Durerea unei pierderi de sarcina (51)
Raspunsuri - Pagina 9
Ninia81 spune:
Blueeyes, FELICITARI!Se pare ca anul 2007 isi ia ramas cum se cuvine de la unele dintre noi! Bravo Mirela, ai reusit! Sa ai o sarcina frumoasa!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
pusichet spune:
blueeyes2003 felicitari si sa ai o sarcina usoara si la termen.
am vorbit cu o prietena de a mea care este asistenta la sala de nasteri si am intrebat-o de ce prima instilatie nu adurut deloc, a doaua un pic iar a treia a durut foarte tare, si mi-a spus ca pe masura ce dr. introduce serul se desfunda trompele.
si m-a sfatuit sa continui si cu celelalte 3 instilatii, pentru ca eu nu mai vroiam sa le fac.
acum astept sa-mi treaca singerarea care din maro a inceput sa fie rosu , abundent si cu dureri mari de burta.
in curind
cristina_ana spune:
Mirelus, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vai, ce bucurie mi-ai facut!!!! Vorba Flaviei, ma bucur de parca eu as fi ramas insarcinata!!!
Si acum lucruri practice: pana ajungi la medic, incepe sa iei utrogestan. Intreab-o pe Irda cite i-a recomandat ei Nayel.
Ce cadou frumos ti-a facut mosul!!! Na, ca mi-au dat lacrimile si ma vede bebe plingind!![]()
Andreea, distractie placuta de sarbatori! Ce frumos ca o sa fii alaturi de familie, si cu bebe mic in burtica!
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
IreneCAM spune:
Mirelus, uraaaaaaa, ma bucur foarte mult!
sa ai o sarcina usurica si in septembrie sa ne pui poze de la ziua ta cu bebe cel frumos
Abia astept sa vad ce suprize ne mai rezerva mosul luna aceasta!!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
oana_oana26 spune:
mirela, felicitari si numai bine
sa ai o sarcina usoara, fara probleme si sa faci un bebe sanatos
http://tt.lilypie.com/ze8yp2.png
blueeyes2003 spune:
Fetelor,va multumesc din suflet!Am ochii plini de lacrimi sa vad cate fete se bucura pentru mine!
Sunt asa emotionata!Nu pot sa cred ca in sfarsit s-a intamplat minunea!
Va
pe toate!O duminica placuta sa aveti!Revin!![]()
Mirela

In asteptarea Craciunului!
mav spune:

Mirelush, si eu ma bucur tare!!!! Si plang si eu... e o veste atat de frumoasa!
Sa fie totul bine si la toamna sa ne arati poze cu tine si cu bebelica cu ochi frumosi ca ai tai!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Pepsi spune:
m-a apucat plinsul citind felicitarile ptr mirelush, de ce? ptr ca sinteti MINUNATE!!! TOATE, si ptr ca mi-e ciuda ca viata v-a lovit atit de rau, pe voi, dar ma rog ptr fiecare dintre voi, si pe rind, toate veti fi cu bebei in brate, s-a dat startul din nou la gravidute, si eu ma rog sa fiti toate gravide cit mai curind.
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
L5845 spune:
DOAMNE AJUTA! Mirela, sa fie intr-un ceas bun si norocos ! In sfarsit, ti-ai vazut visul cu ochii si o sa-l vezi si pe al doilea, cand iti vei tine puiul sanatos in brate!
Sa dea DD
sa ai o sarcina usoara si o nastere ca un fulg, asa cum a avut draga de Flavia, un bebe sanatos si tu, sa fii o mamica fericita si implinita !
FELICITARI !!!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
A venit Mos Nicolae!!!...ati verificat cizmulitele?
Lau-Meli
si 
Speranta moare ultima...
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Liana30 spune:

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mirelushhhhhhhhhhhhhhh

Felicitariiiiiii

te puppppp

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
Putin cu putin se aduna marea...