Durerea unei pierderi de sarcina (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Ma gandeam ca primesc cateva adrese si fac ceva felicitari de Craciun si vi le trimit. Cand colo nu am primit nici macar o adresa, dar nu ii bai daca nu vreti felicitare cu Ingrid pe ea, nu o sa va trimit.
Va pup pe toate si va doresc numai bine

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by pusichet

salut
iarasi vin la voi sa ma lamuriti ca eu nu stiu ce se intimpla cu mine.
sa o luam cu inceputul.
chiuretaj pentru ca sa ma curete pentru ca ramasese resturi pe 30 octombrie, prima menstra pe data de 17 noiembrie, a 2 a pe 25 noiembrie iar a 3 a a venit azi pe 7 decembrie.
de ce atitea menstre?
precizez ca prima menstra m-a tinut 3 zile cu tot tacamaul, dureri de burta si destul de abundent, al doilea 5 zile la fel abundent dar mai suportabil la dureri.
iar acum la al treilea curge nu foarte mult, mai inchis la culoare, iar durerile de burta si spate sint suportabile.

din cauza acestor menstre am ajuns sa fiu foarte palida, sa am dese stari de lesin, sa ma simt foarte rau, ametesc, etc.

ana maria

in curind

Se poate intimpla ca dupa chiuretaj sa te poti deregla...oricum, cert e ca ai pierdut cantitatimai mari de sange si asta duce la anemierea organismului.Fa-ti o hemoleucograma,un Fe seric,un Ca, ca sa vezi cum stai.Simptomele care le descrii ar cam fi de anemie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Flavia, exista momente de astea in oricare familie,or sa treaca pt ca amindoi sinteti muncitori si razbatatori.Uite cite ati realizat de cind ati plecat din tara.Asta e dovada! Asteapta un pic sa te refaci si sa mai creasca si David si cind ai sa incepi si tu serviciul ai sa vezi cum se rezolva toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Cristina26, eu vreau felicitareeee cu Ingriduta!!!!!!
Dar te intrebasem ce adresa vrei: cea de mail sau cea unde stam?
Michelle, nu ezita sa vorbesti despre durerea din sufletul tau. Oricind simti nevoia sa iti descarci sufletul, aici o sa gasesti mereu pe cineva care sa te inteleaga si sa fie alaturi de tine sufleteste.Am observat ca multe fete chiar si-au cerut scuze ca scriu despre asa ceva, dar noi suntem aici tocmai pentru a ne sprijini atunci cind tristetea ne copleseste. E normal sa mai vorbim si despre lucrui vesele, dar sa nu uitam ca pe noi tocmai durerea ne-a adus alaturi. Plangi si descarca-ti sufletul indurerat, dar nu uita sa privesti spre noul an cu incredere in visul tau. In curind vin parintii tai la tine, vin sarbatorile, incearca sa fii putin mai vesela si increzatoare in viitor.
Flavia, m-am intristat sa citesc ca ai probleme. E normal ca sotul tau sa se simta stresat de schimbarea job-ului. Gindeste-te ce responsabilitate mare are el, trebuie sa aiba grija de voi si e normal sa fie speriat. Chiar daca in perioada asta e mai nervos, incearca sa-l incurajeszi si sa-i fii alaturi. Impreuna o sa depasiti aceasta perioada mai grea. Gandeste-te ca sunteti sanatosi, va iubiti, aveti cei mai minunati copii, aveti toate atuurile sa va considerati cu adevarat fericiti. Te pup!
Pusichet, sfatul meu e sa mergi cit mai repede la doctor. Poate sa nu fie nimic grav, dar totusi nu e prea normal sa sangerezi atit de mult.

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Catty, felicitari pt. fetita. Si pt. ceea ce faceti. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere de a o crste frumos pe Alexandra.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

36+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 27 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

fetelor, va pup pe toateeee... sunt pe-aici, da's prinsa raaauu...rau, rau, imi vine sa-mi iau campii!!! va citesc asa, la cateva zile da' n-apuc deloc sa va scriu...si-mi pare asa de rau. poate reusesc in week-end, nu stiu, ca o sa avem si musafiri, ca ieri a fost si ziua sotului meu. LA MULTI ANI !!! si din partea mea cu intarziere, pt cine s-a sarbatorit ieri. Si vad ca avem si vesti bune:
baby felicitari , ma bucur tare mult pt tine.
Sper sa continue si Mos Craciun ce a inceput Mos Niculae si sa primim luna asta cat mai multe vesti bune.
Va las acum...va pup pe toate si sper sa revin cat de curand.

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Michelle, multa putere iti doresc si liniste sufleteasca.

36+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 27 zile !!!

Mergi la inceput

Pepsi, spre rusinea mea , nu stiu cum se zice in irlandeza la push. Oricum , nici ei nu prea vorbesc irlandeza, poate doar in vestul tarii in unele sate. In rest doar engleza.

36+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 27 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

luni o sa-mi niste analiza, sa vad cum stau.
eu intre timp am mai luat niste calciu si imi facea bine.

ce-i drept e ca nu curge mult, doar ceva maro, durerile de burta sint mai mari parca s-ar rupe ceva acolo.

la medic am hotarit sa ma duc marti sa vad din ce cauza apar singerarile astea.
multumesc fetelor pentru raspunsuri

in curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

e o emisiune despre nasteri pe antena 2

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput