Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele!
Marryan,ma bucur ca ne-ai scris,ne-ai lipsit dar sper sa poti sa ne scri mai des,simt ca esti bine.
Iti multumim pentru cuvintele tale frumoase!
Iti doresc din toata inima sa fiti sanatosi,atat tu cat si sotul tau,Dumnezeu sa va arate calea spre reusita si sa-ti dezlege pantecele cat mai repede,atunci cand e momentul cel mai bun pentru voi si sa va binecuvanteze cu un copilas sanatos si frumos!Dumnezeu,Maicuta Domnului si toate puterile ceresti sa va aiba in grija Lor!Dumnezeu sa va ajute si sa faca un miracol pentru voi!
Ainigriv,ma bucur ca esti bine!Iti multumim pentru vorbele tale frumoase pline de credinta si speranta!Referitor la calciu,eu am luat vitamine pentru gravidute(Elevit),contin calciu si eu am probleme cu calciu sunt la limita dar mai am si cu fierul fiind sarcina gemelara.Hemoglobina ti-a iesit bine?
Dumnezeu sa va dea multa sanatate in continuare pana la termen cu bucurie , binecuvantare si sa va vegheze mereu!Sunt curioasa de sexul bebelusui tau iubit,eu cred ca e fetita,sau poate ma insel.Doamne ajuta!
Karelina,draga mea ma bucur ca ne-ai scris!Te mai asteptam cu drag sa ne mai scri.
Iti doresc multa sanatate,fericire si multa lumina!Dumnezeu sa-ti indeplineasca visul cat de curand si sa te aiba in grija Lui,neincetat!Doamne ajuta!
Georgia,iti multumim pentru urarile tale frumoase!
Ce ma bucur ca te-ai simtit bine in post si sotul tau cel drag si-a deschis calea spre credinta,mare minune s-a intamplat cu voi,cand am citit ce ai scris mi-ai produs niste emotii puternice,mi-au dat lacrimile de bucurie.Ce bine ca lucrezi la starea sufleteasca,o sa vezi ca vei deveni pe fiecare zi alt om.
Va doresc din tot sufletul sa urmati calea spirituala aratata de Bunul Dumnezeu si sa va rasplateasca cu un copilas sanatos si binecuvantat!Dumnezeu sa va aiba in paza Lui zi de zi!Doamne ajuta!
Livsy,ce frumos ai scris se simte credinta ta mare.
Iti multumim pentru vorbele tale minunate!
Ai zis ca treci printr-o mare incercare,imi pare rau dar ce m-a bucurat ca o treci cu mare incredere in Bunul Dumnezeu,El ne mai pune uneori la aceste incercari sa vada daca cedam si abandonam marea noastra credinta,trebuie sa fim puternici cand trecem prin anumite obstacole ca vom fi rasplatiti pentru bunatatea si credinta noastra.
Iti doresc multa sanatate,credinta,dezlegarea pantecelui tau care va rodi nu peste mult timp cu un copilas sanatos si binecuvantat!Deabia astept sa ne dai vestea cea mare!Dumnezeu sa fie cu voi neincetat si sa va ajute!
Va iubesc din tot sufletul si va doresc multa sanatate,multi copilasi in listuta noastra,ca se apropie vestile cele bune!
Dumnezeu sa faca multe miracole cu noi toate si sa aiba grija de noi in toate zilele!

Mergi la inceput

Dragele mele,
Asa cum ati scris Dumnezeu a facut posibil sa ne intalnim in acest grupulet minunat,pe fiecare zi ma gandesc la voi,ma rog pentru toate fetele si va simt din zi in zi mai puternice spiritual, cu mare credinta in Dumnezeu si in toate puterile ceresti.
Este cu adevarat extraordinar ca suntem impreuna aici,nimic nu este intamplator.
Multe dintre voi am inteles ca lucrati in invatamant,v-am mai zis ca si eu sunt colega cu voi, sunt institutor adica (invatatoare cu Colegiul Universitar Pedagogic si Facultatea de Sociologie-Psihologie)am 16 ani vechime,din octombrie sunt la un Masterat de Consiliere psihologica si educationala,am amanat toate examanele pentru toamna ca nu am reusit sa fac fata din cauza sanatatii,sarcina fiind gemelara,doctorul mi-a interzis sa merg la scoala sau sa am alte ocupatii care ma solicita si asa am facut spre binele bebelusilor mei iubiti.
Am vrut sa va scriu cateva cuvinte despre mine,am vazut ca lucrati si voi in invatamant, trebuia sa va zic,mi-ar placea sa-mi mai scrieti care sunte-ti cu noi colege de breasla,este o meserie foarte frumoasa cu mari satisfactii.Eu,aveam anul acesta scolar clasa a IV-a dar din pacate am fost nevoita sa-mi parasesc elevii din motivele pe care vi le-am spus,i-am iubit foarte mult si ei pe mine,multi imi ziceau ca ma iubesc,ca nu vreau sa le fiu mama,sa merg la ei acasa,imi puneau pe catedra tot felul de felicitari,desene,flori,portrete cu mine,in care imi scriau ca ma iubesc mult,imi pare asa de rau ca nu am reusit sa-i duc pana la terminarea clasei dar asa a fost sa fie.Ce bine ca voi ati reusit toate sa mergeti in continuare la scoala,eu nu am mai fost din 17 septembrie nici o zi,sunt in concediu medical non-stop,peste o luna intru in prenatal.
Va iubesc pe toate foarte mult si va doresc multa sanatate, Dumnezeu sa nu ne lase nici o clipa si sa aiba grija de noi neincetat!Doamne ajuta!O sa primim vesti miraculoase cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

ubitele mele, imi sunteti atat de dragi!!!
de cand ati intrat in viata mea simt ca s-au schimbat foarte multe pentru mine.
nu pot sa zic ca nu mergeam inainte la biserica, de mica sunt obisnuita sa merg in fiecare duminica si sa tin posturile, dar de cand va am alaturi este altceva, se vede cat de frumos lucreaza rugaciunea noastra si toate pomelnicele pe care le dam noi la biserici si manastiri in toata tara si chiar si peste hotare -la Sfintii nostri dragi de la greci, multumim Virginia
cleo si eu sunt absolventa de psihologie, am facut un master pe consiliere scolara si acum sunt in primul an de invatamant -consilier scolar, dupa doi ani de resurse umane. Pot sa zic ca sunt super incantata si ii multumesc Bunului Dumnezeu ca mi-a luminat mintea sa plec de la fostul loc de munca si sa ajung aici, si ce ma bucura cel mai mult este ca am ajuns chiar la liceul unde am fost eu eleva.
Munca cu copilasii e minunata, nu e o zi la fel, aici sunt copii de la gradinita pana la clasa a12a, va dati seama ca de Craciun cand am fost la serbare si am vazut printesele de la gradi ce dansuri au pregatit am izbucnit in plans cat de gratioase si dulci puteau sa fie.
un alt lucru minunat pe care l-am mai simtit aici pe forum a fost si bucuria de a castiga prietene adevarate.
va multumesc ca existati!!!
marryan mi-e dor de tine, m-am gandit la tine zilele astea, dar mi-am dat seama ca esti prinsa cu sarbatorile.
maryb, ubita draga, te asteptam cu bratele deschise, daca vrei sa vorbesti cu noi
aditi si virginia pupici pentru voi si pentru bebici
georgia ,livsy, mmc_nd, hera25, karelina
si toate fetele din listuta noastra

Mergi la inceput

Criss,ce bine ca ne-ai scris,asteptam sa ne scri,acum cand si sotul tau drag este acasa simt ca esti foarte bucuroasa!
Ce ma bucur ca te simti bine alaturi de noi si tu imi esti draga la fel ca toate fetele din grupulet!
Am mai descoperit o coleguta ,ce bine ca ai terminat Psihologia si ca esti consilier scolar,ai vazut ce frumos este sa lucrezi cu copii,ai mari satisfactii,eu termin Masteratul la anul viitor si m-am gandit sa schimb putin meseria de institutor cu cea de consilier scolar,aici sunt titulara,trebuie sa dau din nou examenul de titularizare pentru consilier,o sa vad ce va mai fi pe viitor,imi place sa lucrez cu oamenii si in special cu copii,fiecare zi e o bucurie asa cum ai zis ,fiecare zi e altfel.Ma bucur pentru tine ca ti-ai gasit meseria potrivita!
Iti doresc multa sanatate,atat tie cat si sotului tau iubit,Dumnezeu sa va deschida calea spre reusita si pantecele tau sa rodeasca cat mai repede cu un copilas sanatos si binecuvantat!Draga mea ,tu poti sa te concentrezi cand faci rugaciunile ca sufletul tau sa primeasca multa lumina si har Dumnezeiesc,doar esti absolventa de Psihologie si sti multe tehnici de concentrare si relaxare,sunt sigura ca vei reusi cat de curand sa ne dai vestea cea mare.Doamne ajuta!
Ma bucur foarte mult ca lucrezi in invatamant si ca esti consilier scolar,colega cu noi celelalte.Succes la scoala in continuare!

Mergi la inceput

Ainigriv,draga mea hai sa-ti zic ce pastile am luat eu din saptamana a 14-a ,elevit 1/zi,maltofer 2/zi(fier),bio-marin plus 1/zi si no-spa la nevoie daca ai dureri de burtica,am mai luat cand am avut probleme cu contractiile cand am fost internata in spital gynipral si acum cand mai am uneori ceva contractii mai iau cate o pastiluta.Elevitul si maltoferul se dau compensate cu reteta de la medicul de familie,maltoferul gratuit iar elevitul mai platesti o diferenta,bio-marinul este bun pentru dezvoltarea creierasului copiilor,am citit ca si fetele care sunt la doctorul Tutunaru din Bucuresti au primit aceste vitamine pe baza de ulei de peste,sunt foarte bune.
Cred ca ti-am scris tot ce iau eu pana in prezent.
Iti doresc in continuare multa sanatate,sa ai calciu mult pentru bebelasul tau drag si sa aiba grija Dumnezeu de voi impreuna cu Maicuta Domnului care ne ajuta neincetat!Dumnezeu sa fie cu voi!

Mergi la inceput

Dragele mele,
Am primit un mesaj de la Roxana,daca va mai amintiti de ea la inceput cand am deschis eu subiectul ne-a trimis multe linkuri despre biserica Sf.Spiridon vechi si articole din formula As.Este o fata credincioasa si buna la suflet.Ea si-a gasit serviciu cu mare credinta si rugaciune,Dumnezeu a ajutat-o m-am rugat si pentru ea,am dat acatist si cu numele ei cand am dat pentru voi si acum lucreaza acolo unde si-a dorit in meseria ei.
Iata mesajul:
Roxana (10.01.2008 21:19:18): intamplator ( sau nu) am dat peste un articol cu Fecioara de la Parepa si am gasit un numar de telefon de la manastirea de acolo si am avut asa un imbold sa sun; am vorbit in seara asta cu Maica Stareta - Evghenia si mi a spus ca pot sa trimit un acatist cu confirmare de primire si ca ma asteapta la manastire cand pot sa vin; adresa: Manastirea Parepa, comuna Colceag, jud Prahova, cod 107172; se afla langa ploiesti si se poate ajunge cu microbuzul din Ploiesti, de la bariera Bucov si opreste in satul Parepa, sau cu microbuzul de Ciorani si se coboara la Troita Sf Treime; de aici mai e cam 1,5 km pana la Manastire; telefonul Manastirii este 0244. 447.086, mie mi a raspuns direct Maica Stareta.
Roxana (10.01.2008 21:21:40): ti am trimis toate detaliile, pentru fete, poate sunt interesate sa vorbeasca sau sa ajunga in acest loc Sfant; iti trimit si linkuri ca sa ti dai seama de puterea locului:
http://www.crestinortodox.ro/Minunata_poveste_a_fecioarei_de_la_Parepa-53-547.html
http://www.formula-as.ro/2002/521/enigme-16/enigme-3291
http://www.evz.ro/article.php?artid=82445
Roxana : sa fie la toata lumea spre folos sufletesc!
Roxana: PS Maica Stareta e foarte draguta, calma si amabila! mi a cerut numarul de telefon, ca sa ma sune cand primeste acatistul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

intamplator sau nu , cum zicea roxana , eu mi-am dorit de cand ma stiu sa fac psihologia , nu am facut-o; nu ma pot plange am un job bun , insa nu e ceea ce mi-am dorit ... mi-as fi dorit sa fiu psiholog la o casa de copii , sa-i indrum pe drumul cel bun , sa-i ajut cumva .. sunt convinsa ca si voi traiti aceleasi sentimente , cand vedeti copii , batrani , bolnavi chinuiti de alti oameni .. nu judec pe nimeni , si ma rog sa nu ajung niciodata asa , sa-mi tina Dumnezeu mintile in cap , dar nu pot sa inteleg cum sa iei mancarea unor batrani din camin , sau copii din casa de copii ,in loc sa-i ajuti pe cat posibil .. saracia , viata grea , lipsa unor valori , si-asa ii formeaza intr-un sens gresit , daca ii mai frustram si noi , cei care ii putem ajuta ..."meniul" e gata
sper sa ies din amorteala si sa fac mai mult pentru cei de langa mine ..
si asa cum ziceati , Dumnezeu ne-a adunat pe toate aici cu un scop ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Dragele mele,nici nu stiu cu ce sa incep,atat sunt de bucuroasa cand va citesc,asa ca intai trimit un pupic la fiecare!!!

Cleo,sarut mana pentru toate sfaturile,asa am sa fac si eu,voi merge sa vorbesc cu dr,pentru ca deocamdata nu suntem decat pe acid folic si utrogestan,poate mai schimbam putin,desi cu hemoglobina stam bine,ne mai obosim si mai apar hipocalcemii.In fine,nu are prea mare importanta,cel mai bun lucru este ca am invatat multe de la tine.De exemplu,de aseara ma doare spatele destul de rau,dar nu cred ca de la bebe,ci probabil am racit si tot timpul m-am gandit la tine,prin cate ai trecut cu dragoste pentru puii tai,asa ca am suportat durerea cu gandul la puiut!!!Despre dragostea pe care o raspandesti in jurul tau ce sa mai zic???Nu intamplator lucram cu copii si ne-am intalnit toate aici!!!

Georgia,intr-adevar,mare minune!!!Se spune ca intr-o familie,daca unul este credincios,il intoarce si pe celalalt,fara forta,ci prin rugaciune si credinta!!!Asa a fost si la noi.Am tinut primul post dupa operatia mea de extrauterina,incepea Postul Pastelui si desi aveam hemoglobina 10,m-am pus pe picioare cu post si sotul mi-a facut surpriza sa tina si el tot postul cu mine,ca multumire ca scapasem din grea incercare.Deci va veni si vremea sa va rugati impreuna,sa mergeti impreuna la biserica,daca este rabdare si credinta,toate vin la timpul lor!!!

Livsy,hehehe,simti ce simt si eu???Ce vrea Dumnezeu,numai sa fie sanatos!!!De cand am ramas insarcinata cred ca am un baietel,asta pentru ca a fost cu noi la Sf.Ioan Rusul si la Sf.Nectarie si ceilalti sfinti,insa nu e nici o suparare daca este fetita,deschidem lista fetitelor.

Criss,scumpa noastra,mare rabdare ai,se vede ca lucrezi in domeniu,stai linistita ca eu nu am facut absolut nimic,numai Dumnezeu ne-a unit aici si se bucura cand vede atata iubire.Va trimite minunea la fiecare,atunci cand va stii ca-i cel mai bine!!!

Karelina,sa fii binevenita aici in grupuletul nostru,multumim de sfaturi si ne rugam impreuna ca toate fetele sa fie bineccuvantate cu un prunc sanatos!!!

Nici nu mai stiu ce sa scriu mai intai,sper sa nu va supere ordinea in care am scris,este pur intamplatoare,o pup si pe Marryan, la care ne gandim mereu si chiar daca ea este o furnicuta si lucreaza mult,nu-i nimic,o simtim alaturi de noi,si pe celelalte fete care sunt cu noi in fiecare zi,mi-ar trebui o zi sa scriu despre fiecare,atat de mult va iubesc.

Si daca tot suntem ca surioarele aici,bine a facut Cleo,ar trebui sa ne cunoastem,desi, ne simtim mai bine decat ne stim...Eu sunt profa de biologie,tot la un Colegiu,unde am sansa sa lucrez de la prichindei de clasa aVa,pana la cei mari,de liceu,cu toata dragostea si credinta ca ei sunt niste sufletele curate si noi nu avem voie sa-i murdarim,ci doar sa-i ajutam sa se informeze si sa acumuleze cat mai multe.Deci nu sunt tiparul clasic de profa,speeer,mai ales ca simt fiecare suflet,asa cum ma simt si ei pe mine.De 10 ani sunt aici,dupa toate examenele si gradele care au amanat decizia de a primi un bebelas in viata noastra,am ajuns la concluzia ca mare greseala am facut,nimic nu este mai important decat sa lasam planul lui Dumnezeu sa se indeplineasca asa cum vrea El,nu cum vrem noi,ca nu conteaza nici cariera,nici case,nimic pe lumea asta,decat sa-l ai pe Dumnezeu!!!
Am multe povesti,insa ma opresc aici,s-ar putea sa nu-mi intre mesajul tot daca mai scriu mult,avem mult timp sa ne cunoastem,sa ne ajute Dumnezeu sa fim tot timpul impreuna,sa ne bucuram unele pentru altele,sa fie intelegere si caldura asa cum a fost de la primul rand scris.Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suflet spune:

La multi ani tuturor! Va citesc in fiecere zi dar, fiind bolnava, nu am mai putut sa scriu.Pe 3 ian am fost nevoita sa chem salvarea: imi pierdeam cunostinta, nu puteam sa merg(ma durea f. rau un picior) si aveam febra 38.2.Starea de lesin s-a dovedit a fi de la tensiunea f. mica.Mi s-a facut ser fiziologic in vena si calciu - din cauza caruia m-au apucat seara contractiile.Am luat antibiotic timp de 4 zile(amoxicilina) si nurofen(3/zi). Cand l-am sunat pe dl. dr. Tutunaru a spus sa renunt la tot.Antibioticul nu avea nici o legatura cu raceala mea. Am mers la un neurochirurg sa vedem ce e cu durerea de picior.Verdict:hernie de disc.Drept urmare mi-am luat C.M.. Sper ca bunul Dumnezeu sa ne ajute sa ducem sarcina pana la capat.Cea mai mare suparare a mea este ca nu pot merge la biserica.
Cleo,si eu lucrez in invatamant.Am terminat Liceul Pedagogic(1994), apoi Fac. de Teologie - Lb. Franceza.Acum predau franceza la V-VIII.Te inteleg perfect ca iti este dor de copii.Si le este si lor greu sa schimbe invatatorul.Va las!
Rugati-va neincetat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Suflet imi pare tare rau ca nu te simti bine, dar cu credinta in Dumnezeu vei depasi momentele astea grele. E mai bine ca stai acasa.
Eu iti urez multa sanatate si ma rog la Bunul Dumnezeu pt tine.

Mergi la inceput