Azoospermie - cap 12 -
Raspunsuri - Pagina 14
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by ioana_p76
Vroiam sa va intreb daca stiti daca sunt riscuri la operatia de varicocel?
Am citit pe alt forum (pe care am ajuns dupa cautare pe google) niste discutii ca ar fi risc de azoospermie.
Nu stiti sa-mi raspundeti si mie, va rog!

Yioana ma bucur ca analizele sotului tau au iesit mai bine!
Dalailana voi aveti cumva probleme cu varicocel? Ati mai fost la Damian sau ieri trebuia sa fie prima consultatie?

toate fetele!Ioana
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!

Animalutele de Craciun
pisix spune:
ailemac - cred ca dr ta nu e foarte informata si cum nu stie sa-ti raspunda, se eschiveaza
Sotul meu are aceeasi greutate si a faut doua biopsii (cu anestezie generala)
Ecografia e necesara ca sa vezi daca sunt ceva probleme acolo, in special varicocel
Sotul meu ia Maca de la FLP si la prima biopsie (cand luase inainte tratamentul) i-a iesit f bine, spermatozoiozi mobili si buni
Uite pe prima pagina indicatiile lui miki de naturiste
Iyoana - super tare, deci uite ca se intampla si lucruri bune. Poate peste cateva luni ajunge la normal
Fetelor eu voi intra putin mai rar pe aici, mi-am dat seama ca tot cititnd pe forum imi amintesc iar si iar de esecul meu, si retraiesc la nesfarsit sentimentul ala de disperare
Am experimentat ieri cand nu am intrat si mi-am dat seama ca imi face bine o pauza ...sa uit putin de tot si sa reusesc sa ma detasez
Ca idee, sunt mult mai bine, usor-usor incep sa-mi revin
Va pup pe toate si va urez spor la cumparat cadouri
Simo28 spune:
Iyoana
sper sa se simta sotul tau din ce in ce mai bine si sa aveti in curand un
(asta sper si pentru mine....cu toate ca noi suntem la polul opus, noi asteptam sa creasca FSH
)
Pisoiule iti doresc numai bine. Dupa cateva zile de pauza poate o sa te simti mai bine sa vorbesti iar cu noi

Simo28 spune:
Iyoana ma bucur ca sotul tau incepe sa se simta mai bine
. Si noi speram sa se imbunatateasca lucrurile.....dar noi asteptam sa creasca FSH-ul![]()
dalailana spune:
Eu am decis sa intru pe forum din cauza lui Pisix ... care era foarte optimista si am zis ca ma molipseste si pe mine.
Ce faci Pisoiule? tu ai un rol foarte important in grupul asta de suport: pe mine m-ai facut sa vad FIV-ul ca o procedura usoara si vesela! ( vezi Pisix FM) poate mai sunt si alte fete care gandesc ca mine si tu lipsesti la apel!
Ioana_p76 nu stiu daca sotul are varicocel nu a avut timp sa ajunga la Damian dar SPER sa fie varicocel si nu altceva mai rau. Dupa operatia de varicocel cica se imbunatateste considerabil spermograma.
andrutzza spune:
buna fetelor
noi am ajuns la damian prin septembrie. i-a facut control sotului (palpare cu mana a testicolelor)si nu i-a zis nimic de ecografie testiculara. i-a zis ca nu sunt probeleme cu prostata si nici alte modificari.l-a trimis sa repete spermograma si sa faca analizele hormonale iar pe mine la analiza secretiei vaginale (sa nu fie vreo infectie).dar ma gandesc la varicocelul asta, caci eu simt niste noduli f mici pe testicolul stang atunci cand palpez.mi-e teama sa nu fie varicocel. dar ma gandesc de ce nu i-a zis damian de ecografie testiculara? e suficienta palparea? va pup
Iyoana spune:
Pisix, ma intristezi!!! ![]()
nu stiu ce sa zic, daca tu simti ca e mai bine asa... dar te rog mult nu o privi asa ca pe o mare infrangere, nici nu prea e felul tau!
Ai grija de tine! 
Simo, multumesc, este ceea ce iti doresc si tie! Si tuturor fetelor de aici! 
Ioana, noi nu am trecut prin asa ceva, operatie de varicocel, dar am tot citit fete pe forum ai caroro soti au facut asta si nu le-am vazut scriind de azoo. Poate e vorba de faptul ca se produce vreo hemoragie in timpul operatiei care omoara
, dar trebuie sa fie ceva temporar! Pisix zicea ca si la biopsie este un pic de sange pe acolo care omoara gigeii si trebuie lasate cam 6 luni intre 2 biopsii sa se refaca rezerva de
la nivel testicular.
Vad ca nu sunteti prea active, poate aveti cadouri de cumparat!
Bafta atunci la cumparaturi si mai vorbim! Sunt prin preajma in seara asta 
iyoana

Sarbatori fericite si cu bucurie!
ailemac spune:
Amzulica, Nusi, Iyoana va multumesc pt raspus. Sunteti super.

Poate-mi recomandati un doctor. Unul mai bland. Eu sunt din Bucuresti.
Puuuuuuuuuuuupici!!!!!!!!!!!
miki-miki spune:
Buna fetelor
, eu cu instalatorii pe cap
ca a tb sa fac o reparatie la ceva care s-a reparat in primavara
.
Pisu
eu sunt tristutza ca ma parasesti. Stii ca esti pastilutza mea si sunt dependenta
. Te rog sa mai intri asa la 2 zile sa zicem si mai zii si tu un Bau!!! OK?
Acum o sa va raspund cu cate un reply la cele carora tb sa le dau un raspuns ca sunt baba rau si nu pot sa tin minte toate intrebarile.![]()
Miki
La anul pui de-un pui ![]()
anes spune:
Iyoana nu ne-a spus medicul sa facem IA, dar, ma bate gandul. Asteptam spermograma din ianuarie. Sotul meu este f. incapatanat si de vreo trei zile nu si-a mai luat pastilutele.
pisix buna decizie. Ai ajuns singura la hotararea asta, de aceea nu te-am mai batut la cap. Detasarea de subiectul acesta nu inseamna ignorarea problemei, ci indepartarea putin de ea. Te-au sufocat FIV-ul nereusit si multitudinea de intrebari, unele fara raspuns. Cand vrei, te asteptam pe aici.