Durerea unei pierderi de sarcina (51)
Raspunsuri - Pagina 16
andreea16 spune:
Irlandeza, mai ai asa putin si tu…O sa ploua cu copilasi in 2008. Si sunt sigura ca vom primi din ce in ce mai multe vesti bune si li se va indeplini visul tuturor fetelor inimoase de aici.
Michelle, multumesc mult pentru gandurile bune, asa este , am avut multa rabdare, dar uite ca pana la urma mi-a fost rasplatita. Asa o sa se intample si la tine, nici nu ma indoiesc de asta. Iti doresc un Craciun minunat alaturi de familia ta, bucura-te de momentele petrecute alaturi de parintii tai, lasa stresul si grijile deoparte.
Teo2irina, am citit peste tot despre visele femeii insarcinate. Nu te lua dupa ele, nu lasa frica sa te domine. E ceva normal sa visezi si tampenii si eu ma speriasem la inceput cand visam ca merg la baie si vedeam pete rosii, dar m-am linistit dupa ce mi-am dat seama ca aceste vise sunt doar produsul temerilor mele. Gandeste-te ca este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, bucura-te de sarbatoarea Craciunului si nu te mai gandi la prostii. Bebe este bine si asa va fi!
Flavia, imi pare ca Davidutul e racit, sper sa se faca bine cat mai repede. Nu ma mai gandesc la kg, nici nu cred ca pot in Romania, cu atatea bunatati….Cand am venit am bagat la zacusca in mine…Numai la ea ma gandeam. Iti dai seama de Craciun. Noroc ca nu sunt eu cu carnea prea tare, asa ca o sa ma pastrez pentru aperitive. Mama imi va face salata de boef cu maioneza facuta din galbenusuri fierte, sa vedem ce o iesi. Nu vreau sa mananc maioneza din oua crude. Hmmm, déjà m-a apucat foamea.
Mirelus, eu am luat utrogestan pana in sapt 12, cate doua in fiecare seara (oral), inainte de culcare. Sa stii ca la inceput imi era rau de la ele, dar cu timpul parca m-am obisnuit. Oricum, ma gandeam ca le iau pentru bebe si ca nu aveam alta solutie. Mie mi-a spus medicul din Ro sa iau daca raman, in America l-am intrebat pe medic daca ar fi bine sa iau, el a zis ca nu, nu e cazul dupa doar o sarcina pierduta, dar eu nu l-am ascultat. Eu zic ca e bine sa iei. Si am luat si acid folic, o pastiluta pe zi. De abia astept sa mergi la eco! Sunt atat de fericita pentru tine!
Natydea, multumim de incurajari! Sa te bucuri de baieteii tai!
Slimatei, nastere usoara iti doresc! Si sa ne anunte si pe noi sotul sau altcineva, sa stim ce faceti tu si bebe.
Vivela, sa-ti traiasca baietelul!!!!E atat de scump! Am vazut numele ales si mi-am amintit ca tu esti nascuta in aceeasi zi cu mine si amandoua am ales acelasi nume pentru copiii nostril. Pe baietelul meu tot David il va chema.
Bubulina, imi pare tare rau pentru ca treci prin asa ceva din nou…Multa putere iti doresc!
Mav, imi pare rau pentru Sebi. Insanatosire grabnica!
Cristina 26, ti-am trimis si adresa mea, daca nu e prea tarziu. Am vazut acum pozele noi, ce printesa frumoasa ai! Sa va traiasca!
Fetelor, eu ma fost ieri la eco si bebe este foarte bine, dezvoltat in limite normale. M-am bucurat tare!
Va pup mult pe toate
Andreea
22+ cu
David
mav spune:
Neatza!
Cristina26, este atat de frumoasa
Ingriduta, am plans de emotie admirandu-va pozele! Sa va dea Dzeu sanatate! ...Si noua... sa ne dea cate o fetita asa frumoasa!![]()
Fetelor, Seb a avut iar streptococ, inca e pe tratament, dar e aproape bine.
Am fost si eu la alt dr si am aflat cu surprindere ca tratamentul infectiei mele urinare trebuia sa fie unul mai de lunga durata (20 zile+ inca 3 luni), pt a evita recidivele... Trebuie sa fac rost de antibiograma pe care am lasat-o la dosarul medicului de familie si apoi o sa primesc schema de tratament. Sper sa fie ok de data asta, abia astept sa ne apucam si noi sa plamadim o Ingriduta!
Andreea, ai grija cu mancatul...
Laura, deci 3 ianuarie sa fie! Am emotii pt voi!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Teo2rina spune:
Flavia,pup burtica lui Davidut ca sa treaca si va tin pumnii la doctor. saru'mana ca m-ai tras de urechi, da' m-a cam durut
. sunt un pic mai bine azi, da' stii ce am facut azi-noapte? cum incepea cate-un vis cu bebe ma trezeam, a fost tare pe pozitii subconstientul meu. iar acum sunt chiauna. intr-un final am visat niste machedoni care dansau, necunoscuti pentru mine... abia aseara am plans zdravan, sotul si-a dat seama imediat din ce cauza e si doar m-a rugat sa nu mai plang ca ii fac rau lui bebe, parca eu nu stiu... as putea numara pe degete cate zile din sarcina asta n-am plans... te pup si sper sa se faca bine repede-repejor voinicul tau.
Michelle,
multi.esti o luptatoare si o curajoasa si te admir. si ai un suflet mare. te imbratisez cu drag, iti multumesc de suport.
Mirelusule, cum mai esti? 
Andreea, ma bucur ca e totul bine cu bebe. sa ai grija cu mancatul ca io m-am facut cat China si ma doare spatele rau, ma dor genunchii, abia ma incalt, da' nu ma las! 
Lau, ce faci, pe unde umbli? 
Irene,
, sper ca nu mai esti asa aglomerata la serviciu
Alinushca,
, ce faci, cum mai esti? iti doresc sa ai sarbatori linistite si din ianuarie sa ti se indeplineasca dorinta.
Cristina26, ai o minunatie de fetita, cred ca esti cea mai fericita!
Liana,
, ce faci? mi-e dor de tine.
mav, ce streptococ insistent, ma bucur insa ca e mai bine Sebi. mi-a placut tonul tau optimist referitor la proiectul "Ingriduta". sa faci tratamentul dupa cum ti-l da dr si apoi avem noi grija sa te sustinem. 
Ninia,unde te-ai ascuns? 
musette,
, ce faci?
Irina, cum esti cu tratamentul? 
Consi, nu ne povestesti nimic? 
Mcrissa, te-a mai lasat raceala?
si trece![]()
Cristina Ana, ce ma bucur ca e totul bine, e primul vostru Craciun in trei, trebuie sa fie de vis. 
Kossir, Miha,
multi pentru voi si copilasi
Laura,
, cum a iesit zugraveala?
Gravidutelor, Cristy, Myry, Dana, Irda, Mony, Baby, ce faceti, cum sunteti? va
si va imbratisez pe toate
Sicuta, ce faci, iar ai dispartu.
muuuuuuulti
Oana,
, iti doresc sarbatori linistite, cat se poate.
Ale, 
Idaira,
, sper sa vina linistea sufleteasca si la tine
Danny, ce faci? 
Carmina,
multi de tot.
va las, m-am intins o gramada, dar mi-era dor de voi, deseori mi se intampla. de astazi ma apuc sa instruiesc cu seriozitate personalul ca poate ma apuca nasterea mai devreme si ma ia prin surprindere. si tot azi imi fac programare la dr. ca saptamana viitoare trebuie sa mergem, ser sa fie bine totul ca bebe nu prea e activ.
tuturor
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 29+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
Laura Ioana spune:
fetele.
Mey, gagici, voi vreti sa-mi dati emotii?
M-a apucat batzaiala cand am vazut ca am deja parte de incurajari si galerie
Mi-e cam friiiicaaaa!
Michelle
Marina
Flavia
(bafta la dr si sanatate lui David), Mav
(sanatate lui Sebi), Ingeras
Bubulina
mi-au dat lacrimile citind mesajele de la voi!
Andreea
ma bucur ca bebe e bine, sunt convinsa ca esti super fericita! Felicitari! Iti da ghionturi?
Azi am 37 de saptamani
37+
AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Ninia81 spune:
Buna dimineata, fetelor!
Teo,
, nu m-am ascuns, sunt pe aici...va citesc, dar am avut multa treaba la serviciu si nu prea am mai putut sa intru...In plus, sunt prinsa cu pregatirile pentru nunta...cununia civila se apropie si ea, dar nu imi da bataie de cap...Iti doresc multa bafta la medic si sa fie bine bebe...
Slimatei
s-a intamplat minunea? Sau sunteti in aceeasi formatie?
L58cum e rezultatul la analiza?
Consi
, nu ne zici nimic despre cununie? Sau esti in luna de miere?![]()

C myry
ce faci?
Cristina26, sa iti traiasca minunea! Este superba!
Laura Ioana
o sa incepi anul in caliatte de mamica! Nastere usoara!
Andreea
ce bine ca totul e in regula cu bebe!
Michelle,
tu ce mai faci? Au venit rudele?
Musette
ce faci?
Flavia
, ati gasit brad? Sper ca nu mai esti supi!
Mav
ma bucur ca e mai bine Sebi! sanatate multa!
Irlandeza
nastere usoara si tie!
Blueeyes
cred ca plutesti de fricire!
baby r
nu ne mai zici nimic? Ne-ai parasit?
Alinushca
muncesti ca sa castigi pariul?![]()
Miha74
ce mai faci?
Irda
sanatate multa!
Fetelor va pup pe toate! Eu vreau sa ma duc prin oras zilele astea sa caut cadouri desi sunt in pana de idei
. D-abia astept sa impodobesc bradul....Voi l-ati cumparat?
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
Teo2rina spune:
Ninia, nu-ti face probleme, vei avea de unde sa alegi cadouri, te inspiri la fata locului. Stii cum se spune: bani sa ai. eu am facut bradul la gradi si tot va promit poze da' chiar o sa pun ca e imens si superb. 
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 29+
Ninia81 spune:
Teo, asa e...daca ai bani...gasesti repede si cadouri, dar nu stiu ce sa cumpar pentru soacra
. Ce frumos ca ai facut brad copilasilor!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
irinabobe spune:
Gata in sfarsit am si eu internet la munca din nou asa ca voi citi din urma.
Flavia imi pare rau pt david sper sa isi revina repede. (cand treci la mancat burtica sa te gandesti si la mine ca vreau si eu
, parca il si aud chitaind
)
Teo2orina eu inca astept z1 ca sa pot incepe anticonceptionalele si sunt la fel de nervoasa ca tine ca mi se pare ca timpul trece aiurea si nu fac nimic. asa ca de data asta astept cu nerabdare cm-ul macar sa pot incepe ACO. nu mai plange si nu mai fi suparata ca o sa ai un bebe nervos
, cred ca hormonii isis spun cuvantul.
Laura Ioana sa nu iti fie frica ca iti facem galerie in cor si sa vezi ce repede nasti. Ai vazut tu vreo fata de aici care sa se fi chinuit? hai ca avem mana buna te nastem in max 2 ore.![]()
Cristina e superba Ingrid trebuie neaparat si un fratior ca faci copii frumosi foc
.
va pup fetelor si revin mai tarziu.
Teo2rina spune:
Ninia,delicata problema cu cadoul soacrei. sunt sigura ca vei gasi ceva frumos!
Irina, e enervanta asteptarea, te inteleg perfect. va veni si vremea sa treaca timpul cu folos, cat de curand.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 29+
mav spune:
Teo, sigur ca sunt optimista, doar mai am doar doua zile si mai am de pregatit 4
proiecte! Stiu ca n-o sa pic eu examenele
, dar proiectele e musai sa fie gata, ca sa am ce sustine....
Nu-mi ramane decat sa fiu optimista ca voi reusi sa fiu gata la timp. Tot asa si cu bebele...![]()
Si tu nu te mai gandi la prostii! Mai bine te concentrezi pe bucuria pe care ti-o pot aduce sarbatorile ce vin!
Am facut rost de o carte cu fise de exercitii logopedice in comunicarea orala si scrisa. Este minunata pt a lucra cu copilasii de gradi! Acum n-am timp, dar cred ca saptamana viitoare voi reusi s-o scanez (are 255 de pagini de format A4). Daca vrei sa ti-o trimit, sa-mi dai adresa de e-mail.
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)