Durerea unei pierderi de sarcina (52)
Raspunsuri - Pagina 12
musettepink spune:

Stefania tin pumnii sa ai o nastere usoara....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pepsi ce as vrea si eu 3 printese ca cele din poza......sa-i traiasca mamicii si sa se bucure de ele!Am vazut si eu bradul tau si e f frumos!
Tuchi imi pare rau........nu-ti pierde speranta 
IreneCam imi pare rau ca nu a fost sa fie....poate luna viitoare asa ca de inceput de an!
Alinush de ce nu iei utrogestan vaginal....e f comod,2 ovule seara si nu ai treaba.
Blueeyes 
L5845 
Liana 
Michelle sarbatori fericite si tie si anul ce vine sa iti aduca marea veste!
Despre mine nu am vesti....luna asta am lasat-o mai moale....incerc sa intru cu forte proaspete in noul an si cu speranta ca va fii unul mai bun!
Va pup pe toate!!!!!!!!!!
Visez la ziua cand voi fii 
Teo2rina spune:
Slimatei, nastere usoara ca un fulg!!! Sa ai o fetita sanatoasa, frumoasa si vesela!

dragele mele, nu pot sa spun nimic despre sotul meu, abia la 12 va merge la medic, imi este foarte teama ca am vazut ca era pesimist cand a plecat, se cam fereste de mine.mi se rupea sufletul , nu stiu cum sa-l ajut in afara de tratamentul bine facut, de caldura suficienta in casa... colac peste pupaza aseara mi-a fost foarte rau, am o vaga banuiala ca ar fi de la muraturi cumparate.in schimb bebe este foarte bine, am fost la eco luni, are 1700 grame, e cu capul in jos, vesel si miscaret. sa ne tineti azi pumnii, dragelor, poate va fi mai bine. va pup si va imratisez cu drag.
Irda, ma bucur tare mult ca te-ai linistit!
Michelle, SARBATORI FERICITE si tie! si cu vesti foarte bune dupa.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 30+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
cristy74 spune:
Buna dimineata dragele mele,
Sa stiti ca mi-e tare dor de voi, imi pare tare rau ca nu am mai intrat de multisor, dar m-am mutat si eu in sfarsit.
Slimatei sa ai o nastere usoara, usoara si o bebelusa sanatoasa si mancacioasa. Ai parte de un cadou tare frumos de Craciun.
Avand in vedere ca zilele astea la serviciu sunt o adevarata nebunie si de luni intru in concediu as vrea sa va urez de pe acum Sarbatori fericite, sa aveti parte numai de lucruri bune pentru ca sunteti niste fete minunate si meritati din plin. Mi-as dori tare mult sa nu mai piarda nimeni nici o sarcina, nici un copilas. Va doresc sa va dea Dumnezeu niste bebelusi in burtica pentru fetele care-i asteapta, sa aveti sarcini usoare si la termen pentru gravidute si pentru mamici sa va creasca mari copilasii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.
Imi doresc multe lucruri fetelor, care pana la urma sunt normale, sa putem ramane insarcinate normal, fara atata chin si fara sa asteptam luni in sir, sa putem sa ducem sarcinile la bun sfarsit si sa ne putem bucura de ele, noi din pacate nu prea putem, stam intr-un stres continuu pana la 9 luni.
In fine, m-am cam lungit, intr-un cuvant va doresc tot binele din lume si anul ce vine sa va implineasca toate dorintele, toate visurile voastre.
De mine, deocamdata nu prea am ce sa va spun, decat ca astazi la ora 13 am programare pentru morfo fetala. Daca mai pot mai intru dupa amiaza sa va spun ce-a iesit.
Va pup dulce pe toate si sa aveti cele mai frumoase sarbatori.
Cristina
18+ viitoare mamica de 
Poze
cristina26 spune:
Pepsi iti multumesc mult pt urarile de sanatate. Sa dea Domnnul sa se faca bine curand. Multumim si pentru poze, sunt superbe. Ma gandeam ce fain e sa ai 3 fetite o data. 

Teo2rian sanatate mult al sotul tau
Cristy74 te asteptam cu vesti bune.
va pup dulce pe toate
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Ninia81 spune:
Buna, fetelor!
Teo, sanatate multa! Ai grija cu muraturile din comert ca nu sunt facute asa cum trebuie!
L58, ma bcuur ca esti o fata asa de optimista!Bravo!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
Teo2rina spune:
ce minunatii de fetite are Mari! sunt dulci foc, le-as manca tot timpul.
cristina26, multumesc tare mult.imi pare rau ca printesica ta e racita, sper sa se faca bine repede
Ninia,ai dreptate ca muraturile din comert sunt facute dupa retete... numai de ei stiute...
Cristy, srabatori fericite si linistite si tie!
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 30+
IreneCAM spune:
Cristy74, ce urari frumoase, sper sa se implineasca pentru toata lumea. Un Craciun linistit, minunat pentru tine, bebe din burticica si toata familia ta!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
blueeyes2003 spune:
Hello!
Flavia m-ai dat gata cu pozicile!Doamne,ce minunatii!
Cum o fi sa ai 3 printese deodata?Sunt superbe,sa le traiasca.Ce mai face Mari?
Cristy multumim pentru urari!Sa dea Dumnezeu sa fie numai bine de acum inainte pentru fiecare fata minunata de aici!Sa ai parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Multa bafta astazi la eco!
Teo2rina ma bucur ca bebe este bine,ai vazut ca nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta asta?
Multa bafta sotului astazi la medic,sa va ajute DD sa treceti cu bine de aceste probleme!
Cristina26 multumesc frumos pentru gandurile bune!Sa te auda Dumnezeu!Multi ![]()
pentru Ingridutza sa-i treaca raceala!
Slimatei cred ca deja iti tii fetita in brate!
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Haideti fetelor cine mai vine cu o veste buna?Lucrati de zor
ca trebuie sa apara bebikul!
Va
pe fiecare in parte!![]()
Mirela

Our little Miracle!

In asteptarea Craciunului!
Teo2rina spune:
tocmai m-a sunat sotul si a zis ca e mai bine!!! Doamne, ce usurata ma simt! termina tratamentul intensiv vineri, dupa aceea are unul de sustinere si dupa sarbatori merge la dr. sa vada daca mai e ceva. sper sa nu mai fie absolut nimic, voi avea grija de el ca de bibelou! si in ianuarie ne casatorim, adica facem cununia civila, aseara mi-a zis. va multumesc tare mult, dragelor pentru sustinere, stiu ca a contat foarte mult gandurile voastre pozitive indreptate spre noi. va doresc tot ce e mai bun in lume!

Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 30+
Ninia81 spune:
Teo
, ma bucur ca sunteti mai bine! Felicitari pentru decizia de a va casatori! Mi-o iei inainte cu casatoria!![]()
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png