Aspirante optimiste >20 (230)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

da oanasm, joi seara ma duc din nou la dr. si mai mult ca sigur o sa-mi faca eco ca la prima nu s-a vazut mare lucru si cel mai probabil ca o sa-mi dea si lista cu analizele. Oricum, mi-a zis ca toxoplasmoza, citomegalovirusul, rubeola si tiroida nu mai trebuie sa le repet ca am IgM negativ la ele, iar cu tiroida sunt in limite normale.....oooffff.....si mie nu mi se vad venele si ultimile 2 dati m-au chinuit, m-au intepat in ambele maini....si acum cand mi-a facut testul de sange la fel am patit....si uite asa am prins o frica de injectii....dar nu am incotro trebuie sa le fac....dar poate totusi o sa dau si eu peste vreo asistenta care sa-mi gaseasca vena din prima....totusi....

maryb 5+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Doamne , chiar se pozitiveaza in sarcina .... sper sa am si eu noroc fetelor si sa fi reusit . De cand ne chinuim.

sper sa fie asta si sa nu cumva sa fie proaste testele de ovulatie... nu oi avea eu ghinionul asta !!!

pup dulce

Mergi la inceput

MAINE DIMINEATA MA PREZINT CU RAPORTUL - REZULTATUL LA TEST !

Mergi la inceput

evy28, tu de cat timp incerci pentru bebe, ca ai spus ca incerci de mult timp.

eu iti doresc ca maine dimineata sa vezi II liniute mari si frumoase.

maryb 5+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:
Originally posted by Evy28

MAINE DIMINEATA MA PREZINT CU RAPORTUL - REZULTATUL LA TEST !

http://tt.lilypie.com/FWSpp3.png

Doame ajuta sa fie bb!!!!! fata noastra!

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

gataaaaaa......in sfarsit plec si eu acasica.

va pup dulce si va doresc o duminica placuta !!!

maryb 5+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Incercam de 2 ani de zile ....poate vom reusi candva . Poate Doamne -Doamne se uita si catre noi .

Pupicei si somnic usor tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Salutare gagici!!!
M-am certat nitzel cu sotioru' si am ajuns la concluzia ca ar trebui sa mergem pe calea adoptiei!!!A cam facut el nazuri prima data (zice ca-si strica imaginea)dar de fapt mi-a spus ca-i e frica de reactia pe care o vor avea parintii lui! I-am spus clar ca eu la 30 de ani nu vreau sa o intreb pe mamica daca pot sa am un copil sau nu pt. ca asta e doar decizia noastra! De luni incep sa pun "docomentele" cap la cap si, dupa sarbatori, sa le depunem!!
Nu va parasesc,pt. ca voi incerca in continuare sa fiu o aspiranta optimista pt. ca nu se stie niciodata!!!

http://tt.lilypie.com/HVY9p2.png
http://s220.photobucket.com/albums/dd96/gabriela1976/?mediafilter=all
0+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna seara gagici(la voi e deja buna dimineata).In curand o sa va treziti sa beti cafeaua.Va urez o duminica placuta si cat mai frumoasa.Eu am umblat azi si nu am avut timp sa stau cu voi prea mult.Dar la total general mi-a fost dor de voi.
claudino , m-ai omorit cu cozonacii tai!!Mi-ai facut o pofta de mai am putin si ma inec in propria saliva.Au iesit?In vara cand am fost in Romania am pus-o pe-o matusa sa-mi faca pentru ca simteam ca mor daca nu maninc.Aici se gasesc dar nici nu se compara cu cozonacii facuti in casa.Aici sant fazi, fara gust fara miros, tai trei felii si l-ai terminat si e si 10 dolari!!!!Trimite-mi si mie o felie!!!
moni draga mea...intri in clubul meu si a marinikai...ce pana noastra...lasa ca noi mergem toate trei la odisee asa simt eu in ovarul drept(care btw ma inteapa de mor, da nu cred ca e de la ovulatie ca e prea devreme!!) Deci nu fii suparata!!
maryb, ana, bujo, violeta, baby, ,kitzy, si restul va pup pe burtici!!!
gaby, ma bucur ca ai mai intrat mi-era dor de tine.Nu te certa frate cu omul!!!Lasa-l ca nici lui nu i-o fi bine.Asat e...stiu de ce ii e sila or sa apara intrebarile stupide ''da cine-i de vina'' ''da` cum'' ''da in ce fel'' mi-e silaaa Si la noi toataaaa lumea se intereseaza da de ce nu ramai da ai fost la medic da te-ai cautat da...lasati-maaaaaaaaaaaaaa!!!
Important e sa il faci sa inteleaga ca tu vrei un copil si ca oarecum conteaza si dorinta ta.La mine e alta problema mai grava , nici nu vrea sa auda.I-am spus ca ma rog o sa incercam , o sa MAI incercam , o sa fac si nenorocite de stimulari dar daca in final nu va merge si nici cu fertilizare sau inseminare i-am spus ce fcaem??Adoptam?Si mi-a spus in nici un caz!!!Never!!
Deci nici nu vrea sa auda.Si sincera sa fiu si nici eu!!!Cel putin nu acum.Te pup dulce.
Va urez o dimineata si o duminica placuta.Pup si celelalte feteeeee dulceeeeeeeeee.
Crisa

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/pgKAm5.png

Mergi la inceput

Buna dimineata .
Iata ca ma prezint cu un mare test NEGATIV
Am plans de nervi , asa de dimineata . Eu sunt fraiera ca imi fac sperante . Dar de ... doctorul ne-a zis ca daca au mai crescut nr de spermatozoizi la spermograma de acum , fata de cea anterioara , se poate intampla in orice moment sa raman .Cel putin aseara , aveam toate simtomele .Inclusiv sanii se umflasera si ma dureau . Dar probabil prevesteau uratii

Ma simt tare rau .Ma doare capul ingrozitor .Oare cand se va intampla minunea si la noi ?

Va pup si va urez voua II liniute .

Mergi la inceput