Durerea unei pierderi de sarcina (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mishulica, multumesc de urari. Vezi ca si pe tine te am in vizor. Cand intru pe forum (mai rarut ce-i drept), trec si pe la voi sa va citesc. De-abia astept sa ne dai si tu o veste buna, m-as bucura tare mult pentru tine.
S-a dat startul la "teste pozitive de Craciun", cine mai doreste, cine mai pofteste?

Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fete scumpe si dragi!
Imi cer scuze dar nu mai am timp sa intru pe forum pana pe 6 ianuarie decat foarte scurt sa citesc si atat.
Aici pe forum se gasesc numai fete minunate de aceea tin sa felicit in toata inima anumite persoane.
Pepsite felicit pentru micutul David,pentru ca ai avut puterea sa infrunti atatea,ca nu te-ai lasat doborata,ca ai rezistat stresului cu sefa ta din timpul sarcinii,gripei,durerilor de sani,alergiei lui dominik si lista e inca lunga!Esti o femeie extrordinara!
LauraIoana-pentru mine ai fost si tu si esti inca un exemplu.Te felicit ca in ciuda durerii nu te-ai lasat prada deprimarii si ai luptat pana ai ajuns aici,atat de aproape de visul tau!iti doresc de pe acum o nastere usoara si promit ca am sa incerc sa nu lipsesc de la galerie!
Catty-te felicit pentru decizia pe care ai luat-o,pentru minunea care a intrat acum in viata voastra,micuta Alexandra.M-am bucurat atat de mult dupa atata suferinta sa imi spui ca,acum esti fericita!
Andreea16-te felicit pentru micutul din burtika,ca nu ti-ai pierdut rabdarea si nu ai renunat la acest vis minunat!
Le felicit din toata inima pe mamicutele de anul acesta IleanaMarius,Crisitina26,Msemcu,Pepsi,Joahnna,Estecri,Arthurana,Cristina-ana,LiaB,Vivela,Mi-a,Nnanamotoc,Jojo-miha,bybirox(sper ca nu am uitat pe nimeni),voi ne.-ati aratat ca se poate,se poate ca dupa suferinta si vina si fericirea deplina.chiar daca multe dintre voi nu mai cititi aici sa stiti ca suteti un exemplu pentru noi!
Vreau sa le felicit si pe gravidutzele noastre scumpe de anul acesta Teo2rina,Bluueyes,LauraIoana,Andrea16,Danangie,Irlandeza,Stancuta,Cristy74,C.Myry,Irda,Roxi,Monysorescu...stiu ca nu va fost usor deloc si va doresc din toata inima o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos asa ca voi toate!
Aspirantelor dragi IreneCam,Irinabobe,Mcrissa,.Oana-oana26,Sicuta13,Ale,Liana30,L5845,Alinushca,Lariana,Nuschlica,Madlen,Bubulina,liduschca,MihaelaAmalia,Nadia1976,Catty,mussetepink,Idaira,Dan-ny,Carminabulina,DanaD29,alina1980,Ninia81,almiona,va doresc multe putere si sa nu renuntati nicioadata,sunt sigura ca veti fi cu toate fericite gravidutze in curand!
Chantal-ma gandesc la tine si sper din suflet ca esti bine!
Daca am uitat pe cineva imi cer mii de scuze!Am vrut sa va scriu acest mesaj acum pentru ca nu stiu cand mai am atata timp.aveti grija de voi!

Ingerasul nostru

SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM

Inca putin pana la CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Vivela-rezerva si aici la baba un test pozitiv

Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Bua fetelor dragi!
Va multumesc tuturor pentru felicitrai si pentru gandurile bune!Sunteti minunate!

Michelle vreau sa fii optimista,ai promis ca vei inceca din nou si trebuie sa incerci pana reusesti!
Stiu cum este sa fii dezamagita in fiecare luna de venirea CM-lui dar atat timp cat iti doresti un copilas nu ai voie sa renunti!
Si eu am avut momente in care am crezut ca acest vis nu mi se va implini si mi-a fost din ce in ce mai greu dar uite ca s-a intamplat!Am prestat o zi da, una nu,de altfel si in lunile trecute tot la fel faceam,dar acum a fost sa fie.
Nu vreau sa ma dezamagesti,ok?Am incredere in tine!

Vivela ce baietel scump ai!Seamana leit cu tine! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!Ma bucur ca te-am facut sa intri pe la noi!

Shine

Multi tuturor!Intru un picut mai tarziu!

Mirela
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Buna fete scumpe si dragi!
Imi cer scuze dar nu mai am timp sa intru pe forum pana pe 6 ianuarie decat foarte scurt sa citesc si atat.
Aici pe forum se gasesc numai fete minunate de aceea tin sa felicit in toata inima anumite persoane.
Pepsite felicit pentru micutul David,pentru ca ai avut puterea sa infrunti atatea,ca nu te-ai lasat doborata,ca ai rezistat stresului cu sefa ta din timpul sarcinii,gripei,durerilor de sani,alergiei lui dominik si lista e inca lunga!Esti o femeie extrordinara!
LauraIoana-pentru mine ai fost si tu si esti inca un exemplu.Te felicit ca in ciuda durerii nu te-ai lasat prada deprimarii si ai luptat pana ai ajuns aici,atat de aproape de visul tau!iti doresc de pe acum o nastere usoara si promit ca am sa incerc sa nu lipsesc de la galerie!
Catty-te felicit pentru decizia pe care ai luat-o,pentru minunea care a intrat acum in viata voastra,micuta Alexandra.M-am bucurat atat de mult dupa atata suferinta sa imi spui ca,acum esti fericita!
Andreea16-te felicit pentru micutul din burtika,ca nu ti-ai pierdut rabdarea si nu ai renunat la acest vis minunat!
Le felicit din toata inima pe mamicutele de anul acesta IleanaMarius,Crisitina26,Msemcu,Pepsi,Joahnna,Estecri,Arthurana,Cristina-ana,LiaB,Vivela,Mi-a,Nnanamotoc,Jojo-miha,bybirox(sper ca nu am uitat pe nimeni),voi ne.-ati aratat ca se poate,se poate ca dupa suferinta si vina si fericirea deplina.chiar daca multe dintre voi nu mai cititi aici sa stiti ca suteti un exemplu pentru noi!
Vreau sa le felicit si pe gravidutzele noastre scumpe de anul acesta Teo2rina,Bluueyes,LauraIoana,Andrea16,Danangie,Irlandeza,Stancuta,Cristy74,C.Myry,Irda,Roxi,Monysorescu...stiu ca nu va fost usor deloc si va doresc din toata inima o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos asa ca voi toate!
Aspirantelor dragi IreneCam,Irinabobe,Mcrissa,.Oana-oana26,Sicuta13,Ale,Liana30,L5845,Alinushca,Lariana,Nuschlica,Madlen,Bubulina,liduschca,MihaelaAmalia,Nadia1976,Catty,mussetepink,Idaira,Dan-ny,Carminabulina,DanaD29,alina1980,Ninia81,almiona,va doresc multe putere si sa nu renuntati nicioadata,sunt sigura ca veti fi cu toate fericite gravidutze in curand!
Chantal-ma gandesc la tine si sper din suflet ca esti bine!
Daca am uitat pe cineva imi cer mii de scuze!Am vrut sa va scriu acest mesaj acum pentru ca nu stiu cand mai am atata timp.aveti grija de voi!

Ingerasul nostru

Multumesc Michelle, nu credeam ca cineva isi mai aminteste de mine, mai ales ca nu am mai scris de atata vreme pe aici. Speranta nu mi-am pierdut-o, dar tocmai am mai pierdut o sarcina de 5 saptamani. Nu vreau sa ma plang, asta e soarta, dar vreau sa va va vad pe toate fericite si asa cum spuneai si tu, nimeni nu trebuie sa-si piarda speranta.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelus Ce ma bucur! De cand asteptam vestea asta! Eram precisa! Felicitari, sa duci sarcina usor, usor si sa ai un bebelus sanatos si vesel!

Bubulina imi pare rau...bine ca nu ti-ai pierdut speranta, asta-i f important! Va rasari soarele si pe strada aspirantelor

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Michelle iti doresc sa ai parte de sarbatori minunate si sa mai uiti de durerea ta!

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare dragele mele!

M-a apucat bazaiala cand am vazut vestile minunate!

Baby si Mirelush, felicitaaari dragele mele !!!
Sa aveti sarcini usoare, nasteri la fel si bebei sanatosi, norocosi, destepti frumosi si cumintzei!!!!

Doamne ce vesti minunate!

Eu n-am mai dat de ceva vreme pe-aici ca am fost cam blue!
Acu vreo 3 nopti am avut contractii durereoase care m-au trezit din somn asa ca am bagat de urgenta 2 No Spa si au trecut intr-un final, dar m-am speriat tare....nu ma gandeam ca pot avea contractii asa nasoale la nici 12 saptamani!
Acum mi-e bine fizic....burtica creste maare si se pare ca am inceput sa-l si simt pe bebe...asa usurel 1 data cam la 2 zile, dar sigur e el si nu altceva!

Ieri s-a implinit 1 an de cand am pierdut prima sarcina, a trecut foarte greu ziua asta.....of.....ma uitam la minunea de bebe Andrei al Cristinei-Ana si boceam, ca acum ar fi trebuit si eu sa am un bebel de-o varsta cu Andrei in bratze!

Asta e....ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt iar cu un pui in burtica si nu-mi doresc decat sa fie sanatos si sa se nasca la termen!

Va pupicesc pe toate fetele minunate de-aici si va multumesc ca nu ne-ati uitat!
Promit sa scriu mai des!

Irda Bebe
" target="_blank">Eco bebe 2
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare!
Michelle, pe mine m-ai uitat... dar stiu ca n-a fost cu intentie.
kossir, bine ca ai mai dat un semn, chiar ma intrebam ce mai faci. Lasa, nu te mai ingrijora de-acum, ai sa vezi ca te vei descurca cu toate, numai sa ai incredere in tine si Dzeu.
Flavia, ma gandesc la voi...

Azi sunt z1, am scapat de stresul asta!
Sebi nu este ok, e cobza de racit si ragusiiiit... Cica suntem internati in spital, dar stam acasa si luam antibiotic sirop, cel putin pana maine, cand vin rezultatele analizelor lui... si mergem la control. E foarte trist ca nu merge la gradi, ca nu repeta pt serbarea mosului....
Eu sunt prinsa tare cu proiectele mele... Of, mai am cateva zile si scap! Sper sa nu fie nevoie sa stam efectiv in spital pt tratament, ca nu m-as descurca, mai ales ca tati al nostru este plecat cu serviciul zilele astea...
Va las, ma intorc la treaba! Va pup pe toate!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura multumesc mult pentru felicitari!
Tu mai ai doar 4 sapatamani..wow...am sa fiu pe faza sa nu ratez galeria!

Irda imi pare rau ca ai avut contractii...bine ca au incetat...imi inchipui ce sperietura ai tras,ai grija de tine si nu face efort!
Tie ce tratament de sustinere ti-a dat Nayel?

Mav bine ca ti-a venit CM! Ai scapat de o grija!Cum te simti,isi face efectul tratamentul?
Multa sanatate lui Sebi!Imi pare rau ca e asa bolnavior!

bubulina

Va

Mirela
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput