Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(6)
Raspunsuri - Pagina 15
karelina spune:
Fetelor de ceva timp va citesc
si vreau sa ma alatur si eu grupului vostru.
Mi-e tare drag de voi in special de Cleo70.Va doresc ca in anul acesta 2008 Dumnezeu sa va auda rugaciunile si sa vi le indeplineasca si sa deveniti 
cleopatra70 spune:
Buna,dragele mele!
Karelina,ma bucur ca te-ai alaturat grupuletului nostru,te-am adaugat in listuta cu gandul sa devii mamica fericita cat mai repede!
Iti doresc multa sanatate,rabdare si credinta!Dumnezeu sa faca o minune si sa-ti indeplineasca frumosul vis cand e momentul cel mai bun din viata ta , sa-ti calauzeasca pasii spre reusita si sa fie cu tine neincetat!Doamne ajuta!
Ce mai ziceti dragele mele,e asa liniste pe aici pa le noi...
Eu am fost ieri la echo,copilasii mei iubiti sunt foarte bine,cresc din zi in zi,avem 6 luni,ei au o greutate de 460g fiecare,a inceput sa-mi creasca burtica,am dureri de la marirea uterului,se intinde pielea dar ma dau cu ulei de bebelusi pe burtica sa nu fac vergeturi,sunt foarte fericita ca totul este bine,asta numai cu ajutorul Lui Dumnezeu,a Maicutei Domnului si a tuturor puterilor ceresti care ma vegheaza zi de zi,nadejdea mea este numai in Ei.
Ma rog in fiecare zi pentru mine si pentru voi toate sa avem numai impliniri si bucurii.
Va iubesc mult!Va doresc si voua sa va bucurati ca mine de o sarcina frumoasa cu sanatate si binecuvantare din partea Lui Dumnezeu!
M-as bucura sa ne mai scrieti ce ati mai facut!
Va trimit multa lumina,bucurie si credinta!
Cine urmeaza pe listuta la gravidute,trebuie sa apara cineva cat de curand!Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui neincetat!Doamne ajuta!

marryan spune:
buna dragele mele!
imi era dor de voi, eu am fost in concediu pina astazi si nu am avut acces la net, acasa inca nu miam instalat reteaua, o sa pot vorbi cu voi mai rar, din pacate.
In primul rind vreau sa felicit fetele noi care sau alaturat grupuletului nostru sa dea Dumnezeu si toate puterile ceresti sa ne implineasca la toate dorintele dupa voia lui de a fi mamici. Doamne ajuta! Ati scris frumos de sarbatori am absorbit fiecare cuvint scris de voi si mam bucurat foarte mult! Insa fercirea mare a fost umbrita de vestea lui Maryb iubita imi pare nespus de rau tot ce ti sa intimplat, sa dea Dumnezeu tie si sotului multa putere sa treceti peste acest neplacut eveniment si sa vina mai repede bb pe care il doriti nespus de mult, Doamne ajuta!
Nustiu cum sa fac sa va scriu la fiecare cite ceva dar nu prea am timp acum ca trebuie sa plec acasa, dar sa stiti ca in fiecare zi m-am gindit la voi, ma rog pentru noi toate ca Dumnezeu sa ne ajute in toate! Felicitari Roxanei adika baby_r pentru bb stiu ca nu am reusit sa te felicit, sa ti dea Dumnezeu o sarcina usoara de asta data si multa sanatoate, si mai ales o sarcinta pina la termen!
Va pup pe toate fara nici o exceptie, imi sunteti tare dragi si mi-ati lipsit in tot acest timp! LA MULTI ANI CU INTIRZIERE PENTRU TOATE FETELE!
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s 
ainigriv spune:
Bine ai venit,Karelina!!!Dumnezeu sa primeasca rugaciunea si indeplineasca cel mai frumos vis,totul este sa credem si sa asteptam cu rabdare,ca Dumnezeu nu ne uita.
Cleo,mamica scumpa,la cat mai multe luni cumintei si sanatosi bebeii tai,iar tu sanatoasa si fericita ca de obicei,sa-i poti creste.Am observat si eu ca-i multa la liniste la noi aici,dar asta nu inseamna ca nu ne gandim unele la altele .Probabil ni se pregatesc surpize mari si o gramada de bebei vor aparea pe listuta noastra.
Noi suntem bine,am implinit si noi 4 luni,asteptam controlul la dr si ecografia de 20 saptamani,sa ne spuna ca suntem perfect sanatosi si ce o vrea Dumnezeu,baietel sau fetita???!!!Am ceva probleme cu calciu,adica ceva caderi,ca lipsa nu-mi iese la analize si nu stiu daca pot lua deja cate o pastiluta de calciu macar...o sa vedem la dr.Voi cum ati procedat???In rest cumintei,mergem la scoala,somn si papica si nu in ultimul rand cu gandul la Dumnezeu,Maicuta Sa buna si la voi,sufletele curate.Mii de pupici,Dumnezeu sa va aiba in paza pe toate si sa nu lase fara raspuns rugaciunile noastre.Doamne ajuta!!!
karelina spune:
Fetelor va multumesc pentru mesajele voastre.Fie ca Maica Domnului sa va auda rugaciunile si sa vi le indeplineasca.
Ainigriv draga mea eu nu am fost insarcinata niciodata dar am avut probleme cu calciu mari nu mancam produse lactate deloc
dar acum mananc iaurt(am reteta mea preferata) imi pun menta maruntita si sare iar laptele il beau doar cu banane si miere facute in blender.Eu cred ca ar trebui sa asimilezi calciu cat mai mult din produse lactate.
Dumnezeu sa va aiba in paza!
georgia_c spune:
buna fetele
va urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI , sanatosi si fericiti , pentru 2008; sa dea Dumnezeu sa ne intarim in credinta , si sa se faca voia Lui , pentru fiecare dintre noi
Eu, nu vreau sa ma laud , insa vreau sa va impartasesc experienta mea din timpul postului; a fost primul post pe care l-am tinut complet , si a fost mai simplu decat ma asteptam , mai ales ca eu de fel am probleme cu dulcele , nu am poftit la nimic dulce.
Am tinut si ziua de Ajun a Bobotezei , si as vrea sa tin toate miercurile si vinerile de peste an ..
Va ziceam acum ceva vreme , ca sotul meu , nu prea merge la biserica , desi este un om tare bun , e calm , intelegator , milos , si eu stiu asa ..ca la calugarie si la casatorie , nu e bine nici sa indemni , nici sa tragi ..asa ca , ma gandeam eu , ca nu se poate credinta cu forta ; insa tata a fost si a luat Apa Sfanta , si mi-a dat si mie , si i-am zis daca vrea sa i-a si el , dimineata , spalat pe dinti , pe stomacul gol ... si minune , singurel , i-a dimineta o inghititura , plus ca toate iconitele din casa care nu erau puse pe pereti le-a gasit un loc in casa ..
Ma rog la Dumnezeu sa ne arate calea , sa ne intoarca cu fata la credinta , si apoi daca suntem vredinci , sa primim ce Il rugam ; sunt convinsa ca El stie cel mai bine ce e bine pentru noi ;
Eu inca exersez sufleteste , sa fiu mi calma , mai intelegatoare , si mai indulgenta cu mine si cu altii
Dumnezeu sa fie alaturi de noi in tot ceea ce facem
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Livsy spune:
Buna tuturor! Ce frumos ati scris!! Cata bucurie si nadejde aduc cuvintele voastre pline de bunatate!...
Cleo, ce frumos!!! Sase luni! Sunteti marisori... sa dea Bunul Dumnezeu sanatate multa si de acum incolo, sa ajungeti cu bine la capatul drumului cand iti vei tine in brate Minunile, Darul Lui Dumnezeu pe care toate, cred eu, suntem incredintate ca il meriti din plin! Imi dau lacrimile de bucurie cand ma gandesc la voi!
Karelina, bine ai venit si Dumnezeu sa iti implineasca visul, sa fiti sanatosi si sa va iubiti, ca vine si bebe atunci cand e cel mai bine!
Virginia, ce bine!! De-abia astept sa ne spui ce e Bebelusul... eu am o banuiala, :-) dar nu vreau sa spun nimic pentru ca oricum nu conteaza. O sa vad eu daca se confirma sau nu. Sa fiti sanatosi in continuare si sa ne aduci numai vesti bune! Succes in tot ce faci! (si eu sunt profesoara - de engleza - dar momentan nu (mai) predau... marele meu vis in plan profesional este sa lucrez din nou cu copiii; am lucrat doi ani aproape. Poveste luuunga... :-) Am impresia ca sunt multe profesoare aici la noi in grupulet, a fost vorba o data despre asta, imi amintesc.)
Marryan, bine ai revenit! Sa stii ca ne-ai lipsit! La Multi Ani si tie si tuturor celor dragi, iar Anul Acesta Dumnezeu sa va aduca un Dar minunat - si la cat mai multe dintre noi, dupa Voia Lui! Sa fiti sanatosi si voiosi, binecuvantati de Dumnezeu cu cele mai minunate Daruri ale Lui!
Georgia, ma bucur mult ca ne-ai scris. Experienta ta cu Postul e frumoasa! Eu urmaresc in mod special ce ne scrii pentru ca am impresia ca ne asemenam intr-un fel si sunt foarte impresionata de experientele tale. Eu am tinut postul luni, miercuri si vineri in primele trei saptamani si urmatoarele trei l-am tinut cum se tine si la sfarsitul Postului Dumnezeu mi-a dat fericirea de a ma spovedi si impartasi pentru prima data in viata mea... La fel ca si la tine, sotul este un om minunat caruia nu am ce sa-i reprosez la nivel spiritual, insa nu-i face placere sa mearga la Biserica (mie imi place enorm, mai ales de la un timp)... eu nu-l fortez, nu-i spun nimic, sunt fericita ca el e fericit pentru mine cand vede ca ma apropii de Dumnezeu. Si stiu ca atunci cand va ingadui Dumnezeu vom fi impreuna si in aceste lucruri, cu forta, exact cum ai spus si tu, oricum nu as rezolva nimic. Sper sa ne aduci Vesti Bune in curand! ;-)
Despre mine vreau sa va spun ca aproape nu am cuvinte sa multumesc Lui Dumnezeu pentru ceeace mi-a dat prin acest grupulet. Acum trec printr-o incercare oarecum (despre care nu vreau sa va vorbesc in detaliu pentru ca Dumnezeu ma va ajuta sa trec cu bine, dupa Voia Lui, eu cred ca totul e spre bine... si de ce sa vorbim despre "probleme"?). Ce vreau sa va spun este ca tot ce am facut pana acum, de cand sunt impreuna cu voi, Rugaciune, Post, apropierea de Dumnezeu (dupa puterile noastre) m-au ajutat enorm in aceasta incercare de acum si sunt punctul de sprijin pe care ma bazez in asteptarea implinirii Vietii noastre si a Visurilor noastre. Adica vreau sa spun Credinta si Nadejdea in Dumnezeu sunt punctul de sprijin pe care ma bazez. Nu credeam vreodata despre mine ca am sa ajung sa primesc cu bucurie o incercare... Va multumesc tuturor pentru tot ce sunteti si Ii multumesc Lui Dumnezeu pentru cat de mult ne iubeste si pentru cum ne apropie de El, pe fiecare in felul nostru, numai sa ajungem la El.
Dumnezeu sa va ajute tuturor in tot ce faceti si ... asteptam cu muuuuulta nerabdare Vestile Bune ce vor urma!
Va iubesc!
Ana
PS: nu ma pot abtine sa va impartasesc o Veste Buna, o prietena de- a mea foarte apropiata si foarte draga a nascut acum cateva zile (pe 4 ianuarie) o fetita, pe nume Ioana. Tare m-am bucurat de venirea pe lume a Ioanei! Sa a propos, cu intarziere, La Multi Ani! cu sanatate si multa bucurie si din partea mea tuturor celor ce poarte acest frumos nume!
Livsy spune:
Virginia, mai sus voiam sa spun ca nu conteaza ce banuiala am eu... sper ca nu se intelege altceva, oricum, mai bine sa fac precizarea.
Am uitat sa "bag" iconite: 

tuturor! 
Sa ne dea Dumnezeu cat mai multi [copil[copil
in listuta noastra, dupa Voia Lui!
Va Iubesc!
Livsy spune:
Virginia, mai sus voiam sa spun ca nu conteaza ce banuiala am eu... sper ca nu se intelege altceva, oricum, mai bine sa fac precizarea.
Am uitat sa "bag" iconite: 

tuturor! 
Sa ne dea Dumnezeu cat mai multi 

in listuta noastra, dupa Voia Lui!
Va Iubesc!
georgia_c spune:
Livsy, sincer, si mie mi se pare ca ne asemanam ... poate asa ne-a adunat DD ... sa semanam spiritual intre noi ..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein