Durerea unei pierderi de sarcina (51)
Raspunsuri - Pagina 19
cristina_ana spune:
Monicajung, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva, te inteleg perfect pentru ca si eu am patit exact ca tine anul trecut. Am avut o sarcina oprita in evolutie in saptamana 37. Ca si tine, intr-o zi am vazut ca nu mai misca bebele, m-am dus la ecograf si asta a fost, murise in burtica. EU l-am nascut normal si dupa 5 luni am ramas iar insarcinata si acum am un baietel de 4 luni sanatos si frumos. Nici la mine nu s-a aflat cauza, la analiza anatomopatologica totul a iesit bine. Fa-ti toate analizele posibile, inclusiv cele genetice, si dupa ce te refaci fa-ti curaj si ia-o de la capat. Aici ai sa gasesti multe fete care au patit asa ceva si acum isi tin bebeii sanatosi in brate. Iti doresc sa iti gasesti cit mai curind linistea sufleteasca si curajul de a incerca din nou. In mod sigur vei reusi sa-ti tii si tu bebelusul in brate.
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
kitzy spune:
Ce mai faceti fetelor?
Sa-mi fie rusine ca n-am mai dat demult pe aici, sa nu ma certati tare...
20+ cu
Diana
Gina M spune:
Fetelor, o prietena scumpa inimii mele mi-a trimis o povestioara deosebita(o pilda)si m-am gandit sa v-o trimit si voua. Sper sa va placa.
Un barbat si o femeie erau casatoriti de peste 60 de ani.
Ei impartaseau totul si discutau despre orice.Nu aveau secrete unul fata
de celalalt, cu exceptia unei cutii de pantofi pe care femeia o tinea
pe dulapul ei de haine, si , despre care l-a atentionat pe sotul ei sa
nu o deschida sau sa intrebe de ea vreodata.
In toti acei ani, el nici nu s-a gindit la cutie, dar intr-o zi,
batrinica se imbolnavi foarte tare si doctorii ziceau ca nu prea mai
are sanse sa se insanatoseasca.Incercind sa puna toate lucrurile in
ordine, batrinelul a luat cutia de pantofi de pe dulap si a pus-o
linga patul sotiei sale.
Era si ea de acord ca era timpul sa afle si sotul ei ce era in
acea cutie.Cind a deschis-o, in cutie erau doua papusi crosetate si o
gramada de bani : in total vreo 25.000 de dolari.El a intrebat-o
despre continutul acestei cutii."Cind ne-am casatorit , spunea ea,
bunica mea mi-a spus ca secretul unei casatorii este sa nu te certi
niciodata.Spunea ca intotdeauna cind ma suparam pe tine , sa tac din
gura si sa crosetez o papusica ".....
Batrinelul era atit de impresionat, incit abia isi putea stapini
lacrimile.Doar doua papusi erau in cutie ! Ea fusese suparata numai de
doua ori in toti acesti ani in care au trait impreuna.Nu mai putea de
fericit!
"Iubito, spuse el,inteleg existenta papusilor, dar toti acesti bani ?
"Oh, zise ea, acestia sunt banii pe care i-am obtinut din vinzarea
papusilor"...::
RUGACIUNE :
Doamne, ma rog sa-mi dai intelepciune sa-mi inteleg sotul; iubire ca
sa pot sa-l iert; si rabdare pentru toanele lui.Pentru ca Doamne, daca
as cere putere, ma tem ca l-as bate prea tare. Amin !![]()

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
monicajung spune:
Cristina ana...mersi pentru incurajari...:)...sufleteste am inceput sa ma simt mai bine...ma refac...desi sunt sigura ca voi mai izbucni de multe ori in plans pana ca rana sa se vindece...
as avea o intrebare pentru mamicile care au nascut prin cezariana...daca ati mai avut dureri abdominale la aproape 3 saptamani dupa nastere...eu cand stau intinsa simt abdomenul dureros cand il palpez...si nu stiu cat de normala e durerea asta. dupa cum am mai spus, sapt trec m-au vazut 2 medici ginecologi care au spus ca sunt bine desi la eco se mai vedeau cheaguri de sange...si dr de la tomograf m-a facut sa ma panichez...
imi doresc enorm un copil, numar zilele din aceste 6 luni care tb sa treaca pt cicatrizarea ranii si acum...gandul care ma preocupa cel mai tare e sa stiu ca ma vindec bine si ca uterul se curata si se contracta normal...
L5845 spune:
de prin zona
. Sa nu ma bateti prea tare, dar am fost cam ocupata saptamana asta, off, nu stiu cum reusesc sa tot raman in urma, dar sa stiti ca asa, cate putin, am mai citit ce s-a mai scris.
Revin, ma apuc sa citesc din urma si sa va scriu.
Inca o data
ca nu am fost activa, asa cum eram pana acum ceva timp, dar sa stiti ca sunt aici, nu am fugit nicaieri, tot alaturi de voi raman.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
A venit Mos Nicolae!!!...ati verificat cizmulitele?
Lau-Meli
si 
Speranta moare ultima...
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
irlandeza spune:
Cristina, Ingrid e f. frumoasa. Si voi sunteti o familie reusita. Multa sanatate si noroc in continuare.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
36+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 22 zile !!! 
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Ninia81
Irlandezanastere usoara si tie!
mULTUMESC. sA DEA dUMNEZEU LA TOATE FETELE.

36+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 22 zile !!! 
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by alra
Buna,
O intrebare: am scris si saptamana trecuta - am o sarcina oprita din evolutie in saptamana a 7-a. Eu ar trebui acum sa fiu in 12 saptamani, am aflat ca s-a oprit abia saptamana trecuta. Intre timp am inceput sa sangerez (sange rosu, ca la CM). Imi e f frica ca o sa inceapa sa ma doara tare in perioada ce urmeaza. A trecut cineva printr-o situatie similara? Durerile vin inaintea sangerarii sau dupa? Am tot citit de experientele altor fete care au pierdut sarcina natural si m-am ingrozit: dureri ca la nastere, stare de lesin.
Azi la pranz am ecografie sa vedem cat e de mare ce e inauntru si sa luam o decizie (chiuretaj sau nu). Ginecoloaga insista ca o pot pierde ca pe un ciclu mai puternic, nu stiu insa ce sa cred.
M-as bucura daca imi puteti raspunde, sunt panicata.
Multumesc!
tI-AM SCRIS SI DATA TRECUTA.....
Eu am luat CYTOTEC pt. eliminarea sarcinii. Durerile nu au fost mai mari decat la un ciclu in primele 2 zile , (nu stiu tu daca ai). Apoi dupa 4-5 ore incepi sa sangerezi, dar nu exagerat, oricum nu asa tare ca la chiuretaj. Toata durerea dureaza doar in prima zi, apoi nu mai ai dureri, doar sangerezi ca la un ciclu, cateva zile. Eu n-am ametit, n-am lesinat. Am stat cuminte in pat prima zi si gata. Aici , se poate sta si in spital sub supraveghere pt. 1-2 zile , dar doar la cererea ta. Nu stiu la voi daca se poate.
Acuma decizia trebuie sa fie a ta. Oricare ar fi ea, multa sanatate si noroc.
36+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 22 zile !!! 
L5845 spune:
monicajung e cumplit prin ce a trebuit sa treci...nu-mi inchipui durere mai mare decat aceea pricinuita de pierderea unui copilas, cu atat mai mult cu cat nici nu ai apucat sa-l strangi in brate si sa te bucuri de el...![]()
![]()
. Cuvintele sunt prea sarace si de prisos in momentele astea. Sper ca sa reusesti cu ajutorul celor dragi, cu ajutorul nostru si a Bunului DD, sa depasesti acest moment din viata ta, sa-ti regasesti speranta, ca nu peste foarte mult timp, vei fii din nou binecuvantata cu un puiut si de data asta, te vei bucura de el pe deplin. Sunt alaturi de tine, impreuna cu fetele minunate de aici.
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Se apropie Craciunul...Sarbatoarea Miracolelor !
Lau-Meli
si 
Speranta moare ultima...
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
alra incearca sa nu-ti pierzi calmul, e foarte important asta. Noi suntem alaturi de tine, te tinem de mana si o sa vezi ca o sa fie bine. Tin pumnii, ca totusi....sa mai existe o speranta...
, oricum iti tin pumnii. Curaj! 
Se apropie Craciunul...Sarbatoarea Miracolelor !
Lau-Meli
si 
Speranta moare ultima...
Doi zapaciti!