Durerea unei pierderi de sarcina (51)
Raspunsuri - Pagina 10
Pepsi spune:
gata nu mai pling ca a intrat lau pe mess si m-a linistit!
ninutza,
irene, am vazut pozele, esti o tinara frumoasa, si slaba(vorba lui mirelush) de tine mi-a placut ce mi-a placut, da catelu....m-a dat gata
mirelush, asa e, nu ma mai gindesc, ma voi bucura alaturi de familie de sarbatori, voi incheia bine anul asta, care a inceput bine, si am timp tot anul viitor sa ma gindesc la probleme.vai ce ma bucur ptr tine, inca o data felicitarile mele din suflet, te pup tare de tot
mav, bafta la examene, si sa fii si tu linistita de sarbatori, cu sanatatea cum stai?
laura, vad ca parerile sint impartite, sint tare curioasa sa vad daca e baiat? sanatos sa fie asta ma intereseaza, doar ca sint curioasa
aici ai timp 30 de zile dupa nastere sa ii pui nume. lasa ca atunci cind ii vei vedea fata numele va veni de la sine!of, sper si eu sa nu fie david alergic, si daca e, macar sa fie tot la lapte, ca asta trece. pai cind am ramas gravida mi-a zis alergoloaga, ca am sanse 85 la suta sa fie si david alergic, si alt bebe daca voi avea....ea, are 4 copii, toti sint alergici la cite ceva....spor la renovari
cristina, of, si eu sper draga mea, vom vedea....la 9 luni doar ca pina atunci pielea nu e destul de matura si ar iesi fals negative.abia astept sa merg la medic in 13, merci de gindurile bune
alinushca, sa dea Domnu sa ramii gravida in ianuarie, asa va fi, ma rog eu, uite cum ploua cu gravidute de cind s-au deschis pariurile"? ei cu sansele sa fie bine....asta e sint statistici, dar bine faci ca nu mai citesti, ca nu mai cauti atita, ca o vei lua razna.cind am avut problemele de sanatate atita am citit, ca ma puteam face ginecolog.....
e mai bine ca faci pauza la cautat si citit, relax, si io tin pumnii strinsi de tot sa iasa in ianuarie, asa ca vesti bune dupa sarbatori!
miha, asa am ris la urarea ta, auzi casa de rahat, pe asta n-am mai auzit-o
un mare La multi ani cu intirziere de ziua voastra de 10 ani de casnicie, si 15 ani de cind va stiti, felicitari
mcrissa, bafta sa iei examenul, asa e cu david, mai ales ca am schimbat detergentul in ultimul timp
andreea, citind ce ai scris tu,mi-am amintit cu cita placere am fost gravida cu dominic si cu david de craciun, ce frumos ma simteam cu bebe in burtik....ma bucur tare mult ptr tine sa stii, sigur nu i=o fi placut nici lui zborul ca s-a miscat asa. cind eram gravida prin 7 luni cu dominic m-a dus sotul la un film, si asa tare bubuiau toate ca se misca in toate directiile copilu, am pus geaca pe burta sa nu mai auda asa tare, si m-am lecuit apoi de mers la cinema. ma bucur ca esti in romania si vei avea sarbatori frumoase, ai grija de tine, si sa stii ca arati tare bine nu-ti face griji, esti mai frumoasa ca oricind, kg pleaca, fericirea ramine, bebe mic e cel mai important
va pup tare pe toate, sa aveti o duminica placuta
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Idaira spune:
Of, Doamne Mirela in sfirsit!!!!!!!! Felicitari din toata inima!!!! Uite da surpriza placuta de Mos Neculai si Mos Craciun si tot ce vrei!!! Uite ca tip de bucurie prin casa( noroc ca sint singura!!)! Si ca sa vezi reactie...incepusem sa ma depilez( cu ceara) si-mi spun, pina se raceaste hai sa citesc fetele un picutz...sa mai spun ca mi s-a intepenit ceara pe picior ca nu m-am putut abtine sa nu te felicit!!

blueeyes2003 spune:
Dragele mele,sunteti absolut minunate!
Va multumesc!
Nu am cuvinte....
Va doresc din suflet sa vi se implineasca si voua acest vis cat mai curand!
Mirela

In asteptarea Craciunului!
Michelle81 spune:
Mirela-abia acum am aflat de la Flavia pe mess.[red]FELICITARI DIN TOATA INIMA!!!!STII CAT DE MULT MI-AM DORIT SA IMI DAI ACEASTA VESTE INAINTE DE CRACIUN;MA BUCUR ATAT DE MULT PENTRU TINE DRAGA MEA MERITI DIN PLIN ACEASTA MINUNE!fELICITARI DIN TOATA INIMA SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!AM LACRIMI IN OCHI DE FERICIRE PENTRU TINE DRAGA MEA:ESTI O FATA EXTRAORDINARA;TI-AM SPUS EU CA INAINTE DE CRACIUN VEI FI GRAVI!MA BUCUR ATAT DE MULT!FELICITARIII!!!!!!

Ingerasul nostru
SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM
Inca putin pana la CRACIUN
Michelle81 spune:
mCRISSA-TU URMEZI ASCULTA BINE LA MINE ;TU URMEZI CU VESTEA CEA MARE INAINTE DE CRACIUN!!!
Ingerasul nostru
irinabobe spune:
Mirela felicitariiiii!!!!! ma bucura tare mult pentru tine, mai ales ca esti printre veterane la subiectul acesta, asa ca era si cazul sa pleci de aici
. iti doresc o sarcina usoara si de data asta a fie pana la final, si cat de curand sa iti facem galerie pentru o nastere usoara.
Catty felicitari. am vazut pe subiectul ca adoptii pozele fetitei sa iti traiasca si sa dea D-zeu sa finalizati actele cat mai curand. ma bucur ca in sfarsit te simti implinita.
Flavia vin sarbatorile asa ca lasa supararile. Gandeste-te ca acum cateva luni problemele erau si mai mari, sotu nu avea servici, si tot v-ati descurcat. dapoi acum? astea sunt date de Doamne Doamne sa nu avem timp sa ne plictisim, asa ca ccc capul sus privirea inainte si gandeste-te la tot ce e frumos in viata ta si nu mai baga in seama restul problemelor care oricum se vor rezolva. oricum sunt convinsa ca daca ii mananci putin burtica lu` david si ii vezi figura zambareata iti trec instantaneu toate grijile.![]()
mav bafta la examene . ce mai face sebi? mai face nazbatii? pe la dr ai mai dat?
Lau vine odata analiza aia? ne mai tii mult in tensiune?
Michelle cred ca luna asta e randul tau si a lui mcrissa asa ca trage si tu tare ca cine stie ce aduce Mosu.
Va pup fetelor. eu cateva zile nu voi avea net la munca asa ca nu stiu daca voi mai putea scrie dar cand ma intorc recuperez.
PS. Mirelus mama eu cu cm-ul eram cam in acelasi timp cu tine, adica cand ziceai tu z1 stiam ca tre sa apara si al meu, acu cum mai tin io socoteala?
miha74 spune:
Ma alatur si eu fetelor cu lacrimi in ochi...si ma bucur de parca as fi ramas eu gravida!
Blueeyes - FELICITARI - sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina fara probleme.

Ce seara frumoasa am....desi urasc duminica seara...din cauza de luni dimineata...acum parca plutesc.
mcrissa- tu urmezi!
Eu prestez cu drag si spor ca sunt in Z14...astept Z16 sa iau din nou dufaston....poate poate vine mosu'si la mine
.
va pup si seara frumoasa!
Miha
http://tt.lilypie.com/LfsYp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
c.myry spune:
Buna seara,
blueeyes2003- 

– FELICITARI! Ma bucur nespus pentru tine. Sa ai sarcina usoara, fara probleme si bebitza sanatos!
Se pare ca
incepe sa-si faca treaba. Sa dea DD sa fie cat mai multe liniute pana la anul.
Flavia-
.– nu te gandi la ce e rau cu cel mic. Asteapta analizele. Poate nu e alergic. Si incearca sa nu mai fii trista, sunt sigura ca se rezolva toate problemele. Bucura-te de sarbatori si de cei dragi.
Michelle-
.E greu sa nu te gandesti la ce a fost, dar sunt sigura ca venirea parintilor te va linisti. Bucura-te de familie, de cei dragi si priveste increzatoare spre noul an. Sigur va fi bine.
Catty - felicitari pt. micutza Alexandra. Sa fiti fericiti. O meritati! Succes cu actele si fie ca sarbatorile sa gaseasca o familie linistita si implinita!
Mav – bafta la exemene! Si multa sanatate!
carminabulina-ce bine ca rezultatul e bun. Sanatate pt. copilas!
slimatei - cum e? De fiecare data cand intru ma intreb daca ai nascut. Nastere usoara!
Lau meli -– cum e cu analiza?
Danagie-- ce mai faci? Sper ca esti bine. Sanatate!
Consi -CASA DE PIATRA!
Sa fiti fericiti, multa intelegere, bucurii si sa va iubiti pina la adanci batranete!
cristina_ana, musettepink, Liana, Ninia81, ale, miha74, cristina26, idaira, irlandeza, laura, dan_ny, pusichet, IreneCAM, alinushca, jojo_miha,
baby_r, mcrissa, cristina26, oana_oana26, Liana
O saptamana frumoasa si plina cu vesti bune!
myry
15+
Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
Michelle81 spune:
Mirela-nu pot sa nu te felicit inca o data draga mea pentru ca ma bucur atat de mult,acum esti colega cu Baby-r7 tot nu ai plecat singura de aici!felicitari din toata inima!!!Ai grija de tine!!
Ingerasul nostru
Michelle81 spune:
Irinabobe-nu cred ca vine randul meu prea curand...eu nu mai sper asa de tare pentru ca nu simt ca se va intampla curand minunea,ar fi mult prea frumos sa fie adevarat...oricum multumesc pentru gandurile bune!Cum merge tratamentul?
C.myry-sigur ca am sa ma bucur de venirea parintilor mei aici pentru ca mi.este foarte dor de ei si ii iubesc la nebunie de aceea am si spus in mesajul de vineri ca am sa imi ascund supararea in fata lor pentru ca ii iubesc prea mult si nu vreau sa ma vada trista!tu ce mai faci?
Pepsi-iar iti faci de cap cand nu sunt aici?am auzit ca ai palns?pai tu vrei bataita sau ce?te rog eu nu te mai gandi nimik rau numai la ceea ce ai frumos in viata sa te gandesti si atunci ai sa gasesti mai multe motive sa razi decat sa plangi crede-ma!!!
Andreea16-chiar intrebam de tine,sa stii ca mi-ai lipsit!
Ingerasul nostru