Oradea (22)-editie speciala de sarbatori

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

multumesc, gagici!!!
Ma repet- MAI VREM POZE CU COPIII SI BARBOSU'!!!

Gabi-tinem pumnii lui Lili!! Si sanatateeee!!!

Mercedes-trebuie sa scapi tu cumva de pietricele!!!

Daria-ce face donsoara G?? Vreo perla noua??

Restu'???

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cylyche spune:

Salut !!!
Ne-a mai trecut gripa asa ca suntem bine.
Maine vin socri la noi sa petreaca sarbatorile (nu sunt din bihor).
Daria, Giulia e tare draguta (am vazut si filmuletul...)
Surpriza placuta am avut azi, ma sunat o colega de servici sa ma duc ca primesc cadou de Craciun pt Edy.Cand am vaz ce pachetoi moaaa am ramas mirata.Mai ales ca sunt in concediu postnatal.Voi ati primit ceva ?Sunteti multumiti?

Daca nu mai intru pana atunci nu cred ca voi avea timp, va urez de pe acum CRACIUN FERICIT!!!!!Mosul sa aduca multe cadouri puilor vostrii

cylyche lui Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gabi, muuulta, muuulta sanatate lui Lilisor !
Mercedes, muuulta sanatate si la tine, sa treaca pietricelele cu naturiste !
Cilyche, multi pupici si la voi si multumim pt vizionari !

Apropo cadouri ... la Real sunt case de marcat cu 32 de lei, am luat eu sa cadorisesc fetele prietenelor . Giuliei nu i-am luat ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

si n-o sa fie problema??? mai ales ca tuturor le place sa butoneze, adica sa fie casier! Stiu dupa noi!!
Oricum mai ai timp sa-i cumperi si Giuliei

Maine, spre deosebita mea placere, sunt invitata la birou...asa au fost toate concediile mele!

O seara faina si stati inauntru, ca e un frig afara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multzam... fata e relativ bine, fara probleme majore, serbarea a fost o.k., copii draguti.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua dragi oradeni !
Marius, vreau si eu sa fac o minidonatie de 20 ron, sper sa te intersectez, aseara la Real am ratat
Cris, am fost de am luat ink o casa de marcat
Gabi - cum sunteti azi ???
Gabij - cam multe absente ... esti bine ???
Siminel - cum stai cu muncile ???
Mercedes, Cristi cum e ??? Bia is da best , nici n-ai zice la ce fatza de papusa frumoasa are , mi-e draga de mor

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Raportez:
Am ajuns acasa cu inca un bradut micut si dragut ce-l voi pune pe balcon, in fata geamului de la bucatarie.
Am terminat serviciul pe 2007.
Am de mers pana la Pic sa vad daca-mi gasesc trepied.

Gabi (Mercedes) tu stii ca eu n-am mai vazut-o pe Bia de cand incepea sa umble? Daria se tot lauda ca va vedeti dar io..deloc.
Trebuie sa mai fie o intalnire.
Spor la treburi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetele si Marius!
va scriu acum si aici ca poate nu mai intru pana dupa craciun, vom fi plecati la parintii sotrtului si acolo n am net.

Va doresc un craciun fericit de pe acum cu multa sanatate si bucurii pentru fiecare dintre voi.

simina- poate ne intalnim dar cred cel mai probabil dupa sarbatori.

Bia mai schiopateaza putin dar nu atat de tare sa nu se joace de a mata prin casa cu cristi.In rest sunt ok.
Ah, tot bia ma tot termina cand vede vreun mos la tv ca o moara stricata imi repeta ca ea vrea masinuta pisica si caine, scurt si la obiect.

Mergi la inceput

Mercedes-va pupaaaam, drum bun sa aveti si Mosu' sa va aduca bucurii si sanatate!!
Da' mai intri tu, asa, sa ne dai un pupic, inainte de plecare!! Si pune-ne o pozica cu copilasii frumosi!

Daria-no, fain, vei putea sta la coada la casa, ca Giulia sigur va fi casiera!! Cand ii dai casa?

Dupa o febra ca la carte, acum am senzatia de 2x maini stangi, cap ratacit in spatiu si energie 0. Si de aici nervi la greu ca-s inutila.
Da' am reusit sa facem fursecuri, adica Andrei s-a jucat cu coca si-a decupat-o in figuri. Acum urmeaza ornatul cu ciocolata.Asta am facut-o doar pentru el.

SPOR LA PREGATELI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

In primul rand sanatate bolnaviorilor!
Eu m-am intors de la magazin cu trepiedul intr-o mana si cu o plasa cu pamant de flori in alta. I-am zis mamei sa nu-si imagineze ca de data asta am venit cu alimente, ca astazi mi-am facut cumparaturile strict legate de flori si poze. Oricum mai mult de-atata nu puteam cara.

Poze

Mergi la inceput