pro si contra OALA MINUNE

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aleniram spune:

Pina sa imi iau oala asta,imi era groaza sa fac piftie ca trebuia sa fierb la oasele alea pina imi ieseau ochii.Nu mai spun de aburul ala cu grasime in el care se depunea pe mobila de bucatarie.Uneori cind sunt in criza de timp,pun carnea la fiert in oala si separat fierb zarzavatul pentru ciorba.Dupa ce se fierb le amestec si termin ciorba.In schimb nu imi place fasolea facuta in oala asta.Are un gust ciudat.Dar numai mie mi se pare ciudat ca sotului si copiilor le place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pro...imi economiseste mult timp, eu o folosesc la fiert mai ales, legume, piureuri, carne de vita, burta, chestii care fierb mai greu...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu una nu am si nici nu-mi trebuie. Mamei i-a explodat (cu garniturile schimbate si cu grija sa elibereze presiunea din cind in cind)si a avut atita putere incit a dat jos hota! Numai Dumnezeu a pazit-o pe bunica, care prajea niste cartofi linga ea si s-a ales "doar" cu citeva arsuri. Nu zic, probabil ca nu se intimpla foarte des sa explodeze (desi am vazut pe aici vreo 5 persoane carora li s-a intimplat), dar eu una nu pot nici sa ma gindesc ce s-ar fi intimplat daca puiul meu ar fi fost in bucatarie cind a explodat si a improscat carne si apa fierbinte peste tot...Poate s-or fi inventat unele mai destepte in ultima vreme, dar eu le vad tot ca pe niste bombe pe aragaz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu am avut una, a stat in cutie vreo 3 ani, nu am avut curaj sa o folosesc si intr-un final am facut-o cadou, era nou noutza in cutie, nici macar nu am avut curajul sa o folosesc macar odata.
Decat sa stau cu teama ca se poate intampla cine stie ce mai bine stau linistita mai mult in bucatarie si e mai ok.

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Am revenit fetelor sa va spun ca am luat oala minune pentru mama.
Deocamdata n-a gatit nimic in ea dar a promis ca la prima utilizare ne va chema sa luam parte la prima "gateala".
Multumesc inca o data pentru sfaturi!

6+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Buna! Si eu la fetita mea cea mare, Ilinca am folosit mai tot timpul oala sub presiune(era o oala adusa din Germania care costase in jur de 80 euro, fara nicio aluzie) si eram foarte incantata de ea pana intr-o zi cand pur si simplu a explodat. Eram cu bona in holul de langa bucatarie, dumneaei pusese niste carne de vitel in oala sub presiune la fiert cand....boom. Capacul a sarit intr-un asa hal incat mi-a desprins hota din mobila, plus ca s-a rupt tot sistemul de inchidere al oalei, iar toata apa clocotita din ea a sarit pe tavan, mobila,etc. Nu mai ramasese nici picatura de apa in oala!!!! Noroc ca nu era nimeni in zona. Doamne fereste! Oricum, eu una de atunci mai bine fierb 3 ore la carne, decat sa mai folosesc "oala minune". Poate ca intr-adevar, Tanti Flori n-o fi pus bine capacul sau garnitura o fi fost slabita, dar sa se intample asa ceva...n-as dori nimanui. q.e.d. Aveti mare grija daca aveti asa ceva in casa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Mi-a facut sotul cadou o oala minune,asta toamna dupa ce am fost in vizita la cineva si am vazut care este treaba cu ea(oala).Sunt foarte incantata de ea,fac mancarea in 45 de minute maxim,cu tot tacamul,curatat legume,tocat,....tot.De explodat mi-a explodat si mie dar numai la inceput, pana am invatat care este shmecheria,acum deja nu mai am treaba,ba chiar si soacra-mea a prins curaj vad,ca acum face ce face si mai pune si ea oala.
In concluzie,o recomand ,dar folosita cu maxima prudenta,cel putin la inceput,pana stii cum sta treaba.

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Noi aveam si foloseam "oala minune" de mai bine de un an si jumatate cand a explodat, deci ma indoiesc ca nu stiam s-o folosim. Plus ca si la mama acasa aveam si foloseam celebra "Kukta", care avea absolut acelasi sistem de inchidere! Si noua ne-a indoit gratarul aragazului cand a explodat(ulterior am schimbat aragazul pt ca toate oalele stateau strambe din cauza gratarului si nu am gasit sa cumpar separat doar gratar). Oricum gratarul respectiv nu stiu din ce material era, dar in niciun caz unul usor de indoit! Deci mare grija. Atata spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sunt foarte multumita de ea!
Si o folosesc din acest motiv foarte des.

Sunt PRO.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Mi-am luat si eu oala minune amu ii saptamana si sunt superincantata de ea chiar daca imi creste andrenalina cand o pun pe foc si stau cu ochii pe ea ca pe butelie,ii sub stricta supraveghere.

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput