Oradea (22)-editie speciala de sarbatori
Raspunsuri - Pagina 16
cristina22 spune:
Andrei e bine, se pare ca am scapat.
Numai ca acum cred ca ma apuca pe mine!
Mercedes-e vorba de transformerul acela tir/arma
. Cristi siguuur stie!!
Bravo Bia!!
Papusica Bia ce primeste de la Mosu'?
Gabi-gata pregatite cadourile pt taurasii frumosi?
Si acum imi vine sa rad, cand mi-o imaginez pe Giuli, artandu-i body mosului

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

szivarvany spune:
Cris, a ras toata sala cu lacrimi, intr-o poza apare cand e ridicata si isi ridik rochita
Mercedes - sigur k da, se face. Nu stiu nr ca as suna ... poti sa-l afli cumva ??? Si suni si intrebi.
De gratis sigur se face la SfMaria, toata luna ianuarie.
Sper ca esti bine !!!!!!!!!!! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Mercedes spune:
Bia- la intrebarea ce sa ti aduca masina bia cea cuminte explica asa masina pisica si caine. Acum n am intrebato sa fie de plus sau vietati animalele dar realizati si voi ce vrea.
Nu stiu daca va puteti imagina o casa ma rog apartament unde tot timpul apar masinute. Credeam ca scap cu timpul avand in vedere varsta lui cristi dar acum cand cumpar tb sa iau in dublu exemplar.
daria - fac crize de fiere f dese am ajuns sa fac aproape in fiecare zi. La sf maria am avut programare pe 7 dec si nu m am dus ca n am reusit, nu mai am tupeul sa merg pe acolo. Voi incerca acuma dupa masa sa ajung la pelican acolo langa noi sa vad daca mai lucreaza .
szivarvany spune:
Mercedes, sper sa nu fie niciun bai ! Eu zic sa fugi pana la eurorad 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
adi2003 spune:
Daria, Marius, parca voi erati pasionati de bonsai.
Ia uitati aici ce de bonsai.
Dar cel mai frumos bonsai mi s-a parut cel obtinut din bougainvillea:
http://pagesperso-orange.fr/georges.grand/bonsai/arboretum/n140/140p005.htm
Si asta e de admirat:
http://pagesperso-orange.fr/georges.grand/bonsai/arboretum/n087/087p001.htm
cristina22 spune:
'neatza, dragilor!!!
Mercedes-Euroradul e chiar ok!! Sanatate!!
Deci, asa baietoasa e papusica blonda?? Poi atunci sa se conformeze mosu'!! Si n-are decat sa aduca matze si caini adevarati, daca vrea domnisoara
!!
Daca vreti sa vedeti poze de la serbare http://good-times.webshots.com/photo/2281256170081429888lMUhSj
Asteptam poze de la tooooooti!!!!
cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

szivarvany spune:
Moama ce frumos e Andrei !!!
Cria, super feciorul si mi place fff mult costumatia ! 
Simine l - tu ce faci, cum esti ??? Cand te mai vedem ??? 
Restul de oradeni, cine vine la o cafea in dimineata asta receee ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
la noi de obicei trebuie sa iau cadou dublu, fiind deodata si zilele de nastere... si totdeauna masina albastra-masina rosie... sau chestii asemanatoare, dar nu chiar identice. Anul acesta incerc cu o papusa, cu valiza pe roti... deci tot va fi ceva cu roti:))))
La noi aseara a fost serbarea la soala, a fost foarte frumos, insa Lili a facut febra in timpul serbarii. Azi la scoala copiii aveau voie sa mearga impreuna cu fratiorii mai mici si musai era sa mearga si ea, au fost atat de fericiti si veseli amandoi, n-aveam inima sa o tin acasa. Oricum dupa masa vine mosul la gradi, deci sper sa reziste pana atunci. Iar de maine intram in vacanta si in tratament:(
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Mercedes spune:
gabi- saraca Lili chiar acum cand incepe vacanta - sanatate ii doresc.
cristina- faina serbare ati avut!
No bun , sa va povestesc am fost pana la urma la pelican ieri si am o colectie de pietre la fiere, asta e. Om vedea la anul ce voi faca cert e ca nu vreau deocamdata operatie sau laser ci prin alte metode. Cred ca so fi speriat colectia mea de pietre de ecograf avand in vedere ca de ieri nu mai am dureri.