Aspirante optimiste >20 (230)
Raspunsuri - Pagina 22
oanasm spune:
seara buna! ![]()
andreutza La muti anu cu sanatate si fericire, alaturi de bb drag...care sper sa vin curand!!!!! multi multi pupici, colega mea de numaratoare!!!!!
evy tinem pumnii ptr testul de maine...sa di cu ochisori!
alexoo z4...suna bine!!!! mai ai de gand sa faci teste de pishu? fa un bhcg!!! cred ca r elucida misteriosul...bb ![]()
aaa....mara, bun venit la noi si sedere cat mai scurta! sa dea DD sa mergi repejor la odisee!!
maryb, bujo
gravidutzele noastre dragi!!!
bebi...mai dau si tu pe la noi!!! ce mai faci?
oana mea multi multi
!!!
medeea...cum sta treaba?
arianna, moni un pupi dulce si pt voi! aa...nasol ca e z1...dar las ca trece cm...si hop pe situatie ![]()
![]()
un
maaare de tot la toate!
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
oanasm spune:
evy...citisem undeva ca testele de ovulatie se pozitiveaza in sarcina...uite un link
http://www.peeonastick.com/opkhpt.html
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
claudela spune:
Oana si eu ma gandeam la aceeasi faza cu pozitivatul testelor de ovulatie in sarcina...e singura explicatie care ar putea sta in picioare...sau ca sunt proaste rau...
claudinna spune:
salutareeeeeee
andreutza, LA MULTI ANI!!!
ce fac fetele?
alexa, pai n-ai facut test pana acum??
pupici pt toate}{
eu ma duc sa bag cozonacii la cuptor, ca am muncit la ei toata ziua
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)
anaxena spune:
adiq numai maryb si bujo sunt
..pe mine nu ma vede nimeni,nu ma baga nimeni in seama...asha ignorati-ma...eu nu fac parte din gravidutele noastre dragi....

glumesc..shtiu ca macar cuiva ii e drag de mine...adiq mie
pupi pe toate si va doresc un weekend frumos
mie imi e cam rau,mai e si raceala asta pe capul meu,tre sa ma duc si la petrecere...am incercat sa dorm si nu pot....am draci
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o
!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
oanasm spune:
quote:
Originally posted by anaxena
adiq numai maryb si bujo sunt..pe mine nu ma vede nimeni,nu ma baga nimeni in seama...asha ignorati-ma...eu nu fac parte din gravidutele noastre dragi....
glumesc..shtiu ca macar cuiva ii e drag de mine...adiq mie
pupi pe toate si va doresc un weekend frumos
mie imi e cam rau,mai e si raceala asta pe capul meu,tre sa ma duc si la petrecere...am incercat sa dorm si nu pot....am draci
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina12+ sper la o
!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
heeei...plangaciosa mica! ele sunt mai recente si de aia am zis asa...
gravidutza noastra...DRAGA DRAGA! nu ti-a trecut raceala?...parca cu balonatul aveai acum probleme...du-te la chef si simte-te bine!!!! baga distractie!!
cladudela, claudinna

Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
claudinna spune:
oana, deci tu esti urmatoarea gravi!
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
maryb spune:
anaxena, hai mai lasa-ne si pe noi....cat ai fost singura gravida te ridica toata lumea in slavi....acum a venit si randul nostru, al meu si al lui bujo sa ne pomeneasca fetele....tu deja esti veterana in gravideala ![]()
maryb
5+ cu
mic
comoara mea
oanasm spune:
quote:
Originally posted by claudinna
oana, deci tu esti urmatoarea gravi!
totul pentru bebe
Doame ajuta!!! sper sa ma o veste bune peste vreo 10 zile!! pana atunci insa...sper sa apara alte gravidutze!! tu ce mai faci? lucrati deja la bb? spor la treaba...ia taurul coarne!
maryb
...ce mai faci? samburelu' ce zice? e cuminte? iti da tsri de grata? 
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
claudinna spune:
pupici pt gravidutze}{
chiar asha, bujo pe unde o umbla?
totul pentru bebe