Durerea unei pierderi de sarcina (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Mirela ma bucur nespus pentru tine. Sa ai o sarcina usoara si o nastere ca un fulg! M-a emotinat f. mult vestea. Bon chance !

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Fetelor,abia acum am ajuns acasa.A trebuit sa mergem in vizita la niste prieteni si am stat numai cu gandul la test.
Acum l-am facut si ...ce credeti...au aparut II liniute,chiar daca a doua este mai pala,totusi este!
Nu-mi vine sa cred!

Acum ma gandesc la atatea zile de intarziere este normal sa se vada asa pala?

Ma bag la somn si "vorbim" maine!

Mirela
In asteptarea Craciunului!

Hei, felicitari !!!!!!!!! Vezi ca te-a ajutat Dumnezeu pana la urma. Asta e cadou de Mos Nicolae sau poate de Craciun.
Ma bucur pt. tine. Sarcina usoara sa ai si sa-ti vezi bebele in brate, sanatos ,peste 9 luni .

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

36+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 24 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bubulina1, imi pare tare rau sa aud asa o veste. Ai incredere ca totul v-a fi bine si in curand vei ramane din nou insarcinata, pt. 9 luni de data asta.

36+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 24 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

irda, ce sperietura ai tras! iti tin pumnii la morfo fetala!
mav, e rau ca esti foarte aglomerata cu serviciul, examenele si teza de disertatie, e si mai si ca Sebi e asa bolnavior. mi-au placut pozele foarte mult, sunteti doi frumosi. insanatosire cat mai grabnica puiutului tau.
irlandeza, mi-am dres vocea si pentru tine si pentru Laurica, sunteti amandoua in aceeasi perioada, poate chiar in aceeasi zi! ce frumos ar fi!
scumpelor, va pup, l-am visat azi-noapte pe bebe, iesea capsorul din burtica si sotul ma certa sa-l "invelesc" bine...si era asa frumos... bineinteles ca m-am trezit plangand. iar sotul a visat ieri noapte ca se nascuse bebe si era ca intr-un acvariu, la incubator am interpretat eu, ca avea masca de oxigen pe fata si bebe se stramba ca nu-i placea... si i-am dat-o jos si a inceput sa zambeasca... pe mine ma sperie ca sotul viseaza cam ce se intampla, iar eu sunt terifiata de incubator... ar trebui sa deschid un subiect nou "gravide paranoice"...nu prea sunt coerenta, sunt foarte obosita, nu-mi revin de duminica noaptea de la aeroport. va pup!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 29+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

teo2rina nu te mai gandi la viseele acelea.stai cumintica si nu te agita prea mult de sarbatori!
eu sunt racita rau si nu-mi arde de nimic

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,
Lia iti multumesc frumos!
pentru Miruna!
Irlandeza multumesc!Intr-adevar,este cadoul nostru de la Mos Nicolae!
Ce putin mai ai!Iti doresc sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa!
Teo2rina nu baga in seama visele astea.Cu siguranta hormonii sunt de vina.
Mcrissa imi pare rau ca esti racita!Ai grija de tine!
Mai ai putin si vii cu vestea cea mare!Iti tin pumnii!
Flavia esti bine?Ieri nu ai mai intrat!
Lau-Meli,Irene pe unde umblati?
Cristina stiu ca tu luai Utrogestan in timpul sarcinii,parca mai mult de 4/zi.Le luai oral?Nu-ti faceau rau?

Va pe toate!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirela, eu in primele saptamani am facut gravibinon 1 injectie la 4 zile si am luat 6 utrogestan pe zi, oral, doua dimineata, doua la prinz si doua seara. Cam 1 ora dupa ce le luam eram extrem de ametita, nu ma mai puteam concentra la nimic. Pana la urma am renuntat la cele 2 pastile de la prinz, ca eram la serviciu si nu puteam sa fiu asa ametita de cap, mai ales ca eu lucrez cu clientii si nu vroiam sa creada ca ma droghez . Daca utrogestanul iti face si tie rau, ia duphaston, ai vazut ce zice Irda. Dar neaparat ia ceva pana ajungi la medic. Bine, ca eu am luat atitea ca am avut singerari, dar la tine cred ca e suficient 4 utrogestan pe zi.
Teo2rina, si eu am avut o groaza de vise ciudate in timpul sarcinii. Stai linistita, ca e doar ingrijorarea ta, si nu au nici o legatura cu realitatea. Mai ai atit de putin si o sa iti tii puiul in brate, nimic rau nu o sa se intimple, ai sa vezi!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina mersi mult!Am inceput sa iau Utrogestan de duminica,2 dimieata si 2 seara,mi le pun intravaginal dar e cam urat!Am sa termin toata cutia si apoi trec la Duphaston.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Buna la toata lumea!

Am intrat saptamana trecuta: mi s-a oprit sarcina din evolutie si intrebam care e cea mai buna optiune - sa astept sa iasa singura sau sa fac chiuretaj.
Intre timp am citit mai mult si imi e groaznic de frica sa pierd natural, am decis sa fac chiuretaj. Doctora e de acord, ma duc insa maine la o alta ecografie caci vrea sa fie ea sigura 100% ca e sarcina oprita (cuvantul meu nu vrea sa il ia de referinta, poate ca e mai bine asa). Intre timp am primit si concediu medical toata saptamana asta caci am reusit sa fac atacuri de panica (de frica cum o sa iasa) iar medicii aici iti dau mult mai usor concediu medical pe motive "emotionale" decat pe motive "fizice". Mai pe romaneste poti fi mort-copt te trimit la servici insa daca te deprimi primesti o saptamana de medical cu usurinta

Deci ca concluzie sunt ok cu capu (mi-a trecut ca prin farmec dupa ce am primit medicalul ), maine merg la eco, joi sau vineri ma programeaza la chiuretaj, duminica beau sampanie ca am scapat din chestia asta. Par 100 de ani de lunea trecuta de la ecografie, acu o saptamana si un pic ma mangaiam pe burta si acuma nu vreau decat sa scap cat mai repede si sa ma apuc iara de treaba

Si nu in ultimul rand felicitari celor care au testele de sarcina pozitive saptamanile trecute. Va tin pumnii sa fie totu bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Bubulina1, imi pare tare rau sa aud asa o veste. Ai incredere ca totul v-a fi bine si in curand vei ramane din nou insarcinata, pt. 9 luni de data asta.

36+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 24 zile !!!

Iti doresc din suflet nastere usoara si la termen! Mai ai putin...

Felicitari Mirela pentru bb! Sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta si sa stea la mami in burtica 9 luni.
Va pup pe toate

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput