Durerea unei pierderi de sarcina (51)
Raspunsuri - Pagina 4
blueeyes2003 spune:
Va multumesc pentru sustinere!
Am sa mai fac un test maine sau poimaine si va tin la curent!![]()
Carmina
imi pare rau ca baietelul este bolnavior!Insanatosire grabnica ii doresc!
Michelle este foarte greu dar trebuie sa credem ca va fi bine pentru ca altfel nu se poate!
Nu fi trista,cu siguranta intr-o zi va fi bine pentru fiecare dintre noi!![]()
Va
pe toate!
Mirela

In asteptarea Craciunului!
Ninia81 spune:
Blueeyes,imi pare rau pt testul negativ! Poate totusi o sa fie un bebe acolo in burtik...dar nu vrea ink sa fie vazut!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
Pepsi spune:
mirelush, am intrat cu sufletu la gura sa vad vestea mare, of, nu are rost sa-ti mai zis ca-mi pare rau, lasa ca tip mai tare la mos craciun sa nu te uite!pup fata
revin cu un mesaj mai lung, acela ce l=am pierdut ieri
va pup tare pe toate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Pepsi spune:
scriu din nou ce am scris ieri, imi venea sa pling de ciuda, e tare greu cu copilasii, scriu pe bucati, si dupa citeva ore de chin de scris, sa pierd tot.....
liana, pai nu mi-ai spus nimic de a doua oara, io tot tineam pumnii si asteptam vestea mare de sarbatori!na uite ca nu te contrazic
auzi tu tre sa inveti sa zici in irlandeza acuma push 123 push, asa ca informeaza=te din timp sa stim ce tipam
irlandeza, atit de putin mai ai si tu, sa ai o nastere ca un fulg, cum am avut eu la david. prietena mea a avut strep de grupa B si cu antibiotic a nascut vaginal, si fetitei i-au dat antibiotic in primele zile si totul a fost ok. ia zi-ne cum zicem push in irlandeza, ca sa tipam tare sa ne auzi!
stiu ca suna a intirziere, da am scris si in 6 daca nu pierdeam mesajul.....La multi ani ptr toti ce v-ati serbat ziua numelui NIcolae, si sper ca v-a adus mosul nicolae ce v-ati dorit!
cristina26, nu ai voie sa fii tristuta, bucura-te de micuta si de sarbatori, va fi primul ei craciun
lau, ce bine ca ai revenit, imi era dor de tine, tin pumnii la analize. merci ptr noul capitol
kitzy, na hai ca nu te cert asa de tare
consi, miine ai cununia, casa de piatra draga mea, sa fiti fericiti, si sa vina cit mai repede mult doritu bebe
mav, sa porti fericita inelusul, si sa ai zile mai putin ocupate
alinushca, 
idaira, te pup tare de tot
oana 
michelle, azi fac reteta rulada cu carne, ce sa fac, nu sint nici eu mortal de bine, mai ales azi, acuma ca va scriu ma simt deja mai bine, nu stiu, am dureri de spate, ma dor parca si ovarele, merg la medic pe 13(sper sa nu fie zi cu ghinion sa am vesti proaste) cu sotul trecem printr-o perioada mai grea, e stresat, si asta se revarsa pe familie, va schimba locul de munca la 4 ianuarie, e stresat cu banii, asa ca ma stresez si eu, mai ales ca vin sarbatorile, le-am luat cadouri la copilasi, of, e o perioada mai tensionata....dar, abia astept sa gasim un brad frumos sa=l facem lui dominic! ma gindeam ca la anu facem 10 ani de casnicie si 15 de cind sintem impreuna, asa as vrea sa plecam undeva la soare/mare.....cine stie. in plus iar ma dor sinii de mor, nu stiu ce are david da ma musca, si ma trage de parca as fi guma de mestecat, cred ca-i dau dintii, tratament nu vreau sa mai iau, mai bine suport durerea ca sint cit casa....of, hai ca ti-am facut capul calendar, n-am mai iesit din casa de luni, azi ies, sa ma plimb pe la magazine, ca e prea frig afara, ieri l=am scos putin si azi tuseste, dar ies, cit sa schimb atmosfera, ca parca ma sufoc in casa!a, david avea la 4 luni 70cm, e aproape cit dominic, un lungan, merg pe 13 si eu ei la medic abia astept sa-l cintarim si masuram, ca e numai pe lapte de mama, abia de craciun incep sa-i dau papita
cristina, mi-a fost dor de tine!!!!!!!am vazut pozele, ce baiat mare si frumos ai!!!ma bucur ca esti mult mai bine, nu se putea altfel!dominic a primit un puzzel, cu litere si cifre, si ciocolata kinder(e primul an in care poate minca) si david o caciulita cu manusi si ceva jucarele, e mic inca el.
laura, ai scris ziua cind ai cezariana?ca io vreau bilete in primul rind auzi?
mcrissa, iti tin si tie pumnii sa vina mosu cu bebe in sac
myry, 
ninia, asa este, doar ca explicam de ce nu puteam scrie din nou mesajul lung,
catty, am plins citind mesajul tau, te mai felicit inca o data ptr reusita! sa creasca mare fetita minunata ce o aveti, atit de tare ma bucur ptr tine, iti simt linistea sufleteasca!
carminabulina, multa sanatate la micut, pup puiul bolnav
slimatei, haide stefania, haide stefania
va pup pe toate fug la pui ca plinge
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Michelle81 spune:
Pepsi-draga mea ai trecut prin atatea si cand aud prin cate mai duci,cum induri atata durere,nu stiu cum de poti...imi pare atat de rau sa aud ca nu iti este bine.Sigur va fii bine la medic pe 13,eu nu cred in superstitii si din astea,deci sigur vei veni numai cu vesti bune.stii bine ca nu imi faci nicioadata capul calendar sa nu te mai aud vorbind prostii.Nu stiu sa iti spun de ce te trage asa David de sani,poate ca il mananca gingiile si ii ies dintisorii,nu stiu...Lasa bine ca e lungan David,sanatos sa fie!Poate ca de la frig te doare spatele sau cum alaptezi,nu stiu ca nu ma prea pricep,nu inca...Imi doresc sa te faci bine cat mai repede si sa nu mai ai nici un fel de durere!
Ingerasul nostru
SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM
Inca putin pana la CRACIUN
Michelle81 spune:
ConsiS-casa de piatra iti doresc,multa multa fericire si numai bine!!

Ingerasul nostru
pusichet spune:
salut
iarasi vin la voi sa ma lamuriti ca eu nu stiu ce se intimpla cu mine.
sa o luam cu inceputul.
chiuretaj pentru ca sa ma curete pentru ca ramasese resturi pe 30 octombrie, prima menstra pe data de 17 noiembrie, a 2 a pe 25 noiembrie iar a 3 a a venit azi pe 7 decembrie.
de ce atitea menstre?
precizez ca prima menstra m-a tinut 3 zile cu tot tacamaul, dureri de burta si destul de abundent, al doilea 5 zile la fel abundent dar mai suportabil la dureri.
iar acum la al treilea curge nu foarte mult, mai inchis la culoare, iar durerile de burta si spate sint suportabile.
din cauza acestor menstre am ajuns sa fiu foarte palida, sa am dese stari de lesin, sa ma simt foarte rau, ametesc, etc.
in curind
Michelle81 spune:
Pusichet-ai fost la controlul de doua saptamani dupa chiuretaj?eu cred ca mai bine mergi la medic,pentru ca dupa cum spui tu te simti destul de rau si nu e normal dupa parerea mea!ai grija de tine si nu te baza doar pe ce iti povestesc eu sau fetel pentru ca fiecare organism e alfel,cel mai bine e sa mergi la doctor.sper sa nu te supar cu acest sfat!
Ingerasul nostru
pusichet spune:
Michelle81 la 6 zile dupa chiuretaj am inceput sa fac instilatiile, am facut 3 la distanta de 5 zile.
in curind
Ninia81 spune:
Flavia,
am simtit oarecum tristete in mesajul tau...sper sa se rezolve toate problemele si sa uiti de stres, mai ales ca vine Craciunul si trebuie sa fim linistiti si fericiti. sa ne bucuram d c ne aduce si sa zambim...
Michelle
, Dana
, Musette
, baby r
, c myry
, carminabulina
, irda
, consi
, miha74
, Va pup pe toate fetlor si va doresc un week-end superb!
Eu maine merg la mama. D-abia astept!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png