Durerea unei pierderi de sarcina (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna dimineata!
Pepsi, sper sa nu fie cazul de alergie la David sa nu-ti dea vesti rele pe 13...Am facut cont de webshots, n-am pus multe poze, asa cat sa va faceti o idee, da' pun imediat ce-o sa am unele ce merita impartasite.

Michelle, asa fac si eu, cred ca e bine si pentru familie, si pentru noi... sa ne aduci curand vesti bune.

Laura_Ioana, ce emotionant, se apropie ziua. Cum te simti? Sper sa nu ai dureri mari. Ati terminat camera copilasului? (ooops, scrisesem "fetitei"...am io un sentiment )

Cristina_ana ce poze frumoase

Alinushca

Mav, cum esti, te-a lasat infectia?

Musette, Ninia, ]

Consi, casa de piatra!!!!!

Ce sa va zic de mine? Sunt binisor...Sper sa am vesti bune luna asa sau luna viitoare, dar nu mai zic nimic, ca mie de obicei imi ies lucrurile pe care le tin secret

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

consiCASA DE PIATRA!!! sa aveti parte de multa sanatate, viata lunga impreuna, intelegere, bucurii si curand, implinirea celui mai dorit vis :.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

A venit Mos Nicolae!!!...ati verificat cizmulitele?

Lau-Meli si

Speranta moare ultima...
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

consi CASA DE PIATRA!!!
va pup pe toateee..

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,
Consi, felicitari! Casa De Piatra!Sa va iubiti mult!

Flavia fii increzatoare ca toate problemele se vor rezolva!Lasa grijile deoparte si incearca sa te bucuri de sarbatori alaturi de baieteii si de sotul tau.Toate trec pana la urma!

Irene ce bine arati!Ce mi-as dori sa fiu si eu asa slabuta!!!Am fost si eu candva...ce vremuri...
Daca vrei felicitare de la Cristina 26 trebuie sa ii trmiti adresa de acasa.

Michelle de cate ori simti nevoia sa vorbesti cu cineva despre ceea ce simti,stii ca noi suntem aici si te ascultam!
Cum spunea si Cristina,pe noi durerea ne-a adus alaturi si mi se pare normal ca atunci cand simtim nevoia sa vorbim despre asta.
Sa profiti din plin de fiecare clipa petrecuta cu ai tai pentru ca nimic nu este mai frumos decat sa impartasesti bucuria sarbatorilor cu cei dragi!

Dupa-amiaza vom pleca la cumparaturi si am sa mai imi iau un test.Va spun rezultatul cand ma intorc!CM nu mi-a venit si sanii sunt usor sensibili.Poate totusi e cu ochisori.

Va pe toate,sa aveti o zi asa cum va doriti!

Mirela
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Iar am trecut in mare-mare graba pe la voi, stau taaaare prost cu timpul... dar mi-era dor de voi! De vinerea viitoare am 7 examene + de sustinut 3 proiecte + disertatia... la care lucrez de zor... dar fara spor (ca se tot ivesc alte urgente de rezolvat)... Ooooof, saptamana viitoare va fi foarte grea (cu examenele si lucrarile) +saptamana ce urmeaza (la munca), dar de la Craciun incolo, sper sa fiu si eu linistita!!!!!

Irene, ce bine imi pare sa te vad, esti o dragutica! Cred ca nu s-a rezolvat problema mea cu infectia, desi deja am terminat gentamicina (am avut doar 7 zile) si mai am doar augmentinul (14 zile). O sa incerc sa ajung la o dr la Sp. de Boli Infectioase (am eu un feeling ca asa trebuia sa procedez de la inceput), dar mai astept sa termin totusi tratamentul asta si apoi sa-mi refac analizele... Partea buna este ca mi-am facut un test "Barza-cu 4 zile mai devreme" si a iesit negativ!

Cristina26, scuza-ma, draga mea, ca nu ti-am trimis mai devreme adresa mea (credeam ca o ai deja), sunt prinsa in atatea activitati... dar sa stii ca abia astept sa primesc o felicitare cu Ingriduta!!!!!!!

Consi, CASA DE PIATRA SI SA VA IUBITI PENTRU TOATA VIATA!!!

Va imbratisez si va pupacesc cu drag!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelus pai nu ai test in casa? Ce astepti? Iti tin pumnii!
Michelle ai sa vezi ca te vei deconecta la sarbatori, fiind cu familia nu vei avea timp sa te gandesti la lucruri triste
Flavia inca nu am hotarat numele Sper sa nu ma apuce nascutul si eu sa nu stiu care-i numele lui bebe (ea/el) Poate ca nu-i totusi alergie la bb David Ce? Treaba asta e in familie? Adica e o predispozitie la alergie?
Irina inca nu am terminat camera, luni vine un tip sa dea cu var, apoi tre sa punem parchet Ma apuca groaza! Sper sa termin pana in Craciun, sa pot si eu aranja casa! Tu simti ca-i fetita, Flavia ca-i baietel Hmmm, sigur e ori fetita ori baietel

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Flaviuta, sper din tot sufletul ca David sa nu aiba si el alergie. Imi dau seama ce este in sufletul tau. Dar abia la 9 luni poti sa-i faci testele? Poate totusi petele sunt de la altceva! Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin atitea.
Mirelus, astept cu sufletul la gura sa repeti testul!
IreneCAM, mi-au placut pozele, esti f.f.f draguta!!!
Michelle, ai dreptate, parintii tai nu trebuie sa vada cit de mult suferi, pentru ca ar suferi si ei inzecit. Eu anul trecut, cind a murit bebele, mama a stat cu mine o saptamana si m-am straduit sa nu ma vada deloc plangand, pentru ca stiu cit de tare ar fi suferit. SI crede-ma ca mi-a fost ingrozitor de greu, plangeam doar noaptea si cind ramineam singura. Hai, incearca sa te bucuri de perioada care urmeaza,fa un brad mare si frumos, cumpara cadouri, asculta colinde si spune-le celor de linga tine ca ii iubesti!
Consi, casa de piatra, sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la batrinete!
Cristina26, ti-am trimis si eu adresa!
Laura, ma ia tare cu emotii cind ma gandesc ce putin mai ai!!! Deja stii si data!!! De-abia astept sa aflu ce ascunzi in burtica! Eu cred ca este baietel!!!!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Blueeyes, eu tin pumnii ca nu ne-ar strica niste vesti minunate!

Laura Ioana si Irlandeza, mai aveti atat de putin si sunt emotionata in mod special pentru voi pentru ca trebuia sa nasc odata cu voi. Asa rau imi pare ca nu am mai fost cu voi in odisee ca ati fost cele mai minunate fete! Oricum, eu stau prin preajma, fac exercitii cu Pepsi la incurajari pentru voi si astept povestea completa si poze!

mav, ai vazut!? Bravo! Sa fie bine si mai departe. Si succes maxim la toate proiectele tale si la examene! De unde ai atata energie?

michelle, sunt sigura ca o sa ai niste sarbatori minunate, mai ales ca daca vrei sa fi o gazda minunata pentru rudele tale nu ai cum sa dai gres. Rudele mereu au si... punctele lor proaste dar daca vrei sa fi gazda buna trec toate usor si frumos. Si este si o chestie crestineasca pana la urma. Sigur te vei simti minunat!

consi, Casa de piatra si sa va dea Dumnezeu multa dragoste, intelegere, bucurie si liniste in camin!

IreneCAM, inseamna ca nu am auzit nimic din ce ziceai mai devreme. ramane un secret cu desavarsire! oricum, eu pentru tine.

Pepsi, iote fac un pariu proaspat. Pariez ca in Ianuarie am sa raman din nou. Dar sansele sa fie bine....... sti? ma tot intrebam de ce am avut avort menstrual. doctorul nu mi-a dat o explicatie pentru ce se intampla avorturile menstruale. si m-am pus sa caut pe net si am gasit un site arhi-complet cu toate bolile si defectele posibile... dupa ce am citit cateva randuri mi s-a facut rau si am zis ca imi bag picioru eu nu mai vreau sa stiu absolut nimic. de aici si indoielile si nelinistea pe care o am azi. mai ales ca scria pe un site ca dupa 2 pierderi ai sanse de 48% sa ai si o a 3-a pierdere. ca asta suntem, o statistica asa ca ma las de pariuri si o sa ma incred exclusiv in convingerea ca va fi bine pentru noi toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Seara buna!

baby_r - FELICITARI si sa fie intr-un ceas bun!

subscriu si eu la ce au spus fetele...traiesc si ma bucur profund de fiecare veste buna de pe acest forum!

Consi - iti urez si eu tie ce mi-au urat mie altii...si a functionat: Casa de "rahat"! - sa nu isi bage nimeni nasul in ea!

blueeyes - cum stai cu testul? mai ai vreo veste?

Catty - ma bucur enorm ca te simti implinita si ca vei petrece niste sarbatori deosebite.

Mav si mcrissa - bafta la examene! Intru si eu intr-o serie dar in februarie...la anu'...asa imi place chestia asta cu "la anu'!" cand esti in 20 decembrie

musette - ce mai faci? Hai ca vine vacanta si te vei linisti.

lau- eu tot astept rezultatul tau la aceea analiza deosebita...cum e?
Alinushca - nu te mai gandi la prostiute si hai cu veste ce a buna in ianuarie

Flavia- ce coincidenta - eu am petrecut in noimebrie 10 ani de casnicie si 15 ani de cand suntem impreuna. La cat mai multi si cat mai fericiti iti doresc!

ninia - ce faci, te protejezi pana la cununie??? sau esti la liber?

Nu am mai avut nici eu timp sa scriu...ma iertati, nu?, dar va citesc periodic.

Nu am vesti...dar nici nu vreau sa ma mai gandesc...ce o fi o fi.

Va pup pe toate fara exceptie....aspirante, mamici, gravidutze .

Miha

http://tt.lilypie.com/LfsYp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

CONSI, Iti doresc multa fericire...Sa dea Dumnezeu sa fii fericita in fiecare zi din viata ta, asa cum ai fost astazi...si sa vina cat mai curand bebe!
Miha74, da, ma protejez pana la nunta. Eu d-abia la anul ma apuc de proiectul bebe. Sper ca pe vremea asta sa fie deja in burtik...Doamne ajuta!
Irene
Eu acum m-am intors de la mama si sunt epuizata...

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png

Mergi la inceput