Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(6)
Raspunsuri - Pagina 18
cleopatra70 spune:
Bubulina,ma bucur foarte mult ca ne-ai scris si ca te simti bine alaturi de noi toate!
Imi pare nespus de rau ca ai pierdut o sarcina,dar asa cum ai zis Dumnezeu asa a vrut nu ne putem opune planurilor Lui,a stiut El scopul,sa nu mai fii suparata ca alaturi de noi prin credinta mare vei reusi sa-ti indeplinesti cel mai frumos vis din viata ta.
Iti doresc multa sanatate,liniste sufleteasca,bucurii si sa ne dai vestea cea mare cat mai repede!Sa ai mare credinta in Bunul Dumnezeu ca nu te lasa si vei fi rasplatita!Dumnezeu sa faca o minune si sa-ti dezlege pantecele si sa devina roditor cu un copilas sanatos,frumos si binecuvantat!Doamne ajuta!
Asa cum ai zis ca nu v-am parasit chiar daca am ramas graviduta,nu va las ,va sustin,ma rog pentru voi toate si pana la urma cum am reusit eu cu ajutorul Lui Dumnezeu sa-mi indeplinesc dorinta vietii mele asa veti reusi si voi,numai trebuie sa nu renuntati la credinta si iubire fata de El,mai devreme sau mai tarziu toate veti fii gravidute iar dupa aceea va veti tine copilasii mult doriti in brate asa cum ai zis.Sa avem protectie divina din partea Lui Dumnezeu neincetat!
cleopatra70 spune:
Marryan,draga mea ce frumos ne-ai scris,ma bucur ca si tu esti coleguta cu noi,din ce in ce mai multe fete sunt din acest domeniu minunat!
Ne-ai scris extraordinar,se simte iubirea ta fata de Dumnezeu din ce in ce mai mare!
Simt ca esti intr-o continua miscare,esti ocupata dar o sa vina si zile mai usoare sa nu mai lucrezi asa de mult.
Te asteptam sa ne mai scri cand reusesti,vorbele tale sunt deosebite,ne-ai scris la fiecare cate o vorba buna si plina de credinta.
Iti doresc,multa sanatate,bucurii,relaxare si Dumnezeu sa te protejeze de toate relele!Sa primesti miracolul vietii cat mai repede si sa ne dai vestea cea mare nu peste mult timp!Dumnezeu sa fie cu tine!
karelina spune:
Dragele mele de abia astept sa va citesc mesajele cand deschid netul.Mie tare drag de voi daca as putea v-as aduna pe toate si impreuna sa ne rugam sa facem o rugaciune colectiva cateva zile ar fi fost extraordinar.
Cleo 70Sandaa, Livsy ,Ainigriv va multumesc pentru urarile voastre si tuturor fetelor din grupuletul nostru binecuvantat.
Cleo
draga as vrea sa ne scrii in cazul in care o femeie e in perioada de menstruatie (stiu ca atunci femeia e necurata in fata lui Dumnezeu) ea nu trebuie sa se roage deloc nu trebuie sa citim din Biblie?

Multi pupici si imbratisari
Dumnezeu sa va aiba in paza!
Hera25 spune:
Va multumesc fetelor pt cuvintele frumoase care mi le-ati adresat.Scrieti f frumos si aici gasesc f mare intelegere.
Stiu ca si voi treceti prin unele momente de deznadejde si de speranta in acelasi timp.Este greu sa-ti pui intrebarea "De ce tocmai eu?". Asta e.Asa a vrut Dumnezeu si gata.Asta am inteles.V-a veni si vremea noastra, a fiecareia dintre noi care v-a aduce vestea celor II liniute.
Ce bucurie mare. Cat ma bucur pt fiecare, care ne-a adus aceasta veste.
Cleo intradevar endometrioza se opereaza. Deci si eu m-am operat, am facut laparoscopie, caci astfel a fost descoperita si mi s-a indepartat toate tesuturile endometriozice iar dupa aceea am facut tratament 6 luni, iar acum, iata-ma ca noua.
Glumesc. Pregatita pt a deveni mamica, numai cu voia Domnului.
Va pup dragele mele pe toate si va urez un week-end cat mai placut si linistit.
cleopatra70 spune:
Despre rugaciune-parintele Arsenie Boca
http://www.nistea.com/boca-despre_rugaciune.htm
marryan spune:
buna dragele mele!
E cam liniste aici, se pare ca nu numai eu sunt tare ocupata si voi sunteti la fel, dar simt ca aceasta liniste ne va aduce multe vesti foarte bune.
Cleopatra iti multumesc pentru cuvintele frumoase, imi este foarte drag sa citesc acest subiect care imi unge sufletul si inima cu lumina si bucuria fiecaruia din noi prin cuvintele pe care le scrieti, imi place sa citesc mult mai ales ce ma intereseaza mult! Toate fetele sunt nemaipomenite. Ce mai fac gemanuti iubiti, am vazut ca sunteti maricei deja 6 luni si ceva numai este mult pina cind ii vei tine in brate, Doamne Ajute!
Hera sunt cu inima si cu sufletul linga tine sper din suflet sa devii mamica luna asta sa fii fericita purtatoare un unui bebe sau chiar doi, Doamne Ajuta!
Karelina iubita bine ai venit la noi in grupulet, sa stii ca atunci cind femeia nu este curata, nu are voie sa sarute icoane, sa intre in biserica, dar acasa sa citesti in genunchi rugaciunea eu cred ca e bine, doar sa nu saruti icoana asta o stiu de la bunica mea, (sai fie tarina usoara). Mai povesteste ne despre tine, ce faci? Sper ca Dumnezeu sa te binecuvinteze fr curind cu un bb, Doamne Ajuta!
Ainigriv ce mai faci cum te simti? Sper ca esti bine si bb la fel, trebuia sa mergi la 3D daca nu ma gresesc, ai aflat ce va fi bbcul tau? pupici la burtika.
Adela demult nu ai mai trecut pe la noi sa ne povestesti cum te simti si cind se anunta marele eveniment, stiu ca esti pe aproape, Dumnezeu sa te pazeasca si sa fie alaturi de tine si de toata familia ta, sarcina usoara incontinuare iti doresc.
Criss sper ca esti cea mai fericita sotie ca ti a venit sotiorul acasa si poate ne dai vreo veste buna in curind, abea astept, Doamne Ajuta.
sufletel cum te simti, sper ca esti mai bine si tu si bebelusul tau, noi suntem alaturi de tine si prin rugaciune, me rugam sa ti dea Dumnezeu vindecare cit mai repede, Doamne Ajuta!
magduta nu ai mai intrat de mult pe la noi, ce mai faci cum te simti stiu ca ati hotarit sa faceti o pauza, poate in acest timp Dumnezeu va binecuvinteaza cu un ingeras, Doamne Ajuta! E mare mila lui Dumnezu.
Livsy mereu cu zimbetul pe chip, iti doresc din suflet ca Dumnezeu sa ti indeplineasca dorinta cit mai curind cu un bb, multa credinta si rabdare, asta e una din lucruri pe care ii cer Lui Dumezeu in fiecare rugaciune sa mi dea rabdare, nu suna bine nici pentru mine dar incerc din rasputeri sa fac fata, Doamne Ajuta!
Aditi felicitari pentru baietel, abia azi am vazut ca esti mamica de baietel, ce fericire trebuie sa fie in familia ta, ma bucur enorm de mult pentru tine, sa ti dea Dumenzeu o sarcina usoara incontinuare si o nastere tot atit de usoara, Doamne Ajuta!
Restul fetelor, sanduta, georgia, irena, blanche, syris, bubulina si toate fetele care ne citesc Dumnezeu sa fie cu noi in toata ziua, sa ne pazeasca de tot ce este rau, sa ne caluzeasca pasii si sa ne indeplinieasca toate visele noastre pe care le avem dupa Voia lui. Doamnezeu sa fie cu noi tot timpul!
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s 
georgia_c spune:
bune fetele ,
am fost cu sotul sa refaca niste analize , si este neasteptat de bine

sper sa ne ajute Dumnezeu, pe toate , sa se implineasca acest vis ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
maryb spune:
buna dragele mele,
nu v-am mai scris nimic de multa vreme. Acum am intrat sa va spun ca eu sunt bine, astazi am fost sa-mi fac niste analize, unele din ele nu le-am facut niciodata, urma sa le fac dupa controlul din 7 ian. dar nu am mai apucat. Asa ca am zis sa le fac si pe astea inainte de urmatoarea sarcina. Sper sa iasa bine si sa nu am nici o problema. Mi-am luat un mic concediu, asa ca pana luni sunt acasa.
va pup dulce pe toate si va doresc numai bine. Sa auzim vesti bune cat mai curand.
maryb
cleopatra70 spune:
Rugaciunea sotilor care nu au copii
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.
bubulina1 spune:
marryan multumesc pentru incurajari! Simt ca am de purtat o cruce destul de grea, dar nu imi pierd credinta si stiu ca intr-o zi Dumnezeu se va apleca si asupra mea si a sotului meu 
karelina eu cred ca ne putem ruga oricand, nu conteaza curatenia trupului ci a sufletului in timpul rugaciunii.
Hera25 nu iti pierde speranta si credinta! Stiu multe fete care s-au operat de endometrioza si acum isi tin copiii in brate.
georgia_c, felicitari pentru sotul tau! Continua sa fii optimista, sa te stresezi mai putin si in curand o sa-ti tii copilasul in brate 
maryb, imi pare rau ca a trebuit sa treci si tu prin aceasta durere. Din pacate stiu cum e, dar Dumnezeu te va intari. Nu dispera, timpul va vindeca toate ranile si veti putea din nou sa incercati pentru bb.
cleopatra70, ce mai fac bebelusii tai dragi? multumim pentru rugaciune, este foarte frumoasa si sper din suflet sa ne ajute pe toate.
Va imbratisez cu dragoste
Bubulina
Speranta moare ultima!