebe 2
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Irene, sarbatori fericite!
Michelle
Irda, ma bucur ca bebe e bine!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna seara fetelor,
Eu sunt Tuchi123 si avand in vedere ca acest capitol poarta denumirea "durerea unei pierderi de sarcina" am decis sa intru si eu la voi deoarece, sarcina mea la 10 saptamani este oprita in evolutie, mai exact, sarcina cu ou clar(fara embrion). Ar fi fost primul meu bebe dar nu a vrut Dumnezeu sa se nasca, poate alta data sau cine stie...am sa fac o alta inseminare.
Maine ma duc sa fac chiuretajul, asta asa inainte de Craciun, un cadou frumos...
Va doresc numi bine si nici o rascina sa nu se mai piarda, Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Tuchi, eu ti-am spus si la topicul unde ai scris prima data, ca imi pare rau pentru durerea aceasta prin care treci. Aici cu toate am fost in situatia ta, cu toate am cunoscut aceeasi dezamagire, dra in acelasi timp cu toata am sperat si speram ca data viitoare sa fie bine si sa ne tinem bebele in brate. Stiu ca este greu sa uiti, dar macar incearca sa profiti de linistea pe care ti-o aduce aceasta perioada a sarbatorilor si spera ca va fi bine si pentru tine, asa cum va fi pentru toate fetele minunate de aici. sa nu uiti niciodata ca Dumnezeu e aproape de noi si ne ajuta atata timp cat avem credinta si speranta in suflete!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png

Mergi la inceput