Durerea unei pierderi de sarcina (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana

Cristina26, ti-am trimis si eu adresa!
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Da, multumesc. Am trimis felicitarile pt Romania azi. Vreau sa ajunga inainte de Craciun.
Va pup dulce pe toate.
Cred ca mai citesc ce ati scris

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mav

Salut!

Cristina26, scuza-ma, draga mea, ca nu ti-am trimis mai devreme adresa mea (credeam ca o ai deja), sunt prinsa in atatea activitati... dar sa stii ca abia astept sa primesc o felicitare cu Ingriduta!!!!!!!

Consi, CASA DE PIATRA SI SA VA IUBITI PENTRU TOATA VIATA!!!

Va imbratisez si va pupacesc cu drag!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Io am avut adresa ta, dar astea de la despre copii mi-au sters toate mesajele private, iar cand ma duc sa ma uit, nu mai era nimic. Zic ca numa 30 de zile le tin. Ii vina mea ca nu am citit, sau salvat ceva de acolo. Scuze.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

cristina26 multumesc mult pentru felicitare.o sa verific cutia postala mai des de acum incolo
eu am scpat vineri de examen.rezultatul il voi avea miercuri, dar cred eu ca il voi lua, ca am facut destul de bine.am avut emotii foarte mari si nu am dormit noaptea dinainte.de, daca m-a apucat invatarea limbii engleze la varsta asta
azi am umblat toata ziua prin magazine si sunt rupta de oboseala, dar am vrut neaprat sa trec pe aici sa vad ce faceti.
multumesc ca mi-ati tinut pumnii, se pare ca m-au ajutat foarte mult
michelle tin sa-ti multumesc pentru ca m-ai ascultat.nici nu iti poti imagina cat m-a ajutat.esti o persoana extraordinara
blueeyes iti tin pumnii.cam mare intarzierea asta.eu cred ca e Mosul cu cadoul mult dorit
miha74 multumesc.ma simt atat de usurata ca am scapat de examen.bafta multa pentru 'la anul'
Laura Ioana mai e atat de putin.incep sa ma antrenezfina mea a ales numele in maternitate.cand a vazut fetita a stiut din prima ce nume i s-ar potrivi.eu simt ca in burtica e o fetita.mi-as dori si eu ca atunci cand voi fi insarcinata sa am puterea sa nu aflu ce e bebe pana la nastere.
liana tu ce mai faci acum?mai esti la unguri?
IreneCam noi suntem cam de pe acelesai meleaguri.eu m-am nascut in Targoviste, dar am locuit in Gaesti.mi-au placut tare mult pozele si mai ales catelusul.boxerii sunt favoritii mei.cred ca in primavara voi cauta sa iau si eu unul pentru parintii mei.
pepsi imi pare rau ca esti suparata.poate totusi la David nu este alergie, poate ca i-au aparaut de la altceva bubitele.nepotelul meu facea de cate ori mergea in vizita la cineva, de la detergentul cu care spalau rufele.
alinushca, mav, cristina_ana

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,abia acum am ajuns acasa.A trebuit sa mergem in vizita la niste prieteni si am stat numai cu gandul la test.
Acum l-am facut si ...ce credeti...au aparut II liniute,chiar daca a doua este mai pala,totusi este!
Nu-mi vine sa cred!

Acum ma gandesc la atatea zile de intarziere este normal sa se vada asa pala?

Ma bag la somn si "vorbim" maine!

Mirela
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirelush, am avut asa o presimtitre si zic ia sa intru sa te pindesc sa vad ce si cum!!!!!!!!! si uite, ca apare vestea cea mare, vezi tu ca a adus mosu ce i-am zis sa-ti aduca??? atit de tare ma bucur ptr tine, parca am ramas eute pup tare tare tare de tot

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

lasa mai deja te si gindesti la ceva rau, e normal pe de-o parte, da faci testari dinalea de hormoni, si vei vedea nivelul! te pup tare mirelushul meu drag

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Fetelor,abia acum am ajuns acasa.A trebuit sa mergem in vizita la niste prieteni si am stat numai cu gandul la test.
Acum l-am facut si ...ce credeti...au aparut II liniute,chiar daca a doua este mai pala,totusi este!
Nu-mi vine sa cred!

Acum ma gandesc la atatea zile de intarziere este normal sa se vada asa pala?

Ma bag la somn si "vorbim" maine!

Mirela
In asteptarea Craciunului!

Da este normal. Uraaaa

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mirela, Doamne, am ochii in lacrimi, felicitari !!! Felicitari !!! Felicitari !!!

Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos !
Sunt foarte fericita !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Mirelush, citeam mesajele postate si nu mi-a venit sa cred! Doamne, ce ma bucur pentru tine!!!!!!!Da, e normal sa fie mai pala, la ccate teste ai facut si au fost cu o singura liniuta, nu cred sa fie o greseala. Mai fa unul si astazi. Cel mai frumos cadou pe care ai putea sa il primesti de Craciun.Ma bucur enorm. Sa dea Domnul sa ai o sarcina cat mai usoara!

Baby_r, felicitari si tie!!!! O sarcina fara probleme iti doresc, si mai ales fara multe nelinisti!

Consi, casa de piatra! Sa aveti o casnicie minunata, sa va bucurati unul de celalalt sis a vina bebe cat mai repede!

IreneCam, frumoase poze, esti foarte draguta!

Mav, success cu examenele! Chiar ca ai o perioada incarcata, sper sa te relaxezi si tu de Craciun.

Laura Ioana, ce putin mai ai… Te-au apucat emotiile? O sa vezi ca vei termina casa, totul va fi bine, iar bebe va avea camera lui gata.

Alinushca, si eu m-am apucat sa citesc la inceputul sarcinii despre eventuale probleme in sarcina, boli, etc., pana mi s-a facut rau si am zis ca nu mai vreau sa stiu. Ce o fi o fi, decat sa stau sa ma gandesc non stop la prostii, mai bine imi vad de treaba. Si am inceput sa imi bag singura in cap ca nu mai are cum sa se intample ceva si parca parca am inceput sa cred. Te atseptam in ianuarie cu vesti bune.

Cristina Ana, ce minunatie de baietel ai! Sa va traiasca. Iar tu arati atat de bine, nici nu zici ca ai nascut!

Michelle, ce bine ca vin parintii tai la tine! O sa vezi ca nu vei mai avea timpul sa te gandesti la alte lucruri, vei fi ocupata cu ei, sa se simta bine. Ai mei au stat o luna si jumatate si nici nu stiu cum a trecut timpul. Sa te bucuri cat poti de mult de aceste momente si sa fii increzatoare ca 2008 va fi un an mai bun! Stii deviza mea: nu inceta sa speri, o sa vezi ca se va intampla!

Flavia, nu te gandi inca ca si David e alergic. Asteapta sa mergi la medic, poate e altceva. Nu ai voie sa fii trista, vine CRaciunul, ai o familie minunata, totul o sa fie bine! Sper sa scapi cat mai repede de durerile de spate, incearca si cu foi de varza, sor-mea asa s-a tratat in sarcina pentru ca avea dureri ingrozitoare si nu avea voie nici un unguent.

Cristina 26, vreau si eu felicitare, daca nu e prea tarziu, iti trimit adresa mea din America. O sa o citesc cand ajung inpoi.

Catty, acum am citit ca adoptati. Ce gest frumos si nobil, ma bucur mult pentru voi si mai ales ma bucur ca esti linistita si impcata sufleteste. Succes cu actele, sa se termine cat mai repede procesul.

Dana, ce faci? Cum te simti?

TeoIrina, ce face bebe? Mia ai un pic si intri in vacanta cu gradinita.

Fetelor, eu am ajuns in Romania ieri sa petrec sarbatorile acasa, alaturi de familie. Bebe a fost tare neastamparat tot zborul, s-a tot miscat, nu stiu ce sa inteleg: oare ii place sau nu sa zboare, ca mamei lui nu prea ii place. Multumesc pentru urarile de la multi ani de Sf. Andrei, am citit si eu acum din urma, ca inainte sa vin nu am avut timp de nimic. De acum incolo o sa fiu mai relaxata, asa ca sper sa nu mai fac puaze atat de lungi.

Va pup mult pe toate, fara exceptie, si va doresc o duminica placuta!

Andreea 20+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Mirelus scriam eu aseara ca nu cred ca-i inatrziere si cred ca e cadoul de la Mos.Felicitari!!!Se pare ca Doamne Doamne si-a intors privirea spre noi.A inceput sa ploua cu gravidutze in luna cadourilor.

Mirelus sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput