Durerea unei pierderi de sarcina (51)
Raspunsuri - Pagina 20
L5845 spune:
slimatei chiar daca mai ai atat de putin, fii linistita, o sa fie totul bine si cu tine si cu micutza ta. Sunteti amandoua niste luptatoare si niste invingatoare, ca de altfel toate fetele de aici, fie ele mamici, gravidute sau aspirante. Sa ne tii la curent, da? Ca sa facem galerie...uite, incep eu, vrei?
Haide Stefy a mare si a mica !

Flavia nu-ti mai fa tot felul de ganduri, o sa vezi ca o sa fie bine sin la control in data de 13 si cu Davidutz. Stiu, te sperie gandul ca ai putea trece din nou prin experienta care ai avut-o cu Dominiq, dar, in acelasi timp, trebuie sa gandesti pozitiv. Stii doar cat de mult face un gand bun si optimism, nu? Combinatia asta, sper sa-ti mai alunge din frica. Iar cu serviciul sotului, o sa fie bine, nu se poate sa fie altfel.
mama de flacai nazdravani.
mav off, imi pare rau ca Sebi mai e bolnavior, tre' sa se faca bine, ca doar vine Mos Craciun, nu?
si putere sa faci fata la toate incercarile, fie ele profesionale sau de alta natura, stiu ca esti puternica.
Michelle chiar daca ai inceput sa fii din ce in ce mai ocupata, mai ales ca se apropie ziua draga a intalnirii cu iubitii tai parinti, noi suntem aici, alaturi de tine si ne
la DD sa faca si pentru tine un miracol...
stii tu.
cristina26 rezolvat chestiunea.
si tie si la Ingriduta.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Se apropie Craciunul...Sarbatoarea Miracolelor !
Lau-Meli
si 
Speranta moare ultima...
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
IreneCAM spune:
Monicajung, ce ar mai fi de spus...cumplit lucru ti s-a intamplat. Si eu am nascut prin cezariana, in februarie, un bebe bolnavior, care a trait doar o zi. Imi pare atat de rau pentru pierderea ta... sa ai forta de a rezista
. La mine perioada de dupa operatie a fost un cosmar, fizic mi-a fost rau mult timp...dureri la nivelul abdomenului cred ca e normal sa ai, depinde unde sunt localizate. Eu le simteam la nivelul taieturii si le-am simtit mult timp. Nu ma palpam, ca nu aveam curajul, era prea dureros.
Stiu insa ca uneori durerile pot indica si o infectie...e tare greu sa umbli prin spitale acum, dupa ce s-a intamplat, dar daca persista sau faci febra, poate ar fi bine sa te vada un medic.
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
L5845 spune:
baby, blueeyes,monysorescu pai fetelor, ne-ti dat vestea cea mare si ati fugit?
si asteptam vesti despre voi.
consi cred ca esti inca in luna de miere, abia astept sa ne spui cum a fost.
Teo ia lasa tu tristetea si gandurile negative....ca scot
si ma iau fetele la bataie ca m-am luat de-o
. Trebuie sa te gandesti ca bebele tau e prioritatea number one si ca frica, nu are ce sa caute in sufletul tau, da? Ia sa vad, cum stii tu sa zambesti si sa fii mai vesela? Astept, bine? 
Ninia ce mai faci? Cum decurg pregatirile? 
musette ma bucur ca esti mai vesela si ca ai reusit sa te mai detasezi, sigur daca si pe viitor o sa-ti mentii starea asta de spirit, nici nu o sa simti ca nu mai vine CM-ul
.
si 
mcrissa cum e rezultatul la examen? Ai mai facut vreun test pana la urma? 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Lau-Meli
si 
Speranta moare ultima...
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Ninia81 spune:
L58,imi era dor sa vad ca scoti
...ne-ai lipsit, dar bine ai revenit! Vad ca esti misterioasa....nu zici nimic de analiza aia? Ne pregatesti ceva? Vezi ca te fac iar gravi.....
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
carminabulina spune:
Buna seara!
Am citit pana la vestea data de tine, Mirela...Nu am cuvinte sa exprim bucuria pe care o simt pentru tine. iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara, fara probleme si sa nu te mai prind pe aici
, ai inteles????
Michelle esti absolut o fata formidabila. Multumesc foarte mult pentru cuvintele de incurajare
...
Sa nu credeti ca daca nu nominalizez nu inseamna ca nu va pup pe toate si va iubesc. Sunteti pur si simplu minunate si ma bucur ca existati. fara ajutorul vostru nu stiu ce ar fi fost de capul meu acum...si sa nu va mai spun dar daca ai stii acum in ce incurcatura am intrat...dar o sa revin cu niste vesti peste vreo cateva zile, sper sa fie in regula totul pana atunci.
Nu am mai fost sa-mi fac analiza, sau mai bine zis am fost dar pur si simplu nu au reusit sa-mi ia sange din nici o vena a corpului si de atunci nici nu am mai fost. Poate o sa fie bine totusi cu sau fara analiza asta ca m-a omorat.
Noapte buna si cat mai multi bebelusi in burtici!!!
L5845 spune:
Ninia si eu ma bucur ca incet, incet recuperez. Iar la faza cu gravi, chiar ar fii bine sa fie asa, dar din pacate...nimic pana acum.
Irda
ce mai faci? Sarcina usoara in continuare, fara contractii inainte de vreme si mai asteptam sa ne povestesti cum te mai simti.
Laura tiza mea, deci, pe 3 ianuarie, tinem pumnii si facem galerie maaare, mare.
pe burtica cu 
irlandeza nici tu nu esti departe de marele eveniment, urmezi aproape de Laura-Ioana, dar pana atunci, sarcina usoara pe ultimele sute de metri.
dan_ny LA MULTI ANI! pentru sotul tau, multa sanatate si numai bine, chiar daca fac urarea cu intarziere.Te asteptam cu vesti despre tine.
danangie ce mai faci? Creste, creste burtica? 
pusichet cum e, ai fost la medic ieri, ce ti-a zis? Bafta multa la instilatii, sa fie cu noroc. 
natydea imi pare rau ca a trebuit sa treci si tu printr-o experienta delicata, dar important e ca acum esti bine si ca esti o mamica fericita. Sa-ti traiasca puiutii! 
IreneCAM ma
la DD sa-ti iasa pasienta.
Lau-Meli
si 
Speranta moare ultima...
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Fetili, avem capitolash nou, noutz aici.
si va astept.
Lau-Meli
si 
Speranta moare ultima...
Doi zapaciti!
L5845 spune:
alinushca vine Mosul curand si poate cu vesti bune si tie, sa se regleze odata CM-ul tau, sa poti incepe numaratoarea,nu-ti pierde speranta.
Idaira figura esti cu ceara
, ai reusit pana la urma sa scapi de ea? 
jojo_miha, cristina_ana ma bucur ca mai avem vesti depsre voi si ca nu ne-ati uitat.
multi si voua si minunilor voastre: Teodora Ioana si Andrei-Eric.
miha74 bine faci ca nu te mai gandesti, asa vin surprizele placute, cand nici nu te astepti.
andreea16 ai reusit sa te reacomodezi acasa? Sper ca te-ai mai relaxat si ca esti bine, ca bebe simte tot.
burticoasa.
irinabobe cum mai stai cu socoteala? Ce zi esti? 
kossir sunt sigura ca implicarea in acel proiect, o sa te ajute mult si nu o sa mai ai timp sa te gandesti la "proiectul" bebe, care sigur nu se va lasa asteptat prea mult, o sa vina asa, pe furis. 
Vivela sa-ti traiasca puiutul, sa creasca mare si sanatos si sa va umple viata de bucurie.
oana_oana, Liana, almiona,c.myry,sicuta,Joahnna,Cristy74,carminabulina,Lia_B, bubulina1, ingeras26a, Gina M si toate care
ca nu le-am mai numit, dar sunteti parte de aici
multi si numai bine
.
Lau-Meli
si 
Speranta moare ultima...
Doi zapaciti!
mcrissa spune:
Lau Meli
am scapat cu bine de examen.am luat un B=good, se putea si mai bine, dar ma multumesc su cu asta.Nu am facut teste ca inca e devreme, sunt ziua douazeci si ceva, nu mai stiu ce zi sunt![]()
nu am mai intrat pe forum ca sunt foarte ocupata, dar imi place sa fiu foarte ocupata ca nu mai am timp sa ma gandesc la altele si parca sunt putin mai optimista acum.azi am petrecerea de Craciun si o sa pun cateva poze zilele astea.
va pup pe toate fara exceptie

Cristina in asteptarea mormolocului