Aspirante optimiste >20 (230)
Raspunsuri - Pagina 23
claudinna spune:
eu stau pe tusa luna asta...de la anul ne apucam in fortza:))
evy, hai cu rezultataul ala!
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)
maryb spune:
oanasm, eu tot la servici sunt.....inca....
samburelu imi da la greata si stari de rau....ieri mi-a fost mai rau decat azi....si azi au fost perioade in care m-am simtit bine si perioade in care mi se facea rau.....si nu mai zic de somn, ca dupa ce mananc pe la pranz deja mi se inchid ochii pe la birou.
astazi de ex. dupa ce am mancat mi-am mai tras un scaun si mi-am intins picioarele si cu capul stateam rezemat de scaun ca nu mai puteam de somn....deci, ca si concluzie....bebele nu e prea cuminte, dar mami suporta pentru el....
maryb
5+ cu
mic
comoara mea
oanasm spune:
claudinna deci incepeti anul in fortza!!!! asta da iceput de 2008
...vezi sa trageti tare! sa va incadrati la odisee! 
maryb va trece si perioada asta....! si oricum...bb sa fie bine, ca in rest, te descurci tu!! cand ziceai ca mai mergi la dr? joi? faci din nou eco? sau iti da trimitere ptr analize?
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
oanaiacovita spune:
Oana mea,
...esti o dulcica...
si voua fetelor...sa nu va suparati...![]()
Crisa, te-ai hotarat la cadou pentru sotul tau?
Ca ma gandeam si eu pe unde or fi vrmoana si mary81
Oana
te asteptam
noi2
bujo spune:
Sunt pe aici fetele, mersi ca ati intrebat de mine. Mai dorm, ma mai razboiesc cu o greata, asta e. Pe mine ma cam apuca seara si un pic dimineata. Si somn la greu. Am fost in concediu sapt asta si am tras la somn... Sa vedem cum ma descurc de luni la munca.
bujo
8+
album de nunta
maryb spune:
quote:
Originally posted by maryb
samburelu imi da la greata si stari de rau....ieri mi-a fost mai rau decat azi....si azi au fost perioade in care m-am simtit bine si perioade in care mi se facea rau.....si nu mai zic de somn, ca dupa ce mananc pe la prnaz deja mi se inchid ochii pe la birou.
astazi de ex. dupa ce am mancat mi-am mai tras un scaun si mi-am intins picioarele si cu capul stateam rezemat de scaun ca nu mai puteam de somn....deci, ca si concluzie....bebele nu e prea cuminte, dar mami suporta pentru el....
maryb5+ cu
mic
comoara mea
maryb
5+ cu
miccomoara mea
maryb spune:
quote:
samburelu imi da la greata si stari de rau....ieri mi-a fost mai rau decat azi....si azi au fost perioade in care m-am simtit bine si perioade in care mi se facea rau.....si nu mai zic de somn, ca dupa ce mananc pe la pranz deja mi se inchid ochii pe la birou.
maryb5+ cu
mic
comoara mea
maryb
5+ cu
miccomoara mea
maryb spune:
nu stiu ce s-a intamplat si de ce au aparut asa mesajele alea....sunt obosita....
maryb
5+ cu
mic
comoara mea
oanasm spune:
oanooo aa...merci ca ai facut ieri cafele in locul meu!!!
...am fost tare ocupata la scarbici! 
bujo deja 8+...zboara timpul asta cand altele sunt
...ca deh...eu nu mai am rabdare sa vad ce-am muncit luna asta...si mai am de asteptat o saptamana buuunaaa
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
oanasm spune:
quote:
nu stiu ce s-a intamplat si de ce au aparut asa mesajele alea....sunt obosita....
maryb5+ cu
mic
comoara mea
nu-i nimik!
sunt absolvite de orice !!! 
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)