Azoospermie - cap 12 -
Raspunsuri - Pagina 15
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by dalailana
Tot citesc pe net despre carnitina: ati incercat pliculetele cu L-carnitina de la Redis? Mi se pare ca au concentratia mai mare decat Carnil-ul ( respectiv 1500 mg), are si fructoza ( care hraneste) si dizolvata in apa minerala e ca un suc.
Nu m-am uitat la concentratie dar eu zic ca e buna pt ca are si fructoza iar dc concentratia e mai mare at e si mai buna iar pt ca are gust placut at e super-buna
Miki
La anul pui de-un pui
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by ioana78
Ioana- sotului meu i s-a descoperit varicocelul la ecografie, insa medicul n-a specificat gradul. A mentionat ca are un varicocel "semnificativ". Procedura nu e neplacuta, cel putin asa mi-a spus al meu, insa controlul pt prostata e cam naspa!
Al meu n-a luat inca nici o pasiluta din cele date de Miki. Cred ca suntem amandoi cu nervii la pamant, satui de atatea incercari fara rezultat. M-am suparat rau de tot pe el cand mi-a spus ca sa-mi caut pe altul, adica sa apelez la un donator. Vede ca imi doresc f mult un bb, si el isi doreste, dar nu e un luptator si ma enerveaza! Il las sa se calmeze, apoi trec la giugiuleala si il aduc cumva pe drumul cel bun.
Va pupicesc pe toate!
Ioana eu inteleg prin semnificativ ca e destul de mare si deci ar tb operat. Sfatul meu e sa-l opereze Damian care e specioalist in operatii. Se recupereaza f repede.
I-ai luat numai ce am zis eu sau mai multe? Uite da-i pliculetele de carnitina de la Redis care au gust placut si Multi Maca cel putin. Trece-l pe alim sanatoasa , fara plajeli. Dc ai storcator de legume si fructe in f zi sa bea un sunc natural cu morcov+ sfecla rosie+ lamaie si ce alte fructe ii plac
Miki
La anul pui de-un pui
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by ioana_p76
Buna fetelor!
Tocmai ce s-a convins sotul meu sa mearga la o consultatie la dr. Damian, ca uitandu-ne pe link-urile date de voi, crede ca are si el varicocel.
Ioana dc vrei sa vezi dc are varicocel cel mai bine va duceti la Costache Adrian care e super tare in eco. Datele lui sunt pe prima pag.
Miki
La anul pui de-un pui
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by Simo28
Miki am luat rezultatele sotului meu si o sa te rog sa-mi spui si mie parerea ta.
Testosteron liber: 4.51 pg/ml (valori de referinta: 5.5-42)
FSH: 0.65 mUI/ml (valori de referinta 1.27-19.26)
LH: 0.49 mUI/ml (valori de referinta 1.24-8.62)
Prolactina: 16.95 ng/ml (valori de referinta 2.6-13.1)
Anticorpi antispermatici: 2.649 U/ml (< 14 rezultat negativ)
Deci sa inteleg ca toti hormonii hipofizari sunt secretati aiurea. Stiu ca prolactina inhiba ovulatia la femei. La barbati oare inhiba producerea de spermatozoizi?
Daca nu sunt in sange anticorpi antispermatici inseamna ca nu din cauza varicocelului a aparut azoospermia ci din cauza dereglarii hormonale?
Nu stiu ce sa mai cred.....sa luam in continuare produsele alea naturiste de care ne-ai zis tu?
Pe forum vad ca FSH-ul este mare la sotii cu azoospermie, numai noi iesim din tipar.
Testosteronul e mic si il cresteti cu tribulus terestris luat in doza maxima .
LH tot mic , ti-l creste tot Tribulusul.
FSH mic pt asta stiu ca se da Pregnil dar tb sa ti-l dea dr si sa nu-l luati ca am zis eu
Prolactina mare. Posibil sa va culcati dupa ora 12, stres si oboseala mare. Deci nani devreme, inainte de ora 11 si dc nu poate sa ia Melatonina de la plafar seara inainte de culcare. Regleaza ciclul de somn.
Mai tb=Multi Maca , L-carnitina, vitamina C, Zn, Se
Miki
La anul pui de-un pui
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by iuca
Cand venim in Bucuresti as vrea sa faca sotu si inhibina b.
edit: al meu sot e pe antibiotice de aproape o saptamana, a avut infectie la un dinte, ieri i l-a scos dar i-a dat sa mai ia antibiotice vreo 3 zile. Nu as vrea sa faca inhibina b in conditiile acestea.
Eu zic sa lasati cel putin 10 zile de la terminarea antibioticelor. Sau mai bine o faceti in ianuarie pt ca nu se stie cat sta proba pe drum si cand o studiaza acum de sarbatori.
Miki
La anul pui de-un pui
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by ailemac
Am tot citit despre tot felul de tratamente naturiste. Sotul deja a inceput sa ia Branca Ursului. Am comandat si Maca. Voi ce-mi mai recomandati. Voi cu ce ati inceput???
Si as mai avea o intrebare. Doctora de la Medlife unde am facut Cariotipul Genetic zicea ceva de ecografie testiculara. La o asemenea ecografie se pot vedea "gigeii". Iti poti da seama daca sunt in "bilute" si nu pot fi eliminati?
Va puuuuuuuuuuup!!!!!!!!
Despre Branca Ursului s-a scris ca da si rez negative. Eu zic sa o scoti urgent. La eco testiculara se vede varicocelul. Dc vreti sa aflat dc se produc sau nu
sa faceti anal Inhibina B.Miki
La anul pui de-un pui
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by SoriLea
MIKI- te rog ,raspunde-mi urgent (sau fetele care imi pot da un raspuns),sau interpretarea analizei.
LH-10.03mUl/ml (val.norm. 0.90-74.24),
TESTOSTERON-9.03ng/ml (val.norm. 0.09-1.30),
PROLACTINA-15.28ng/ml (val.norm. 3.46-19.40) ,
FSH-22.7mlU/ml (val.norm. 0.7-11.1).Dar daca a avut cand era mic,la varsta de 3-4ani,oreion,are vreo legatura,sau in ce masura produce sterilitate oreionul?Tin sa reamintesc ,la ultima spermograma nr.a fost de 10000/ml.CE SANSE AVEM?
-ici si toate cele bune va doresc.CU MULT DRAG
Testosteronul e mare si cred ca ac a afectat prostata. Tb sa luati un produs care contine planta aceea Saw Palmetto care e si in Multi Maca dar va tb in concentratie mai mare. Este produsul Pro 6 de la Forever Living care contine ac planta. Tu intrebai de Tribestan iar ac produs nu va e indicat deloc pt ca aveti testosteronul f mare. Prea mult testosteron afecteaza prostata. Uite ce face Saw Palmetto:
Saw palmetto (Serenoa repens, fam. Arecaceae)
-palmierul ferastrau sau palmierul pitic este originar din America
de Nord, al carui fruct a fost folosit de catre indienii americani
in tratarea tulburarilor aparatului genito-urinar si ca tonic pt
intarirea organismului prin nutritie. Era administrat barbatilor pt
a stimula functionarea testicolelor si a ameliora iritatiile
mucoaselor, in special a celor ale aparatului genito-urinar si a
prostatei. Era administrat femeilor pt a ameliora tulburari ale
glandei mamare (se credea ca utilizarea pe termen lung ducea la
marirea sanilor). Multi botanisti il considera afrodisiac.
Mai multe studii farmacologice s-au axat asupra utilizarii
extractului din fructe de palmier-ferastrau in tratarea tulburarilor
comune ale prostatei- hiperplazie benigna a prostatei (BPH) .
Aproximativ 50-60% dintre barbatii cu varste cuprinse intre 40-59
de ani prezinta BPH. Aceasta afectiune este caracterizata de
cresterea frecventei mictiunilor, trezirea in timpul noptii pt
golirea vezicii si reducerea fortei si calibrului urinarii. Se crede
ca aceasta afectiune are drept cauza acumularea testosteronului in
prostata. Odata ajuns in prostata, testosteronul este transformat
intr-un hormon mai puternic dihidrotestosteronul (DHT). Acest compus
stimuleaza multiplicarea excesiva a celulelor, ceea ce duce la
marirea prostatei.
Principala actiune a extractului de palmier-ferastrau in tratarea
BPH este inhibarea conversiei intraprostaice a testosteronului si a
legaturilor intracelulare ale DHT.
In prezent, aplicatia clinica principala a fructelor de palmier-
ferastrau este in tratarea BPH. Avand in vedere farmacologia sa,
extractul poate fi util si in afectiuni legate de excesul de
androgen la femei, precum si hirsutismul si boala polichistica
ovariana.
Miki
La anul pui de-un pui
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by Iyoana
Pisix, Miki alooooooooo??????
Unde sunteti fetelor????
Am primit azi rezultatul analizei de la IDS si, intr-adevar FSH-ul este in scadere: 13,88 pentur o maxima de 8.
Nu se mai pastreaza acelasi raport optimist ca la cabinetul din Ptetsti (18,7 pentru o maxima de 18,6), dar este in scadere fata de FSH-ul din februarie facut tot la IDS (17,25).
E in cadere liberaFSH-ul sotiorului meu si asta inseamna ca e de bine!!!!!! Si n-am facut nimic pentru asta, va dati seama???
Pai Flicitari
!!! Sigur prima analiza a fost buna? Poate era mai obosit/stresat/prost alimentatMiki
La anul pui de-un pui
miki-miki spune:
Nusy
imi pare rau de crocobel , nu uiata sa iei si Bifidus. Chiar dc iei doar o pastila e bun pt ca trateaza candida si oricum tu ai pb cu stomacelul.
Ailemac
, bland e Damian dar dep pt ce vrei tu sa fie bland. E bland la operatii dar dupa un control la prosta il tine minte toata viata
Dc vrei sa afli dc e varicocel at Costache Adraian.
Ioana_p76
Depinde cine face operatia. Acum am aflat ca e de doua feluri ac operatie. Se face o strangulare mai sus pe burtica a varicocelului sau se opereaza inghinal pt legarea fiecarui firicel pe bilutza. Acum depinde si de mana dr si va sfatuiesc sa nu mergeti la un dr macelar necunoscut, mai bine faceti un drum la Buc la Damian.
Acum va
ca sunt franta.
Miki
La anul pui de-un pui ![]()
anes spune:
Iyoana pai sunteti pe drumul cel bun. Bravo! Mai ales ca FSH-ul a scazut de la sine. fara tratament.
miki esti o campioana! Cata rabdare ai sa raspunzi tuturor! Jos palaria! Eu abia astept sa facem spermograma in ianuarie. Am inceput sa iau si eu capsule de napraznic (ceaiul nu il tolerez). Adica simt ca ma dor vasele de sange mai ales pe brate (ai mai auzit asa ceva?), mi s-a marit un mic ganglion pe care il am de cand ma stiu (si este si dureros) si cred ca imi scade tensiunea (eu orcum nu am TA mare). Am terminat un borcan de 800 g din preparatul dat de tine, cu miere propolis si ulei de catina.

. Cred ca suntem amandoi cu nervii la pamant, satui de atatea incercari fara rezultat. M-am suparat rau de tot pe el cand mi-a spus ca sa-mi caut pe altul, adica sa apelez la un donator. Vede ca imi doresc f mult un bb, si el isi doreste, dar nu e un luptator si ma enerveaza! Il las sa se calmeze, apoi trec la giugiuleala si il aduc cumva pe drumul cel bun.