Durerea unei pierderi de sarcina (51)
Raspunsuri - Pagina 18
Ninia81 spune:
Monicajung, imi pare f. rau pentru ce ai patit! sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta suferinta!
Baby
, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe! sarcina usoara in continuare!
Blueeyes
Alra, eu te sfatuiesc sa faci chiuretaj. Este mai sigur. sanatate multa!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
alra spune:
Ma duc azi la 3 la eco sa vada care e treaba. Masoara sacul si ce e inauntru. In cazul in care e mic ea zice ca poate iesi fara dureri. Eu am citit insa ca poate fi si rau (contractii, stare de lesin), de aia va intrebam.
Nu stiu daca e mai bine natural sau chiuretaj in ideea ca imi e teama de orice actiune invaziva si impotriva firii in zona aia. Eu raman usor insarcinata si vreau sa o tin tot asa!! Am mai nascut odata (am o fetita de 1 an si 10 luni) insa natural cu epidurala si imi era frica rau de cezariana. Sunt ca sectantii, mi-e teama de orice e nenatural...
Revin pe seara cu concluzia.
Monica, eu saptamana trecuta am facut atacuri de panica (de frica cum o sa pierd sarcina). Eu am povestea asta cu respiratia grea din facultate. Nu stiu ce o declanseaza. Am tot citit, ar fi atacuri de panica. Nu pot respira pana in fundul plamanilor si ma enervez si din ce ma enervez din aia nu respir. Singurul tratament care merge e Calciu+Magneziu+Zinc, pastile pe care le iau in perioadele in care am povestea asta. Ia cam 2 saptamani sa vezi un efect. Daca am probleme mari iau 4 pastile pe zi in loc de 3 ca pe cutie. Sa stii ca am vazut vreo 5 doctori pe tema asta, nu stiu decat sa dea calmante. Functioneaza, insa pe moment.
Imi pare tare rau pentru ceea ce ai patit. Iti urez multa bafta in continuare.
alra spune:
Am uitat: in cazul in care lasa sa se piarda natural imi face eco si analize la sange pana vede ca a iesit 100% de acolo. Deci nu ma lasa de izbeliste, ma urmareste.
Intre timp mi-a intrat o idee dementa in cap: cum ca ar fi 2 embrioni si pierd doar unul. Cred ca incerc sa ma agat de un fir de ata. Sa nu am un soc cand la eco o sa imi zica ca e dus si gata.
Mamica a avut sangerare puternica cand era in 3 luni cu mine iara o matusa de a ei a avut gemeni.
Imi cer scuze ca ma lamentez, voi ati trecut prin lucruri mai urate ca mine, da zau ca as prefera sa ies cat mai repede cu putinta din chestia asta!!! Sunt un car de draci si simt ca pierd controlul.
irinabobe spune:
alra si la mine s-a oprit sarcina la 10 sapt si chiuretaj am facut la 14. bine ar fi sa faci chiuretaj ca sa nu faci infectie. mie mi-au bagat si antibiotic atunci in perfuzie si mi-au dat si dupa aia cateva zile si am luat si inainte de chiuretaj. acum nu stiu cum se procedeaza acolo. in ceea ce priveste avortu spontan nu stiu ce sa zic, am avut unul la 5 sapt dar nu am simtit nimic diferit fata de un cm normal.
Monica este groaznic ce ai patit, mai ales ca tu banuiesc ca deja te pregateai de nastere.este groaznic si nimic nu te poate face sa te simti mai bine decat trecerea timpului.
in ceea ce priveste sindromul rescpectiv eu il am, nu trebuie sa iti faci mari griji pt viitoarea sarcina, pt ca poate fi dusa la bun sfarsit cu bine. insa va trebui sa faci un tratament cu aspenter si clexane pana dupa nastere, insa asta iti va spune dr uscatescu de la fundeni mai detaliat. daca mai ai nevoie de vreun sfat te vom ajuta cu mare placere.
slimatei spune:
am intrat sa va anuntam ca suntem tot aici...nici nustiu ce sa fac sa ma intristez..sau nu...azi am intalnire cu dr. sa vedem ce decidem....dupa calculele la ostetrica bb poate sa mai stea 2 sapt...pana la 42
.dar cine mai rezista cat nu mai rezist fizic..caci aproape din cauza greutatii nu mai pot face multi pasi..abia ma misc pana la baie..dar cel mai mult e psihic ca nu mai rezist parca toate astea se intampla anume... sau or' fi avand motivele sale...
eu sunt prea mica ca sa stiu ce si cum si de ce tb sa se intample anumite treburi..
va
si va multumesc de sustinere...
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
Ninia81 spune:
Slimatei
, nu te ingrijora! Am mai auzit de sarcini care au tinut mai mult decat trebuia...asa ca...relax!O sa fie bine! Mergi la medic si vezi ce zice...eu cred ca vrea sa se nasca de Craciun!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
monicajung spune:
mersi ca sunteti alaturi de mine...sunt casatorita cu un barbat minunat care a fost alaturi de mine tot timpul in aceasta incercare...dar uneori simt nevoia sa vb si cu altcineva. am iesit din spital aseara aseara...am primit rezultatele de la fundeni pt ca acolo le-au trimis. si l-am bagat pe dr in ceata. vestea buna e ca nu am sindromul antifosfolipidic...am iesit negativ. la fel si la anticoagulantul lupic. dar mai e o analiza...d-dimer se cheama. cica in mod normal organismul ar tb sa aiba un nr f scazut de acesti d-dimeri. la mine au iesit 3010!! dr a ramas contrariat. acest nr ar indica un tromboembolism pulmonar...dar care a fost infirmat de toate celelalte analize (si in special de tomograf). in fine...acum fac injectii cu fraxiparine...o sapt...ca masura de precautie...dupa care voi repeta testul. sper sa scada. oricum...eu sunt bucuroasa ca am venit acasa...cu respiratia stau mai bine...nu mai obosesc ca inainte...probabil ca fraxiparina de ieri a avut ceva efect...si mi-a mai fluidizat sangele...
Michelle81 spune:
monicajung-imi pare foarte rau ca ai ajuns si tu aici,ca ai trecut prin aceasta tragedie...nu am cuvinte.Iti doresc multa putere si cand vrei sa vorbesti noi suntem aici...poti scrie orice simti...stiu ca nu te vor ajuta cu nimik cuvintele...dar totusi nu uita ca suntem aici pentru tine cu toate caci intelegem ce simti.Imi pare foarte rau,e groaznic ceea ce ti s-a intamplat!
Ingerasul nostru
SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM
Inca putin pana la CRACIUN
irinabobe spune:
monica din cate stiu eu sindromul asta poate sa apara si doar in sarcina, asa ca dupa ce vei ramane iar gravi sa mai faci odata dozarile sa fii sigura ca e ok, ca nu prea stiu ce altceva ar putea ataca o sarcina la o varsta asa mare...
poate afli de la analiza anatomo... desi m-as mira, care a fost cauza. macar daca sti cauza la urmatoarea sarcina o vei putea trata.
monicajung spune:
cu siguranta voi mai repeta aceste analize in cazul in care voi ramane iar insarcinata...pana una alta...azi tb sa fac cea de-a doua injectie...de fapt sotul va tb sa mi-o faca...ca mie...desi nu imi e frica de intepatura...nush dk am forta necesara sa imi infig singura acul in mine...
sa vedem sotul ce tarie o avea...ca aseara se cam facuse galben cand i-am zis ca va tb sa ma ajute cu injectiile...