Azoospermie - cap 12 -
Raspunsuri - Pagina 16
miki-miki spune:
Anes
iti tb flavonoizi. Este un produs la GNLD Flavonoid Complex care este 100% natural, sau Detralex http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1297
Sa bei si sa mananci toate leg si fructele rosii. Un pahar de vin rosu /zi e f indicat.
Pupici.
Miki
La anul pui de-un pui ![]()
sunshine4ever spune:
Miki-miki ma tot documentez si nu ajung nicaieri, deci daca sotu are oligoastonospermie severea si tesosteron mic cel puitn acu asa a iesit pian a cuam cu testosteronul nu a avut probleme poate sa ia l-carnitina plicul de care s evorbea mai ininte , dar cit sa fie doza, si tribulus terestris?
tribulus terestris a mai luat si nu pot sa zic ca a fosr rau da rnici bine.
te pup si multumesc de raspuns

in asteptarea unui ingeras
anes spune:
miki
saru` mana! Da ai dreptate, mai ales ca am si predispozitie pentru varice (o mostenesc pe mama) si am niste picioare frumoase
si lungi, la 1,80 m cat am eu inaltime
. Acum ca m-am laudat destul,
sa stii ca in ultimele zile chiar am baut un pahar de vin rosu
seara.
Ce zici? Sa mai incercam natural sau sa trecem la IA? Parca simt ca trece timpul in zadar.
SoriLea spune:
BUNA SEARA,revin cu o intrebare,FSH-ul nu e prea mare rez=22.7 mlU/ml valori normale 07-11.1 mlU/ml?si in ce masura cauzeaza oreionul?La ce medic ar trebui sa mergem.E grav ce are sotul meu (TESTOSTERON rez 9.03ng/ml,val 0.09-1.30)?VA ROG SA-MI RASPUNDE-TI,NU MA OCOLITI,SUNTEM DISPERATI.Va pup si va doresc sanatate si toate cele bune
vrembebe spune:
SoriLea - stiu ca oreionul afecteaza testicolele sau, mai bine spus, tubii seminiferi, mai ales daca boala este facuta la o varsta inaintata (in adolescenta si dupa).
cat despre un dr la care sa mergi, el ti-l recomand pe dr Soare. e un tip super, super, super, iti explica tot, are rabdare cu tine (la prima intalnire cu el am stat de vorba 4 ore....) si daca crede ca va poate ajuta cu ceva va va spune din start. in schimb, e foarte greu de contactat, dar daca insisti si esti perseverenta, cred ca vei reusi.
craciun fericit la toate 

ps- pisoi, te asteptam cand iti mai revii ca sa ne transmiti din optimismul tau... oricum, ceea ce ati realizat voi (ati avut cu ce face un FIV) e super!!!!! deci, cu siguranta veti mai face si un al 2-lea FIV, astfel incat tot o sa iasa pisoi mititei din doamna pisica si domnul motan.....
sunshine4ever spune:
Mikiiiiii nu imi raspunzi???? Si nus tii daca ia aceste tb naturale si ia si eutyrox care ii sintetic are ceva ?

in asteptarea unui ingeras
pisix spune:
Heeei, bubulinele mele dragi, ce faceti ?
Vreau sa va anunt ca mie imi merge tot mai bine, cred ca si schimbarea hormonala si-a spus cuvantul asupra depresiilor mele sau ...ce-or fi fost.
Anyway, totul parea muuuult mai negru decat era in realitate
Dar acum incep sa vad rational si ma bufneste un picut rasul de-atata melodrama![]()
Asa e fetelor, e mare lucru ca am avut embrioni, acum o sa facem tratament si va fi tot mai bine
Sa va zic ceva: al meu sot mi-a garantat ca cel tarziu in iunie vom gasi spermatozoizi in ejaculat (deci nu in biopsie).
Vorba lui: sunt oameni care se vindeca de cancer cu naturiste, asa ca el de ce sa nu reuseasca sa scoata niste bieti spermatozoizi?...
Azi ma duc la o petrecere si de maine plec iar din Buc dar un lucru vreau sa va mai spun: viata are suisuri si coborasuri ...asa e ea. Poate noi am coborat putin dar acum sa stiti ca incepem sa urcam din nou si sa vedeti ce repede trece timpul si ma cocot iar pe vaaaal.
Da de-acum ne urcam toate ...
La naiba, ori la bal ori la spital !
PS: am slabit 3 kg 
SoriLea spune:
BUNA fetelor.Nu stie nimeni sa-mi raspunda si mie la intrebari?VA ROG DIN SUFLET, ajutati-ma sa gasesc un raspuns.VREMBEBE-la care din ei ai fost tu,la tata sau la fiu?Eu am fost acum cativa ani la Dl Soare =tata-l,dar nu am facut nimic cu dumnealui,in afara ca avea rabdare sa discute,tratamentul lasa de dorit,asa mi s-a parut mie,poate la altii a dat rezultate.Sotul meu trebuie sa mearga la un urolog (cred,nu?).ASTEPT SA MA LAMUREASCA SI PE MINE CINEVA IN LEGATURA CU ANALIZA SOTULUI.VA PUPIC PE TOATE SI VA DORESC MULTA SANATATE.
nusy spune:
Pisix: asa mai merge....alta stare...bravo!!!! Bafta multa in continuare si distractie placuta la petrecere!
SoriLea: analizele sotului tau sunt proaste,asa cum poti observa si tu...FSH mare arata ca nu se produc gigei...si sotul meu tot asa il are,doar ca testosteronul e normal la el.Si,totusi,sotul meu are 300.000 gigei...suficienti pentru ICSI.Ati putea merge la dr.Soare,este vorba despre fiu,caci tatal a murit de vreo 3 ani.Si noi am fost la el(fiul),aveam diagnostic de azoospermie dar el ne-a redat speranta pentru ca a analizat cu atentie sperma si ne-a spus ca sunt cam 100.000 gigei...I-a dat sotului tratament( vreun an jumate),a facut tot ce a putut(si-a dat tot interesul)...insa gigeii tot putini sunt....si FSH-ul tot asa era,cel putin acum un an,cand l-a facut ultima data...Noi ne-am lasat pagubasi sa mai speram ca se vor inmulti si ne-am apucat de FIV.Ne-a mai speriat si Cocei,care ne-a spus ca barbatii cu FSH mare ,cu trecerea anilor,pot ajunge la azoospermie,deci nu e timp de pierdut.
Cat despre oreion,daca l-a facut la varsta mica, nu constituie cauza de infertilitate.Daca-l facea la pubertate,da.Sotul meu l-a facut pe la 8-9 ani si,desi nu e pubertate,noi suspectam ca aceasta e cauza...caci alta cauza n-am gasit.
Oricum,noi la dr.Soare n-am mai fost de un an,dar sotul continua sa ia,fara pauza,din tratamentele prescrise de d-lui (Zn, coenzima Q10, vit.C de maxima concentratie, panaxginseng, Multi-Maca de la FLP, acid folic, tonotilN).I-am mai dat si Masculin si polen(de la mine putere).Multa bafta!
Miki,Andra:
Nusy

Marush spune:
Buna fetelor!
De-abia reusesc sa va citesc,de scris ce sa mai vorbesc.........
Va urmaresc din umbra, pur si simplu nu stiu cand aveti timp sa aflati atatea de pe net.
pisix
, bafta mai departe!Ne-ai tinut in tensiune, ....data viitoare trebuie sa fie bine.
Mai faci la Ginera?
Pentru cine e interesat de Damian, sotul meu s-a operat de varicocel la el.
Daca vrei amanunte nu ezita...intreaba-ma!
mi-e somnic.....VISE PLACUTE VIITOARE BURTICI.
Viitoare mamica.....cat de curand!