Durerea unei pierderi de sarcina (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Tuchi, , n-am cuvinte, este urat si greu de suportat ce ti s-a intamplat. Din pacate, viata are alte planuri decat ale noastre si ne ia fiintele iubite chiar daca le dorim din tot sufletul.Se spune ca Craciunul e sarbatoarea sperantei, eu iti doresc sa ai puterea de a spera si de a crede ca va fi bine si pentru tine, ca si pentru noi toate, intr-o zi!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Ninia, multumesc mult, la fel si tie

Irda, ma bucur pentru vestile bune! Legat de morfometria fetala...ce sa-ti zic, sfatul meu e sa nu-ti bati capul cu astfel de lucruri. Nu stiu daca au programe diferite cei de la eco...e posibil, scrie pe undeva ce fel de ecograf si de program, poate au baze statistice de referinta diferite. Plus ca mai difera masuratorile de la un dr la altul, sunt chestii de ordinul mm sau mai putin. Eu am avut o perioada in timpul sarcinii cand devenisem extrem de preocupata de aceste masuratori, descoperisem chiar siteul unui institut de imagistica medicala, mai aveam putin si o luam razna ca bebe al meu nu era in standarde...Asa ca stai linistita, daca dr a zis ca e bine nu te mai gandi la milimetri, gandeste-te mai degraba la ce zice sotul tau ca ar fi observat, nu se stie, poate are ochi buni si Dari o sa aiba un fratior

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Tuchi, si eu acum 2 saptamani eram exact in aceasi situatie ca tine: sarcina oprita din evolutie la 6.5 saptamani. Intre timp am pierdut natural si mi-a facut si chiuretaj si acum ma simt usoara ca un fulg! Imi pare bine ca am scapat si ca ma pot apuca iara de treaba: in ianuarie astept un ciclu si apoi am voie sa ma apuc din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor intru sa va dau o veste buna...puteti sa incepeti galeria si sa-mi tineti pumnii... caci maine tb sa ma internez....fortat.. in sfarsit si-au dat si ei seama ca e tarziu......asa ca tb sa dorm si sa ma odihnesc in seara asta bine ca sa fiu fresh... cine o putea... incep emotiile....

dati drumul la majorete..ca e pe vineee... ce ma bucur...ca nu mai puteam am 3 zile de cand nu dorm orele adunate doar 6..sunt rupta de obioseala oare am sa fac fata maine..tb sa imi provoace nasterea ca altfel..cine stie cat mai vrea sa stea.....

mai avem putin...putin... cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Slimatei,Ma bucur ca in sfarsit o sa te linistetti! Nastere usoara maine! Nu mai sta stresata ca sigur o sa fie bine!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by tuchi123

Buna seara fetelor,
Eu sunt Tuchi123 si avand in vedere ca acest capitol poarta denumirea "durerea unei pierderi de sarcina" am decis sa intru si eu la voi deoarece, sarcina mea la 10 saptamani este oprita in evolutie, mai exact, sarcina cu ou clar(fara embrion). Ar fi fost primul meu bebe dar nu a vrut Dumnezeu sa se nasca, poate alta data sau cine stie...am sa fac o alta inseminare.
Maine ma duc sa fac chiuretajul, asta asa inainte de Craciun, un cadou frumos...
Va doresc numi bine si nici o rascina sa nu se mai piarda, Craciun fericit

Tuchi, imi pare tare rau. Imi aduc aminte ca de la inceput nu erai tu prea sigura ce si cum si te ingrijorai mult. Si eu tot la 10 saptamani am diagnosticat sarcina cu ou clar. A fost foarte dificil mai ales pentru ca nu eram constienta ca se pot intampla chestii... eram si eu dintre acele femei care nasc linistite fara sa aiba habar ce e cu statistica aia nenorocita care zice ca 30-40% din sarcini se pierd in primul trimestru. O sa treaca repejor timpul si maine poimaine o sa tii copilul tau in brate, ai sa vezi. Nu ne sare pe nici una postura de mama daca chiar ne dorim asta mult! Sper sa ai multa putere.

Michelle, sa ai sarbatori fericite multa liniste, pace, intelegere, si sa ne arati multe poze cu voi si cum familia voastra!

Irda, stii ca ma bucur enorm pentru tine, nu-i asa? Ce-ai scris tu acolo e ca o enciclopedie pentru sarcina! Imi dau seama cat de fericita esti tu! O sa fie perfect pana la sfarsit asa cum eram sigura eu de la inceput!

Ninia, Irlandeza, musette, IreneCAM,

Hei! Am si eu o intrebare. Nu ma pricep la valori de progesteron, stiu ca voi ca pricepeti. Mi-a iesit progesteron de ziua 14 la limita cea mai de jos a valorilor normale de referinta. Adicatalea: Parca intervalul era 0.5 - 86 mUI, iar mie mi-a iesit 0.86 Zic bine?

Eh, noi de principiu am incercat sa nu ramanem luna asta, dar stiind ca eu raman usor, sa ma apuc sa iau Utrogestan just in case? Azi sunt ziua 15. HEEEEEEEELP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Irda, ce ma bucur ca e totul bine!!!! Nu ma pricep la masuratorile alea de la eco, dar eu zic sa nu-ti mai bati capul cu asa ceva. SI eu simt ca bebicul este baietel!!!
Slimatei, iti urez o nastere cit mai usoara si un bebe sanatos! Sa nu te temi de inducere, ca nu e asa de speriat, din contra, se termina totul muuult mai repede! Hai, ca te asteptam cu vesti bune!
Alinushca, daca esti sigura ca ai trecut de perioada ovluatiei, eu zic sa iei neaparat progesteron, mai ales daca la analize a iesit valoarea la limita inferioara. S-ar putea sa fi pierdut sarcinile tocmai datorita lipsei de progesteron. EU am luat duphaston, 3/zi, din ziua 16 in ziua 25.Utrogestanul da reactii mai nasoale daca e luat oral, eu prefer duphastonul.
Michelle, iti urez inca o data sarbatori fericite!!!
Mirelus, bafta multa la medic. O sa fie sigur bine!!!!
IreneCAM, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta, dar nu iti pierde speranta, ca sigur ne vei da vesti bune in curind!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Tuchi, imi pare sincer rau ca ai trecut si tu prin asa o mare durere. Stiu ce e in sufletul tau, noi toate stim foarte bine cum este sa simti ca toate sperantele se spulbera intr-o singura clipa. Iti doresc multa putere sa depasesti aceste momente si sa ai curajul de a o lua din nou de la capat.

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Slimatei, Of, o sa faci sigur fatza cu bine. O sa fie o ultima adunare a puterilor ca sa reusesti! Eh... si dup-aia o sa urmeze noptile nedormite pe motiv de bebe mancacios, etc.
Hai, sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Am intrat si eu sa vad ce mai faceti si vad ca slimatei se pregateste de marea intalnire cu micuta ei Stefania, asa ca, ma alatur si eu voua, la galerie
HAI STEFANIA !!!
Slimatei, sa ai parte de o nastere usoara ca a Flaviei, sa fi curajoasa si calma, ca totul o sa fie bine si abia astept sa ne spui cum a fost si sa pui primele cu minunea ta, sa ne bucuram alaturi de voi.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Se apropie Craciunul...Sarbatoarea Miracolelor !

Lau-Meli si

Speranta moare ultima...
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput