Durerea unei pierderi de sarcina (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Miha74 drum bun si sarbatori fericite!!!!!!!te astept cu vesti bune in ianuarie!

Danangie ce ma bucur pt tine

Cristy74 sa te bucuri de fetita si sa fie sanatoasa!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cristinaaaaaaaaaaaaaa azi am primt-o e minunataaaaaaa Multumesc..
1...2...3...siiiii
haiiiii Stefaniaaaaaaaaa
va pup revin..

www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Vine Craciunul

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, micutul noastru David Jonathan urmeaza sa se nasca maine si m-am oprit sa va predau stafeta pe calea odiseei.Va doresc ca mult doritul BB sa vina in viata voastra cat mai curand.
Sa fiti tari.

AMR - 1 ZI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Mussette - merci frumos. Asemenea!

Liana- tu esti tot la unguri???? sau poate am pierdut eu vreun mesaj

GinaM- multumim frumos pentru gest si iti dorim nastere usoara si uite ca pregatim si pentru tine majoretele

Nu va colind inca.....pentru ca mai am de gand sa mai trec si maine pe la voi

Miha

http://tt.lilypie.com/LfsYp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

musette, sa-ti dea dzeu si tie macar 1 printesa!asa sa fie draga mea sa fie un an mai bun iti doresc

teo, ce ma bucur ptr sot, va fi bine ai sa vezi, oau ai 30 saptamini!mai ai putin, ma bucur ca bebe mic e bine, si e bine pus, bravo. si ce vad eu?FELICITARI DRAGA MEA ca ma bucur ptr voi, deci mai avem o nunta, frate ce vom mai dansa si bea!!!

slimatei, haide stefania, haide stefania!!!!!!!!!!!!

cristy, sa fiti fericiti in noua casa, sa aveti si voi un craciun fericit va fi ultimul pe care il veti petrece voi ca si cuplu, sa aveti un an nou care cu venirea lui bebe mic va fi sigur fericit!vai, ai deja 18s, hai ca ai trecut de ce era mai greu, FELICITARI PTR FETITA!!OAU

cristina26

mirelush, mari e bine, debordata de treburi, dar e fericita asta e cel mai important!

dana, imi pare rau de durerile de cap,bine ca esti bine in rest, ma bucur tare, iti trimit io putina zapada

monysorescu, imi pare rau ca ai probleme, dar bine ca bebe e bine

revin ca plinge bebe

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

GinaM, iti doresc o nastere usoara si un baietzel sanatos si la fel de frumos ca surioarele lui!!!!
Cristy, ma bucur mult ca bebica e bine!!! Felicitari pentru fetita!!! Lasa, ca sotul sigur o sa se indragosteasca de ea cind o sa o vada! SI eu imi doresc mult de tot sa am si o fetita, nu ca nu mi-ar place tare de tot si de baietzelul meu! Cit de scurt e colul tau? SI eu l-am avut foarte scurt, si pe deasupra aveam si contractii. Daca nu ai contractii, nu ai motive de ingrijorare, dar s-ar putea totusi sa-ti recomande mai mult repaus la pat.
Flavia, ce fac baietzeii, il asteapta pe mosul? Ce frumos trebuie asa fie sa vezi bucuria lui Dominic de Craciun!!!! EU mai am de asteptat pana la anul, ca acum e prea mic Andrei.
Miha, sarbatori fericite iti doresc, ca probabil nu o sa mai poti intra pe forum!
Monisorescu, e groaznic cu asa greturi, dar stai linistita, ca o sa scapi curind de ele!
Danangie, ma bucur ca esti bine!
Marina, da doamne sa se faca sotul bine cit mai repede!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

miha74, drum bun sa ai, si sarbatori fericite

ginaM, nastere usoara draga mea, ti-ai vazut visul cu ochii, ai doua fetite minunate si acuma un baietel, pe care=l cheama david....sint multi davizi aici la noi sa fii fericita si sa ne pui poze. galerieeeeeeeeeeeeee haide ginaaaaaaaaa

ia uitati aici cum conduce david

va pup tare pe toate fetele dragi

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Seara buna! Am citit ce-ati scirs, aveam comentarii, dar n-am avut timp sa raspund. Scuze ca n-am s-o fac nici acum si pt off topic (sper sa nu deranjez pe nimeni), m-am gandit sa va scriu despre noi acum si cu restul revin maine.

A fost frumoasa serbarea... a inceput cu Sebi care striga "Unde e placinta mea???? Datiiii-mi placinta!!!!" (au avut placinta la gustarica) ....si apoi, pt ca baietelul care trebuia sa recite primul a avut trac... a continuat tot motzatul meu (vorba vine, ca de fapt e tunsulica acum), degajat, cu poezia lui (desi nu eram randul lui)... pe care a zis-o pe nerasuflate....
Au fost atat de frumosi si scumpi toti piticii... mi-au placut mult de tot si-mi pare atat de rau... n-am facut nicio poza.... doar i-a filmat sotul meu. Mie mi-a cazut camera foto... exact langa masina (am avut mainile incarcate cand am coborat si n-am simtit) si pt ca n-am vrut sa ratez serbarea, nu m-am agitat sa mai caut camera. Culmea este ca am gasit-o langa portiera cand ne-am intors, dupa vreo 2 ore! Nu va pot spune cat de mirata sunt ca n-a vazut-o cineva... si sa i se lipeasca de mana...
Pfiuuuu... a trecut si asta...
Sunt atat de obosita... chiar am mare nevoie de o pauza...
O sa pun poze cand voi reusi sa fac si eu rost de la ceilalti parinti...

Ce nu v-am scris: azi-noapte, s-a trezit omuletul la miezul noptii... suspina si plangea in hohote... ca maine are serbarea si nu l-am tuns si cum sa se duca el asa la serbare, ca-l vede Mosu' "cu ciuful asta".... In fine, l-am calmat si l-am culcat inapoi, dar dis-de-dimineata.... a trebuit sa-l tund, ca asta a fost prima lui grija... Era stresat saracu'... foarte importanta serbarea asta cu mos... poezii... si cadouri...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Mav ce mai bine dispus cu povestile despre baietelul tau.....este asa de scump.....dabea astept sa am si eu povesti din astea.

Pepsi iti multumesc pt urare....sa te auda Dumnezeu!Acum orice ar fi,fetita baietel nu mai conteaza numai sa fie!

Cristina Ana pt tine si pt baietelul tau frumos!

Teo sanatate multa!

Monysorescu sanatate si sarcina usoara!

Miha

Ninia

Alinus

Michelle

va pup pe toate trebuie sa fug la treaba!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

GinaM, bravo! Ma bucur foarte tare pentru tine! Abia astept sa intri inapoi si sa ne dai cele mai frumoase vesti!

Mav, Si eu am fost la o serbare. A copiilor de la un orfelinat. Asa de trist... se vedea in privirile si in gesturile lor ca nu au pe nimeni care sa ii iubeasca cu adevarat pe ei si numai pe ei, care sa ii rasfete si sa ii ajute in fiecare zi. Se vedea clar ce fel de viata duc zi de zi. parca nu sunt copii parca trebuie sa fie maturi de mici ca sa se poata lupta pentru ce au nevoie. Suntem mult, infinit norocosi pentru vietile noastre asa cum sunt!

Maine ma duc si eu pe la dr. sa-i cer un sfat de ce va povesteam ieri. Mi-e putin teama dar deh.. daca n-am putut sta si eu linistita luna asta.. Va pup si fug la munca..

Mergi la inceput