Durerea unei pierderi de sarcina (51)
Raspunsuri - Pagina 11
Michelle81 spune:
Idaira-si pe tine te astept cu vestea cea mare anul acesta!!!
Miha74-ai vazut ca mosul de anul asta e ff darnic cu fetele de aici deci te rog sa vii si tu cu vestea cea mare!!
Ingerasul nostru
SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM
Inca putin pana la CRACIUN
kossir spune:
Buna fetelor,
A trecut mult timp de cand n-am mai intrat aici, nici n-am citit, am pierdut sirul. Imi pare tare rau, tot timpul m-am gandit la voi, tot timpul. Am fost in Turcia intre timp, pentru o formare, apoi am inceput un job, o societate pe care eu a trebuit s-o "construiesc", desi nu e a mea, ma rog chestii de astea.
Pentru asta am si amanat putin proiectul bebe. De fapt nu stiu cum voi face, pentru ca eu sunt contra cronometru cu bebe, varsta de, plus ca fiul meu are deja 8 ani. Am intrat in proiectul asta de care aveam nevoie, pentru ca stateam cam de multicel acasa si nu mai rezistam, mai ales dupa pierderea avuta, o luasem razna de tot. Dar nu m-am gandit prea mult la partea cu bebe. Am zis ca le voi face pe amandoua, oi vedea eu cum. Dar cum? E destul de greu sa ma descurc si cu cel mare, care se obisnuise cu mine disponibila oricand si acum ii vine greu sa accepte ca eu sunt plecata, dar sa mai incep cu bebe? Sigur va fi sarcina cu probleme, va trebui poate sa stau pe acasa, nus tiu zau ce voi face. Copil imi doresc in continuare cu disperare. Si eu si sotul, ca sa nu mai spun de Mihai baiatul meu care asteapta sa treaca cele 3 luni, asa stie el, ca s-a informat si sa vina alt bebe.
Offfffff, ce bine e ca pot scrie aici cu voi. Intrebarile mele sunt retorice bineinteles, dar ce bine e sa te racoresti.
Sunt putin tristuta, dar vin Sarbatorile. Uraa!!!!! Doar ca voi fi cam singurica si atunci, dar m-am obisnuit sa fac asa fel incat sa fie Craciun la noi in casa si aici in Maroc, cu un musulman in casa, si ce daca, ne descurcam noi si asa.
N-am apucat sa citesc din urma, doar am zarit ca Mirela e fericita, graviduta. Doamne ajuta, sarcina usoara, linistita. Felicitari Mirela
Va pup pe toate, mai citesc din urma ce apuc, dar voi ramane cu voi cat pot de mult.

Carmen mami de Mihai 24.8.99
Shine spune:
fetelor, imi cer scuze ca dau buzna, dar trebuie sa felicit o persoana draga..
mirela
, sa ai grija de tine.
cristina26 spune:
Felicitari Mirela

, credeam ca deja te-am felicitat. Sa dea DD sa fie totul perfect.
Te pup dulce
Cristina
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Teo2rina spune:
Mireluuuuuuuuuuuuuus, ce ma bucur!!! BRAVO! Ma rog la Dumnezeu sa fie TOTUL perfect, sa ai un copilas sanatos si frumos!

Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 29+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
Teo2rina spune:
Flavia, scumpo, stiu ca ii este greu sotului tau, sunteti amandoi tensionati, va trece si piatra asta de incercare, va fi totul bine, stii ca ma rog pentru voi, nu se poate sa nu fie bine! ati trecut prin atatea, asta este viata, ne pune tot timpul la incercare, stiu ca va veti descurca de minune, trebuie putina rabdare.sunteti amandoi luptatori si cu suflet bun, Dumnezeu stie asta. imi pare rau ca David tuseste, sigur ii face bine ca il scoti si pe el, iti prinde bine si tie! micutul de el, probabil ca ii dau dintisorii, il dor si pe el! cata dragoste vad in cuvintele tale,esti o mama minunata, cum ai indurat atatea si induri in continuare, esti grozava! imi pare rau de tot ca sunt semne ca ar avea si David alergia lui Dominic, off, va fi bine cum este acum si la Dominic. frumoase cadouri au primit voinicii! cred ca Dominic e nerabdator sa vada bradul, si eu sunt, sa ne pui poze! te pup, scumpo, te imbratisez cu mult drag, iti trimit din optimismul meu, chiar daca nici mie nu mi-a ramas mult.
Michelle,mai e putin si vin ai tai, ce ma bucur pentru tine! e normal sa vrei sa stai orice secunda cu ei, asa ca, profita de timpul in compania lor!
Irene, frumoase poze! 
irina, va fi bine si la tine, mai ales dupa tratament, sunt convinsa si-ti tin pumnii! 
Consi, FELICITAAAAAAAAAARI, n-am uitat, m-am gandit la tine!
si o viata fericita!
mav, e bine ce ai hotarat sa faci, trebuie sa rezolvi cu infectia!
mcrissa, ma rog sa-ti aduca Mosul un mare si pretios cadou!
Lau,
scumpo, ce activa ai fost!
cristina, ti-am admirat voinicul, sa-ti traiasca! ma bucur ca esti mai bine!
Ninia, 
andreea, ce faci, graviduto? cum va pregatiti de sarbatori? cred ca e o atmosfera super! 
Laura, dupa ce vine tipul sa dea cu lavabil gata? ne pui poze? 
va pup pe toate, am lipsit iar ca nu m-am simtit bine, off, nu mai avem mult, dar mi-e din ce in ce mai teama... burtica ma doare acum zilnic, avem o masina cam inalta, ma urc cu greu, mi-e si frica... bebe sughita, atunci chiar rad si eu. scumpelor, sunt aproape paralizata de frica... stiam ca va fi greu, dar nu credeam ca voi fi atat de deznadajduita. sa nu va suparati, dar uneori nu intru ca v-as intrista mult prea rau si voi aveti probleme mult mai mari decat ale mele si efectiv mi-e rusine ca nu sunt mai puternica... ar trebui sa invat de la multe din voi, nu inteleg de ce nu pot sa fiu si eu mai tare... va pup pe toate si va imbratisez cu drag!
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 29+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
musettepink spune:
Blueeyes felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma bucur mult pt tine!!!!!!!!!!!!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Inca o data felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visez la ziua cand voi fii 
alinushca spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Fetelor,abia acum am ajuns acasa.A trebuit sa mergem in vizita la niste prieteni si am stat numai cu gandul la test.
Acum l-am facut si ...ce credeti...au aparut II liniute,chiar daca a doua este mai pala,totusi este!
Nu-mi vine sa cred!
Acum ma gandesc la atatea zile de intarziere este normal sa se vada asa pala?
Ma bag la somn si "vorbim" maine!
Mirela
In asteptarea Craciunului!
Mirelush, si eu eram sigura ca ne dai o veste buna!! Felicitari!
pentru tine sa fie perfect de data asta, ceea ce sunt si convinsa ca se va intampla! Multa liniste iti doresc (ai ocazia perfecta de sarbatori sa fii linistita si fericita pentru bebe), sa ai grija ce papi si ce/cat bei
Vivela spune:
Felicitari, Mirelus, si din partea mea. Eram precisaaa ....
. Nu de alta, dar acu vreo doua nopti am visat ca intrasem pe forum (in ultima vreme nu prea am intrat) si ca TU ne dadeai vestea asta minunata. Uite ca s-a adeverit (eu inca sunt uluita de vis
).
Cu ocazia asta mi-am amintit ca si eu, anul trecut cam in aceeasi perioada, stateam cu sufletul la gura in asteptarea unui test pozitiv. Si uite ca acum "invat" sa ganguresc cu bebele meu pe toate tonalitatile
. Iti doresc ca la anu' pe vremea asta sa ne spui si tu acelasi lucruri

Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi
Michelle81 spune:
Vivela-sa iti traisca baietelul scump si sa iti aduca numai bucurii!!
Teo2rina-imi pare rau ca nu esti prea bine...nu iti fie rusine sa ne spui ce simti,e fff normal sa iti fie frica!ai mare grija de tine!
Ingerasul nostru
SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM
Inca putin pana la CRACIUN