Durerea unei pierderi de sarcina (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ce faceti fetelor?

Eu sunt bine,habar nu am in ce zi sunt si nu pot sa va spun ce linistita ma simt!Parca m-am eliberat de stres!!!!!!!!!!
Mi-e era dor de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liana
Teo
Ninia
Mav
Pepsi
Alinushca
Blueeyes

Va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fete dragi,
Laura deci pe 3 ianuarie petrecem!Suuuper!Apoi pe 4 iar,ca e ziua sotului meu,apoi pe 8 ianuarie iar,ca e ziua ta si tot asa!Vom incepe anul cu bucurie! Sa dea DD sa stea in burtica pana atunci si iasa totul asa cum ati stabilit!
Am sa merg la medic aproape de 6 s pentru ca vreau sa vad cum ii bate inimioara,ca asa m-am saturat de vesti proaste,si acum imi rasuna in urechi cuvintele medicului,"s-a oprit in evolutie" Incerc sa nu ma mai gandesc dar cine stie mai bine decat voi,prietenele mele dragi,ca acest lucru e imposibil?Incerc sa gndesc pozitiv(pe cat posibil)!

Flavia imi pare rau ca Davidutzu e bolnavior!Ii doresc multa sanatate!

Andreea ma bucur ca ne scrii!Acum esti Romania?Ce frumos ca esti de sarbatori cu ai tai!Ce este mai frumos decat sa fii rasfatata de mama?
Am inceput sa iau Utrogestan de cateva zile,atat timp cat este bine pentru bebe,fac orice!

Cristina26 e superba Ingridutza!Are niste ochi superbi!Vrem si noi o fetita asa frumoasa!!!

Mav ma bucur ca Sebi este mai bine!
Abia astept sa ne anunti ca te reapuci de proiectul bebe!

Teo2rina nu te mai stresa asa,ce-i cu tine?Lasa deoparte grijile si bucura-te de sarbatorile care se apropie si profita din plin de fiecare clipa!
Eu sunt bine,mersi de intrebare,in afara de sanii tensionati nu prea am nici un simptom neplacut!Sa vedem cum vor evolua lucrurile,sper ca in bine!

Irina sper sa-ti vina cat mai repede CM sa incepi tratamentul ca apoi sa treci la treaba!

Michelle ce mai faci?Sper sa nu ratezi perioada fertila!Asteptam vesti bune de la tine!

Irene pe unde umbli? Ne lipsesti!
Poate ne faci o surpriza!

Lau-Meli ai rezultatul analizei?Ne tii in suspans!

Ninia spor la cumparaturi!Nici noi nu am luat brad si nici nu prea am cumparat nimic dar sper ca zilele astea sa o facem.Ador sa merg la cumparaturi!

Musettepink

Va pe toate!

Mirela
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Flavia, Mirelush, Andreea, Michelle , multumim de aprecieri, ma simt tare mandra.
Andreea, asa este, suntem nascute in acceasi zi si am ales acelasi nume pentru copilasul nostru. A fost singurul nume la care am cazut de acord cu sotul, pentru ca in momentul in care trebuie sa alegi un nume pentru copilul tau, niciunul nu ti se mai pare suficient de frumos si de potrivit.
Si daca tot ni se intampla lucruri identice, iti doresc sa ai si tu o sarcina la fel de usoara cum am avut eu; eu nici n-am simtit ca sunt gravida, singurele dureri (suportabile) au fost cele de dinaintea nasterii, vreo doua ore si atat. Asa sarcina doresc tuturor .
Flavia, sanatate multa Davidutului tau .
Michelle, iti urez de pe acum sarbatori fericite si Cel de Sus sa-ti indeplineasca toate dorintele in 2008. Esti o fata extraordinara .
Laura, uau, chiar ca mai ai putin. Probabil esti nerabdatoare acum sa-l tii in brate pe bebe. Asa eram si eu, numaram zilele. Iti doresc sa ai o nastere usoara si recuperare rapida. Pana atunci, savureaza momentele acestea minunate, eu dupa ce am nascut mi-a fost ciuda ca parca nu m-am bucurat destul de burtica.

Mult optimism tuturor aspirantelor si sarcini usoare gravidutelor

Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Am gasit prin calculatorul meu niste situri care pe mine m-au ajutat mult atunci cand incercam sa raman insarcinata.
Sper sa va ajute si pe voi:

http://www.menstruation.com.au/fertility/hormonalforecaster.html
http://www.fertilityfriend.com/
http://www.fertilityuk.org/nfps25.html
http://www.woomb.org/bom/index_ro.html

Va pup.

Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Buna,

O intrebare: am scris si saptamana trecuta - am o sarcina oprita din evolutie in saptamana a 7-a. Eu ar trebui acum sa fiu in 12 saptamani, am aflat ca s-a oprit abia saptamana trecuta. Intre timp am inceput sa sangerez (sange rosu, ca la CM). Imi e f frica ca o sa inceapa sa ma doara tare in perioada ce urmeaza. A trecut cineva printr-o situatie similara? Durerile vin inaintea sangerarii sau dupa? Am tot citit de experientele altor fete care au pierdut sarcina natural si m-am ingrozit: dureri ca la nastere, stare de lesin.
Azi la pranz am ecografie sa vedem cat e de mare ce e inauntru si sa luam o decizie (chiuretaj sau nu). Ginecoloaga insista ca o pot pierde ca pe un ciclu mai puternic, nu stiu insa ce sa cred.

M-as bucura daca imi puteti raspunde, sunt panicata.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Fetelor o fata a scris la capitolul trecut si nu stiu ce sa fac ca sa o indrum aici.Poate vreuna din voi sa copieze ce a scris acolo si sa treaca aici?E o poveste trista!

Arla nu stiu ce sa zic,eu am pierdut sarcina spontan far dureri fara nimic,dar am pierdut-o intr-o zi.......si tot am avut nevoie de chiuretaj......eu zic sa faci chiuretjul ca deja sarcina s-a oprit de ceva vreme din evolutie si sa nu patesti mai rau.Poti pati lucruri grave daca stai asa.....parerea mea....urgent la dr si chiuretaj.....sau daca ai sangerari mari,cheaguri poate o elimini dar repet eu cu avort spontan si tot m-a curatat acolo.Sanatate!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monicajung

Buna! sunt noua pe aici..desi urmaresc discutiile de pe site de mai multa vreme...mai exact de cand am ramas insarcinata la inceputul lui aprilie anul asta...
din pacate...acum 2 sapt si jumatate...baiatelului meu a incetat sa ii mai bata inima...la 35 de saptamani...nu am avut absolut nici o problema pe parcursul sarcinii, totul aparea normal si la eco si la analize...pana in ziua cand am simtit ca nu mai misca...am fost la dr a doua zi...si mi-a zis vestea...a fost cel mai cumplit moment din viata mea...mai ales ca nimeni nu a fost in stare sa imi explice de ce s-a intamplat asa...
acum asteptam rezultatul de la analize...dar din cate am mai citit despre cazuri similare nu prea am mari sperante sa aflu exact ce s-a intamplat.
acum numar zilele si saptamanile...pana vom putea incerca din nou....asta va fi cam peste 6 luni, pentru ca am facut cezariana...
bunul Dumnezeu ma intareste sa depasesc acest moment...si sa sper ca la urmatoarea sarcina totul va fi bine...daca ati mai trecut prin experiente similare...scrieti-mi...

Mirela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monicajung

de la un spital am ajuns in altul...mai exact la spitalul militar...din cauza unpr probleme de respiratie. cand stau in pat respir normal dar am dispnee cand merg sau la eforturi minime. dr m-a suspectat de tromboembolie pulmonara si de joi de cand m-am internat au inceput investigatiile (azi...duminica adica...am venit acasa ca oricum nu imi faceau nimic...ca sa mananc si eu ca lumea si sa fac un dus...la 9pm tb sa ma intorc la spital). am facut analize la sange, ekg, eco la inima, raze la plamani si tomografie toracica si abdominala); plamanii si inima au iesit bine, dar dr de la tomograf m-a bagat in toti sperietii ca mi-a zis ca uterul meu e imeeens si am nu stiu ce retentie de fluide si cheaguri de sange...si colac peste pupaza am facut alergie si la substanta de contrast pe care au bagat-o in mine...m-a luat disperarea si am inceput sa plang...ma si vedeam iar pe masa de operatie...de la tomograf am ajuns la ginecologie. mentionez ca cu cateva ore inainte ma mai vazuse un medic ginecolog care mi-a facut si o eco intravaginala si mi-a zis ca uterul intr-adevar e un pic cam mare, dar ca e normal...e inca in involutie. al doilea medic ginecolog mi-a facut eco abdominala si a zis ca mai am cheaguri dar ca se elimina...ca inca sangerez...si mi-a zis sa nu imi fac probleme...urmeaza sa ma vada iar sapt viit. in concluzie...de 4 zile de cand sunt internata tratament nu am facut de nici un fel pt respiratie...ca inca nu s-a descoperit cauza exacta...respir inca greu (matusa-mea care e medic acolo zice sa nu fie cumva pe fond psihic din cauza pierderii lui bebe...). maine o sa imi ia iar sange si il trimite la fundeni pt analize imunologice. am citit pe un forum despre analizele astea si m-a luat groaza...ca e posibil sa am sindrom lupic fara sa stiu...si tot asta ar putea fi si cauza pierderii sarcinii...pana or veni rezultatele stau cu inima stransa...o sa mai revin cu vesti...sper sa nu ma mai tine f mult in spital ca mi s-a acrit...

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

scuze ca nu mai am timp sa intru.................
am fost ieri la dr.
avem 5 saptamani..........sacul e bine situat.....colul lung si inchis......si avem ecou embrionar.............adica s-a vazut cum pulseaza embrionul.........
speram sa fie bine in continuare si pa 7 ianuarie sa vedem si inimioara......o sa avem 9 saptamani atunci.............
am intrat reppede cu vesti si fug inapoi la birou........... la treaba.....
pup toate fetele !!!!!!!!!!!!
sper cat de curand .............sa pot intra mai des.....
pana atunci va urmaresc din umbra...........si......imi e dor de voi toate...............

+5

ROXANA

Mergi la inceput

monicajung imi pare foarte rau... nu am cuvinte...
Iti doresc din suflet multa putere sa deapasesti aceaste momente!Stiu ca sunt cumplit de grele!S-ar putea sa fie vorba despre sindromul antifosfolipidic,daca zici ca celelalte analize au iesit in regula.Tensiunea e buna?
Offf...sper sa se rezolve toate problemele pe care le ai si sa ai puterea sa o iei de la capat.
De cate ori vei dori sa vorbesti despre ceea ce simti noi suntem aici!

alra si eu ma sangerat putin dar tot a fost nevoie de chiuretaj.Vezi ce zice si medicul!

Mirela

Mergi la inceput