Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(6)
Raspunsuri - Pagina 19
Hera25 spune:
Marryan, bubulina va multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine. Sper si eu ca intr-o buna zi voi reusi, dar e groaznic ca nu mai am rabdare. Si tot ma intreb De ce eu?, Cu ce am gresit?.
Dar asta e.
Va pup.
ainigriv spune:
Pupici,fetele mele dragi!!!Este liniste la noi,aici,dar m-am trezit cu gandul la voi,chiar daca nu va scriu in fiecare zi si am avut sentimentul fericit ca trebuie sa apara un bebelas nou pe lista.Asa ca repede spre voi sa va spun,sa va sarut,sa va multmesc pentru toata caldura si speranta cu care scrieti,ca nu va lasati descurajate,indiferent de probleme si mergeti mai departe cu incredere in Dumnezeu!!!
Noi suntem bine,cam agitati cu scoala,ca este perioada tezelor,se incheie semestrul,dar altfel,cumintei,asteptam ecografia de 20 saptamani.Mai avem vreo 3 saptamani pana va spunem ce suntem,dar stati linistite,ca veti fi primele,ca de obicei.Durerile de spate au mai trecut si urmeaza un control la dr.,sa vedem daca ne scoate utrogestanul si ne da voie la calciu.
Voiam sa va spun despre o carte deosebita,vorbeste despre chinurile indurate in inchisorile comuniste si despre un om deosebit,care a trecut peste toate cu ajutorul lui Dumnezeu.Este zidire de suflet in aceasta carte,de fapt,sunt doua,dar vorbesc despre acelasi personaj:Valeriu Gafencu.Prima se numeste "Intoarcerea la Hristos"-autor Ioan Ioanolide si am gasit-o in librarii,iar a doua am comandat-o :"Sfantul inchisorilor",la nr de tel:0749181539,scrisa de un parinte monah.Are si un pret modic,100.000 vechi,dar cred ca avem ce invata despre rabdarea,credinta,bunatatea si iubirea fata de Dumnezeu.Va doresc lectura placuta si liniste sufleteasca.Doamne ajuta!!!
cocoleta spune:
Buna dragele mele,
Uite ca am inceput munca "pe bune" si apuc tot mai rar sa intru pe forum sa vad ce au mai scris surorile mele de suferinta:) M-am bucurat tare mult sa gasesc din nou atatea mesaje calde, pline de incredere si de speranta...
Cleo esti minunata si iti multumesc pentru toata bunatatea si inteleptciunea cu care ne sfatuiesti asa grijulie si mamoasa, atenta la fiecare dintre noi. Sunt sigura ca o sa fii o mama minunata si copilasii tai or sa te iubeasca enorm!!
Odata cu inceperea noului an, apar noi sperante, noi planuri - eu luni am programare pentru prima oara la Medlife la Dr. Silviu Predoi despre care am citit multe chiar pe acest forum, poate sub atenta lui spraveghere se va intampla minunea si la mine...
Vroiam sa va intreb daca ati incercat vreuna dintre voi acupunctura si daca a dat rezultate pentru ca am o prietena care m-a sfatuit sa incerc si un astfel de tratament.
Pana una alta, cu credinta inainte!
Mi-am salvat undeva pe desktop rugaciunea de la tine Cleo, sa dea Domnu sa fie cu noroc:)
Va pup si va transmit imbratisarile mele!
marryan spune:
buna dragele mele,
Am dat fuguta pe aici ca am putin timp liber. Ma bucur ca mai intra si fetele mai vechi pe aici, dupa o perioada de pauza cred ca acum vin fetele in forta si cu rezulate bune. multumesc tuturor pentru cuvinte frumoase, sunt alaturi de fiecare din voi asa cum ne intilnim si la rugaciune in fiecare seara si e minunat. Sper ca inceputul de an sa ne aduca multe dar multe vesti numai bune!
Hera curaj ca o sa vina ziua cit de curind si o sa te bucuri de reusita simt aceasta, si eu imi pun intrebarea aceasta dar sa credem cu tarie ca Dumnezeu nu uita pe nimeni si va veni si rindul nostru.
coco iubita eu am incercat acupunctura cu un dr chinez care am auzit numai reusite la el insa la mine nu a dat rezultate, poate ca eu nu aveam asa de tare incredere...poate nustiu dar daca ai posibilitatea fa acest curs ca o sa ti faca macar din alt punct de vedere bine...dar sa stii ca acupunctura nu se face mai mult decit o data la 3 ani, poate duce la dereglari nervoase rau de tot!
Iti doresc mare succes si fie ca Dumnezeu sa-ti dea dezlegarea pintecelui si sa devii mamica cit de curind!
Eu va pup pe toate, si va doresc numai binele sa va inconjoare si implinirea sa nu va paraseasca. Dumnezeu sa fie cu noi in toate zilele!
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s 
cleopatra70 spune:
Buna,dragele mele!
Ce dor mi-a fost de voi zilele acestea cand nu am reusit sa va scriu,am avut dureri de spate,burta si stari de slabiciune de la anemie,dar le trec cu nadejdea in Bunul Dumnezeu,Maicuta Domnului si toate puterile ceresti,la sarcina gemelara asa este dar sunt fericita pentru copilasii mei ca sunt bine ii simt cum se joaca prin burtica amandoi,ca fratiorii.
M-am gandit in fiecare zi la voi,m-am rugat sa fie bine pentru voi toate,acum ma simt putin mai bine,dar va scriu putin,iar mai stau intinsa in patut,nu mai rezistam sa nu va scriu.
Ce frumos ati scris toate,va multumesc pentru cuvintele voastre minunate si pline de credinta!
Dumnezeu,o sa ne deschida calea spre multe reusite si bucurii cat de curand,nu renuntati la iubirea Lui,mai devreme sau mai tarziu o sa ne indeplinim toate frumosul vis sa ne tinem in brate bebelusii nostrii cei doriti,numai este mult.
Ne intalnim pe calea rugaciunii,peste cateva minute.
Va iubesc din suflet,surioarele mele dragi!
Sa dea Dumnezeu sa ne deschida tuturor calea spre reusita si multe bucurii!Dumnezeu sa faca multe minuni luna aceasta cu noi,sa ne ajute si sa ne aiba in grija Lui zilnic!

cleopatra70 spune:
Buna,dragele mele!
Azi,ma simt mult mai bine decat in zilele trecute si m-am gandit sa va scriu.
Karelina,ma bucur ca deabia astepti sa ne citesti si te simti bine cu noi!Rugaciunea noi o facem in fiecare seara la ora 21:00 impreuna, ne intalnim chiar in fiecare seara pe calea rugaciunii.
Referitor la rugaciune si la citirea bibliei in perioada ciclului,biblia cred ca nu e voie sa o citesti dar sa te rogi e bine,dar nu trebuie sa atingi lucruri sfinte.
Te mai asteptam sa ne scri,m-as bucura!
Iti doresc multa liniste interioara,lumina si rodirea pantecelui cu un copilas sanatos si binecuvantat de Dumnezeu!
Hera,ma bucur ca esti bine dupa operatia de endometrioza cum ai zis ca esti"ca noua",sa nu-ti pierzi nadejdea in Bunul Dumnezeu ca vei reusi sa ramai graviduta cat de curand,momentul este pe aproape.
Dumnezeu,Maicuta Domnului si toate puterile ceresti sa-ti deschida calea spre reusita si sa ne dai vestea cea mare cu binecuvantarea Lui Dumnezeu!Dumnezeu sa va ajute!
Marryan,ma bucur ca ne scri mai des,chiar daca esti ocupata!Ne-ai scris foarte frumos la fiecare,iti multumim foarte mult pentru vorbele tale frumoase si pline de iubire!
Bebelusii mei sunt bine,avem 6luni si o saptamana,se misca si se joaca prin burtica mea aproape toata ziua,vorbesc cu ei atat cu voce tare dar si prin gand,s-a dezvoltat o legatura de iubire intre noi de nedescris ,deabia astept sa-i tin in brate, va doresc si voua sa treceti prin aceste momente,sunt cele mai frumoase din viata noastra.
Draga mea,iti doresc multa sanatate,bucurii si deabia astept sa ne aduci vestea ca esti graviduta,Dumnezeu sa-ti ajute sa-ti deschida calea spre reusita si pantecele tau sa poarte un copilas sanatos si binecuvantat!Dumnezeu sa fie cu tine!
Georgia,ma bucur nespus de mult ca analizele sotului sunt bune!O sa vina ziua cat de curand cand veti fii fericiti sa ne anuntati ca ati fost binecuvantati cu darul vietii de la Dumnezeu,deabia astept sa vina acea zi,e pe aproape!Dumnezeu sa va ajute sa va indepliniti frumosul vis si sa va vegheze neincetat!
Maryb,ma bucur ca esti bine,sa-ti ajute Dumnezeu sa iti iese analizele bune,ce bine ca ne-ai scris,m-am gandit la tine,ce mai faci.
Sa ai rabdare ca totul o sa fie bine pe viitor,Dumnezeu o sa te binecuvanteze cu un copilas sanatos si frumos,sa te aiba in paza si sa te ajute in fiecare zi!

cleopatra70 spune:
Dragele mele,
Bubulina,ce bine ca ne-ai scris,ma bucur!
Sa va ajute Rugaciunea postata de mine si sa va auda Dumnezeu si sa va dea multa sanatate si dechiderea drumului spre reusita!
Ai scris frumos la fiecare,se simte sufletul tau bun plin de lumina.
Iti doresc ca Bunul Dumnezeu sa-ti aculte rugaciunile si sa primesti miracolul vietii cat mai repede!Doamne ajuta!
ainigriv,sa dea Dumnezeu sa se se indeplineasca frumosul tau sentiment,si eu ma gandesc la tine si la toate fetele din grupulet.
Ma bucur ca esti bine,sa ne spui ce este bebelusul ca deabia astept,banuiesc eu ceva ti-am mai zis dar asteptam cu mare drag vestea.
Iti multumim ca ne-ai scris despre cele doua carti deosebite,ma bucur ca te intereseaza dezvoltarea spirituala,si eu sunt preocupata de aceasta dezvoltare,fara un echilibru sufletesc este mai greu sa ai o viata frumoasa,e cel mai important.
Iti doresc in continuare multa sanatate,bucurii si Dumnezeu sa-ti lumineze sufletul in fiecare zi cu multe impliniri spirituale!Dumnezeu sa va aiba in paza Lui neincetat!
cocoleta,ma bucur ca ne-ai scris!Iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase pe care mi le-ai adresat!Sa-ti ajute Dumnezeu luni la doctor sa fie totul bine si prin acest doctor Dumnezeu sa faca minuni si sa-ti dezlege pantecele sa devina roditor cu un copilas sanatos si binecuvantat!Sa-ti ajute rugaciunea postata de mine si Dumnezeu sa te auda!Doamne ajuta!
Va iubesc mult si ma rog pentru voi sa avem multe bucurii in listuta cu gravidute ,copilasi sanatosi si binecuvantati de Dumnezeu!
Va doresc mult echilibru interior,credinta si multe miracole Dumnezeiesti!Dumnezeu sa fie cu noi!Doamne ajuta!

cocoleta spune:
Buna fetele,
Se apropie sfarsitul programului de lucru si la mine, asa ca am dat fugutza pe forum:)
Marryan, multumesc frumos pentru raspuns. Chiar nu stiam despre acupunctura ca se face numai pe anumite perioade pentru ca altfel poate dauna. E bine de stiut si e bine de incercat!
Cleo, inca o data: MULTUMESC pentru vorbele tale pline de caldura!! Vorbele tale ajung ca o mangaiere la sufletzelul meu...de fiecare data! Si eu imi pun mari sperante in doctorul acesta...
Desi sunt de foarte putin timp pe forum, am inceput sa ma simt foarte apropiata de voi toate...poate datorita rugaciunilor, cine stie...dar parca simt ca nu mai sunt singura in situatia asta, si vorba aceea: unde-s multi puterea creste! :)
Multa sanatate va doresc la toate si putere celor care trec prin momente mai dificile.
Va pup cu drag,
adela achim spune:
Buna fetele mele dragi,si un an binecuvinat,cu multa liniste sufleteasca,si cu multi prunci si multe gravidute,va doresc....
Cleo mama noastra draga ma bucur ca acum esti mai bine,sa dea Dumnezeu sa-ti fie bine in continuare,si sa-ti tii pruncii sanatosi in brate...Doamne ajuta!Ce poate fi mai frumos decat sa-ti simti pruncul miscind in pintec.....le-o dorim din tot sufletul tuturor fetelor...Tu la ce nume te-ai gindit pentru baieteii tai?
Marryan ai dreptate,n-am mai dat pe aici dar v-am citit...m-as bucura sa ne dai si tu in curind vestea cea mare,trebuie sa ai rabdare,Dumnezeu stie cel mai bine cand e momentul potrivit,sa nu-ti pierzi speranta...Dumnezeu E MAre si face Minuni...
Noi sintem relativ bine,de o saptamina am contractii si am stat mai mult in pat,dar multumesc lui Dumnezeu ca acum sint mai bine si nadajduiesc sa duc cat mai mult sarcina,ma rog in continuare sa-mi dea Dumnezeu un prunc sanatos,iar Maicuta Lui sa fie alaturi de mine in momentele nasterii...Doamne ajuta!
Va doresc ca Dumnezeu sa va auda rugaciunile si sa va binecuvinteze cu prunci sanatosi...Doamne ajuta!
ADELA
ainigriv spune:
Doamne ajuta,fetelor!!!Mare minune ca in fiecare zi ne gandim unele la altele si cu ajutorul lui Dumnezeu este aici o stare minunata,de iubire,pace,intelegere.
Cleo,sa te auda Dumnezeu,in tot ceea ce spui,pentru toate fetele ai un cuvant bun,o speranta de lumina si sa se intoarca la tine si la puiutii tai tot ajutorul de la Dumnezeu.Cred ca este o stare minunata si o legatura fantastica intre voi,asa ca nu va mai fi mult si va veti vedea!!!Doamne ajuta si mult inainte acolo la caldurica in burtica,sa stea cumintei printisorii tai,pana vor creste sanatosi.
Fetelor le timitem cate un pupic,la fiecare,nu le nominalizez sa nu uit pe cineva si le spunem ca ce nu este cu putinta omului este cu putinta lui Dumnezeu!!!