Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(6)
Raspunsuri - Pagina 14
vdrag spune:
Iti multumesc cleopatra70 pentru tot ce ai scris si desi nu voi putea ajunge maine la biserica, ma voi ruga in continuare ca bunul Dumnezeu sa ma ierte ca uneori imi pierd rabdarea si sa ma ajute ca dorinta mea de a ramane insarcinata si de a naste un bebelus sanatos sa se implineasca! Iti doresc sarcina usoara si fara probleme in continuare si bunul Dumnezeu sa aiba grija de tine si ingerasii tai!
alinushca spune:
quote:
Originally posted by vdrag
Iti multumesc cleopatra70 pentru tot ce ai scris si desi nu voi putea ajunge maine la biserica, ma voi ruga in continuare ca bunul Dumnezeu sa ma ierte ca uneori imi pierd rabdarea si sa ma ajute ca dorinta mea de a ramane insarcinata si de a naste un bebelus sanatos sa se implineasca! Iti doresc sarcina usoara si fara probleme in continuare si bunul Dumnezeu sa aiba grija de tine si ingerasii tai!
Toti ne pierdem rabdarea cand si cand. Atat putem noi sa facem. Dar cand noi am facut tot ce puteam, restul il pune Dumnezeu. Sper sa ai taria sa nu te indoiesti de asta. Doamne ajuta!
Arianna_M spune:
quote:
Originally posted by vdrag
Va pup fetelor si LA MULTI ANI! Sa dea Dumnezeu ca anul 2008 sa fie plin de gravidute si bebelusi sanatosi si frumosi iar pentru noi toate care ne dorim atat de mult sa ramanem insarcinate, dorinta sa ni se implineasca! In durerea si suferinta pe care o simt nu stiu daca fac bine sau rau, dar aveti idee la ce biserica din Bucuresti as putea gasi un preot care sa imi deschida Cartea?
Vroiam sa iti spun k eu am facut asa ceva in 2002....
aveam unele nelamuriri in legatura cu viata mea...am primit rspunsuri...si tot ce mi s-a spus acolo a fost adevarat si s-a intamplat cronologic exact asa cum mi s-a spus...
imi pare rau k la momentul ala nu am intrebat dak voi avea copii.
acum sincer nu as maiface lucrul asta...adik sa merg sa mi se deschida cartea...este un mare pacat.
sper sa ma ierte D-ZEU pt gresala facuta.
....dak da Doamne-Doamne !http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png
montytaiana spune:
buna dimineatza
cate un pupic pt toate fetele
astazi este o mare sarbatoare a crestinatatii
sper ca incet incet sa ne indeplinim cu toate misiunea de a fi mame
vdrag - in ceea ce priveste deschisul cartii eu zic sa nu apelezi la asa ceva-pt ce? si daca stii ce? daca raspunsurile nu sunt tocmai cum vrem noi?
si oricum ce ne este dat sa traim tot o sa ni se intample
eu zic: de va fi sa se implineasca minunea de a fi mame e bine sa descoperim atunci miracolul si sa ne bucuram de fiecare clipa, nu cred ca e firesc sa stam si sa asteptam hai cand se intampla ca mi-a fost aratat mie in carte
eu asa cred
inca esti la inceput nu te poti da batuta dupa o singura batalie
ainigriv spune:
"La Multi Ani sarbatoritelor si sarbatoritilor din familie,ca mari sarbatori petrecem acum!!!Asteptam ca bunul Dumnezeu sa trimita primele Daruri pe anul acesta si sunt convinsa ca nu vor fi putine.
Am sarbatorit in casa azi,ca eram pe punctul de a raci,asa ca nu am iesit afara,ne-am "botezat" in casa cu Sf.Aghiasma si ne-am rugat bunului Dumnezeu sa aiba grija de noi,ca si pana acum.
Sper ca sunteti bine cu toate si nu va pierdeti speranta,ca deznadejdea e cel mai mare pacat.O sa aiba grija Dumnezeu sa trimita la timpul potrivit un prunc sanatos.
Va pupam,ca de sfarsit de vacanta,Maicuta Domnului sa ne aiba in paza si sa auzim cat mai repede vesti buuuune!!!
zouzounaki spune:
LA MULTI ANI IOANELOR SI IOANILOR DE SFANTUL IOAN Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti!

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

vdrag spune:
Va multumesc fetelor pentru sfaturile si gandurile bune iar astazi in Sfanta zi de sarbatoare, fie ca Sfantul Ioan Botezatorul si Inaintemergatorul sa ne auda rugaciunile noastre si sa ne ajute ca dorinta noastra de a ramane insarcinate sa se indeplineasca!
Doamne Isuse Hristoase miluieste-ne pe noi! 
La Multi Ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Ioan!
crisis81 spune:

LA MULTI ANI IOANELOR !!! 

Dumnezeu sa va daruiasca un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!

toate
si viitoarele 
La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
cleopatra70 spune:
Dragele mele,
La multi ani tuturor Ioanelor si Ioanilor!Le doresc multa sanatate si fericire!Nume mare au sub protectia Sf.Ioan Botezatorul,cel care l-a botezat pe Domnul nostru Iisus.
E o zi de mare sarbatoare Sf.asa cum a fost si ieri Boboteaza(Botezul Domnului),sa avem mare credinta in Dumnezeu,Iisus,Sf.Ioan si toate puterile ceresti ca Ei ne vor ajuta si ne vor calauzi pasii spre multe bucurii si impliniri.
Sf.Ioan Botezatorul sa ne boteze si pe noi cu multa sanatate,fericire, multa iubire de Dumnezeu si oameni,sa nu ne pierdem niciodata speranta ca totul va fi bine in prezent si viitor!
Ma bucur ca ati scris asa de frumos,vorbele voastre pline de credinta imi umplu sufletul de iubire.
Sf.Agheazma mare pe care o luam 8 zile dimineata sa ne purifice toata fiinta noastra sa ne dea multa sanatate,sa indeparteze toata dejnadejdea din suflet,sa ne aduca bucurii,multe impliniri spirituale si sa dezlege pantecele tuturor fetelor care asteptati sa primiti miracolul vietii,iar noi gravidutele sa fim sanatoase cu copilasii nostii din burtici pana la termen cu binecuvantarea Lui Dumnezeu!Dumnezeu sa ne aduca multe miracole anul acesta cu mare iubire si binecuvantare!Doamne ajuta!

montytaiana spune:
multumim cleo pt vb frumoase
La multi ani tuturor ce poarta numele de ION si IOANA