Durerea unei pierderi de sarcina (51)
Raspunsuri - Pagina 15
Teo2rina spune:
scumpelor, asa am zis si eu, ca e normal in timpul sarcinii sa visez tampenii... dar sotul? sincer, de azi dimineata am o stare de nervozitate asociata cu panica. nu vreau sa innebunesc, vreau sa fiu intreaga cand se naste bebe, tot caut pe net si nu gasesc nimic concludent despre frica asta exagerata. mi-e foarte greu sa ma mobilizez sa fac ceva ca e mai bine cand am treaba, cel putin asa era...acum as vrea sa stau in pat si sa plang.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 29+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
Laura Ioana spune:
Salutare dragelor
Mirelus
tare ma bucur pt tine! Si eu am luat utrogestan la inceputul sarcinii si, la fel, imi era urat sa-l pun intravaginal si-l luam oral...dar imi era asa de rau de la el
Luam seara ca sa adorm si sa nu-l simt, dar ma trezeam uneori din somn, de rau ce-mi era. Asa ca am trecut pe duphaston si mi-a fost bine
Cand mergi la eco?
Irda
ce emotii! Bine ca s-au potolit contractiile de la no-spa! Sa iei mereu, preventiv. Eu luam 3/zi, chiar seara luam una, ca sa fiu sigura ca nu ma apuca ceva prin somn!
Marina
hormonii, iubita, hormonii! De aia ai starea asta de nervozitate si emotie si-ti vine sa plangi! Si sotii nostri sunt influentati de ce ni se intampla noua, deci e normal sa viseze si el. Al meu a visat sambata noaptea ca mi s-a rupt apa
Si l-am intrebat ce a facut si el de colo: "M-am culcat la loc"
Am fost la eco aseara si am stabilit cezariana pe 3 ianuarie. E batuta-n cuie data, in cazul in care bebe nu hotarste altceva (si-l rog din suflet sa nu vrea altceva
).
36+
AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Teo2rina spune:
Laura,
, m-ai facut sa zambesc cu visul sotului. pe trei ma gandesc la tine si bebe sa stea cumintel acolo pana atunci!
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 29+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
Pepsi spune:
aici sint mirelush, david e putin bolnavior, am intrat s-o trag de urechi pe teo e de la hormoni draga mea, si ptr ca te gindesti prea mult, relax, fa niste cumparaturi
, o plimbare scurta, mergi in vizita la prieteni, iesiti la un restaurant frumos......relax, te pup tare, ai grija ca-s cu ochii pe tine
michelle, ce frumos mi-ai scris tu mie, am plins, esti o prietena adevarata
bubulina, 
vivela, e un scump david al tau, am vazut pozele, tare frumusel, ochi frumosi colorati, sa va traiasca sa fie sanatos
irina, asa e, am pupat burtica si mi-am revenit, da e bolnavior acuma, diaree, muci, joi mergem la medic
laura, am notat in agenda data de 3.nu vine mai repede ca cica baietii ies mai tirziu![]()
va pup tare de tot pe toate revin putin mai incolo fug la copii
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Michelle81 spune:
Teo2rina-draga mea nu iti fa grji sunt numai niste vise,hormonii astia bata-.i vina!
LauraIoana-iti doresc de pe acum(pentru ca nu stiu daca o sa pot intra pe data de 3) o nastere usoara ca un fulg si un bebelus sanatos si frumos ca tine!!
Pepsi
.imi pare rau ca David e putin bolnavior,de aceea era saracutul atat de agitat!sper sa se faca bine cat mai repede.Tu cum te mai simti?
conisS-cum a fost nunta?
Oana-oana26-multumesc pentru urarile frumoase!Iti doresc si eu sa ai parte de niste sarbatori linistite si sa se intample si la tine minunea cat mai repede!
Irda-imi pare rau sa aud ca nu te-ai simtit bine...dar bine ca acum te simti mai bine!
Ingerasul nostru
SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM
Inca putin pana la CRACIUN
ingeras26a spune:
Laura, sa dea Dumnezeu sa ai nastere usoara, usoara si bebe sa fie foarte sanatos, ca frumos nu ma indoiesc ca este :)
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
Michelle81 spune:
Bubulina-imi pare atat de rau sa aud ca ai trecut din nou prin asemenea tragedie...raman fara cuvinte in astfel de cazuri...
Ingerasul nostru
SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM
Inca putin pana la CRACIUN
Gina M spune:
Mirela - FELICITARI PENTRU SARCINA MAMICO!

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
irlandeza spune:
Teo2rina
, Mirela
, Bubulina 
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
36+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 23 zile !!!