Durerea unei pierderi de sarcina (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Mirelushule, mie mi-a dat dr. sa iau Duphaston 4 pe zi......2 dimineatza si 2 seara + Acidul folic de rigoare!
Cand am avut sangerarile pe langa Duphaston am facut si 3 injectii de Gravibinon 1/saptamana (Multumesc Cristina_ana pentru una din fiole!)!

In ziua in care m-au pocnit contractiile am mers mult pe jos si cred ca d'aia m-au apucat! Culmea e ca m-au luat din somn...m-am trezit de durere pe la 1 dimi....offf...bine ca a trecut si pana o veni bebe pe lume sper sa nu mai am parte de asa sperietura!

Tu cand mergi la dr?
Eu am morfo-fetala martea viitoare, pe 18! Abia astept....sa vad ca-i bine si ca are tot ce-i trebuie!

Irda Bebe
" target="_blank">Eco bebe 2
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irda mersi mult!As lua si eu Duphaston ca Utrogestanul oral imi face rau iar intravaginal nu-mi place,dar am inceput totusi sa iau!
Cred ca mai stau si saptamana asta pentru ca sigur nu se vede nimic acum!

Multa bafta la eco!Cu siguranta e bine si are tot ce-i trebuie!
Abia astept sa ne spui ce este!

Mirela
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Laurici, am vazut ca ai DPN pe 2 ianuarie! Mai ai foarte putin.
Iti doresc din suflet nastere usoara si sa-ti tii copilasul in brate cat de curand

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetele!
Am intrat sa va dau curaj, sa va tin pumnii si sa va spun ca se poate.
Acum 3 ani eram si eu colega de suferinta cu voi.
Dupa 1 an de incercari am reusit sa raman insarcinata dar am pierdut sarcina la 10 saptamani chiar de sf. Mihail si Gavril (9.11.2004). Zi care mi-a ramas inca intiparita in memorie si pe care nu o sa o uit niciodata.
Am suferit si am plans ca o nebuna si mi se parea ca nu o sa-mi mai vad niciodata visul realizat.
Dupa 3 luni am facut injectii cu Polidin, auzisem ca ajuta si asta, eram in stare sa fac orice si Dumnezeu m-a ajutat. Am ramas insarcinata in ianuarie 2005 si in octomrie pe 6 s-a nascut baietelul meu cel scump Darius Alexe. A fost o sarcina cu probleme, dar s-a incheiat cu bine. A fost un copil foarte energic si care pana la 1 an si 7 luni nu a dormit 2 ore legate noaptea, manca cate 6 ore pe zi, dar am trecut si de faza asta.
Si ca sa va incurajez va spun ca atunci cand Darius avea 6 luni si eram zombi si luam si pastile anticonc. exluton am ramas insarcinata cu cel de-al doilea baietel drag Denis Cristian. Nu stiam de ce mi se intarcase Darius si am aflat cu surprindere cu Dumenezeu a vrut sa-mi mai faca un cadou. Chiar daca a fost cam repede si eram la pamant cu oboseala a meritat. Acum am 2 baietei: 2.10.2005 si 16.01.2007 si au o mama fotomodel, m-au slabit de am ajuns la 54 kg si 1,73 cm.
Deci se poate!!!!!
Aveti incredere in voi.
http://www.shutterfly.com/share/pictures.jsp
Dea mamica de Darius si Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Irda, imi pare rau ca ai avut contractii, din pacate stiu si eu ce rau este si cum ti se stringe sufletul de frica. Incearca sa nu ma faci eforturi. Mie la sarcina asta mi s-au declansat contractiile dupa un drum lung cu masina, plin de serpentine. Si de atunci nu m-au mai lasat pana la nastere. Sa ai mereu in casa gynipral si in caz de contractii mai nasoale iei o jumtate de pastiluta.
Sa stii ca si eu cind ma uit la Daria ma gandesc ca si eu ar fi trebuit sa am un copilas la fel de mare, tinind cont ca prima sarcina pierduta de mine a coincis cu sarcina Dariutei tale. Dar acum, cind ma uit la baietelul meu, mi se pare ca toate necazurile prin care am trecut au fost cu un scop, ca eu sa am copilasul de acum. Nici nu pot sa imi imaginez cum ar fost sa nu il am pe Andreiutz, imi vine sa pling numai cind ma gandesc la asta. Mereu ii spun ca fratiorul lui a plecat la ingerasi ca sa il lase pe el sa vina pe lume.

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Natydea, am si eu o intrebare off-topic la tine. Tu cind luai exlutonul mai aveai ciclu? Ca eu dupa nastere am avut primul CM, apoi am inceput cu anticonceptionalele si de vreo trei luni nu am mai avut CM. Acum cind vad ca tu ai ramas insarcinata in timp ce luai exluton mi s-a facut frica sa nu fiu gravi si eu sa nu stiu. Am auzit eu ca nu sunt tocmai sigure. Bine, ca daca raman si eu gravi clar pastrez copilul, dar macar sa stiu si eu, sa nu ma trezesc dintr-odata cu burta mare sau cu lovituri de picioruse!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Cristina CM nu am avut decat dupa nastere pe urma 6 luni cat am alaptat nu am avut deloc si cu toate astea am ramas insarcinata. Practic aproape 2 ani nu am stiut ce sunt alea tampoane, dar acum am si pentru perioada aceea (mi-am pus sterilet).
Dea mamica de Darius si Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna..sa nu ne dati disparute.... suntem in aceeasi formula ..se pare ca bb nu are nici un gand... azi am avut ceva emotii..caci imi aparuse niste pete maronii dar nimik... ori s-a scurtat colul..ori se apropie..dar contractii inca nimic...dar dim intrasem un pic in panica..nici nu stiam ce sa fac sa merg sau nu la spital...asa ca am asteptat..si pana in prezent nu am nici un simptom... mai astept...daca e de ceva anunt...oricum suntem la sfarsit..ar fi timpul..chiar daca ar fi sa ma iau dupa emotii..nu as face pasul.. l-as intarzia ... dar nu se poate ... asa am auzit eu ca nu raman nenascuta.......

va pup pe toate ..multa sanatate!

mai avem putin...putin...cateva zile...cine stie..?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Slimatei, bebe vrea sa stea acolo, pt ce ii e bine...unde e mai bine decat in burtik lu mami? Stiu ca esti nerabdatoare....dar...bebe vrea sa iti faca o surpriza...Poate vrea sa vina cu Mosul, cine stie?

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Michelle,
sa-ti dea Dumnezeu sanatate, multa putere si sa-ti daruiasca copilasul mult iubit
Sa ai parte de sarbatori linistite, de caldura, de bucurii si tot ce-ti doresti
Ingerasul tau drag te vegheaza si are grija sa iti fie bine, fii optimista si lupta pana la capat, sigur vei invinge

http://tt.lilypie.com/ze8yp2.png

Mergi la inceput