Durerea unei pierderi de sarcina (51)
Raspunsuri - Pagina 6
IreneCAM spune:
Va puuuup!!!
Mirelusule

Pepsi, 
Michelle,
offfff, parca as fi scris eu mesajul
Catty, ma bucur foarte mult ca esti bine
Cristina26, io vreau sa trimit adresa, da' nu stiu cum
, pe PM sau cum?
Va pup, revin maine, ca azi am alergat toata ziua, abia acum am reusit sa deschid calculatorul, ceea ce la mine se intampla o data pe an, ca de obicei ma trezesc cu el in brate![]()
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Laura Ioana spune:
Salutare, dragele mele
Roxana
felicitari, din toata inima! Sa fie intr-un ceas cu noroc si sa ai un bebe perfect!
Mirelus
eu astept sa repeti testul
si iti tin pumnii!
Flavia
imi pare rau ca e situatia un pic tensionata, dar ai vazut ca Dumnezeu e mare si le aranjeaza pe toate! Nu va lasa El la greu! Cezariana e pe 3 ianuarie, sper sa nu fie cazul mai devreme
Deocamdata bag no-spa la greu, cum simt o durere ceva, ca mi-e teama sa nu ma apuce mai devreme![]()
Catty
sa va traiasca fetita! Felicitari si sa fiti mereu fericiti impreuna!
Liana
Va pup pe toate, toate, toate
36+
AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
alinushca spune:
dan_ny, apropos de nasteri pe la TV... ma bufneste rau plansul de fiecare data cand vad asa ceva. parca eu nasc acolo.
DAR am hotarat sa nu ma mai uit. De ce? De 2 luni am un ciclu ATAT de abundent incat eu care nu am avut niciodata probleme mi se face rau cand ma uit la atata sange. Si ce ma gandeam eu..? Pai la nastere cum o sa fie ??![]()
blueeyes, sunt pe aici si te urmaresc, sper sa vin cu forte proaspete si sa te iau cu mine! eu parca mereu plec cu capul sus la drum... dar distanta parcursa parca nu se prea imbunatateste ![]()
Pepsi Iar schimba sotul serviciul ? Ma rog nu ca m-ar mira. Sa va fie bine. Asa cum zice si Michelle o sa fie bine, sunt convinsa. Si cand o sa mai creasca David o sa fie si mai bine. Ai grija sa nu ii rasfeti cu PREA MULTE cadouri
Cat despre problema cealalta, astept sa vad ce faci si iti tin pumnii sa fie bine. Nici la mine nu s-a normalizat deloc situatia nici acum... bine ca a fost si acel avort menstrual de luna trecuta... nu mai inteleg nimic. Nici un doctor nu a reusit sa imi explice macar nitel ce se intampla. Nici ei nu stiu.
cristina26, trimite-mi mie, te rog! 
L58

Liana 

Musette 

Ninia 
Gravidutele noastre ma gandesc mereu la voi sa fie totul perfect, va stiti voi! ![]()
Uichend frumos la tata lumea!
Michelle81 spune:
Multumesc fetelor ca ma intelegeti.Am sa incerc sa imi ascund durerea mai ales pentru ca vin parintii mei la mine si nu vreau sa vada cat sufar,vreau sa petrecem niste sarbatori,linistite,minunate.Voi incerca asa cum mi-a spus si Cristina-ana sa fiu mai increzatoare in viitor,TREBUIE sa reusesc si eu asa cum au reusit multe fete de aici!Mai ales de dragul familiei mele am sa incerc sa fiu ALTFEL acum de sarbatori.va pup pe toate!
Ingerasul nostru
SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM
Inca putin pana la CRACIUN
Michelle81 spune:
LauraIoana-am sa incerc sa nu lipsesc de la galerie,vai mai ai atat de putin nu imi vine sa cred!pupici pe burtika!
Ingerasul nostru
Michelle81 spune:
IreneCam
Alinuschca-la nastere vei uita de sange de durere de toate atunci cand iti vei tine copilasul sanatos in brate.Imi pare rau ca ai un cm atat de abundent,sper sa se regeleze si sa nu iti faca probleme!
Ingerasul nostru
Michelle81 spune:
Irlandeza-poate nasti odata cu Laura Ioana,ce frumos ar fii!
ai grija de tine.
Dan-ny-ma intrebam pe unde mai esti!
Ingerasul nostru
jojo_miha spune:
Laura_Ioana iti urez de pe acum nastere usoara si refacere cat mai rapida.Mie una mi-ar fi frica sa stau pana atunci.
Va citesc si mereu sper sa vad cate o fata fericita,dar nu disperati fetelor ,nu va pierdeti speranta ca orice vis poate deveni realitate,la mine asa a fost si asta va doresc tuturor.
Va pup pe toate!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=24
Pepsi spune:
michelle, draga de tine, tu, tot timpul sa ma incurajezi! sa stii ca si una din mamici zicea ca de la alaptat ma doare spatele, ca noaptea adorm asa dezgolita, si sigur ma trage curent, azi noapte mi-am luat ceva ce se deschide pe sus sa vad ce iese. in 13 ma gindesc la vesti proaste, ptr ca david are pete pe el, ma astept sa fie alergic si el, vom vedea la teste la 9 luni
nu am vrut sa accept, si m-am facut ca e ok, dar nu e!!azi mi-a fost bine ca am iesit putin in oras cu david, m-am mai racorit, am mai vazut lume!pup fata curajoasa, asa te vreau, ca nu te-am mai auzit de mult strigind "EU MIHAELA VOI REUSIIIIIIIIII" .............mai tare ca nu audddddddd, acuma am auzit, asa, ei, lasa bucura-te in familie, vin ai tai, relax, si astept vestea mare in ianuarie(azi am primit sms, mi-a stat inima in loc, ca numa din ro primesc, sau de la tine, si zic, oau, veste buna ceva, asa ca astept)
pusichet,eu, dupa chiuretaj singeram in fiecare duminica, pina am ramas gravida.cica dureaza pina corpul primeste semnal ca nu mai e gravid(asa mi-a zis medicul)am facut o mare hemoragie si eu, am fost pe morfina si antibiotic
ninia, asa este eram trista cind v=am scris, azi am iesit din casa, si acuma mi-e mai bine putin, miine sper sa gasim brad si abia astept sa facem bradul si sa decoram casa
cristina26, eu ti-am dat adresa mea in mesajul ce l=am pierdut, apoi cind am reluat am uitat, da ti-am dat=o acuma, daca nu e prea tirziu
idaira, asa este, multumesc de incurajari, ma bucur ca esti aici
cristina, merci mult, asa este, macar daca as scapa de durerile astea....incerc sa=l sprijin pe sotul meu cit pot, inca ma mai scol noaptea la david in cel mai fericit caz de 3 ori, si sint cam in urma cu somnul, sotul ma cearta ca noaptea bintui pe forum
of, abia astept sa decoram de craciun
ce ma bucur ca esti activa din nou
irlandeza, lasa ca atunci strigam push si la tine, 1-2-3 pushhhhhhhhh, da cind va fi nevoie![]()
dany, ma bucur ca esti prin zona
irene, merci draguta
laura, da macar asa pina la 39 sa ramina acolo piticul!am notat dar ne mai ti tu la curent oricum!ce nume ii dati?
alinushca, nu schimba, e jobul ptr care a reusit interviul, doar ca nu=l incepea imediat, ci in ianuarie 2008.of,imi pare rau ca nu ii dau medicii de cap la problema ta, daca exista vreuna!eu tin pumnii sa ramii, si sa nu mai fie probleme, ei, cum e cu pariurile?!cine urmeaza?
jojo, mi-a fost dor de tine, ti-am mai scris pe mess, dar nu am primit raspuns, ma bucur sa te vad bine, ce mai faci?ce face micuta?
noapte buna fetelor, weekend placut sa aveti va pup tare pe toate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Ninia81 spune:
Flavia
, ma bucur ca esti mai bine! Va doresc sa gasiti bradul cel mai frumos si sa il impodobiti cu multa dragoste!
Michelle
, o sa vezi ca alaturi de familie nu te vei mai gandi la nimic urat!
Alinushca
Va pup fetelor! Eu ma pregatesc de plecare la mama, dar e o ceata afara....
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png