Durerea unei pierderi de sarcina (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Alra, ce frumos ca faci bardutul...Eu ma apuc in week-endul viitor...ca sa fie atunci mai aproape...desi o sa fiu plecata la mama de Craciun si am si acolo bradut, ca doar e nepoata acolo, pe baricada. Azi m-a sunat si a dezvaluit ce ne-a luat mama cadou!I-a stricat mamei surpriza!

Cred ca suntem ultimii din sat fara brad cei de aici l-au facut deja de saptamana trecuta. Si am mintit, nu l-am facut ieri caci ne-au chemat niste prieteni la mici si la cat de rar vedem mici nu am putut zice "nu". Cica il facem azi: vine tati mai devreme.
Eu am medical si saptamana asta si saptamana viitoare am concediu, deci ma mai duc la anul la servici, hihihi. Cei de aici sunt foarte atenti la "traumele emotionale", nu sunt asa traumatizata insa cred ca am pierdut jumatate de kg de sange saptamana trecuta si sunt cam festelita si arat uratica rau. Mi-au dat vitamine cu fier si acid folic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, fete dragi
Inca nu am noutati, am terminat curatenia in casa (schimbat toate usile, 7 la numar, varuit toate camerele si pus parchet in 2 camere), dar mai trebuie sa le punem pe la locurile lor si nu ne incurajam Cand e gata treaba pun niste pozici. Camera lui bebe inca nu o utilam cu tot ce-i trebuie, ptc primele luni va sta cu noi in camera.
Nu mai are nimeni nicio veste buna?

37+ AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Cum sa nu fie vesti bune ?? Vine Craciunul!! Ce ? Sa fie bebeii adusi numai de barza? Pe multi ii aduce Mos Craciun. O sa vedeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Alinschca-asa asa ai mare dreptate!!!!

Ingerasul nostru

SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM

Inca putin pana la CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Inca putin pana la Craciun vorba lui Michellee
va pupp pe toateee ..sunt in zona

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Alinushca, ce tare ai fost cu Mos Craciun!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Alra, multumesc pt. urari. Sper sa am si eu o nastere usoara, sau macar mai usoara. PROBABIL CA VOI CERE SI EU EPIDURALA, CA NU PREA SUPORT DURERILE MARI.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 17 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Alinuscha,
daca ai trecere la mos craciun spune-i sa aduca la toate fetele inimoase de aici macar cate un bebic

http://tt.lilypie.com/ze8yp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Am primit felicitarea superba cu Ingriduta!!!!!
Multumesc mult, Cristina26, mi-ai facut o mare bucurie!!!!
Michelle, iti doresc sa ai un Craciun de vis alaturi de parinti si de sotul tau si sper ca mosul sa-ti aduca multe, multe cadouri frumoase!
Laura, si pe mine ma apucase schimbatul prin casa in ultimele saptamani de sarcina. Am schimbat complet mobila din sufragerie, inclusiv decoratiunile, dar nu am mai apucat sa schimb si perdelele si dupa nastere nici ca mi-a mai pasat de asta! Se pare ca doar inainte de nastere ne apuca febra schimbarilor.
Mirelus, cind mergi la doctor?
Alinusca si Oana si restul fetelor, o sa pun si eu o vorba buna la mosul sa va aduca cel mai frumos cadou!
Irlandeza, eu iti recomand din suflet epidurala. E super sa nasti fara dureri!!!
Teo2rina, multa sanatate sotului!!!
Off, fetelor, iar nu pot sa scriu cit as vrea, ca plange bebicul. O sa revin!!!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,

Am primit si eu felicitarea cu Ingridutza! E superba!!! Multumesc frumos Cristina26O tin pe birou si ma uit tot timpul la ea!

Cristina vineri merg la medic!Am niste emotii!!!Doamne ajuta sa fie totul bine!

Mcrissa ce faci?Nici o veste?

Fetelor,va tare pe toate,am sa mai intru pe seara!

Edit: Irda multa bafta astazi la eco morfo-fetala!La ce ora mergi?
Te asteptam cu vesti foarte bune si poate se vede ce ascunzi in burtica!

Mirela
Our little Miracle!
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput