Durerea unei pierderi de sarcina (52)
Raspunsuri - Pagina 13
danangie spune:
Buna ziua fete dragi,
Ce mai faceti? Nu am intrat de mult....Sa-mi fie cu iertare....
Felicit cu intarziere noile gravidutze. Sa va fie de bine, sa aveti
usoara si la termen.
Nastere usoara Stefania!
Am vazut si eu pozele lui Mari. Superbe!!
Noi , multumesc lui D-zeu suntem bine. Sunt anemica tare si din aceasta cauza am in fiecare zi dureri de cap. Cateodata nici nu-mi mai dau seama ca am dureri de cap......doar ca din cauza lor sunt indispusa. Dar eu am facut un pact cu D-zeu. Sa nu inceapa sa ma doara maseau (ca se parea ca aveam probleme cu o masea) si sa ma doara capul incontinuu.
Se suie sunt.
Va doresc de pe acum tuturor, Sarbatori Fericite! Sa fiti fericite, sa fiti sanatoase, sa va multumeasca D-zeu in tot ceea ce va propuneti, sa primit pace sufleteasca cat mai multa, sa va bucurati alaturi de familie. Eu acum in perioada sarbatorilor sunt atat de fericita. Mie imi plac la nebunie aceste sarbatori. Daca ar mai ninge ar fi perfect.
Numai bine va doresc!!
mult asteptat
Ninia81 spune:
Dana
, gand la gand...tocmai vorbeam cu Musette despre tine! Am comunicat telepatic si ai aparut...Nu ne-ai zis nimic de bebe...am vazut ca are 13 saptamani, a crescut.....Sarcina usoara si sa ai sarbatori minunate alaturi de cei dragi tie!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
monicajung spune:
Tuchi...imi pare rau de pierderea ta...si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 35 de saptamani...au trecut aproape 4 sapt de cand am facut cezariana...e greu, dar o sa fie bine. Sunt sigura ca va veni o zi cand ne vom tine si noi bebeii sanatosi si frumosi in brate.
Stefania...iti doresc o bebitza frumoasa, grasa si sanatoasa.
despre starea mea...ma simt mult mai bine. am fost ieri la fundeni sa imi repet analizele la sange. analiza care iesise naspa a iesit muuult mai bine. nu normala dar mult imbunatatita...ceea ce inseamna ca sunt pe drumul cel bun. cu respiratia de asemenea mi-am cam revenit. mai am momente de dispnee, dar rare. mai tb sa fac 2 sapt de fraxiparine.
in afara de asta...astept cu nerabdare o schimbare de decor...am mare nevoie de asta...asa ca pe 2 ian imi fac bagajele si plec cateva zile la bonn la niste prieteni. din pacate sotul nu poate sa isi ia liber ca are un sef nashpa. :(:(...
monysorescu spune:
Salutare fetelor!
Imi pare rau ca nu am mai scris de mult insa am avut ceva probleme de sanatate (inca mai am). Se pare ca la mine greturile sunt ceva mai nasoale, nu pot sa mananc apropae nimik sau chiar nimik in unele zile, vomit intr-una si ca atare am slabit destul de mult (vreo 7-8 kg), sunt ametita, imi tremura tot corpul, etc. Asa ca doctora m-a internat de urgenta si m-a bagat pe perfuzii. cat stau in spital e ok - mananc, beau lichide, e totul foarte bine (mai ales ca reusesc si sa pun cate ceva la loc) insa cum imi da drumul acasa o iau de la capat. Am facut deja 2 ture de 3-4 zile de spitalizare. Si in plus de asta am si probleme cu venele - fie nu mi se vad, fie mi se vad dar in momentul in care baga acul in ele mi se sparg. Asa ca pe langa toate problemele am si mainile vinete si pline de intepaturi.
Acum sunt acasa de cateva zile, mi-e ceva mai bine insa cum mananc cum vomit. nu m-am mai urcat pe cantar de frica insa dupa cum stau hainele pe mine si dupa cum ma simt cred ca am mai slabit inca un kg sau doua.
Bebele e insa bine. Am fost saptamana trecuta la doctor si mi-a zis ca e ok - are 18 mm
si ii bate inimioara. Asta m-a mai linistit un pic. Sper ca in curand sa ma mai lase macar un pic greturile astea si sa pot manca sa nu mai slabesc.
Am vazut ca din pacate lista celor care au pierdut sarcini s-a marit si imi pare rau fetelor ca a trebuit sa treceti si voi prin asa ceva. Va doresc tuturor multa sanatate si sa aveti parte de bebei cat mai curand posibil.
De asemenea (avand in vedere ca nu stiu cand o sa mai pot intra) vreau sa va doresc tuturor sarbatori fericite, multa sanatate si un an nou mult mai bun ca acesta si care sa vina cu implinirea tuturor dorintelor voastre.
Va pup pe toate!
bb strumf
danangie spune:
NINIA
suntem bine. Pe 30 noiembrie am facut ultima ecografie. Bb-ul era foarte activ. Nu a reusit sa vada ce este pentru ca pe atunci era prea micut. Burtica se cunoaste putin. Doar ca , crizele de paranoie nu ma ocolesc. Au trecut aproape 3 sapt. de la ultima eco si deja intru in panica...oare e bine? ....oare creste?.....dar pana acum pare sa fie totul ok. Daca ma crezi de multe ori mi-e si frica sa vorbesc de sarcina.....sa nu ma poceasca careva......dar na ce sa fac.....inca mai am temeri.....in rest, nu stiu ce sa-ti spun. bitest si translucenta nucala au iesit ok. Deci nu voi mai face triplu test sau alte examene. Voi merge asa inainte. Pe 11 ianuarie trebuie sa ma duc la eco...atunci sper sa vad ce este. Eu vreau sa fie sanatos. Dar daca e sa ma intrebi ce as vrea sa fie....iti spun ca as vrea fetita, sotul ar vrea baiat......dar se stie ca orice ar fi....sa fie!! Si sa fie sanatos si sa creasca bine. Sa inteleg ca deja ai avut cununia? Daca da....
pentru felicitarile cu intarziere. Casa de piatra!! Numai bine!Sarbatori fericite!
MONYSORESCU imi pare rau sa aud ca vomiti si ai probleme cu greata. Eu multumesc lui D-zeu am avut de cateva ori greata dar nu am vomitat niciodata. Ai incercat inainte de a te ridica, dimineata, din pat sa mananci biscuiti seci?? La unele gravide functioneaza. Si sa stii ca laptele da greata. La gravide nu stiu de ce...laptele provoaca greata, si noi zicem ca e din cauza hormonilor. Depsre ameteli sigur esti anemica putin sau dezhidrata.Ca eu am simtit-o pe pielea mea. Trebuie sa bei multe lichide. Dar cum la tine e naspa ca suferi de greata.........trebuie cumva sa rezolvi aceasta situatie. Imi pare tare rau. Felicitari pentru samburica mititel. Sa iti dea D-zeu sanatate si sa treaca repede perioada asta critica. Sarbatori fericite!
mult asteptat
cristy74 spune:
Fetelor am venit de la ecografie. Toate bune si frumoase, numai ca baiatul meu e fetita in toata regula. Eu sunt foarte fericita, mai ales ca aveam niste emotii foarte mari, dar daca a-ti sti ce fata a facut sotul meu cand a auzit ca e fata... El isi dorea tare mult sa fie baiat, dar sper sa se obisnuiasca cu ideea repede, acum e foarte suparat.
Se pare totusi ca avem o problemuta, am colul scurt. Nu stiu ce inseamna asta, maine ma duc la control la doctorita mea si sa vad ce zice.
Va pup inca o data pe toate
Cristina
18+ viitoare mamica de 
Poze
Ninia81 spune:
Dana, te inteleg perfect ca ai temeri, dar fii sigura ca Dumnezeu va face sa fie totul bine de data asta!Azi a venit cineva la mine in birou cu un baietel superb, care...cand sa plece, s-a intors sa ma ia in barte si sa ma pupe. Am simtit ca mi se taie respiratia! Mi s-a parut atat de curat pupicul lui...De obicei fetitele sunt mai dulci si mai apropiate, dar se pare ca si baieteii sunt asa dulci cateodata. Iti doresc, Dana, sa ai parte de ce vrei tu...si sa fii fericita toata viata de acum inainte. Eu ma casatoresc pe 3 februariem deci vei avea ocazia sa ma feliciti
. Te pup si sarbatori minunate!
Cristy, felicitari pentru fetita!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
monicajung spune:
hm...se mai intampla si miracole...sotul a reusit sa isi ia liber in ian...asa ca o sa plecam impreuna
miha74 spune:
Salutare fetelor!
Alinushca - nu am reusit sa intru ieri, si sper ca astazi sa nu fie prea tarziu. Tot din cauza de deficienta de progesteron...tot cam ca la tine, eu iau duphaston, din ziua 16 pana in ziua 25, cate doua pe zi. Asta este a doua luna de tratament si de prestat, si sper sa fie cu ochisori, daca nu....nu-i nimic, ne vom iubi mai cu foc si mai cu spor si in ianuarie....
Tuchi- imi pare tare rau ca s-a intamplat asa, este binevenita printre noi si speram sa vii cu vesti bune cat mai repede.
mcrissa - ce faci?????????????ai testat?????
slimatei - banuiesc ca tii deja pe bb in brate...te pupam si sa fii fericita!
teo - oooooo, ce vesteeeeeeeeeeeee....sa fie intr-un ceas bun! Doamne ajuta! Ma bucur ca sotul tau a scapat de operatie si ca este spre mai bine.
mav - gate cu proiectele? Ce mai face Sebi?
monicajung - mult curaj iti doresc si faci foarte bine ca pleci un pic.
monysorescu- imi pare rau ca ai asa neplaceri, si ca ai slabit atat de mult....dar gandeste-te ca merita
La mine maine este ultima zi de munca
, vineri plecam la Moldova ( undeva la Tragu Neamt) pentru Craciun.
Va pup pe toate!
Miha
http://tt.lilypie.com/LfsYp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)