Durerea unei pierderi de sarcina (52)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura Ioana spune:
Tuchi imi pare tare rau! Sa-ti dea Dumnezeu putere pt ziua de maine, sa-ti revii cat de repede si sa o iei de la inceput
37+
AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Liana30 spune:
pup pe Lauricaaaaaaaaaa mult..mult
Mirelush pup io sa creasca inimoara sa numai fie cat a unui purice![]()
va pupp pe toatee
www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Vine Craciunul
Putin cu putin se aduna marea...
Laura Ioana spune:
Irda
de o mie de ori felicitari
Ma bucur pt tine si pt bebe din burtica, eram convinsa ca de data asta e bine. Sarcina usoara pana la capat
Cristina Ana
cred ca e sindromul de "nesting"
Ne vine sa ne pregatim casuta pt noul membru care soseste
Azi am si calcat din lucrusoarele lui bebe si-mi venea sa plang...imi amintesc cum le-am mai calcat si data trecuta...sper din suflet sa am si un bebe in ele, la finalul celor 9 luni! Evit sa ma gandesc la momentul nasterii ca ma apuca un fel de groaza, sigur ma intelegeti! Si incerc sa iau fiecare zi in parte, nu ma gandesc mai departe defel!
Mirelus
o sa ma gandesc la tine vineri si iti tin pumnii stransi, stransi! Abia astept sa ne dai vesti bune (sigur sunt din cele mai bune)!
Michelle
sarbatori fericite si sa auzim numai de bine, dupa aia![]()
37+
AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Laura Ioana spune:
Liana
un pup maaaare pentru tine, fata sufletista! Nu ai idee cat astept sa ne dai si tu o veste ce merita sarbatorita![]()
37+
AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
blueeyes2003 spune:
Liana
mersi mult!Esti o draguta!
Laura
te inteleg ca te gandesti tot mai mult la momentul nasterii si pe masura ce se apropie iti revin in minte toate clipele traite atunci dar de data asta va fi bine,sunt sigura!Dumnezeu este mare si va avea grija de tine si de copilasul tau!
Abia astept sa iti facem galerie,am mari emotii pentru tine!![]()
Flavia
esti bine?
Mirela

Our little Miracle!

In asteptarea Craciunului!
L5845 spune:
Ninia iti multumesc de apreciere
. Toate de aici sunteti minunate si meritati sa aveti parte de bucurii, sanatate si impliniri.In rest sunt bine,se pare ca sfarsitul de an s-a aglomerat mai mult decat credeam, asa ca incerc sa fac fata provocarilor.
Flavia
stii tu cum sa alini, ca de obicei.
kossir stii doar ca "omu' cat traieste, invata", asa ca fa bine si nu te mai considera "la batranete", iar engleza, e o limba straina frumoasa si relativ usoara fata de altele, gen rusa, germana sau mai stiu eu care. Spor la invatat si sa auzim vesti bune, cat mai curand.
dan_ny
sa-ti iasa ce ti-ai propus, asa cum iti doresti. Eu nu voi renunta, pana cand nu vor ajunge sa-mi spuna toti acelasi lucru: ca nu se poate...asa ca pana acolo...mai e cale lunga.
jojo_miha sa-ti traiasca dulceata de fetita.
miha74 sa speram ca minunea mult dorita nu o sa se lase asteptata prea mult.
Teo cum se mai simte sotul tau? Tin pumnii si ma
sa fie bine, sa aveti Sarbatori linistite.
Laura spor la ultimele pregatiri pentru camera
, abia astept sa pui poze.
alinushca sa te auda DD si pe tine si sa ni se implineasca la toate dorinta cea mai mare :
.
Michelle superba felicitarea
. Sa ai parte de un Craciun Minunat, de care sa te bucuri mai mult ca oricand, alaturi de cei dragi tie, sa uiti de necazuri si sa-ti umpli inima si sufletul cu incredere si speranta, iar Mos Craciun si Noul An, sa-ti aduca cea mai mare bucurie, pentru ca o meriti.

Irda ma bucur ca a fost bine la morfologica si ca bebe e bine si sa stii ca DPN-ul poate sa varieze de la o echo la alta, depinde cum se dezvolta bebe. O prietena de-a mea, luna trecuta, il avea pe bebe in grafic si saptamana asta cand a fost la echo, i-a zis dr. ca e putin in urma si ca DPN-ul nu mai e 25-28 mai, ci 29-30 mai, dar ca se poate sa recupereze si sa revina la varianta initiala.
si nu te mai stresa pana nu vb cu medicul tau, e cel mai in masura sa te lamureasca.
IreneCAM si tu ai mare dreptate, ca minuni sunt mereu, la tot pasul, asa ca ...nu se stie niciodata.
tuchi imi pare tare rau...incearca sa te gandesti ca asta e viata, nu avem cum sa impiedicam unele "accidente" si trebuie sa fii puternica, sa mergi mai departe, fara sa-ti pierzi speranta ca data viitoare iti vei tine copilasul sanatos si mult iubit in brate, la termen. Putere si curaj, vei reusi sa treci peste acest eveniment trist si apoi va fii bine.
si tin pumnii maine.
cristina26 sanatate multa puiutei tale, sa-i treaca repede raceala si sa se minuneze de bradut, fara sa-i curga nasucul.
cristina_ana,mav,Liana, baby_r7,almiona, oana_oana si toate minunatele de aici 
.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Se apropie Craciunul...Sarbatoarea Miracolelor !
Lau-Meli
si 
Speranta moare ultima...
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
cristina26 spune:
Liana30 eu ti-am trimis-o, dar daca se intoarce ti-o mai trimit inca o data (sa speram ca nu va fi cazul). Uite cum sar eu de la un subiect la altul. Io intru pe aici de fiecare data cand doarme fata, da apuc doar sa citesc si sa imi scriu pe foaie ce sa scriu, apoi uit si cand ma intorc in o zi doua, tot ce am scris pot sa arunc la gunoi ca de obicei nu mai e de actualitate subiectul... dar eu cum nu ma las incep din nou si fac la fel
~citesc si scriu pe hartie si iar nu apuc sa scriu pe forum~, dar nu ii bai ca acum o sa va scriu in parte la fiecare. Asa, citesc si scriu. Apoi daca plange fata macar stiu ca am scris macar la o persoana.
Te pup dulce
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
L5845 multumesc draga mea. Sper si eu sa ii treaca repede. Ma simt putin vinovata ca am dos-o la o prietena stiind ca fetita ei e racita, dar m-am gandit ca o sa am grija sa o protejez... apoi cum ziceai tu "cat traieste omul tot invata". Abea astept sa ne zici ca esti graviduta
. Eu sunt aici toata trup si suflet sa va fac galerie pe cand nasteti bebelusi sanatosi.
Laura nu mai ai mult draga. Imediat incepem galeria si pentru tine.
Mirelus sa vezi ce repede o sa treaca timpul si parca te aud la anul pe vremea asta cum te pregatesti pentru a sarbatori primul craciun cu bebe mic
. Doamne ajuta!
Liana30abea astpet sa te vad burtoasa cu
gemeni![]()

Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Pepsi spune:
slimatei, bafta mare sa fie, sa vina craciunita 

astea-s majorete din canada ca sa poarte noroc, si sa ai o nastere usoara ca a mea si un bebe sanatos
teo, lasa ca va fi bine si sotul tau ai sa vezi!te crucesti ce se intimpla prin spitaluri, credeam ca s-a mai ameliorat de cind am plecat....dar vad ca nu.sanatate multa bolnaviorului, da mult o mai tragi si tu.....
lau, draga de tine, of, analizele astea....ei, am facut si io ce am putut, si tu ai facut la fel ptr mine
laura, ma bucur ca ati terminta cu renovarile. abia astept sa-l vad pe bebe tau
stiu ca trebuie sa fii stresata, dar mai tii tu minte carabusii din visul tau......e semn de bine mamico, de data asta aduci bebe gras acasa, asa ca pune mina si gindeste-te la nume!
alinushca, ce frumos ai spus.....mi-a placut nu stiu sa te ajut cu intrebarile
michelle, tare frumoasa e felicitarea, e melodia mea preferata de craciun, atit de tare ma bucur ptr tine, simt ca esti febrila, ca te pregatesti, esti ca o furnicuta, sa ai o vacanta minunata alaturi de parintii tai si vreau sa trec in anul 2008 cu o veste mare de la tine
liana, si io te pup tare
irlandeza, mai ai atit de putin....
oana, lasa ca-l prind si eu pe mos si dau comanda
cristina, ce frumos suna....plinge bebicul....
mirelush, va fi bine ai sa vezi,ce dragut sa intrebi tu de mine
iti era dor de o paruiala
aici sint sa nu te mai gindesti la prostii
irene, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta, dar lasa ca trebuie sa vem vesti bune si in anul care vine. multumim de pupici
irda, vai ce vesti bune, bravoooooo!ma la dominic mi-au facut doar 1 eco la 20 s era ok, si ca masuratori cica, desi l-am nascut la 41s....si medicul era cam prost....format....la david mi-au facut 4 persoane diferite eco, si 2 ziceau ca bebe e mai mare decit trebuia sa fie, adik zicea ca am 13s in loc de 12. dar medicul meu mi-a zis din prima la 10s cit am si se pare ca el a stiut mai bine si a avut dreptate.daca iese prea mic cred ca trebuie sa fie probleme nu?
tuchi, m-au pocnit lacrimile, de fiecare data cind citesc asa un mesaj ma ia plinsul, imi retraiesc drama, si e si craciunul....NU E DREPT, sanatate multa sa ai si sa scapi usor, atit de rau imi pare
cristina26, sanatate printesei,
jojo, nu stiu daca ti-am zis, am vazut pozele, ai un copil minunat
baby, cum esti?
fetelor ia uitati=va laprintesele lui mari si vedeti ca SE POATE!!!
va pup tare pe toate fete dragi mie!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
IreneCAM spune:
Buna dimineata!
Stefania

, cred ca deja ai plecat la spital, da' eu acum am vazut mesajul de ieri. Hai Stefania!!!!Vorba Lianei: 1..2..3..push

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb