Durerea unei pierderi de sarcina (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Hello,

Am intrat sa va spun ca mi-a iesit rezultatul analizei embrionului si sacului: nu au gasit nimic.
Ginecoloaga zice ca e de bine, zice ca asa plecam din nou la drum cu o pagina alba.

Sarbatori fericite la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Hey, buna ziua la fete :)

Eu astept ajunul craciunului sa ma testezdaca o fi cazul, desi din cauza tratamentului pentru colpita am cam pierduta perioada fertila conform calendarului, da' nu se stie niciodata. Evident ca sunt foarte atenta la semne, da' n-am nici un semn... in afara de faptul ca ma cam strange cureaua ...hihihi.. da' asta poate fi si din alte cauze. Oricum eu iarna mai pun niste surplusuri pe mine :)

Alinushca, si mie mi-a iesit progesteronul in faza luteala cam mic dupa parerea mea (limita infierioara era ceva de genul 0.62 iar mie mi-a iesit 0.61) In rest, estrogenul, prolactina in limite normale. Dna doctor a zis ca ok asa, sa nu-mi fac griji. Sa-mi scrii si mie ce parere are medicul tau, ne confruntam rezultatele :)

blueeyes, felicitari si din partea mea, sanatate tie si la bebel si sa ne tii la curent cu desfasurarea de evenimente.

Pupici la fetele cucuiete

_
Our future determines our past

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Are cineva vesti de la Stefania?

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Gina-m-iti doresc o nastere cat mai usoara si recuperare rapida!!!Sa ai un bebik sanatos si cuminte!!nastere usoara!!!

Ingerasul nostru

SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM

Inca putin pana la CRACIUN

Mergi la inceput

Slimatei-nastere usoara iti doresc si tie si sa vii cat mai curand acasa!asteptam vesti de la tine!!Nastere usoara!ne gandim la tine!

Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Eu ii astept pe ai mei,trebuie sa apara dintr-o clipa in alta,am asa emotii,sper ca au avut un drum usor dragii de ei!!

Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Michelle, ma bucur ca ne-ai mai scris. Cred ca ai mari emotii ca ii vei revedea pe ai tai. Sa ai un Craciun de vis!!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna fetelor,

Am reusit sa mai intru putin, credeam ca gasesc vesti de la Slimatei. Draga mea sper sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatoasa si mancacioasa.

Gina-M si tie o nastere usoara, usoara si sa ai un bebelus sanatos.

Michelle draga mea, imi inchipui ca abia astepti sa vina ai tai. Ce frumos sa va petreceti sarbatorile cu totii.

Mav ce-mi place cand ne povestesti de Sebi, e asa un scump. Am facut si noi la serviciu petrecerea copiilor cu Mos, cadouri, au fost niste dragalasi toti copilasii, asa de mult mi-a placut, cum se bucurau ei cand l-au vazut pe Mos, cand au primit cadouri, a fost fantastic.

Flavia ce mare s-a facut si David. Sa-ti traiasca voinicii ca sunt tare frumusei amandoi. Ah si ce biscuiti buni ai facut.

Cristina Ana vai ce scumpit a Andreiut, imi vine sa-l mananc.
Colul meu este de 37mm. Nu cred ca e asa o problema, oricum azi merg si la ginecolog si vad ce-mi spune si ea.

Va pup pe toate

Cristina 18+ viitoare mamica de

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna!
Va multumesc foarte mult ca v-ati gandit la mine si ca mi-ati facut galerie.Azi Z30 a devenit Z1.se pare ca nu a fost sa fie.am plans mult azi dimineata, acum mi-am revenit si incerc sa prind putere sa o iau de la capat.
sambata dimineata plec din Bucuresti si maine voi face bagajele si ultimele cumparaturi si nu stiu daca voi mai avea timp sa intru pe forum.nu am primit nicio veste de la slimatei, tot astept o veste pe telefon, dar inca nimic.daca primesc ceva va anunt imediat.
Va doresc sarbatori fericite, un an nou mai bun si multa sanatate!
Craciun fericit alaturi de cei dragi!

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Pepsi acu am vazut si eu ce biscuiti frumosi ai facut....yammmmmmm
si baieteii tai sunt dulci foc!!!!!!!!!!

Mcrissa

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput